Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 3 έως 9 Φεβρουαρίου 2020)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η νέα εβδομάδα του μήνα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων προδιαθέτοντάς σε να ακούσεις τη φωνή της καρδιάς και των αναγκών σου, να χαλαρώσεις λιγάκι τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου και να φροντίζεις για την ξεκούρασή σου. Αυτήν τη βδομάδα συγκράτησε τα νεύρα σου στα εργασιακά και μη διακινδυνεύεις σχέσεις οι οποίες έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθούν σε κάτι καλό. Στιγμές έντασης προσπάθησε να τις αποφύγεις και να τις αντιμετωπίσεις με χιούμορ και καλή διάθεση. Έστω κι αν νιώσεις ότι καταπιέζεσαι αρκετά, σύντομα θα διαπιστώσεις πως είναι για καλό σου. Η συναισθηματική σου ασφάλεια σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτήν τη βδομάδα. Έχεις ανάγκη να ξέρεις και να γνωρίζεις τι είναι πια σημαντικό για εσένα, τι θα πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου και τι να πετάξεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση και σου εμπνέει τη σιγουριά, μπορείς τώρα να πάρεις αποφάσεις και να προχωρήσεις στην πολυπόθητη δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, σε κάθε περίπτωση είτε επιδιώκεις μια επανασύνδεση, είτε μια νέα γνωριμία, να θυμάσαι πως δεν υπάρχει καταλληλότερη περίοδος για να δράσεις. Είναι βέβαιο πως θα αναζητήσεις τρόπους που θα σου εξασφαλίσουν μια άνεση και ασφάλεια στα οικονομικά, κάτι που επίσης σου γίνεται ανάγκη.

 

Ταύρος
Με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο των Ιχθύων από το ξεκίνημα της εβδομάδας η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει στα ύψη. Νέες άνθρωποι εισβάλλουν στη ζωή σου και σε προδιαθέτουν για τη διεύρυνση των στόχων σου. Η αυτοσυγκράτησή σου στα εργασιακά είναι το απαραίτητο συστατικό προκειμένου να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες σου. Απόφυγε γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις και προσπάθησε έστω και προσωρινά, ή και επιφανειακά να προσαρμοστείς. Τυχαία γεγονότα ή και αποκαλύψεις θα διαταράξουν λιγάκι το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα και προσπάθησε να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση μαζί του που θα σου λύσει κάθε απορία. Αν καρτερικά περιμένεις έναν έρωτα εσύ που είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα σου φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις. Ασχολήσου με πιθανά θέματα κληρονομικά, αγοροπωλησίας και νομικά. Είναι μια καλή ευκαιρία να απαλλαγείς από το μπελά τους και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

 

Δίδυμοι
Ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων από τη Δευτέρα 3/2, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις ή και αλλαγές στα εργασιακά σου. Θέματα καριέρας έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου και το σύμπαν ευνοεί τις επιλογές και επιθυμίες σου. Δώσε το 100% των δυνατοτήτων σου και εντυπωσίασε τους πάντες με αυτά που μπορείς να κάνεις. Ίσως και εσύ η ίδια να μην γνωρίζεις πτυχές και ικανότητες του εαυτού σου. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται για τη συναισθηματική σου ζωή. Πάρτε κοινές αποφάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και κάντε μια καινούρια αρχή στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε μια ανανέωση στον εαυτό σου ξεκινώντας από την εμφάνισή σου. Πάρε την απόφαση να ξεκινήσεις ένα καλό διατροφικό πρόγραμμα και να συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου άσκηση. Είναι ένας καλός τρόπος για να πάρεις τα πάνω σου και να επιτρέψεις να σε πλησιάσουν νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα. Μια επιπλέον εργασιακή δραστηριότητα που μπορεί να την ξεκινήσεις με το κέφι σου, ακόμα και μέσα από το σπίτι σου, μπορεί να αυξήσει τα έσοδά σου και να σε απαλλάξει από το άγχος των οικονομικών.

