Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2020)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Το αστρολογικό φαινόμενο της εβδομάδας είναι η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις αρχές της εβδομάδας, η οποία σου φέρνει πληροφορίες που κατά κάποιο τρόπο σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις απόψεις και την κοσμοθεωρία σου. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την ένταση που σου προκαλεί αυτή η αλλαγή. Διευθέτησε εκκρεμότητες στα εργασιακά και αν προκύψουν συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά, διαχειρίσου τες με διαλλακτικότητα και έξυπνα. Απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και τις αποφάσεις που θα λειτουργήσουν καταλυτικά. Μην επιτρέπεις και μην εμπλέκεις τρίτα πρόσωπα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Τις όποιες ανησυχίες σου είναι προτιμότερο να τις συζητάς με τον άνθρωπό σου και όχι με τρίτους. Εσύ που είσαι μόνη, μυστικές συναντήσεις ή και απαγορευμένες έχουν την τιμητική τους αυτήν τη βδομάδα.

 

Ταύρος
Με συναισθηματική αναστάτωση ξεκινάς τη βδομάδας σου, καθώς η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων – Τοξότη φέρνει αλλαγές ή και αποκαλύψεις στο προσκήνιο. Το ευχάριστο είναι πως ο Ερμής την 1η του μήνα περνά στο ζώδιο του Τοξότη, κάνοντάς σε πιο εξωστρεφή και φέρνει ευκαιρίες για την πρόοδό σου. Όσο η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της φρόντισε τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων στα εργασιακά. Προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα, ετικέτες και αποφάσεις κάνε μια δεύτερη σκέψη. Ο τομέας των οικονομικών σου επίσης θα σε απασχολήσει όπως συναλλαγές και νέες πιθανές συμφωνίες. Απόφυγε συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου που αφορούν στο παρελθόν. Απόφυγέ τες επιμελώς αν νιώθεις πως οδηγούνται σε αδιέξοδο και σε ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, το τέλος της εβδομάδας είναι ιδανικό για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις.

 

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Σελήνης στο δικό σου άξονα με του Τοξότη φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια θέματα που θα σε αιφνιδιάσουν και θα σου προκαλέσουν αναστάτωση. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και κάνε μια δεύτερη σκέψη πριν αντιδράσεις. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα εργασιακά, την εξέλιξή σου και τα αδιέξοδα που νιώθεις. Μπορείς να συλλέξεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και να καταστρώσεις τη στρατηγική σου. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις δεσμεύσεις και τις επιπόλαιες αποφάσεις. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη μπορείς να επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου που θα καθορίσουν το μέλλον και την εξέλιξη της σχέσης σας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει όμως να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος σε οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις.

 

Καρκίνος
Η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που σε καλεί να λειτουργήσεις και να αντιμετωπίσεις τις όποιες καταστάσεις με ρεαλισμό και όχι με το συναίσθημα. Ο Ερμής την πρώτη του μήνα περνά στο ζώδιο του Τοξότη εγκαινιάζοντας  μια θετική περίοδο για τα επαγγελματικά. Δεν υπάρχει καταλληλότερη περίοδος για να εμπιστευτείς τις ιδέες σου και να περάσεις στην εφαρμογή τους. Εάν βρίσκεσαι στην αναζήτηση εργασίας λάβε δράση και εξάντλησε όλες τις ευκαιρίες και πιθανότητες. Το συναίσθημα φαίνεται να περνά αυτήν τη βδομάδα σε δεύτερη μοίρα κι αυτό ίσως να δημιουργήσει κενά αλλά και ρήξεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Διατήρησε τις ισορροπίες και προσπάθησε να χρωματίσεις την καθημερινότητα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται ένα άτομο από το παρελθόν να αρχίσει να σε διεκδικεί ξανά και μάλιστα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

 

