Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2018)

Η κατάσταση στον εργασιακό σας χώρο περιπλέκεται, όταν κάποιος ανώτερος με όρεξη για καβγάδες, ξεκινήσει παιχνίδια εξουσίας, χρησιμοποιώντας καταστάσεις και ανθρώπους για να πετύχει τον στόχο του. Αυτήν την εβδομάδα καλύτερα να μην μπείτε στο στόχαστρο. Γιατί να εργάζεστε σκληρά για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες άλλων; Κάντε μια αλλαγή και αφήστε τους άλλους να περιστρέφονται γύρω σας. Να είστε σταθερή στις απόψεις σας και αυστηρή εκεί που πρέπει, αλλά πάντα με το χαμόγελο και με χαμηλούς τόνους. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια απογοήτευση για όσα συμβαίνουν στα προσωπικά σας, αλλά σύντομα θα περάσει η συννεφιά.

Τη Δευτέρα, ο Άρης επιτέλους θα σταματήσει να είναι ανάδρομος και η ερωτική σας ζωή είναι ο πρώτος τομέας που θα επωφεληθεί από τις πλανητικές κινήσεις. Αν είστε σε σχέση δεν περάσατε ιδιαίτερα δύσκολα αυτόν τον καιρό. Αν αποφασίσατε να “βρεθείτε” ξανά με κάποιον πρώην, ίσως και να το ευχαριστηθήκατε με την ψυχή σας. Αλλά αν είστε single και προσπαθήσατε να προχωρήσετε με κάποιον νέο σύντροφο, ίσως να έχετε συνειδητοποιήσει ότι αυτό το άτομο δεν έκανε για σας τελικά. Μην ανησυχείτε. Τώρα που ο Άρης είναι έτοιμος να ρυθμίσει τον εαυτό του προς το καλύτερο, θα ευνοηθείτε και εσείς σύντομα.

 

ΚΡΙΟΣ
Μια εβδομάδα γεμάτη ένταση βρίσκεται μπροστά σας. Ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείτε περισσότερο από όσο θέλετε. Ο τομέας της οικιακής σας ζωής είναι το μέρος που πρέπει να εστιάσετε αυτήν την εβδομάδα, αν θέλετε να βρείτε νέα εισοδήματα. Η καλή τύχη και οι ξαφνικές αλλαγές σας ωθούν στο να σπάσετε την παράδοση και να προχωρήσετε σε νέες κατευθύνσεις. Οι άνθρωποι γύρω σας, σας εκτιμούν και θέλουν να σας βοηθήσουν. Όποια τυχόν μεγαλόπνοα σχέδια σκεφτείτε, δείξτε τα και σε κάποιον πιο προσγειωμένο να σας πει την άποψή του. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να μην αναλαμβάνετε πολλές πρωτοβουλίες στον εργασιακό σας χώρο, αφήστε άλλους να βγουν μπροστά αυτές τις μέρες.
Αυτή είναι η εβδομάδα που τελικά αισθάνεστε ότι τα προσωπικά σας μπαίνουν στο σωστό δρόμο. Ο Άρης, σταματά να είναι ανάδρομος από την 26η Ιουνίου και όλα φαίνονται καλύτερα στον ορίζοντα. Αν και δεν είχατε έλλειψη ρομαντικών ευκαιριών, είναι προφανές ότι δεν έχετε καταφέρει να τις εκμεταλλευτείτε παραγωγικά. Δεν έχετε δει τίποτε άλλο παρά εμπόδια ανάμεσα σε εσάς και κάποιον άλλο. Τώρα, δεν θα υπάρχει τίποτα παρά ένας ανοιχτός δρόμος μπροστά. Λοιπόν, πού πηγαίνετε; Είστε σίγουρη;