 

Καρκίνος
Ο Ερμής με το ξεκίνημα της εβδομάδας εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και ευνοεί την προώθηση των στόχων και σχεδίων σου. Πιθανά νομικά θέματα που σε απασχολούν μπορεί να παρουσιάσουν ευχάριστες εξελίξεις καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του, τουλάχιστον μέχρι τις 18/2 που γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Η επέκταση στα εργασιακά πλέον σου γίνεται ανάγκη και κυνηγάς τους στόχους σου με μεγαλύτερη πίστη και δυναμική. Αξιοποίησε τις ικανότητές σου και εκμεταλλεύσου κάθε ταλέντο σου. Είναι καιρός να πειραματιστείς κι εσύ λιγάκι με τον εαυτό σου, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να καταλήξεις πιθανά εκεί που δεν φαντάζεσαι, ή και ονειρεύεσαι. Ζήσε τον απόλυτο έρωτα με το σύντροφό σου και προσπάθησε να αποφύγεις στιγμές έντασης ή να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται αυτήν τη βδομάδα να προκύψουν νέες γνωριμίες που φαίνεται να σε ξεσηκώνουν. Διασκέδασέ το, απόλαυσέ το όμως την καρδιά σου μην τη χαρίζεις, μιας και όσο εύκολα ενθουσιάζεσαι, άλλο τόσο εύκολα αντίστοιχα απομυθοποιείς. Θυμήσου πως πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά. Παράτολμες ενέργειες, αγορές και ανοίγματα καλύτερα να τα ξεχάσεις, τουλάχιστον μέχρι να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου.

Λέων
Ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά θέματά σου και ό,τι σχετίζεται με περιουσία, ανάγκες αλλά και επιθυμία σου για εξασφάλιση και ισορροπία. Πιθανά να αισθάνεσαι λίγο μετέωρη στα εργασιακά ή να νιώθεις διαρκώς έναν κίνδυνο που περισσότερο βέβαια βρίσκεται στο μυαλό σου. Καθησύχασε τις σκέψεις σου και προσαρμόσου στις αλλαγές που προκύπτουν, αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Έχεις πολλές περισσότερες δυνατότητες από όσες νομίζεις και θα το διαπιστώσεις αυτό το διάστημα που οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται. Ο Ερμής επίσης σου ζητά να επαναξιολογήσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και τις βαθιές επιθυμίες σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση και νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά, ξεκαθάρισε πρώτα αυτά που εσύ η ίδια αισθάνεσαι και κατόπιν επιδίωξε μια ήρεμη και ειλικρινή κουβέντα με το σύντροφό σου. Δική μου πεποίθηση είναι πως μπορείτε να λύσετε τις όποιες διαφορές σας, αρκεί να παραδεχτεί ο καθένας τα λάθη του. Αν είσαι αδέσμευτη, να θυμάσαι πως αυτό το διάστημα θα προκύψει μια ουσιαστική γνωριμία στη ζωή σου που θα έχει διάρκεια στο χρόνο και κυρίως ποιότητα.

 

Παρθένος
Ο Ερμής επισκέπτεται το απέναντί σου ακριβώς ζώδιο, επηρεάζοντας τον τομέα των σχέσεών σου και φέρνοντας εξελίξεις σε νέες εργασιακές συμφωνίες. Παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες που διαδέχονται μάλιστα η μια την άλλη. Δείξε λίγη προσοχή στις επιλογές σου και το νου σου, από τις 18/2 που ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του. Πίσω από κάθε συμφωνία και δέσμευσή σου δεν αποκλείεται να υπάρχει ένα παρασκήνιο ή μια εκμετάλλευση, γι’ αυτό αξιοποίησε κάθε σου δυνατότητα και ευκαιρία τις πρώτες μέρες του μήνα. Το μυαλό σου πολύ πιθανά να δημιουργεί σενάρια που κλονίζουν την εμπιστοσύνη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην του δημιουργείς σκηνικά ζηλοτυπίας χωρίς αποδείξεις, κυρίως μετά τις 7/2 που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού. Εσύ που είσαι μόνη, κάποια νέα που καταφτάνουν και αφορούν είτε ένα πρόσωπο, είτε μια κατάσταση που δεν πρόλαβε πιθανά να ολοκληρωθεί στο παρελθόν, σου δημιουργεί αναστάτωση. Αρκετές πιέσεις δέχεσαι στα οικονομικά.

