Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 29 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2019)

Κλείνουμε τον Ιούλιο και μπαίνουμε στον Αύγουστο. Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα του καλοκαιριού; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος;

Κριός
Τα οικονομικά σου θα καταγράψουν μια μεταβολή προς το καλύτερο, η σύνοδος του Πλούτωνα ενισχύει τις προσπάθειές σου, με το ξεκίνημα της εβδομάδας. Στην εργασία σου προβλέπεται μια ένταση προς τα μέσα του επταημέρου που πιθανότατα να οφείλεται στις αντιζηλίες των συνεργατών σου. Απλά μη δίνεις σημασία… Επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι, καλό και φρόνιμο θα ήταν να παραμερίσεις τις διαφορές σας και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με συνεργάτες ή συναδέλφους και μέσα από μια πιο ομαδική προσπάθεια να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Η εβδομάδα θα είναι λίγο περίπλοκη για όσες βρίσκονται σε σχέση, προκαλώντας κάποιες μικρές εντάσεις ή ασυνεννοησίες, καθώς φαίνεται να εισέρχεσαι σε βαθιά και αχαρτογράφητα νερά στη σχέση ή στο γάμο σου. Θα πρέπει να γίνεις δημιουργική για να κατευθύνεις με συνεργασία τη σχέση σου εκεί που θα ήθελες να την πας με την Αφροδίτη από τον Λέοντα στον 5ο οίκο σου. Αισθηματικά η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ρομαντική και ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν, αν είσαι single. Αν δεν ελέγξεις όμως την ένταση των συναισθημάτων σου, θα προκύψουν σε σύντομο χρονικό διάστημα προβλήματα, ρευστότητα και διαφωνίες.

 

Ταύρος
Στα εργασιακά σου θα πρέπει να προσέχεις να μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου και να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις καλύτερα στις ευθύνες που έχεις επωμισθεί τους τελευταίους μήνες με τον Ουρανό στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σου σε πτώση. Απόφυγε όλες τις μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις, σχέσεις και συμφωνίες που μπορούν να βλάψουν σταθερές σχέσεις και συνεργασίες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που σου είναι ακόμα απαραίτητες. Μείνε γειωμένη και προσηλωμένη στη δουλειά σου για να πετύχεις! Θα αγχωθείς και θα πιεστείς για να τα τακτοποιήσεις όλα και θα πρέπει να αποφύγεις σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη, που αργότερα δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Εάν είσαι δεσμευμένη θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στις αρχές της εβδομάδας, μέσα στη σχέση σου τα οποία θα έχουν τη ρίζα τους σε προσωπικά απωθημένα ή και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα η αντίθεση του ανάδρομου Ερμή έως 1/8 δημιουργεί ένταση.  Θα νιώθεις πως θέλεις να απομονωθείς για ένα διάστημα, να πάρεις το χρόνο σου και να δεις τα πράγματα από μια άλλη διάσταση, ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις που σε προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα. Ίσως να πρόκειται για μια παρασκηνιακή σχέση που θα έρθει στην επιφάνεια και θα ταράξει τα νερά της σχέσης σου. Εάν είσαι single, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τις επιλογές που θα κάνεις και να μην αφεθείς από την πρώτη στιγμή στις καινούριες γνωριμίες. Σε περιμένει ένα έντονο επταήμερο, καθώς θα βιώσεις πάθη και συγκινήσεις σε μπερδεμένες καταστάσεις γύρω στο τέλος της εβδομάδας.