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο θα είναι τεταμένο αυτήν την εβδομάδα. Αυτή η περίοδος μπορεί να οδηγήσει κάποιους σε ένα σταυροδρόμι. Ίσως πρέπει να ενεργήσετε άμεσα, ίσως πρέπει να κρατήσετε το κεφάλι σας χαμηλά και να συνεχίσετε να δουλεύετε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Η ενέργεια που υπερισχύει αυτήν την περίοδο μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητη. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας. Μια ευκολότερη περίοδος αρχίζει σύντομα. Οι άνθρωποι θα είναι πιο υποστηρικτικοί και θα νιώσετε όλο και πιο σίγουρη.  Οι σκέψεις σας μονοπωλούνται από την οικογένεια και τη διασκέδασή σας. Όσον αφορά στα οικονομικά σας, το Σύμπαν σας σπρώχνει προς τους μεγαλύτερους οικονομικούς θεσμούς ως έναν τρόπο για να κερδίσετε χρήματα. Εάν τα χρήματά σας είναι σε μια μικρή, τοπική τράπεζα, ίσως είναι καιρός να δώσετε την ευκαιρία στις μεγάλες επενδυτικές τράπεζες να χειριστούν τα χρήματά σας.
Θα έχετε πολλές συζητήσεις με το σύντροφό σας αυτήν την εβδομάδα για οικογενειακά θέματα, αλλά λίγη δράση. Υπάρχει αισιοδοξία και ελπίδα στον αέρα, αλλά όχι αρκετή για άμεσες αλλαγές -τουλάχιστον όχι ακόμα. Μπορεί ακόμη να αισθάνεστε ότι ο σύντροφός σας υπόσχεται περισσότερα από όσα μπορεί να προσφέρει. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι σκέφτεστε σοβαρά να συζήσετε με κάποιον. Προσέξτε! Ίσως να είναι πάρα πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα θα είναι ευκολότερο να βρείτε ανθρώπους που σκέφτονται όπως εσείς. Οι κινηματογράφοι και οι επιχειρήσεις που προσφέρουν αλκοολούχα ποτά μπορούν να περιμένουν μια πιεστική και κερδοφόρα εβδομάδα. Αυτή εξακολουθεί να είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορείτε να περιμένετε διάφορες καθυστερήσεις. Όποια νομικά θέματα αντιμετωπίσετε αυτήν την εβδομάδα θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Αυτήν την εβδομάδα το Σύμπαν επηρεάζει περισσότερο από κάθε άλλο τομέα, εκείνον της οικονομίας. Ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε το πώς βγάζετε χρήματα. Μήπως μισείτε τη δουλειά σας; Θα θέλατε να βρείτε περισσότερο νόημα; Αυτή η εβδομάδα σας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε έναν νέους τρόπους για να κάνετε την δουλειά των ονείρων σας πραγματικότητα.
Το ξεκίνημα ενός καθεστώτος υγιεινής ζωής μπορεί να ενθουσιάσει εσάς και τον αγαπημένο σας, αλλά αν πέσετε με τα μούτρα, τότε δεν θα διαρκέσει πολύ. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι θα βρείτε τρόπους να εργαστείτε μαζί με τον αγαπημένο σας για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Το πρόβλημα είναι και πάλι ότι ο ενθουσιασμός σας μπορεί να μην σας επιτρέψει να σχεδιάσετε μια σωστή στρατηγική. Κόψτε ταχύτητα. Η βιασύνη χωρίς προγραμματισμό δεν θα σας φέρει αποτελέσματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα σημαδεύεται από τις ουράνιες διαμορφώσεις που σας δημιουργούν μεγάλη ένταση. Προσπαθήστε να μην χάνεστε στον κόσμο της φαντασίας και παραμείνετε στην πραγματικότητα. Αυτό ισχύει και στον εργασιακό σας χώρο. Μην κάνετε υποθέσεις. Μια λάθος λέξη θα μπορούσε να προκαλέσει διαμάχες με συναδέρφους. Αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική για την πραγματοποίηση επαγγελματικών επαφών και για την πώληση προϊόντων ομορφιάς. Οι συναντήσεις προσωπικού θα είναι ενδιαφέρουσες και παραγωγικές. Οργανώστε το χώρο εργασίας σας για να σας προσφέρει γαλήνη και ηρεμία.
Μια μεγάλη διαφωνία με τον αγαπημένο σας είναι πολύ πιθανή αυτήν την εβδομάδα. Στην πραγματικότητα, το πρόβλημα υπάρχει εδώ και καιρό, αλλά κανένας από σας δεν είχε το θάρρος να μιλήσει. Μετά τη Δευτέρα, όμως, οι καβγάδες μπορεί να γίνουν ομηρικοί, σαν να αντιμετωπίζετε έναν εχθρό και όχι το σύντροφό σας. Ο Άρης προκαλεί μεγάλη αστάθεια στην ενέργειά σας. Ως αποτέλεσμα, εσείς και ο αγαπημένος σας είναι πιθανό να κάνετε ή να πείτε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε.

