Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018)

Αυτή την εβδομάδα τα πάντα σταματούν. Τα πάντα. Ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος την Τρίτη και θα παραμείνει έτσι μέχρι τις 27 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις αν οι ενέργειες που έχεις κάνει σε προσωπικά θέματα μέχρι τώρα σε εξυπηρετούν καλά. Θα επανεξετάσεις εάν έχουν εκπληρωθεί και επαγγελματικά ζητήματα. Τι γίνεται με τη σεξουαλική σου ζωή; Εάν κάποιος από αυτούς τους τομείς χρειάζεται προσοχή, τώρα είναι η στιγμή να επικεντρωθείς και να αλλάξεις τα σχέδιά σου. Η Πανσέληνος της Πέμπτης στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε ζητήματα καριέρας και συναισθηματικά προβλήματα. Η είσοδος του Ερμή στο Λέοντα την Παρασκευή θα σε βοηθήσει να ερωτευτείς και να γεμίσεις ρομαντισμό τις μέρες που θα ακολουθήσουν.

ΚΡΙΟΣ
Τα εργασιακά σου δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες όσο περισσότερο και να προσπαθήσεις πιέζεσαι και δεν βλέπεις αποτέλεσμα. Σε οικονομικά ζητήματα θα ρίξεις μεγάλο βάρος αυτήν την εβδομάδα όμως χρειάζεται να κάνεις υπομονή για να τα καταφέρεις. Να θυμάσαι ότι μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και να αποφύγεις τις κακοτοπιές.
Αυτή είναι η εβδομάδα για να κάνεις βήματα προόδου στην ερωτική σου ζωή. Αισθάνεσαι ότι κάτι καλό έρχεται και θα το δεχθείς με μεγάλη χαρά. Αν είσαι σε σχέση όμως να είσαι προσεκτική σε όσα πεις και κάνεις, γιατί ενδέχεται να υπάρξουν συγκρούσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα επαγγελματικά σου είναι ένας βασικός τομέας που σου προκαλεί άγχος. Κάποια από τα σχέδιά σου δεν θα πάνε τόσο καλά όσο θα ήθελες και πολλές φορές θα φτάσεις στο σημείο να χάσεις την ψυχραιμία σου. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο επαγγελματίας μπορείς και να μην παραφερθείς. Στα οικονομικά σου τα καλά νέα είναι ότι το Σύμπαν προσπαθεί να σε βοηθήσει. Το κακό είναι ότι εσύ δεν ανοίγεσαι έτσι ώστε να δεχθείς τη βοήθεια…
Η νέα σου σχέση ενδέχεται να συναντήσει εμπόδια. Κάποιο άτομο από την οικογένειά σου μπορεί να μην δέχεται τον αγαπημένο σου και να σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Θα μπορούσες να κάνεις μια συζήτηση μαζί του για να λύσεις το πρόβλημα. Αν είσαι χρόνια σε μία σχέση φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά κοινά σημεία με το σύντροφό σου και μπορεί να πάρεις την απόφαση να κάνεις το επόμενο βήμα μαζί του.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα κάνεις πολλά και μεγάλα βήματα προς την κατεύθυνση των στόχων σου και θα προσπαθήσεις να εκτοξεύσεις την καριέρα σου. Αν αναζητάς νέα δουλειά, τώρα είναι η ευκαιρία να βρεις ένα χώρο εργασίας που να σου ταιριάζει περισσότερο. Οι προγραμματισμένες συνεντεύξεις που έχεις θα πάνε καλά. Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες οικονομικές καταστάσεις που τελικά θα δεις ότι η λύση τους δεν περνάει από το χέρι σου. Θα σε απασχολήσουν ζητήματα φορολογικής φύσεως. Ενδέχεται να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις και με το σύντροφό σου ένα σημαντικό οικονομικό ζήτημα. Γενικότερα, να είσαι προετοιμασμένη για διάφορες εξελίξεις.
Κάνε ό,τι μπορείς για να βελτιώσεις το κλίμα στο σπίτι σου και να βοηθήσεις τον αγαπημένο σου να πάρει τα πάνω του. Η άσχημη ψυχολογία σου δεν θα βοηθήσει κανέναν. Αν δεν είσαι σε σχέση, οι προοπτικές για μία νέα γνωριμία είναι πολλές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αρχή της εβδομάδας θα είναι δύσκολη για εσένα. Ένα χαστούκι θα το πάρεις, γιατί σε κάποια ζητήματα φαίνεται ότι βιάστηκες και κατέληξες σε λάθος αποτελέσματα. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Στα οικονομικά σου θα δεις αλλαγή και θα δεχθείς προτάσεις που είναι σημαντικές για το μέλλον σου. Σκέψου σοβαρά τις προτάσεις που θα δεχθείς και επέλεξε να ακολουθήσεις την πιο συμφέρουσα για εσένα και το μέλλον σου.
Αν επιλέξεις να αλλάξεις δουλειά ίσως να δεις και αλλαγές στον ελεύθερό σου χρόνο. Αλλαγές προς το καλύτερο που θα σε βοηθήσουν και περισσότερο στην προσωπική σου ζωή. Ο τομέας των ερωτικών σου θα σε απασχολήσει αρκετά αυτήν την εβδομάδα. Ο πειρασμός που θα εισβάλει στη ζωή σου θα φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση σου.