 

Δίδυμος
Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου  προσφέρει τις ευκαιρίες να δείξεις την πραγματική αξία σου και θα βάλεις τις υποθέσεις σου σε τάξη. Κάποια σχέση γάμου, επιχειρηματική συνεργασία ή συνεταιρισμός θα σε ευνοήσει και θα σου φέρει αρκετά χρήματα στο άμεσο μέλλον. Επικοινωνιακές δυσκολίες προβλέπονται με συνεργάτες ή συναδέλφους προς τα τέλη της εβδομάδας, που θα φέρουν ανεπιθύμητες στιγμές έντασης με το τετράγωνο του Δία σε ανάδρομη πορεία στο ωροσκόπιό σου. Αυτό το επταήμερο μπορεί να θελήσεις να κάνεις θεαματικές αλλαγές που θα υλοποιήσουν επιτέλους τους πολυπόθητους στόχους σου. Εάν είσαι δεσμευμένη φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση σου δεν θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες, εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα σχετικά με κάποιο παιδί ή με πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος σου με τον ανάδρομο Δία στο ωροσκόπιό σου. Θα προκύψουν κάποιες μικροδιαφορές προς τα τέλη της εβδομάδας, οι οποίες μπορεί και να οδηγήσουν σε εντάσεις, εάν δεν χειριστείς με χαμηλούς τόνους, αρκετά μεγάλες δυσκολίες που ενδεχομένους να προκύψουν. Οι έρωτες κρατούν λίγο εάν είσαι αδέσμευτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το απολαύσεις με όλο το πάθος και την ένταση. Θα απογειώσει την παρορμητική σου έκφραση και θα σε μεταμορφώσει. Αν δεν μπορείς να αλλάξεις πρόσωπα και πράγματα στην ζωή σου, τα οποία σε έχουν κάνει να βαριέσαι αυτό το διάστημα, κάνε αλλαγές αισθητικού επιπέδου στο χώρο σου.

 

Καρκίνος
Το νέο επταήμερο του Αυγούστου, μέχρι τα μέσα, σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακή, κοινωνική και μαχητική από ποτέ. Γνωρίζεις με ποιον τρόπο θα διεκδικήσεις και θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας σου προσθέτουν αισιοδοξία και μια ιδιαίτερη τύχη σε ό,τι καινούργιο τολμήσεις μετά τα μέσα του μήνα. Εντάσεις και μικροπροβλήματα στο σπίτι είναι πιθανόν να σε στενοχωρήσουν, ενώ κάποιο επαγγελματικό ταξίδι προς τα τέλη της εβδομάδος,  μπορεί να είναι εξαιρετικά προσοδοφόρο. Αντιδράσεις και εμπόδια θα αντιμετωπίσεις γύρω στα μέσα της εβδομάδας, με τον Άρη από τον Λέοντα στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σου. Ενδέχεται να κλείσεις συμφωνίες που θα σου αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη στο άμεσο μέλλον και ενδεχομένως να έχεις πολλές δραστηριότητες. Το πλανητικό σύστημα σκηνοθετεί αναπάντεχα γεγονότα, καθώς τρίτα πρόσωπα θα βάλουν φωτιά στις προσωπικές σου σχέσεις μέσα από εντάσεις, αλλά εσύ θα επικρατήσεις, αν χειριστείς τα πράγματα και τις καταστάσεις με σύνεση και ρεαλισμό. Μόνο που θα πρέπει στο τέλος να καταμετρήσεις τις απώλειες και να αποχαιρετήσεις πρόσωπα από τη ζωή σου που αποτελούσαν τα αγκάθια στις σχέσεις σου. Εάν είσαι μόνη, θα έχεις μια νέα γνωριμία που θα σε συνεπάρει! Πολύ πιθανό να απομονωθείς μαζί του και να χαρείς την ερωτική έξαψη, με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Θα έχεις την απόλυτη ψυχική επαφή και θα μιλήσεις μαζί του για πράγματα τα οποία δεν έχεις ξαναβγάλει σε κανέναν πριν.

