Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 31 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου 2020)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η νέα εβδομάδα αλλά και ο νέος μήνας φαίνεται να επαναφέρουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας και των υποχρεώσεών σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 2/9, σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τους στόχους και τις σκέψεις σου. Οι διαπραγματευτικές σου δυνατότητες αυξάνονται κι έτσι μπορείς να επιδιώξεις τις αλλαγές που θεωρείς πως θα σου ανοίξουν το δρόμο προς την επιτυχία στα εργασιακά. Οι στιγμές που περνάς με τον ερωτικό σύντροφό σου λειτουργούν αναζωογονητικά ως προς την ψυχολογία αλλά τη σχέση σας, καθώς επιβεβαιώνεις πως πάντα είναι δίπλα σου διατεθειμένος να σε ακούσει και να σε στηρίξει. Εσύ που είσαι μόνη, με την επικοινωνία σου να ενισχύεται με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9, κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Αν διεκδικείς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μην διστάσεις να το πολιορκήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στις 2/9, η οποία λειτουργεί θετικά και βοηθητικά για τους στόχους και τα σχέδιά σου. Οι απαντήσεις που ψάχνεις προκειμένου να βγεις από διλήμματα και αδιέξοδα έρχονται στα πόδια σου. Δώσε επίσης έμφαση στην κοινωνική σου ζωή που θα σου φέρει ευκαιρίες και θα προσθέσει νέους φίλους στην καθημερινότητά σου. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9, φέρνει ιδιαίτερη κινητικότητα στα εργασιακά. Κάνε τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζονται τα σχέδιά σου και μην διστάσεις να τα προωθήσεις το επόμενο διάστημα. Νέες πιθανές προτάσεις διαπραγματεύσου τες έξυπνα δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά. Φρόντισε να εξοικονομήσεις χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον αφήνεις έξω από τις δραστηριότητές σου. Κάντε πράγματα μαζί και περάστε μια όμορφη, ξεχωριστή εβδομάδα. Εσύ που είσαι μόνη, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/7 ενισχύει τη λάμψη και τη γοητεία σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η καριέρα και η οικογένεια είναι τα θέματα που θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτήν την εβδομάδα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 2/9 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων. Δώσε προτεραιότητα σε εργασιακές εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν, προκειμένου να μπορέσεις το επόμενο διάστημα να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Απόφυγε τον ενθουσιασμό σε νέες προτάσεις και προκλήσεις και μελέτησε κάθε προσφορά αναλυτικά. Ο προσωπικός χρόνος σου λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών σου είναι περιορισμένος, όμως θα πρέπει να μην αμελείς και τον ερωτικό σύντροφό σου που έχει κι εκείνος τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού και η Αφροδίτη αντίστοιχα από τον ισχυρό Λέοντα, φαίνεται να συμμαχούν θετικά για σένα, οπότε προετοιμάσου για εκπλήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανανεωτικά φαίνεται να λειτουργεί η Πανσέληνος στις 2/9 για σένα, καθώς σου δημιουργεί την ανάγκη απόδρασης και ανανέωσης. Κάποιες αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου στα εργασιακά θα σε φέρουν μπροστά σε νέες ευκαιρίες και ορίζοντες. Αυτό που θα πρέπει να φροντίσεις εσύ, είναι το να προσπαθήσεις να είσαι συγκεντρωμένη έτσι ώστε να τις εκμεταλλευτείς σωστά. Νέες δραστηριότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα ανανεώσουν το κλίμα μεταξύ σας και θα σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά την εξέλιξή της. Δεν αποκλείεται να δώσετε όρκους αιώνιας πίστης. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από τις 6/9 περνά στο ζώδιο του Λέοντα και φέρνει στη ζωή σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες πολλά υποσχόμενες.

