Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 24 έως 30 Δεκεμβρίου 2018)

Εβδομάδα των Χριστουγέννων και η χαρά, οι συναντήσεις, το μοίρασμα, το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλο, οι γεύσεις, οι  μυρωδιές, τα αρώματα, όλα μας βάζουν στο πνεύμα αυτών των ημερών και τονίζουν το μήνυμά τους που δεν είναι άλλο από το άνοιξε την καρδιά σου στην αγάπη, καλοσώρισε το νέο που έρχεται και εμπιστεύσου το σύμπαν που φροντίζει να δώσει στον καθένα μας αυτό που πραγματικά χρειάζεται η ψυχή μας! Καλά Χριστούγεννα!

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα των Χριστουγέννων αφήνει σε σένα την επιλογή για το πως θα περάσεις αυτές τις γιορτινές ημέρες! Μπορείς να κάνεις ένα ταξίδι, μια σύντομη απόδραση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να μετακινηθείς γενικότερα ή να μείνεις σπίτι και να ζήσεις οικογενειακά τις γιορτές όπως συνέβαινε και παλαιότερα, με τις αναμνήσεις εκείνων των ημερών να έχουν και πάλι ζωντανέψει στο μυαλό σου. Προοσοχή μόνο στις μετακινήσεις σου μήπως λόγω αφηρημάδας ή μειωμένης προσοχής στο δρόμο και τις πινακίδες για αλλού να ξεκινήσεις και αλλού να βρεθείς. Είσαι αρκετά κουρασμένη είναι η αλήθεια με ευθύνες και υποχρεώσεις να σε ακολουθούν εδώ και πολύ καιρό, δικαιούσαι λοιπόν να επιλέξεις τον τρόπο που θα ξεκουραστείς! Προς το τέλος της εβδομάδας κάποιο οικονομικό  ή κληρονομικό ζήτημα έρχεται και πάλι στην επιφάνεια με την τακτοποίησή του να φαίνεται πιο εύκολη αυτήν τη φορά. Αν είσαι single, οι μέρες επιβάλλουν τις εξόδους και τις διασκεδάσεις και φυσικά τις νέες γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση, η σχέση σας γίνεται πιο δυνατή όταν κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις σε σχέση με τις υποχρεώσεις των ημερών! Ημέρες γιορτινές χωρίς έρωτα δεν έχουν την ίδια γεύση. Κάλεσε στο 9011513203 και μάθε που θα συναντήσεις την αγάπη της ζωής σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Χριστούγεννα με Αφροδίτη απέναντί σου δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευνοϊκά για σένα και τους κοντινούς σου ανθρώπους αφού η διάθεσή τους εξαρτάται και από τη δική σου συμπεριφορά. Ωστόσο, την παραμονή και την ημέρα των Χριστουγέννων να είσαι προσεκτική σε όσα υπόσχεσαι γιατί μάλλον δεν θα τα κάνεις πράξη. Επίσης μην δίνεις και μεγάλη σημασία σε όσα σου μεταφέρουν αυτές τις ημέρες γιατί  υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ψέματα. Γιορτές σημαίνουν έξοδα, αλλά έξοδα ευχάριστα και τις ημέρες αυτές δεν θα καταλάβεις πως έφυγαν τα χρήματα από το πορτοφόλι σου. Προς το τέλος ωστόσο της εβδομάδας ευνοούνται οικονομικές κινήσεις με στόχο μελλοντικά κέρδη και σε αυτές τις επενδύσεις σου σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο με τις χρήσιμες συμβουλές του. Αν είσαι single, οι μέρες αυτές φέρνουν φλερτ, γνωριμίες, επαφές και νέα πρόσωπα στη ζωή σου που κάποια από αυτά έχουν προοπτικές να μείνουν μόνιμα στη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση, μοιράζεσαι με τον άνθρωπό σου σκέψεις, στόχους και συναισθήματα και το δέσιμο μεταξύ σας γίνεται ακόμη ισχυρότερο. Ημέρες γιορτινές χωρίς έρωτα δεν έχουν την ίδια γεύση. Κάλεσε στο 9011513203 και μάθε που θα συναντήσεις την αγάπη της ζωής σου!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γιορτές, εκτός των άλλων  σημαίνει αργίες και αργίες για σένα σημαίνουν ταξίδια, εκδρομές, μετακινήσεις και φυσικά πολλές συναντήσεις! Τις ημέρες ωστόσο γύρω στα Χριστούγεννα μπορεί να υπάρξει ένα πρόβλημα σε σχέση με μια μετακίνησή σου και είτε να ακυρωθεί είτε να μετακινηθεί για κάποια άλλη στιγμή. Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μαζεύει γύρω του φίλους και συγγενείς και σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις, να πεις τα νέα σου, να ανταλλάξεις απόψεις αλλά ίσως έρθεις σε αντιπαράθεση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο που επιμένει να σε συμβουλεύει για τη ζωή σου χωρίς να του έχεις δώσει την άδεια και πολύ περισσότερο να έχεις ζητήσει τη γνώμη του. Στα τέλη της εβδομάδας επανεμφανίζεται ένα πρακτικό θέμα, ένα ζήτημα της καθημερινότητας που σε απασχολεί καιρό και επιτέλους βρίσκει τη λύση του με τη βοήθεια ενός προσώπου του άμεσου περιβάλλοντός σου.