 

Λέων
Ασχολείσαι περισσότερο με πράγματα που σου αρέσουν αυτό το επταήμερο, για να μπορέσεις να είσαι πιο δημιουργική και πιο παραγωγική, αφού βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Η ενασχόληση όμως αυτή με το «εγώ» σου, οδηγεί στο να παραμελείς τη δουλειά σου στις αρχές της εβδομάδας. Προς το τέλος του πρώτου επταημέρου  γίνεται φανερό ότι πρέπει να μαζέψεις τα μυαλά σου και να προσγειωθείς! Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σου, κυρίως λόγω των υπέρμετρων εξόδων έως το πρώτο μισό του μήνα! Οι πλανήτες προκαλούν «εκρήξεις» στις σχέσεις σου! Στα αισθηματικά σου, εσύ που έχεις μια σοβαρή και σταθερή σχέση, θα υπάρξει έντονο πάθος. Προσπάθησε να βάλεις λίγο φρένο προς τις 2 του μήνα, για να μην υπερθερμανθείς… με τον Δία από τον Τοξότη σε ανάδρομη πορεία στον 5ο οίκο σου και την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου. Είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να καλύψεις το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας όλο το προηγούμενο διάστημα. Μοιράσου τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου με τον σύντροφο σου και θα έχεις θετική ανταπόκριση. Η συναισθηματική σου ζωή είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Εάν είσαι single, θα γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους που θα σε ανανεώσουν και θα σε αναζωογονήσουν, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσεις πιο ουσιαστικά και πιο σταθερά στη ζωή σου.

 

Παρθένος
Πολλά παρασκηνιακά διαδραματίζονται το πρώτο επταήμερο του μήνα και δεν ξέρεις πώς να χειριστείς τις καταστάσεις, με τον Ποσειδώνα στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σου στους Ιχθείς  και τη φαντασία σου να οργιάζει. Όλοι φέρονται λίγο παράξενα, ακόμη και οι δικοί σου τρόποι και συμπεριφορές ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και το χαρακτήρα σου. Για να καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που παρουσιάζονται κυρίως κατά τις  πρώτες μέρες του Αυγούστου, χρειάζεται προσήλωση στους στόχους σου και ηρεμία. Μην αφήνεις κανένα και τίποτε να αποσπά την προσοχή σου. Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου θα χρειαστεί και αυτό το διάστημα, ώστε να αποφύγεις περιττές και ανώφελες καταναλωτικές δαπάνες. Η ακτινοβολία σου θα είναι αισθητή, προσελκύοντας πολλούς επίδοξους εραστές αν είσαι single. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσεις σε κάτι νέο, πέρα από παθιασμένες αλλά επιπόλαιες  υποσχέσεις. Το μυαλό σου φαίνεται να είναι κολλημένο στα παλιά και να αναπολείς σχέσεις και πρόσωπα του πρόσφατου παρελθόντος. Οι πρώτες μέρες του μήνα θα φέρουν περίεργες διαφωνίες με το ταίρι σου, εάν είσαι δεσμευμένη, και θα πρέπει να έχεις ανοιχτό μυαλό για να χειριστείς τα όσα θα προκύψουν με το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σου να δημιουργεί πίεση. Θα υπάρξουν κάποιες διεξοδικές συζητήσεις για ουσία της σχέσης σου, για το που πηγαίνει και τι προοπτικές έχει, πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και στον παρελθόν θα επανέλθουν με πιεστικό τρόπο και θα απαιτηθεί σοβαρότητα στο χειρισμό των καταστάσεων, διπλωματία και μεγάλη υπομονή και επιμονή για να μπορέσετε να μείνετε μαζί.

 