 

Ζυγός
Η είσοδος του Ερμή τη Δευτέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζει τον τομέα της εργασιακής καθημερινότητάς σου. Κάποια νέα δεδομένα και πιθανά η αύξηση των υποχρεώσεών σου χρειάζονται ιδιαίτερα προσεκτικούς χειρισμούς έτσι ώστε να διατηρήσεις άρτια την εικόνα σου. Απόφυγε το άγχος και φρόντισε να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που θα δώσουν ώθηση στα μελλοντικά σχέδιά σου. Η διαλλακτικότητα είναι ένα σημαντικό συστατικό προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Απόφυγε ρήξεις και εντάσεις και μην γίνεσαι καταπιεστική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα πρόσωπο που ήδη έχεις γνωρίσει και σου εμπνέει ασφάλεια. Πρόσεξε όμως και μην παραποιείς την εικόνα του μόνο από τον ενθουσιασμό και την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Έκτακτα έξοδα αλλά και απρόσμενα έσοδα σε κρατούν σε μια διαρκή εγρήγορση και αγωνία. Βάλε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου και απόφυγε ανοίγματα που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σου.

 

Σκορπιός
Η δημιουργικότητά σου αυτήν τη βδομάδα ανεβαίνει στα ύψη. Πιθανά νέες προτάσεις και νέα καθήκοντα να ανεβάσουν τα στάνταρ των προσδοκιών σου. Απόφυγε τις υπερβολές και μην παίζεις με τις σωματικές σου αντοχές. Η διάκριση είναι ένα κομμάτι που ήδη έχεις κατακτήσει άλλωστε. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί τις ερωτικές σου υποθέσεις και ανανεώνει το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχεις ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μπροστά σου που μπορείς να χαρείς τον έρωτα, να διασκεδάσεις και να απολαύσεις νέες εμπειρίες. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου, ενίσχυσε το ρομαντισμό και το πάθος και απόλαυσε όμορφες και ερωτικές στιγμές μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να επανέλθουν στη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις αν πρέπει να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία ή αν θα πρέπει να προχωρήσεις μπροστά. Πάντως να ξέρεις πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να σου αντισταθεί κανείς. Η γοητεία και η μυστηριώδη και πολλά υποσχόμενη ματιά σου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

 

Τοξότης
Με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο των Ιχθύων ουσιαστικά ξεκινά η βδομάδα σου, η οποία σου δημιουργεί μια εσωστρέφεια και μια ανάγκη αναζήτησης συναισθηματικής ασφάλειας. Θέματα σπιτιού έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να επιδιώξεις μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση των προσωπικών χώρων σου. Προφύλαξε τον εαυτό σου από το παρασκήνιο που φαίνεται να υπάρχει στον εργασιακό σου χώρο κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας. Σε νέες προτάσεις και προκλήσεις θα πρέπει επίσης να είσαι προσεκτική. Μη δεσμεύεσαι αν πρώτα δεν βεβαιωθείς για την παραμικρή λεπτομέρεια. Ίσως να έχεις την ανάγκη να απομακρυνθείς για λίγο από τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην το κάνεις επιδεικτικά και μην τον βουτάς κι αυτόν μέσα στην ανασφάλεια τη δική σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι ευκαιρία να επουλώσεις τις πληγές του παρελθόντος για να μπορέσεις να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Για αυτό δώσε χρόνο στον εαυτό σου και προς το παρόν, απόλαυσε μόνο το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις που λαμβάνεις. Όσο για τα οικονομικά, μπορεί να μη βρίσκεσαι και στα καλύτερά σου, όμως και το ότι σου δίνονται οι ευκαιρίες να τα βάλεις σε μια τάξη είναι εξίσου σημαντικό.