Αν είσαι single, με τον Δία απέναντί σου έχεις την τύχη με το μέρος σου και είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια πολύ σημαντική σχέση. Αν είσαι σε σχέση, ψάξε κάπου εκεί γύρω, ο σύντροφός σου πρέπει να κρύβει ένα δαχτυλίδι ή έστω να σου κάνει μια συζήτηση για την κοινή σας πορεία. Ημέρες γιορτινές χωρίς έρωτα δεν έχουν την ίδια γεύση. Κάλεσε στο 9011513203 και μάθε που θα συναντήσεις την αγάπη της ζωής σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι εκ φύσεως λίγο παραπονιάρα και τις γιορτινές αυτές ημέρες κάνεις τα πάντα για να είναι οι γύρω σου ευχαριστημένοι, προσφέρεις με την καρδιά σου χρόνο, κόπο, χρήμα και συναίσθημα και κάπου σκέφτεσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι δεν το αναγνωρίζουν. Πρόσεξε μήπως αυτές οι σκέψεις και η κούραση σου φέρουν νεύρα και ένταση και όλη σου η προσπάθεια να περάσετε καλά τιναχτεί στον αέρα χωρίς μάλιστα οι αγαπημένοι σου να καταλάβουν το γιατί. Προς το τέλος της εβδομάδας, συναντήσεις και επικοινωνίες με συνεργάτες και πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος έστω και αν είναι μόνο για ευχές, βάζουν τις βάσεις για μια πολύ αποδοτική συνεργασία στο μέλλον. Αν είσαι single, στο χέρι σου είναι να διαλέξεις αυτόν που πραγματικά σου ταιριάζει έστω κι αν χρειαστεί να περιμένεις λίγο παρά να σπαταλιέσαι σε σχέσεις χωρίς αύριο απλά και μόνο γιατί φοβάσαι ότι θα μείνεις μόνη. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου ζητά αποδείξεις για το πόσο σοβαρά βλέπεις το δεσμό σας και δεν υπάρχει καλύτερη από μια δημόσια παραδοχή των συναισθημάτων σου. Ημέρες γιορτινές χωρίς έρωτα δεν έχουν την ίδια γεύση. Κάλεσε στο 9011513203 και μάθε που θα συναντήσεις την αγάπη της ζωής σου!