 

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να περιμένετε εξαιρετικές σχέσεις με πελάτες και συναδέλφους. Αν ψάχνετε για κάτι καινούργιο, τότε η ευνοϊκή συγκυρία αυτής της εβδομάδας σας ωθεί στη δικτύωση και στην οικοδόμηση ομαδικού πνεύματος στην εργασία σας. Οι περιστασιακές συζητήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε κάτι θετικό. Χρησιμοποιήστε το χιούμορ για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Η συνεργασία είναι καλύτερη από την αντιπαράθεση. Το Σύμπαν μπορεί να φέρει πολλά νέα και προσφορές, τα οποία είναι εξαιρετικά, αλλά θα είναι βραχύβια, οπότε να είστε έτοιμοι και έτοιμοι να αναλάβετε δράση. Εάν τυχαίνει να λάβετε δυσάρεστα νέα, φροντίστε να πάρετε το χρόνο σας για να σταθείτε πάλι στα πόδια σας.
Την Τρίτη ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία. Αυτό δείχνει ότι ίσως ετοιμάζεστε να μιλήσετε με υπερβολή για τον εαυτό σας. Μπορεί να θελήσετε να εντυπωσιάσετε κάποιον τόσο πολύ που πιθανόν να φτάσετε σε υπερβολές. Πιθανόν να πείτε στον αγαπημένο σας ότι θέλετε να κάνετε πέντε παιδιά, όταν ειλικρινά δεν είστε έτοιμη ούτε για ένα. Ή, ίσως απλώς να πείτε σε κάποιον ότι τον αγαπάτε, χωρίς να είστε πραγματικά έτοιμη. Είτε έτσι είτε αλλιώς σκεφτείτε καλά πριν μιλήσετε. Οι λέξεις έχουν σημασία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ολοκληρώστε ό, τι μπορείτε τώρα. Αυτές οι μέρες είναι οι καλύτερες για στοχευμένη δουλειά που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μόνη σας. Τα πράγματα αρχίζουν να χαλαρώνουν καθώς ο χρόνος περνά. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει απροσδόκητες εκπλήξεις. Αποφύγετε τη γκρίνια σε μια αβέβαιη κατάσταση στον εργασιακό σας χώρο. Θα σας είναι ευκολότερο να αισθάνεστε και να σκέφτεστε πιο θετικά. Αναμείνετε πρόοδο όταν εργάζεστε με ανθρώπους από διαφορετικά μονοπάτια της ζωής. Με τόσους πολλούς πλανήτες που επηρεάζουν τα οικονομικά σας αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κρυφτείτε! Αλλά καθώς το Σύμπαν επικεντρώνεται στα οικονομικά, σας ζητείται να είστε πιο υπεύθυνη στην εργασία σας, αλλά και πιο εξωστρεφής με τα χρήματά σας.
Αν η σεξουαλική σας ζωή ήταν ανύπαρκτη εδώ και λίγο καιρό, τότε ετοιμαστείτε για υπέροχα νέα: Ξαφνικά, πρόκειται να βρεθείτε μπροστά σε μια παθιασμένη νέα περιπέτεια. Ο Άρης θα γυρίσει απευθείας στον τομέα του ρομαντισμού σας τη Δευτέρα. Ως αποτέλεσμα αυτής της κοσμικής μετατόπισης, η σεξουαλική σας απογοήτευση θα μετατραπεί γρήγορα σε σεξουαλική ικανοποίηση. Εάν βγαίνετε με κάποιον και έχετε παρατηρήσει μια στασιμότητα στο υπνοδωμάτιο, αυτό πρόκειται να τελειώσει. Αν είστε single, επίσης θα δείτε ξαφνικά δράση και μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία η επιθυμία σας να είστε χρήσιμη μπορεί να σας μετακινήσει σε διάφορες κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Βεβαιωθείτε ότι δεν το κάνετε από ενοχή. Αυτή είναι μια τυχερή εβδομάδα για να κάνετε τη διαφορά στην εργασία σας. Όσοι φημίζονται για τη φαντασία και τις νέες ιδέες τους μπορεί να έχουν πρόβλημα να παραμείνουν οργανωμένοι. Αποφύγετε να κατηγορείτε τον εαυτό σας για απογοητευτικά αποτελέσματα. Απλά συνεχίστε να κάνετε το καλύτερο δυνατό. Αυτήν την εβδομάδα επηρεάζεται ο τομέας της επαγγελματικής σταδιοδρομίας σας. Το Σύμπαν σάς πιέζει να πάρετε κάποιες αποφάσεις που έχετε αναβάλει εδώ και καιρό. Εάν θέλετε να αλλάξετε την πορεία της καριέρας σας ή να κάνετε κάποια επιπλέον έρευνα, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση.