 

ΛΕΩΝ
Οι θετικές επιβεβαιώσεις των άλλων θα έχουν ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα στην εργασία σου αυτήν την εβδομάδα. Ένα χαμόγελο, ένα φιλικό σχόλιο και μια φιλοφρόνηση για το έργο κάποιου άλλου θα δημιουργήσουν μια φανταστική ατμόσφαιρα που όλοι θα απολαύσουν και θα σε ευχαριστήσουν. Νιώθεις ότι έχει έρθει η στιγμή να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, όμως δεν ξέρεις τον τρόπο. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις μία αρχή.
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται προσοχή. Ο Άρης σε ανάδρομη πορεία από την Τρίτη στον τομέα αυτό και θα υπάρχει πρόβλημα. Είναι πολύ πιθανό εσύ και ο αγαπημένος σου να πάρετε την απόφαση να χωρίσετε. Φυσικά αυτό ισχύει μόνο σε περίπτωση που η σχέση είναι προβληματική. Μην παραδώσεις τα όπλα, αν τα προβλήματα είναι μικρά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αποξένωση των τελευταίων ημερών φεύγει καθώς αισθάνεσαι ότι τα πράγματα αποκτούν μία καλύτερη τροχιά, ειδικά στα επαγγελματικά σου. Έχεις ένα σχέδιο για το μέλλον σου και καλό είναι να το θέσεις σε εφαρμογή. Στα οικονομικά σου ακόμη έχεις πρόβλημα. Προσπαθείς να καλύψεις ατασθαλίες του παρελθόντος, όμως συνεχώς τις παρατάς και δημιουργείς νέα χρέη. Καταλαβαίνεις ότι είναι λάθος αυτή η τακτική. Αργά και σταθερά κάνε βήματα προόδου. Ο καλός προγραμματισμός είναι σύμμαχός σου.
Η Πανσέληνος της Πέμπτης θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή. Είναι πιθανό να αισθανθείς ότι είσαι περιορισμένη σε ζητήματα που αφορούν στα αισθηματικά σου. Ακόμη και αν είσαι ερωτευμένη με κάποιον, είναι πιθανό να αισθάνεσαι ότι αυτή η σχέση είναι περισσότερο μία ευθύνη και υποχρέωση, παρά κάτι ευχάριστο. Να θυμάσαι ότι οι πιο επιτυχημένες σχέσεις είναι μια ισορροπία όλων αυτών των πραγμάτων. Χωρίς δέσμευση, δεν μπορεί να υπάρξει ανθεκτικότητα. Χρειάζεται όμως και ξεκούραση, σωματική αλλά και ψυχική.

 