 

ΛΕΩΝ
Τα Χριστούγεννα σου ανήκουν, αν μπορούμε να το πούμε αυτό, αφού η αγαπημένη σου γιορτή έρχεται με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και σου φέρνει πολλές ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα, να γλεντήσεις, να διασκεδάσεις, να ζήσεις τις γιορτές με το κέφι και τη χαρά που τις ζούσες όταν ήσουν παιδί!  Την ημέρα των Χριστουγέννων σε αγχώνουν για λίγο τα οικονομικά σου αφού τις ημέρες αυτές ξόδεψες περισσότερα από όσα υπολόγιζες αλλά σύντομα θα βρεις και πάλι το κέφι σου. Προς το τέλος της εβδομάδας κάτι πολύ καλό και με προοπτικές προκύπτει στην επαγγελματική σου ζωή αφού και εσύ είσαι αποφασισμένη να δουλέψεις σκληρά για την επιτυχία του. Αν είσαι single, με τον Δία στον Τοξότη τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες πάνε και έρχονται και πραγματικά θα νιώθεις σαν παιδί σε ένα κατάστημα με παιχνίδια που το ένα είναι ωραιότερο από το άλλο. Βέβαια οι άνθρωποι δεν είναι παιχνίδια και αυτό θα πρέπει να το θυμάσαι. Αν είσαι σε σχέση, επηρεάζεσαι από το κλίμα αγάπης αυτών των ημερών και αφήνοντας στην άκρη την περηφάνια σου παραδέχεσαι τα συναισθήματά σου και μάλιστα δεν στερείσαι ρομαντισμού. Ημέρες γιορτινές χωρίς έρωτα δεν έχουν την ίδια γεύση.. Κάλεσε στο 9011513203 και μάθε που θα συναντήσεις την αγάπη της ζωής σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γιορτές για σένα σημαίνει οικογένεια, αγαπημένα πρόσωπα, συναντήσεις με φίλους και ήρεμες στιγμές στο σπίτι είτε το δικό σου είτε κάποιου άλλου προσώπου με το οποίο όμως έχεις μεγάλη οικειότητα. Δεν αγαπάς την πολυκοσμία και τη φασαρία αφού σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει πρόγραμμα για μια Παρθένο. Την ημέρα των Χριστουγέννων ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου να σε απογοητεύσει με τη συμπεριφορά και την επιπολαιότητά του. Προς το τέλος της εβδομάδας έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις το επικοινωνιακό σου χάρισμα που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο την εργασία σου, ειδικά αν έχει να κάνει με πωλήσεις ασφάλειες και γενικότερα την παροχή υπηρεσιών. Αν είσαι single, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα καταφέρει να “ξεκλειδώσει” την ψυχή σου και να σε κάνει περισσότερο εκδηλωτική. Αν είσαι σε σχέση, μια εξομολόγηση εκ βαθέων τόσο για τις επιθυμίες όσο και για τους φόβους σου σε φέρνει ακόμη πιο κοντά στο σύντροφό σου. Ημέρες γιορτινές χωρίς έρωτα δεν έχουν την ίδια γεύση. Κάλεσε στο 9011513203 και μάθε που θα συναντήσεις την αγάπη της ζωής σου!

 

ΖΥΓΟΣ
Έχεις συσσωρευμένη κούραση λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχες όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά δεν θα επιτρέψεις σε τίποτε να σου χαλάσει τη διάθεση και το κέφι που που φέρνουν αυτές οι γιορτινές ημέρες! Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις ευνοούνται αυτό το διάστημα αλλά ακόμη και αν δεν φύγεις εκτός πόλης έχει πολλές εκδηλώσεις, πολλά σημεία υπέροχα που μπορείς να απολαύσεις σε μια βόλτα σου πάρα πολλά cafe-bar-restaurant που περιμένουν εσένα και την παρέα σου για το ρεβεγιόν σας. Την ημέρα των Χριστουγέννων στο τραπέζι που είτε έχεις ετοιμάσει είτε είσαι καλεσμένη μην αφήσεις πικρίες του παρελθόντος να έρθουν στην επιφάνεια και να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Προς το τέλος της εβδομάδας προκύπτει μια επαγγελματική συνάντηση που μαζί της φέρνει μια πολύ δελεαστική πρόταση για μια σταθερή και αποδοτική συνεργασία. Αν είσαι  single, οι μετακινήσεις φέρνουν γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση, βρες χρόνο ανάμεσα στα καλέσματα, τον κόσμο και