 

Αιγόκερως
Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στο ξεκίνημα της εβδομάδος, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ικανότητα επικοινωνίας σου. Έτσι το επόμενο διάστημα που ακολουθεί μπορείς να εκφράσεις ανεπιφύλακτα τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου, να διεκδικήσεις τα όνειρά σου, πείθοντας τους πάντες με τα επιχειρήματά σου. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί οποιοδήποτε εργασιακό ξεκίνημα ή αλλαγή. Ανάπτυξε ή διαφήμισε τη δουλειά σου και ασχολήσου με το διαδίκτυο προκειμένου να πάρεις ιδέες και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Μικρές συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου καλύτερα να τις αποφύγεις αν δεν θέλεις να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Για κάποιο λόγο υπάρχει μια ανταγωνιστικότητα ανάμεσά σας αδικαιολόγητη. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνικότητά σου σε φέρνει κοντά σε πειρασμούς. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην βιαστείς να δώσεις την καρδιά σου. Αρκέσου στο παιχνίδι του φλερτ που είναι αρκετό για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου.

 

Υδροχόος
Με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο των Ιχθύων τη Δευτέρα, καιρός να θέσεις τις προτεραιότητές σου στη ζωή σου και να ξεκαθαρίσεις τι τελικά είναι σημαντικό για σένα. Αναλώνεις ενέργεια σε άσκοπες υποθέσεις και αφήνεις ουσιαστικά ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Καιρός να αλλάξει αυτό, αν θέλεις να γίνεις πραγματικά ευτυχισμένη. Έχεις τη διάθεση να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου στα εργασιακά, όμως θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς και να εξετάσεις τις συνθήκες που επικρατούν. Ένα δεύτερο πλάνο στις ενέργειες και στη στάση σου απέναντι σε άτομα κύρους θα μπορούσε να λειτουργήσει εξαιρετικά βοηθητικά. Πριν αρχίσει τα παράπονα και την γκρίνια ο ερωτικός σύντροφός σου φρόντισε να εξοικονομήσεις χρόνο για αυτόν. Μην ξεχνάς, ή παραδέξου πως έχει και τα δίκια του. Τον έχεις παραμελήσει αισθητά βάζοντας την καριέρα και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου πάνω από όλους και όλα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 7/2 φέρνει νέες γνωριμίες για να καλύψουν τα κενά της μοναξιάς σου, που περισσότερο έχουν άρωμα πάθους και όχι στήριξης συναισθηματικής.

 

Ιχθείς
Ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο στις 3/2 και φαίνεται να φέρνει νέα δεδομένα στη καθημερινότητά σου και όχι μόνο. Μια έντονη κινητικότητα γύρω σου παρουσιάζει μοναδικές ευκαιρίες για τους περισσότερους τομείς της ζωής σου που έχουν καθοριστικό χαρακτήρα. Διανύεις μια περίοδο που πραγματικά μπορείς να κάνεις όνειρα στα εργασιακά, κυρίως αν το αντικείμενο των υποθέσεών σου σχετίζεται με το εξωτερικό. Δώσε έμφαση στα σχέδιά σου και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για την προώθησή τους. Στον αισθηματικό τομέα πάρε τις αποφάσεις σου, θέσε ημερομηνίες συγκεκριμένες για τις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο σύντροφό σου και τήρησέ τες. Εσύ που είσαι μόνη, αν και τα συναισθηματικά δείχνεις να τα έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα και να προσπαθείς να πείσεις τους πάντες πως περνάς καλά και μόνη σου, παραδέξου τις αλήθειες σου και ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά γύρω σου. Μια ανάσα μακριά είσαι από το μεγάλο έρωτα που θα σε συναρπάσει.

 

Read More

And More