Επιτέλους θα δείτε πάλι τη ζωηρή κίνηση στα προσωπικά σας! Από τις 26 Ιουνίου ο Άρης βρίσκεται σε κατάσταση αδρανοποίησης. Αυτό το γεγονός έχει αδρανοποιήσει και τη σχέση σας ή ακόμα χειρότερα ξεκίνησε έναν ψυχρό πόλεμο ανάμεσά σας. Αν προσπαθήσατε να φλερτάρετε με κάποιον άλλο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οδήγησε πιθανόν σε μια συνολική καταστροφή. Ευτυχώς, μετά τη Δευτέρα ο Άρης θα φροντίσει ώστε όλα να είναι και πάλι καλά. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να περιμένετε μια τεράστια έκρηξη ενέργειας στα ερωτικά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα κάποιες σημαντικές αλλαγές θα συμβούν στον εργασιακό σας χώρο, που δεν θα σας κάνουν καθόλου καλή εντύπωση. Από τη στιγμή που δεν μπορείτε να τις αποφύγετε, μη δείξετε δημόσια την αντίρρησή σας, αλλά βρείτε πως μπορείτε να προσαρμοστείτε καλύτερα. Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε συμβιβασμούς στην εργασία σας. Κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε με τους περιορισμούς που αντιμετωπίζετε. Αυτή η εβδομάδα αφορά κυρίως τις σχέσεις σας. Η προσωπική σας ζωή και οι επαγγελματικές σας επαφές θα γίνουν πολύ σημαντικές τώρα. Πληρώστε για ένα δείπνο ή δύο εάν χρειαστεί. Η επαφή με ισχυρούς φίλους θα αποδώσει καρπούς στο τέλος.
Ο Άρης βρίσκεται σε αδράνεια από τις 26 Ιουνίου, αφήνοντας σας ένα άβολο συναίσθημα. Μετά τη Δευτέρα, όμως, ο Άρης ξυπνά και αργά αλλά σταθερά θα νιώσετε σαν να επιστρέφει η ζωντάνια σας. Το πιο σημαντικό πρόβλημα που είχατε κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών ήταν μια προσμονή για συναρπαστικά πράγματα στα προσωπικά σας, που όμως δεν ερχόταν ποτέ. Ακόμα κι αν είστε σε σχέση, νιώθατε σε αδιέξοδο. Μην ανησυχείτε, από αυτήν την εβδομάδα τα αίματα θα ανάψουν ξανά και σε όλα τα σωστά σημεία!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθήστε να είστε ιδιαίτερα υπομονετική και αποφύγετε συναισθηματικές εκρήξεις. Μην αντισταθείτε σε μεγάλες αλλαγές που δεν περιμένατε. Η έκβαση θα είναι καλύτερη από ό, τι νομίζετε. Μπορείτε να περιμένετε περισσότερη υποστήριξη από τους συναδέλφους και μια ευκολότερη ροή επικοινωνίας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικό εάν εργάζεστε στο ανθρώπινο δυναμικό ή διαχειρίζεστε πόρους άλλων ανθρώπων. Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε να επικρίνετε τους συναδέλφους σας ή να κάνετε κριτικές. Η δραστηριότητα στον τομέα των οικονομικών σας αυτή την εβδομάδα σημαίνει ότι κάτι από το παρελθόν πρέπει να ξεκαθαριστεί και να αντιμετωπιστεί πριν μπορέσετε να προχωρήσετε. Προσθέστε σε αυτό τα συστατικά για ένα ενδιαφέρον οικονομικό μέλλον.
Στην ερωτική σας ζωή επικρατεί χάος από τις 26 Ιουνίου, όταν ο Άρης γύρισε ανάδρομος. Μπορεί να έχετε λάβει περισσότερα από ένα μεικτά μηνύματα από έναν πιθανό εραστή ή τον αγαπημένο σας. Ήσασταν επίσης ένα από τα ζώδια που μπορεί να έχουν βιώσει μια παθιασμένη επιστροφή ενός εκ των πρώην σας. Αν ναι, η επανένωση που κάποτε έμοιαζε τόσο καλή θα μπορούσε τώρα να μετατραπεί σε αδιέξοδο. Είναι καιρός να προχωρήσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κατάκτηση της κορυφής αυτήν την εβδομάδα απαιτεί προσεκτική προσέγγιση, ειδικά εάν θέλετε να ξεφύγετε από τις καθιερωμένες δομές και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Αυτές είναι τυχερές ημέρες για κοινωνική δικτύωση. Οι φιλίες με τους πελάτες ή οι επαφές που κάνατε μέσω του ταξιδιού ή της εκπαίδευσης μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές. Αυτήν την εβδομάδα προσπαθήστε να μην ενεργείτε παρορμητικά. Αντιθέτως, κοιτάξτε τις σχέσεις σας, ειδικά τους στενούς φίλους σας, τους συνεργάτες σας, για να δείτε πώς μπορείτε να ωφεληθείτε ο ένας από τον άλλον.
Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε! Αυτήν τη Δευτέρα ο Άρης θα γυρίσει απευθείας στο ζώδιό σας, σηματοδοτώντας ότι είναι ώρα να βγείτε από την αδρανοποίηση. Αυτό συνδέεται έντονα με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας στη ζωή, αλλά αφορά και τον ρομαντικό σας κόσμο. Ίσως να αισθανθήκατε ότι ήταν άσκοπο να φλερτάρετε με κάποιον και πως έχετε χάσει το θάρρος σας. Τα καλά νέα είναι ότι μετά τη Δευτέρα πρέπει να θυμάστε ότι είστε ένα από τα πιο επιτυχημένα στοιχεία στο ζωδιακό κύκλο για έναν λόγο: Ξέρετε πολύ καλά από στρατηγική. Τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός να το εφαρμόσετε και στα προσωπικά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ισχυρές δυνάμεις συνεχίζουν να αμφισβητούν την καθιερωμένη δομή των πραγμάτων τώρα και αυτό δεν σας κάνει να νιώθετε καθόλου άνετα. Οι παραλείψεις των άλλων δεν πρέπει να σας χαλούν τη μέρα. Αυτές είναι καλές ημέρες για να επιδοθείτε σε πρόσθετη εκπαίδευση ή κατάρτιση για να βελτιώσετε τις προοπτικές σας. Αυτή η συγκυρία ευνοεί τη σταθερή εργασία και την προσοχή στις λεπτομέρειες. Αυτή η εβδομάδα φέρνει μια δυνητικά επικίνδυνη στιγμή. Μην βιαστείτε να συνεργαστείτε με κάποιον πιστεύοντας όλα όσα σας υπόσχεται. Ελέγξτε προσεκτικά όλα τα δεδομένα και μην απαντήσετε αμέσως.
Ο αγαπημένος σας μπορεί να σας υποσχεθεί τα πάντα αυτήν την εβδομάδα και θα θελήσετε πραγματικά να τον πιστέψετε. Το πάθος και η αισιοδοξία των λέξεων του θα ζεσταίνουν την καρδιά σας με τον πιο όμορφο τρόπο. Δεν σας λέει ψέματα όταν σας μιλά με τόση αισιοδοξία αυτή την εβδομάδα. Το “εγώ” του αγαπημένου σας ενδέχεται να διογκωθεί ελαφρά αυτή την εβδομάδα, αλλά ίσως αυτό να σας κάνει να τον αγαπήσετε περισσότερο από ποτέ.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αν και πρέπει να αντιμετωπίζετε ορισμένους περιορισμούς λόγω της οικονομικής σας πραγματικότητας, να θυμάστε ότι αυτή είναι μια τυχερή συγκυρία για να οικοδομήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Η ομαδική εργασία και οι ανθρωπιστικές προσπάθειες είναι ιδιαίτερα ευνοούμενες. Μπορεί να κάνετε μεγάλη διαφορά στη ζωή ενός συναδέλφου. Να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε υποθέσεις σχετικά με τα οικονομικά. Ελέγξτε προσεκτικά τα νομικά έγγραφα. Έχετε μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα μπροστά. Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά ευνοϊκό, οπότε κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάθε είδους νέες ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα. Το σύμπαν επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο πληρώνετε επί του παρόντος το χρέος σας.
Εάν είστε single και ψάχνετε για αγάπη κάποιος φίλος μπορεί να επιμένει ότι γνωρίζει κάποιον που είναι τέλειος για σας. Πείτε ναι! Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι εσείς και κάποιος άλλος φίλος ήρθατε πολύ κοντά πρόσφατα, παρά τη φωνή που ακούτε μέσα στο κεφάλι σας και σας λέει ότι ήταν μια κακή ιδέα. Αν συμβαίνει αυτό, τότε αυτή είναι η εβδομάδα που θα βιώσετε το τέλος. Ξαφνικά τα πράγματα μπορεί να γίνουν δύσκολα ανάμεσα σε εσένα και αυτό το άτομο. Αυτό που νομίζατε ότι θα είναι μια εύκολη κατάσταση “φίλων με παροχές” πρόκειται να μετατραπεί σε ένα χάος. Θα πρέπει να είχατε ακούσει την εσωτερική φωνή σας. Δεν σας οδηγεί ποτέ λάθος.

Read More

And More