τις εξόδους που θα τον αφιερώσεις αποκλειστικά στο σύντροφό σου! Ημέρες γιορτινές χωρίς έρωτα δεν έχουν την ίδια γεύση. Κάλεσε στο 9011513203 και μάθε που θα συναντήσεις την αγάπη της ζωής σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αισθάνεσαι ιδιαίτερα τυχερή στα οικονομικά σου και σε αυτό ίσως να συνέβαλαν και κάποια απρόσμενα έσοδα που είχες τις προηγούμενες ημέρες αλλά καλύτερα να είσαι προσεκτική στην οικονομική σου διαχείριση. Τις ημέρες γύρω στα Χριστούγεννα μπορεί να παρασυρθείς σε περιττές σπατάλες που όταν τις αναλογιστείς να μην ξέρεις ούτε εσύ η ίδια τι σε έπιασε. Την ημέρα των Χριστουγέννων μη δώσεις βάση στα λόγια ενός συγγενή σου για επενδύσεις, αποδόσεις, εγγυημένα κέρδη και λοιπά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν υπόβαθρο, ούτε σοβαρότητα. Τα καλύτερα για σένα έρχονται προς το τέλος της εβδομάδας όπου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα, να λύσεις κάποια θέματα της καθημερινότητας αλλά και να βάλεις τις βάσεις για πολύ σημαντικές εξελίξεις που έρχονται στα επαγγελματικά σου αρκεί να κινηθείς με ωριμότητα και συνέπεια. Αν είσαι single, με σύμμαχο την Αφροδίτη από το ζώδιό σου και όπλο την έντονη σεξουαλικότητά σου βγαίνεις νικήτρια στη μάχη του έρωτα. Αν είσαι σε σχέση, φαίνεται πως οι γιορτές σου φτιάχνουν τη διάθεση και ο έρωτάς σας είναι φλογερός και έντονος σαν να γνωριστήκατε μόλις τώρα. Ημέρες γιορτινές χωρίς έρωτα δεν έχουν την ίδια γεύση. Κάλεσε στο 9011513203 και μάθε που θα συναντήσεις την αγάπη της ζωής σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φρόντισε να ολοκληρώσεις τις αγορές, τις προετοιμασίες και τις δουλειές του σπιτιού για τις ημέρες των Χριστουγέννων όσο γίνεται νωρίτερα τη Δευτέρα γιατί το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα φέρνει καθυστερήσεις, μπλεξίματα και γενικότερα δεν αφήνει να δουλέψει τίποτε σωστά. Επίσης μπορεί να προκύψει ένα θεματάκι με συγγενικά σου πρόσωπα, όπου είτε να σου έχουν πει ότι θα κάνετε μαζί ρεβεγιόν και τελευταία στιγμή να το ακυρώσουν είτε να απαιτούν να πάτε εσείς σπίτι τους και αυτό να σας εκνευρίσει με αποτέλεσμα να τους φερθείτε άσχημα. Συγκρατηθείτε μέρες που είναι και μη γίνεστε εριστικοί! Προς το τέλος της εβδομάδας δραστηριοποιείστε επάνω στα οικονομικά σας αναζητώντας τρόπους και κινήσεις που θα τα βελτιώσουν και είναι σίγουρο πως κάτι θα βρείτε. Αν είσαι single, δεν μένεις λεπτό μέσα, οι μέρες φέρνουν ταξίδια και γνωριμίες αλλά και βόλτες με φίλους. Μάλιστα μπορεί να προκύψει ένας έρωτας που αρχικά δεν θα θέλετε να γίνει γνωστός  για τους δικούς σας λόγους.  Αν είσαι σε σχέση, με τον Δία στο ζώδιό σου θέλεις να βάλεις τη ζωή σου σε νέες βάσεις, να εξελίξεις την προσωπική σου ζωή και ο σύντροφός σου είναι πρόθυμος να συμφωνήσει μαζί σου! Ημέρες γιορτινές χωρίς έρωτα δεν έχουν την ίδια γεύση. Κάλεσε στο 9011513203 και μάθε που θα συναντήσεις την αγάπη της ζωής σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπάς τις παραδόσεις και συνήθως ανυπομονείς για αυτές τις ημέρες που η οικογένεια βρίσκεται όλη μαζί, με το χριστουγεννιάτικο τραπέζι να λειτουργεί ενωτικά αλλά στις συγκεκριμένες γιορτές έχεις μια γκρίνια και μια διάθεση απομόνωσης που δεν σε κάνει και την καλύτερη παρέα. Βέβαια θα κάνεις αυτό που πρέπει και την ημέρα των Χρστουγένων θα είσαι τυπική στις οικογενειακές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις αλλά το σπίτι σου θα ανοίξει μόνο για ένα πολύ μικρό αριθμό ατόμων. Προς το τέλος της εβδομάδας γίνεσαι περισσότερο κοινωνική και παραμερίζοντας για λίγο τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις έρχεσαι σε