Ζυγός
Με το ξεκίνημα του μήνα  θα παρουσιαστεί ιδιαίτερη κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα, πολλές ώρες δουλειάς και έλλειψη χρόνου για την προσωπική σου ζωή με τον Άρη από τον Λέοντα στον 11ο οίκο σου. Κάποια σχέση γάμου, επιχειρηματική συνεργασία ή συνεταιρισμός θα σου φέρει σημαντικότατα οικονομικά οφέλη! Είναι επίσης το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να δείξεις την πραγματική αξία σου και θα βάλεις τις υποθέσεις σου σε τάξη. Απόφυγε παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο και πρόσεξε τις κινήσεις σου, από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, μια και υπάρχουν πολλά απρόοπτα στον αέρα. Είναι μια περίοδος κουραστική, δύσκολη και επώδυνη, είναι όμως απόλυτα απαραίτητη για να ξεκαθαρίσει η ατμόσφαιρα και απαλλαγμένη από ανώφελα φορτία να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Εάν είσαι δεσμευμένη φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση σου δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες δυσκολίες, εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα σχετικά με τις πολλές ώρες δουλειάς και την περιορισμένη επαφή με το ταίρι και την οικογένεια σου… Ίσως προκύψουν κάποιες μικροδιαφορές, τις οποίες θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί εάν ξεφύγουν από τον έλεγχο μπορεί και να οδηγήσουν ως και σε διακοπή σχέσεων. Εάν είσαι single, η εβδομάδα  υπόσχεται έντονο ερωτισμό αλλά και ερωτική δραστηριότητα, μιας και θα γοητεύεις τον περίγυρό σου χωρίς καμία προσπάθεια με την σύνοδο της Αφροδίτης από τον Λέοντα να σε ευνοεί με αρμονία! Γύρω στα τέλη του επταημέρου υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γοητευτείς από μια γνωριμία και να θέσεις σε κίνηση τον τροχό…

 

Σκορπιός
Έχεις κάνει μέχρι τώρα μεγαλεπήβολα σχέδια και για να τα υλοποιήσεις πρέπει να δουλέψεις ακόμη περισσότερο για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις με τον Ήλιο από τον Λέοντα στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε συνδράμει με αρμονικές συναδελφικές σχέσεις και μια ήρεμη εργασιακή ατμόσφαιρα, θα απαιτηθούν ωστόσο νέες δράσεις, καινούριες ιδέες και αρκετή ενέργεια για να δώσεις την ώθηση που χρειάζεται η καριέρα σου. Απόφυγε να εμπλέξεις στις δουλειές σου συγγενικά πρόσωπα, γιατί θα υπάρξει ένταση και συγκρούσεις. Άκουσε την γνώμη τους, αλλά πάρε τις τελικές αποφάσεις μόνη και ανεπηρέαστη. Ανακάλυψε νέες πηγές εισοδημάτων και κατάφερε να τονώσεις το εισόδημα σου από τις ήδη υφιστάμενες πηγές σου. Πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και υπερκινητικότητα γύρω από τα κοινωνικά δρώμενα θα σε εξαντλήσουν όλο το διάστημα μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας. Εάν είσαι δεσμευμένη απόφυγε διαφωνίες και μη δίνεις διαστάσεις στα θέματα που θα προκύψουν Το εξάγωνο του Κρόνου παρέχει ευκαιρίες με πειθαρχία στο ωροσκόπιό σου. Έλεγξε τη συμπεριφορά σου και περιόρισε την κτητικότητα και τις απαιτήσεις σου. Γύρω στα μέσα του επταημέρου υπάρχουν ευνοϊκές συνθήκες να φέρεις μια σχετική ισορροπία στη σχέση ή το γάμο σου, ενώ στην συνέχεια, θα πρέπει να αποδείξεις στη πράξη ότι όσα έλεγες τα εννοούσες… Εάν είσαι single, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σου και θα σε απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο. Πριν αποφασίσεις όμως να κινηθείς προς μια επανασύνδεση, θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι αυτή τη φορά η σχέση σου αυτή θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Αλλιώς, απόλαυσε πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία! Θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον πολύ καλύτερες ευκαιρίες για κάτι πιο σταθερό, εάν βέβαια κάτι τέτοιο βρίσκεται στα άμεσα ενδιαφέροντα σου.

 