Λέων
Τη συναισθηματική σου ζωή φέρνει στο προσκήνιο η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Οι φιλοδοξίες και ευθυμίες σου επίσης επανέρχονται και μάλιστα σαν επιτακτική σου ανάγκη για αυτό και θα πρέπει να συγκρατήσεις αυτήν την επαναστατική και ανυπόμονη διάθεσή σου. Τα επαγγελματικά και η εξέλιξη της καριέρας σου, σου δημιουργούν ανησυχία και άγχος. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες, να συλλέξεις πληροφορίες και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα. Δείξε συνέπεια στα όσα έχεις αναλάβει και απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη μπορείς με κάθε τρόπο να διασκεδάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου, έστω κι αν είστε οι δυο σας. Η επικοινωνία και η ανάγκη εξομολόγησης λειτουργεί θεραπευτικά για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ειδύλλιο εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις.

Παρθένος
Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Δίδυμων – Τοξότη στις αρχές της εβδομάδας επηρεάζει τον επαγγελματικό και οικογενειακό σου τομέα. Προσπάθησε να κρίνεις και να λειτουργήσεις αντικειμενικά παραμερίζοντας για λίγο τον εγωισμό σου. Διάφορες φήμες και κουτσομπολιά στα εργασιακά δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην επηρεάζεσαι από τα λόγια τρίτων. Μοιράσου τις κοινές υποχρεώσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και απόφυγε στιγμές έντασης που μπορεί να προκύπτουν από το πουθενά. Βρείτε ευχάριστες δραστηριότητες και τις στιγμές που είστε μαζί απλά περάστε όσο το δυνατόν πιο καλά. Εσύ που είσαι μόνη, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στα τέλη της εβδομάδας φέρνει μια συναρπαστική ιστορία στο προσκήνιο.

 

Ζυγός
Νευρικότητα και απωθημένα δημιουργεί και φέρνει στην επιφάνεια η Σεληνιακή έκλειψη στις αρχές της εβδομάδας, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με το κοντινό και οικείο σου περιβάλλον. Στις οποιεσδήποτε συζητήσεις απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και μην αφήσεις τον εγωισμό σου να σε κυριαρχεί. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη σε κάνει πιο επικοινωνιακή και εξωστρεφή. Μέχρι τις 21/12 φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτήν την εύνοια στα εργασιακά. Η πρόοδός σου σε αυτόν τον τομέα θα εξαρτηθεί πολύ από αυτό το διάστημα. Αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου όμως κάτι φαίνεται να σε εμποδίζει. Βάλε στην άκρη τις αναστολές και τους εγωισμούς σου και δείξε τα αληθινά συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Ακόμα και τις αδυναμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κάτι καλό σου επιφυλάσσει.

 

Σκορπιός
Τα οικονομικά είναι αυτά που θα αποσπάσουν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου αυτήν τη βδομάδα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις αρχές της εβδομάδας επηρεάζει σημαντικά τον προϋπολογισμό σου και κατά συνέπεια την ψυχολογία σου. Από την άλλη όμως ο Ερμής από την πρώτη μέρα του μήνα περνά στο ζώδιο του Τοξότη και σε βοηθά να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις στα εργασιακά με συναδέλφους έστω κι αν χρειαστεί να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και προσπάθησε να δείξεις συνέπεια. Στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου επικρατεί μια ένταση. Συγκράτησε την παρορμητικότητα σου και μην λες τα πρώτα λόγια που σου έρχονται στο στόμα. Παραδέξου ότι κάποιες φορές λειτουργείς εγωιστικά. Εσύ που είσαι μόνη, στα τέλη της εβδομάδας το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο σου, με τον Ποσειδώνα, σου επιφυλάσσει εκπλήξεις που ίσως να σχετίζονται με το παρελθόν σου.