επαφή, συναντάς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον υπάρχει ένα πρόσωπο που θα σε βοηθήσει επαγγελματικά είτε με μια ιδέα του είτε με μια γνωριμία που θα σου κάνει. Υπάρχει επίσης το σενάριο να ενταχθείς σε ένα σύλλογο, μια ομάδα, έναν κοινωνικό φορέα που στο μέλλον θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην κοινωνική σου εξέλιξη. Αν είσαι single μετά από έναν πρόσφατο χωρισμό, δεν αποκλείεται να τα ξαναβρείτε ή να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν που σε διεκδικεί εκ νέου. Αν είσαι σε σχέση, ο Κρόνος στο δικό σου ζώδιο, σου δημιουργεί την ανάγκη να δεσμευτείς σοβαρά και είσαι έτοιμη να κάνεις μια τέτοια συζήτηση στον άνθρωπό σου έστω και απλώς διερευνητική των προθέσεών του και όχι δεσμευτική. Ημέρες γιορτινές χωρίς έρωτα δεν έχουν την ίδια γεύση.. Κάλεσε στο 9011513203 και μάθε που θα συναντήσεις την αγάπη της ζωής σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπάς πολύ τα Χριστούγεννα γιατί οι άνθρωποι γίνονται καλύτεροι, πιο προσιτοί, εκδηλώνονται πιο εύκολα και γενικά σε ενθουσιάζει αυτό το κλίμα αγάπης αλλά και κεφιού που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Ωστόσο παραμονή και την ημέρα των Χριστουγέννων πρόσεξε λίγο τα οικονομικά σου γιατί θέλοντας να ευχαριστήσεις αυτούς που σε κάλεσαν στο ρεβεγιόν μπορεί να προσφέρεις ως δώρο κάτι που ξεπερνά τις δυνατότητές σου ή να μην έχει την ποιότητα για την οποία πλήρωσες και να εκτεθείς στους οικοδεσπότες. Ακόμη, μέσα στις ημέρες των εορτών μπορεί να προκύψει μια επαγγελματική πρόταση αλλά μη δώσεις και πολύ σημασία αφού σύντομα θα αποδειχθεί ανυπόστατη.  Ωστόσο στο τέλος της εβδομάδας παρουσιάζεται μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία από ένα πρόσωπο που συνεργάζεσαι μεν επαγγελματικά αλλά δεν είστε στον ίδιο χώρο. Γνωρίζει όμως τις ικανότητες και τα ταλέντα σου και έρχεται να σου προτείνει κάτι πολύ ενδιαφέρον που αν το τολμήσεις θα δεις την καριέρα σου να εκτοξεύεται. Αν είσαι single, τραβά την προσοχή σου ένα πρόσωπο με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από εσένα, αλλά έτσι είναι, τα ετερώνυμα έλκονται. Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις μεγάλη ασφάλεια και σταθερότητα στο δεσμό σου και αυτό δεν το αλλάζεις με τίποτε. Ημέρες γιορτινές χωρίς έρωτα δεν έχουν την ίδια γεύση.. Κάλεσε στο 9011513203 και μάθε που θα συναντήσεις την αγάπη της ζωής σου!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Σπίτια στολισμένα, κάλαντα, χαρές και δώρα, διασκέδαση, ποτό και χαλαρότητα είναι τα Χριστούγεννα για σένα αλλά το συγκεκριμένο ρεβεγιόν όπως και η ημέρα των Χριστουγέννων απαιτούν από εσένα προσοχή στη συμπεριφορά σου προς τους υπόλοιπους καλεσμένους και ειδικά σε αυτούς που δεν γνωρίζεις καλά για να μη βρεθείς στη δυσάρεστη θέση κάποιος να σε προσβάλει για τη διαχυτικότητά σου. Επίσης μην εμπιστεύεσαι αυτές τις δυο ημέρες το ένστικτό σου γιατί δεν λειτουργεί σωστά με αποτέλεσμα λανθασμένες εκτιμήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας εμφανίζεται κάτι πολύ σημαντικό για την επαγγελματική σου ζωή, μια είδηση που αν την επεξεργαστείς σωστά θα βάλει την καριέρα σου σε ανοδική πορεία. Αν είσαι single, το πάθος σε περιμένει στο πρόσωπο ενός προσώπου που είτε θα γνωρίσεις σε μια μετακίνηση, ένα ταξίδι είτε ο τόπος κατοικίας του είναι κάπως μακριά από τον δικό σου. Ακόμη καλύτερα, η απόσταση ανάβει περισσότερο τη μεταξύ σας φλόγα. Αν είσαι σε σχέση, η γιορτινή ατμόσφαιρα μεταφέρεται και στην ερωτική σου ζωή! Ημέρες γιορτινές χωρίς έρωτα δεν έχουν την ίδια γεύση.. Κάλεσε στο 9011513203 και μάθε που θα συναντήσεις την αγάπη της ζωής σου!

Read More

And More