ΖΥΓΟΣ
Η υπομονή σου απέδωσε καρπούς και τελικά βλέπεις τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς που έχεις κάνει. Μην σταματήσεις τώρα. Συνέχισε δυναμικά προς την επίτευξη των στόχων σου, όλων όσων έχεις στο μυαλό σου να πετύχεις. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να φυτέψεις τους σπόρους της επιτυχίας σου. Κοινώς, αυτήν την εβδομάδα θα έχεις συζητήσεις για επενδύσεις που σκοπεύεις να κάνεις και φαίνεται ότι τα οικονομικά σου σχέδια θα αποδώσουν. Σίγουρα η επιτυχία δεν είναι δίπλα σου, αλλά θα τη φτάσεις.
Δεν είναι καιρός για κάτι νέο στην ερωτική σου ζωή. Δεν είσαι έτοιμη για αλλαγές σε αυτόν τον τομέα, τουλάχιστον μέχρι τις 27 Αυγούστου. Είσαι κάπως υποτονική σε αυτόν τον τομέα και σίγουρα το δείχνεις. Ωστόσο, μην αποθαρρύνεσαι γιατί οι πλανήτες έχουν άλλα, μεγάλα σχέδια για εσένα. Είναι πιθανό όμως ένας εραστής από το παρελθόν να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οργανώσου καλύτερα αυτήν την εβδομάδα και προετοίμασε το πλάνο σου για να παρουσιάσεις τις ιδέες σου. Πιστεύεις πολύ σε αυτές και αν δουλέψεις σωστά θα έχεις μεγάλα οφέλη. Η σωστή οργάνωση των υποχρεώσεών σου είναι για εσένα η πρόκληση της εβδομάδας. Ταξινόμηση, ταξινόμηση, ταξινόμηση. Βάλε μία σειρά και θα τα δεις όλα να λύνονται ως διά μαγείας. Θα υπάρξουν και κάποιες αναπάντεχες υποχρεώσεις, τις οποίες όμως θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις.
Η εσωτερική δυσαρμονία ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου δεν θα κάνει καλό στο κοινό σας μέλλον. Φαίνεσαι έτοιμη να αφήσεις αυτήν τη σχέση και να προχωρήσεις παρακάτω. Όμως μέσα σου δεν τα παρατάς τόσο εύκολα. Αισθάνεσαι εξαντλημένη, αλλά δεν θα πέσεις αμαχητί. Θα βρεθείς μπροστά σε ένα αδιέξοδο, όμως θα καταφέρεις να βρεις την εναλλακτική διαδρομή που θα φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ό,τι σε προβληματίζει στο χώρο εργασίας σου καλό είναι να το λύσεις. Ετοιμάσου να κληθείς να δώσεις απαντήσεις για τη συμπεριφορά σου και να μιλήσεις ειλικρινά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύψεις την απογοήτευσή σου. Ένας διάλογος πάντα κάνει καλό. Η διστακτική προσέγγιση σίγουρα δεν αποτελεί λύση στα οικονομικά σου προβλήματα. Τέτοιες καταστάσεις που βιώνεις θέλουν δυναμικές κινήσεις, για αυτό κάνε τα κατάλληλα βήματα. Σημαντικό να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων, αν δεν είσαι ικανοποιημένη από τα οικονομικά σου.
Ο Άρης, ο κυβερνήτης του αληθινού τομέα της αγάπης σου θα περάσει ένα μακρύ, περίπλοκο διάστημα στον τομέα επικοινωνίας σου. Μέχρι τις 27 Αυγούστου, θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου και να διορθώσετε από κοινού τις προβληματικές καταστάσεις που συνεχώς εμφανίζονται μπροστά σας. Μίλησε μαζί του και κάνε ό,τι μπορείς για να επανέλθει ο ρομαντισμός σε αυτήν τη σχέση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή είναι η στιγμή που θα είσαι πιο ευτυχισμένη στην καριέρα σου. Θα συμβούν όμορφα πράγματα αυτήν την εβδομάδα. Επαγγελματικά ταξίδια και συνέδρια θα αναπτερώσουν το ηθικό σου. Η ενέργεια αλλάζει και σύντομα θα σου παρουσιαστεί μία μοναδική ευκαιρία για τα οικονομικά σου. Ενδέχεται να σου γίνει πρόταση για μία συνεργασία που θα σου αποφέρει μεγάλα κέρδη. Να σκεφτείς σοβαρά πριν πάρεις την τελική σου απόφαση.
Μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένη στο συναισθηματικό τομέα αυτήν την εβδομάδα. Αν είσαι σε μια σχέση, είναι πιθανό ότι θα αφήσεις εντελώς ανοιχτή την ψυχή και την καρδιά σου. Θα μοιραστείς πολλά πράγματα από το παρελθόν σου και την προσωπική σου ζωή με το σύντροφό σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση θα δυσκολευτείς να κάνεις κάτι καινούριο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα κάνεις μια σημαντική πρόοδο στη δουλειά σου. Πιθανότατα, αυτό θα συμβεί με την επιδίωξη πιο παραδοσιακών μεθόδων. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να πειραματιστείς με νέες τεχνικές όταν οι δοκιμασμένοι και αληθινοί τρόποι σου αποδίδουν εξίσου καλά. Είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσεις να δώσεις το 100% της ενέργειάς σου για την επίλυση των οικονομικών σου προβλημάτων αυτό το διάστημα, ωστόσο σημασία έχει η προσπάθεια και εσύ σίγουρα κάνεις μεγάλη. Σε ενδιαφέρει το μέλλον σου και θέλεις να το κάνεις καλύτερο από το παρόν σου.
Ο ανάδρομος Άρης θα φέρει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Θα σε κάνει να αισθανθείς από την Τρίτη και μετά ότι είσαι κουρασμένη, ή ακόμη περισσότερο εξουθενωμένη από τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Δώσε στον εαυτό σου ένα ρεπό και σκέψου καλά τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Πάρε μολύβι και χαρτί και βάλε τις ιδέες σου σε μία τάξη. Έχεις πολλά να προσφέρεις στη δουλειά σου και πρέπει να το αποδείξεις. Τώρα είναι η στιγμή να λάμψει το αστέρι σου και να πας την καριέρα σου στο επόμενο επίπεδο. Οργάνωσε καλύτερα τα οικονομικά σου, έσοδα – έξοδα και κάνε τους υπολογισμούς σου τώρα που τελειώνει ο μήνας, να μην βγεις πάλι εκτός προϋπολογισμού. Βεβαιώσου ότι κάνεις σωστές επιλογές και ότι αποφεύγεις τις σπατάλες.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα πάρει τα πάνω της η προσωπική και κοινωνική σου ζωή καθώς θα έχεις περισσότερη όρεξη για ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σου και εξόδους με φιλικά σου πρόσωπα. Αν είσαι single τότε ένα ανοιχτό παράθυρο που έχεις αφήσει θα προσελκύσει κάποιον που σε ενδιαφέρει πολύ…

Read More

And More