Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 27 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2020)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αυτήν τη βδομάδα θέματα που αφορούν στο σπίτι και τα οικεία σου πρόσωπα που πιθανά σε είχαν απασχολήσει στις αρχές Ιουλίου, επανέρχονται και αυτήν τη φορά είναι πιο εύκολο να τα διευθετήσεις και να απαλλαγείς από το βάρος τους. Διατήρησε τις ισορροπίες και την ηρεμία σου στα εργασιακά καθώς η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα, δημιουργούν ένα έκρυθμο κλίμα. Ρίξε στην ανάγκη λίγο νερό στο κρασί σου αν νιώσεις πως η συμπεριφορά των άλλων είναι λίγο προκλητική. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Για αυτό μια δεύτερη σκέψη και λίγη ωριμότητα θα βοηθήσει στο να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε τις ονειροπολήσεις και εξιδανικεύσεις απέναντι σε νέες γνωριμίες.

 

Ταύρος
Εκκρεμότητες που αφορούν πιθανά ένα πρόσωπο του οικείου σου περιβάλλοντος επανέρχονται αυτήν τη βδομάδα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εκπληρώσεις και να υλοποιήσεις τις υποσχέσεις σου απέναντί του. Επαγγελματικά ζητήματα, αποφάσεις και δεσμεύσεις στα εργασιακά χρειάζονται προσοχή. Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακά λάθη και παρεξηγήσεις από το τίποτα. Στιγμές έντασης στα εργασιακά αντιμετώπισέ τα με χιούμορ και καλή διάθεση και κυρίως μην εμπλέκεσαι σε θέματα που δεν σε αφορούν. Μην επιτρέπεις σε τρίτα πρόσωπα να σε επηρεάζουν σε θέματα που αφορούν στην ερωτική και συναισθηματική σου ζωή είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση, είτε όχι.

 

Δίδυμοι
Οικονομικά ζητήματα ή θέματα που αφορούν φίλους αυτήν τη βδομάδα έχουν την τάση να επανέρχονται. Θυμήσου πως σε είχαν απασχολήσει στις αρχές Ιουλίου, έτσι ώστε να τα αντιμετωπίσεις ευκολότερα. Επικοινωνιακές παρανοήσεις δημιουργεί το τετράγωνο του Ερμή και του Άρη για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι. Δώσε μεγαλύτερη έμφαση στις λεπτομέρειες νέων εργασιακών προτάσεων και διαπραγματεύσεων. Υποστήριξε τα συμφέροντά σου διατηρώντας χαμηλούς τους τόνους. Μια δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα, σου υπενθυμίζει πως θα πρέπει να αποφύγεις τα εύκολα συμπεράσματα και τις γρήγορες αποφάσεις στη συναισθηματική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μια σταθερή σχέση μην επιβαρύνεις το κλίμα και μην σκέφτεσαι απαισιόδοξα. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσκαιρες και εφήμερες γνωριμίες.

 

Καρκίνος
Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις αυτήν τη βδομάδα είναι τον τρόπο επικοινωνίας σου με τους άλλους, κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα, καθώς ο Ερμής με τον Άρη δημιουργούν ένα τετράγωνο δύσκολο. Απόφυγε τις εντάσεις στα εργασιακά και μην λαμβάνεις θέση σε θέματα που δεν σε αφορούν ή δεν γνωρίσεις αρκετά και οι απόψεις σου μπορεί να αμφισβητηθούν. Προσαρμόσου στις υπάρχουσες συνθήκες και δείξε συνέπεια στα όσα έχεις αναλάβει. Μια δυσαρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα δημιουργεί εξαπατήσεις και αυταπάτες στα συναισθηματικά. Πρόσεξε τις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι τα όσα σου τάζουν νέες γνωριμίες. Επίσης πρόσεξε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά και τις αγορές που φαντάζουν ευκαιρίες.

Λέων
Αν και υποδέχεσαι αισιόδοξα το νέο μήνα που καταφτάνει, αυτήν τη βδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που επικοινωνείς και κατά δεύτερο με τις μετακινήσεις σου. Διατήρησε την καλή σου διάθεση στα εργασιακά και μην ξεφεύγεις από τους στόχους αν κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται με τον τρόπο ή την ταχύτητα που θα ήθελες. Στις όποιες συζητήσεις χρησιμοποίησε τη διαλλακτικότητα και τη διπλωματία σου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Παρελθοντικά ζητήματα ή δυσάρεστες καταστάσεις είναι καιρός να τις θάψεις και όχι να τις επαναφέρεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην βγάζεις συμπεράσματα και μην καταδικάζεις νέες γνωριμίες έχοντας ως γνώμονα τα λάθη του παρελθόντος.

 

Παρθένος
Αυτή τη βδομάδα ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Άρη και επαναφέρει θέματα που σχετίζονται με τα φιλικά σου πρόσωπα. Πιθανά στις αρχές Ιουλίου να είχαν δημιουργηθεί κάποιες παρεξηγήσεις που θα πρέπει να αποκατασταθούν. Χρησιμοποίησε το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο και στην ανάγκη δικαιολόγησε τα πιθανά λάθη σου απέναντί τους, χωρίς να ρίξεις τον εγωισμό σου. Ένα ανταγωνιστικό κλίμα επικρατεί στον εργασιακό σου χώρο που χρειάζεται προσοχή. Αυτήν την περίοδο θα ήταν λάθος από πλευράς σου να δημιουργήσεις αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα στις σχέσεις σου. Προσοχή επίσης χρειάζεται και ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Έχεις την τάση να καταλήγεις σε λανθασμένα συμπεράσματα, να τον κατηγορείς ρίχνοντάς του όλες τις ευθύνες και να δημιουργείς ένα πολεμικό κλίμα ανάμεσα σας. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε όλα αυτά που σου υπόσχονται και σου τάζουν αυτοί που επανέρχονται από το παρελθόν είτε γνώρισες πρόσφατα.