 

Τοξότης
Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τους Διδύμους επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων σου για αυτό και θα πρέπει αν είσαι προσεκτική σε αυτά που λες και τα γρήγορα συμπεράσματα που πρέπει να αποφύγεις. Οι αντιδράσεις και ο εκνευρισμός πιθανά να σε κάνουν να πεις πράγματα που στη συνέχεια θα μετανιώσεις. Κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις ή εκκρεμότητες έχουν την τάση να κάνουν την επανεμφάνισή τους και να σε αποδιοργανώσουν τόσο στο χρόνο όσο και την ψυχολογία σου. Ο   Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο επαναφέροντας τη ζωντάνια και την ενέργειά σου. Μια ένταση επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου που πιθανά αφορά θέματα που δεν είχαν κλείσει στο παρελθόν. Προσπάθησε να δώσεις όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικές λύσεις και μην κατηγορείς τον άνθρωπο σου για όλα τα δεινά. Εσύ που είσαι μόνη, στο τέλος της εβδομάδας βρίσκεις το θάρρος αλλά και τον τρόπο για να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Αιγόκερος
Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον άξονα Διδύμων – Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια παρασκηνιακές καταστάσεις και δημιουργεί εντάσεις. Δείξε προσοχή και συγκράτησε τον εκνευρισμό σου πριν τα πράγματα φτάσουν σε οριακά σημεία. Μην σκέφτεσαι αρνητικά για το μέλλον της καριέρας σου και μην κρίνεις τα πάντα από την αρνητική τους πλευρά. Ναι τα πράγματα δεν είναι και δεν προχωρούν έτσι όπως θα ήθελες, όμως δεν συμβαίνει μόνο σε σένα αυτό. Μην εμπλέκεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μην εμπιστεύεσαι αυτούς που δεν πρέπει. Έχεις την τάση να αναμοχλεύεις το παρελθόν και να δημιουργείς ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Ό,τι έγινε πέρασε, μην επιβαρύνεις περισσότερο το ήδη βεβαρυμμένο κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κρύβει και φέρνει εκπλήξεις στο τέλος της εβδομάδας.

 

Υδροχόος
Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει στο επίκεντρο την προσωπική σου ζωή. Βρες ανώδυνους τρόπους να λύσεις τις όποιες διαφορές με αγαπημένα και οικεία σου πρόσωπα. Δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων που πάντα υπάρχει. Νέες πληροφορίες και νέα δεδομένα στα εργασιακά ανεβάζουν λίγο την ψυχολογία σου και σου δείχνουν πως υπάρχουν ευκαιρίες για να εξελιχθείς. Ο Ερμής περνά στον 11ο ηλιακό σου οίκο και χαλαρώνει τους ρυθμούς  χαρίζοντάς σου περισσότερο προσωπικό χρόνο. Ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να διαγράψεις παλιές κακές στιγμές. Μια επανεκκίνηση της σχέσης σου θα λειτουργήσει θεραπευτικά για την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια υπάρχουσα γνωριμία φαίνεται να αλλάζει μορφή και πραγματικά να έχει ενδιαφέρον.

 

Ιχθείς
Η οικογενειακή και η επαγγελματική σου ζωή δέχονται τους κραδασμούς της Σεληνιακής έκλειψης στις αρχές της εβδομάδας, καθώς έρχονται στο προσκήνιο παλιές καταστάσεις ή και εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν. Απόφυγε την ένταση και δώσε όσο το δυνατόν αντικειμενικότερες λύσεις διατηρώντας χαμηλούς τους τόνους. Αρκετά αυξημένες είναι οι εργασιακές υποχρεώσεις σου καθώς μέσα στις ήδη υπάρχουσες προστίθενται και επιπλέον αγγαρείες ή εκκρεμότητες. Δείξε υπομονή και φρόντισε να φορτίζεις τις μπαταρίες σου με μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα. Η αλήθεια είναι πως παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου για αυτό προετοιμάσου για παράπονα και γκρίνιες. Άκουσέ τον και δικαιολόγησέ τον χωρίς να προσπαθείς με ψέματα ή υπερβολές να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, στο τέλος της εβδομάδας -και όχι μόνο, μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις που είτε σχετίζονται με το παρελθόν, είτε πρόκειται για νέες γνωριμίες.

Read More

And More