Τοξότης
Η καριέρα σου με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο, με μια δημιουργικότητα που θα αποδώσει μελλοντικά με την σύνοδο του Πλούτωνα να τονίζει τις προσπάθειες σου μελλοντικά. Οι σχέσεις με τον επαγγελματικό σου περίγυρο λειτουργούν πολύ καλά και θα πρέπει να στηρίζονται στην ειλικρίνεια και την αμοιβαία κατανόηση. Απόφυγε περιττά έξοδα, διότι το πλανητικό σκηνικό θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Χαλάρωσε με λίγη ψυχαγωγία, διότι τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο και τα οικονομικά πολλών ενδέχεται να γνωρίσουν μια θετική αλλαγή. Μην αμελείς το σύντροφό σου, εάν είσαι δεσμευμένη, γιατί είναι η στιγμή που θα χρειαστεί την έμπρακτη στήριξή σου. Απόφυγε τυχόν πειρασμούς που θα σε περιτριγυρίζουν, γιατί αργά ή γρήγορα, μάλλον γρήγορα, όλα θα βγουν στο φως και θα πρέπει να δώσεις εξηγήσεις στο ταίρι σου. Εάν αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον σύντροφό σου, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να έχεις μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση με την σύνοδο του Ήλιου να τονίζει την έκφραση σου. Εσύ που είσαι single να είσαι προετοιμασμένη, γιατί θα υπάρχει ερωτική έξαψη και ατέλειωτη ποικιλία στην ερωτική σου ζωή! Θα πρέπει όμως να κινηθείς με προσοχή εξαιτίας του πλανητικού συστήματος που θα ταράξει τα νερά με έντονη νευρικότητα. Θα βιώσεις έντονες καταστάσεις που μπορούν να έχουν ευτυχή κατάληξη, ιδιαίτερα στις 2 και 4 του μήνα. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα πιο σοβαρά, να κάνεις μια αυτοκριτική και να βάλεις πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των ανθρώπων που έχεις στη ζωή σου.

 

Αιγόκερως
Είναι ένας μήνας ο Αύγουστος  που θα πρέπει να περιμένεις να σου συμβούν τα μεγάλα και σπουδαία πράγματα! Από τις αρχές του μήνα η έμπνευσή σου θα είναι απίστευτη και οι ιδέες σου εξαιρετικές! Δεν θα προλαβαίνεις να τις βάζεις στο χαρτί, πριν ξεπηδήσει η επόμενη. Χρειάζεται όμως να κάνεις μια μικρή ανάπαυλα προς τα τέλη της εβδομάδας, ώστε να σκεφτείς ψύχραιμα και να αποφασίσεις προς ποια κατεύθυνση θα κινηθείς. Ο ανταγωνισμός και τα απρόοπτα θα απαιτήσουν να αφήσεις τα μελλοντικά πλάνα λίγο στην άκρη και να ασχοληθείς περισσότερο με τα διαδικαστικά, με τον Ουρανό από τον Ταύρο από τον 5ο οίκο σε πτώση. Οπλίσου με υπομονή, επιμονή και διπλωματία για να μην βλάψεις τα συμφέροντα σου και τις σχέσεις σου. Στα ερωτικά, εσύ που έχεις μακροχρόνια σχέση θα υποκύψεις σε κάποιους πειρασμούς. Πάρε τις προφυλάξεις σου, γιατί δεν θα ήθελες να βάλεις τη σχέση σου σε κίνδυνο. Κατά το πρώτο επταήμερο του μήνα, ίσως υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία, διστακτικότητα αναφορικά με τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις, αλλά και μια γενικότερη ενόχληση απέναντι στη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Το τέλος της εβδομάδας, ωστόσο φέρνει μια ισορροπία στη σχέση, κάτι που κρίνεται όχι μόνο απαραίτητο, αλλά και επιβεβλημένο! Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες εάν είσαι single με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς όσο μπορείς καλύτερα. Είχες τα προβλήματα σου με την αισθηματική σου ζωή, τώρα όμως ήρθε η ώρα να τα βάλεις στην άκρη και να κοιτάξεις χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις το μέλλον κατάματα με την Αφροδίτη από τον Λέοντα στο 8ο οίκο σου. Απόλαυσε τις ερωτικές στιγμές που θα προκύψουν, γιατί θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

 