 

Ζυγός
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα, η καριέρα, τα σχέδιά σου και γενικότερα η εξέλιξή σου είναι αυτήν τη βδομάδα στο απόλυτο επίκεντρο σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις, παιχνίδια ανταγωνιστικότητα και εξουσίας. Απέναντι σε κακόβουλα σχόλια πιθανά συνεργατών, δείξε ανωτερότητα και μην πέφτεις στο επίπεδό τους. Μεγάλες αποφάσεις ή και αλλαγές κράτησε τες προς το παρόν για τον εαυτό σου χωρίς όμως να σταματήσεις να τις πιστεύεις. Μια δυσαρμονική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα δημιουργεί κάποιες διαφωνίες ή και προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάποιες του συμπεριφορές μην τις παίρνεις και τόσο τοις μετρητοίς. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε αυτά που σου υπόσχονται και απόλαυσε το φλερτ.

 

Σκορπιός
Θέματα που πιθανά σε είχαν απασχολήσει στις αρχές Ιουλίου, αυτήν τη βδομάδα επανέρχονται και κυρίως αφορούν άτομα που βρίσκονται μακριά σου, ή ένα ταξίδι, μια μετακίνησή σου. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη δημιουργεί επίσης επικοινωνιακά λάθη που χρειάζονται προσοχή. Στόχος σου θα πρέπει αν είναι η διευκόλυνση των σχεδίων σου και όχι τα επιπλέον εμπόδια ή καθυστερήσεις. Κάνε μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς περισσότερο στις εργασιακές σου υποχρεώσεις μιας και έχεις την τάση και την επιθυμία να αποδράσεις από αυτές. Μην επαναφέρεις παρελθοντικές δυσάρεστες καταστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην ζητάς απαντήσεις για πράγματα που έχουν γιγαντωθεί στο μυαλό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια συνάντηση με άτομο του παρελθόντος πιθανά να κλονίσει τις ισορροπίες σου.

 

Τοξότης
Επικοινωνιακές δυσκολίες, σκέψεις του παρελθόντος και πιθανές ενοχές φέρνει και δημιουργεί η νέα εβδομάδα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να βάλεις φρένο στις απαισιόδοξες και καχύποπτες, ανήσυχες σκέψεις σου. Στις όποιες ομαδικές εργασιακές σου υποθέσεις και υποχρεώσεις δείξε κατανόηση και προσπάθησε να είσαι σαφής σε αυτά που λες, διεκδικείς ή θέλεις να επιβάλλεις. Σε πιθανά νέες εργασιακές προτάσεις κράτα μικρό καλάθι και μην αφήνεις τη δίψα σου για επιτυχία να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή σε θέματα καρδιάς. Προστάτεψε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από παρανοήσεις και κακή επικοινωνία και αρκέσου στο απλό εφήμερο φλερτ, εσύ που είσαι μόνη,

 

Αιγόκερως
Υποδέξου δυναμικά την εβδομάδα και το μήνα που έρχεται. Μπορεί να έχουν οι επόμενες μέρες τις δυσκολίες τους, όμως εσύ δεν μοιάζεις διατεθειμένη να εγκαταλείψεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Τα επαγγελματικά και η εξέλιξή σου βρίσκονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Προετοιμάσου λοιπόν να αντιμετωπίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αδιαμαρτύρητα έστω κι αν χρειαστεί να δουλέψεις και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο προκειμένου να τις διεκπεραιώσεις. Εστιάζοντας το ενδιαφέρον σου σε άλλους προσωπικούς τομείς της ζωής σου χάνονται οι ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και εκείνος χρειάζεται επιβεβαίωση και απαντήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου για συντροφικότητα σε οδηγεί σε λανθασμένες εξιδανικεύσεις.

 

Υδροχόος
Εμπόδια και πιθανές καθυστερήσεις αυτήν τη βδομάδα φαίνεται να προκαλεί το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη. Θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Πιθανές αλλαγές στα εργασιακά σου δημιουργούν άγχος και μπλοκάρουν την ενέργειά σου. Δείξε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου και προσαρμόσου προς το παρόν. Να είσαι βέβαιη πως αυτές οι αλλαγές θα λειτουργήσουν προς όφελός σου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργεί ένα τοπίο ομίχλης, για αυτό μην παρασύρεσαι σε αποφάσεις και συμπεράσματα που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, ή αντίστοιχα νέες γνωριμίες για σένα που είσαι μόνη.

 

Ιχθείς
Η εβδομάδα ξεκινά λίγο περίπλοκα για σένα, καθώς ο Ερμής δημιουργεί ένα τετράγωνο με τον Άρη και σου εφιστά την προσοχή στην επικοινωνία. Επαναφέρει επίσης οικονομικά θέματα που σε απασχόλησαν στο παρελθόν, για αυτό και καλό θα ήταν να ξεκινήσεις τη βδομάδα συγκεντρωμένη σε αυτούς τους τομείς. Ψυχραιμία επίσης θα πρέπει να δείξεις και να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου στα εργασιακά. Το κακό κλίμα και η πιθανή ένταση που επικρατεί στο χώρο δεν θα πρέπει να σε οδηγήσει σε λανθασμένες συμπεριφορές. Όσο περνούν βέβαια οι μέρες το κλίμα έντασης καταλαγιάζει. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να δημιουργούν ένα πέπλο μυστηρίου γύρω σου. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι καλού κακού απέναντι σε νέες γνωριμίες και μην ενθουσιάζεσαι.

Read More

And More