Υδροχόος
Η επαγγελματική σου πορεία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετική κατά τον Αύγουστο. Με την αρχή του μήνα θα πρέπει να εμπνεύσεις τους συνεργάτες ή συναδέλφους σου, εμψυχώνοντας τους, ώστε να καταφέρεις τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, ενώ στην συνέχεια, αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να βρεις και να προτείνεις λύσεις και διεξόδους σε λειτουργικά προβλήματα με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία να δίνει ευκαιρίες μελλοντικά στο ωροσκόπιο σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να φροντίσεις να είσαι φειδωλή στις δαπάνες για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού. Προβλέπεται ωστόσο ότι θα εισπράξεις κάποια χρήματα που περίμενες και προσπάθησε με αυτά να κλείσεις παλιές σου οφειλές. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου εάν έχεις μόνιμο δεσμό, ιδίως κατά τις αρχές του μήνα, μη γίνεσαι κτητική και ζηλιάρα, αν θέλεις η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής. Δεν είναι καθόλου απίθανο επίσης να σε προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σου αυτόν το μήνα και κάπου μπορεί να σε κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει. Θα επηρεαστεί η ψυχολογία σου αρνητικά και να χαλάσει η διάθεσή σου. Εάν είσαι ελεύθερη, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα επανέλθουν ξαφνικά στη ζωή σου και θα σε απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο, γιατί θα θέλουν να έχουν ξανά το πρώτο ρόλο στη ζωή σου με την σύνοδο της Αφροδίτης και τον Ήλιο στον Λέοντα στον 7ο οίκο σου. Ωστόσο, νέες γνωριμίες προς τα μέσα της εβδομάδας εκτοξεύουν τον ερωτισμό σου! Η διασκέδαση και η έντονη κοινωνικοποίηση θα είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό στην ζωή σου κατά τον Αύγουστο.

 

Ιχθείς
Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα αυτόν το μήνα θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σωστά, αν θέλεις να έχεις μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με τον Ερμή να τελειώνει την ανάδρομη του πορεία και να περνά στον 5ο οίκο σου. Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό, αν και πολλές φορές δεν καταφέρνεις να επιτύχεις το απόλυτο, που σε στιγμές απαιτείται… Αυτή τη φορά όμως πρέπει να τα καταφέρεις, γιατί οι ευκαιρίες είναι θαυμαστές! Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείς πρώτα πιο έμπειρους από εσένα ανθρώπους, για να πετύχεις όσα θέλεις. Είσαι ενεργητική, φιλόδοξη, μαχητική και αποφασισμένη να επιτύχεις στους επαγγελματικούς σου στόχους. Οι μελλοντικές προοπτικές είναι όμως αρκετά καλές και δεν χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα. Εάν είσαι δεσμευμένη, θα ξεκαθαρίσεις τα προβλήματα ή τις αμφιβολίες που σε βασανίζουν και αφορούν στη σχέση σου μέσα στο πρώτο επταήμερο του μήνα! Ιδανικές ημερομηνίες για να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφο σου, να τον κατανοήσεις και να σε κατανοήσει, είναι οι 2 και 4/8! Θα γίνεις πιο τρυφερή και πιο στοργική και θα απολαύσεις όμορφες ερωτικές στιγμές, γεμάτες αγάπη και πάθος. Θα κάνεις καινούρια πράγματα με το ταίρι σου που θα σε ανανεώσουν και θα σε βοηθήσουν να βάλεις καινούριες βάσεις στη σχέση σου προς τα μέσα του μήνα. Εάν είσαι single, το πλανητικό σκηνικό θα είναι υπεύθυνο που θα ξυπνήσουν μέσα σου αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσεις πρόσωπα από τα παλιά με τον Ερμή να τελειώνει την ανάδρομη του πορεία και να παραμένει σε στάση. Μην πάρεις όμως βιαστικές αποφάσεις. Άφησε το χρόνο να κυλήσει και να σου δείξει τι να κάνεις. Ένα νέο κεφάλαιο στην συναισθηματική σου ζωή μπορεί να ανοίξει με ένα άτομο που κατοικεί μακριά ή διαμένει στο εξωτερικό. Μην εξιδανικεύεις ανθρώπους στην πρώτη επαφή, διότι κινδυνεύεις να απογοητευτείς και να πληγωθείς αργότερα.

 

 

 

 

Read More

And More