 

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 2/9 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, ευνοώντας τον οικονομικό σου τομέα. Το επόμενο διάστημα μπορείς να βάλεις σε μια τάξη το πορτοφόλι σου αλλά παράλληλα να αναζητήσεις και νέες πηγές εσόδων. Διαμόρφωσε σωστά το πρόγραμμα των εργασιακών σου έτσι ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις έξτρα υποχρεώσεις ευκολότερα. Αν και κουραστικές οι μέρες σου είναι και εποικοδομητικές καθώς δεν λείπουν οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις. Μια αναμόχλευση συναισθηματική που σου προκαλεί η Πανσέληνος αντιμετώπισέ τη με τη λογική και μην κάνεις βήματα προς τα πίσω, αν είσαι μόνη. Η Αφροδίτη που περνά στο δικό σου ζώδιο στις 6/9 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις εξαιρετικές γνωριμίες. Πρόσθεσε πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και δώσε έμφαση στις συζητήσεις σας. Να είσαι βέβαιη πως θα σε απαλλάξουν από τις όποιες ανασφάλειές σου. Βελτίωσε επίσης τις σχέσεις με αδέλφια ή κοντινά αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θετικά λειτουργεί η Πανσέληνος της εβδομάδας καθώς πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων. Οι σχέσεις και τα επαγγελματικά σου μπαίνουν στην απόλυτη προτεραιότητά σου, καθώς έρχονται οι απαντήσεις που περίμενες έτσι ώστε να μπορέσεις να πάρεις και τις πιο ευνοϊκές για σένα αποφάσεις. Βελτίωσε τις σχέσεις με συναδέλφους και διευθέτησε εκκρεμότητες. Οι εντάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου περνούν στο παρελθόν δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε μια επανεκκίνηση. Κοινές ή νέες δραστηριότητες θα επαναφέρουν το κέφι και θα ενισχύσουν το πάθος σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου την εύνοια της Αφροδίτης που περνά στο ζώδιο του Λέοντα και απελευθερώσου από ενοχές ή εμμονές του παρελθόντος. Νέες γνωριμίες πολλά υποσχόμενες κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Ξέρεις ότι σε περιμένουν πολλές υποχρεώσεις αυτήν την εβδομάδα, για αυτό θα πρέπει να οργανωθείς σωστά προκειμένου να περιορίσεις το άγχος. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σου φέρνοντας στο προσκήνιο παλιές εκκρεμότητες που χρειάζονται άμεση διευθέτηση. Επίσης είναι ευκαιρία να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου και να επαναφέρεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Τον ελάχιστο χρόνο που περισσεύει από τις εργασιακές υποχρεώσεις σου αφιέρωσέ τον στον ερωτικό σύντροφό σου, που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Νέες γνωριμίες προστίθενται στην καθημερινότητά σου με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/9, για αυτό άσε τα παράπονα εσύ που είσαι μόνη και προετοιμάσου για αλλαγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο αυτήν την εβδομάδα στην προσωπική σου ζωή και με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 2/9 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, σου δίνεται η δυνατότητα να το κάνεις με μεγαλύτερη ευκολία. Ασχολήσου λοιπόν με τον σύντροφό σου ή τους αγαπημένου σου φίλους, διασκέδασε και κοίτα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται έχεις μια αρκετά ενδιαφέρουσα εβδομάδα στα εργασιακά, αν και δεν βρίσκονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9, ενισχύει το παρασκήνιο, τα μυστικά και τα κρυφά για αυτό φρόντισε να ακολουθήσεις και να ακούς το ένστικτό σου. Η εξέλιξη της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να σε απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Πάρε τις αποφάσεις σου και μην κυριεύεσαι από τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα δημιουργεί κάτι ερωτικό στον εργασιακό σου χώρο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βάλε σε προτεραιότητα αυτήν την εβδομάδα τα επαγγελματικά σχέδιά σου, τόλμησε την προώθησή τους και θέσε σε εφαρμογή τις στρατηγικές σου που ήδη έχεις καταστρώσει. Η πανσέληνος της εβδομάδας σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι. Ασχολήσου λοιπόν με τα αγαπημένα σου κοντινά πρόσωπα και φρόντισε και για την ανανέωση του χώρου σου που θα κάνει καλό στην ψυχολογία σου. Δώσε την πρέπουσα σημασία στον αγαπημένο σου και μην θεωρείς δεδομένη την αφοσίωσή του. Χρειάζεται το χρόνο και το ενδιαφέρον σου περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα σε ανανεώνει και φέρνει στη ζωή σου νέες δραστηριότητες αλλά και πρόσωπα που κατά κάποιο τρόπο σχετίζεσαι καρμικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα συναισθηματικά και τα προσωπικά σου σε απασχολούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτήν την εβδομάδα. Επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου και να προσθέσουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου για αυτό μην λες όχι σε τίποτα που αφορά στην κοινωνικοποίησή σου. Ιδιαίτερη προσπάθεια θα χρειαστεί να καταβάλλεις στα εργασιακά. Πρώτον οι υποχρεώσεις σου είναι ήδη πολλές και δεύτερον, έξτρα υποχρεώσεις ή παλιές εκκρεμότητες επιβαρύνουν το πρόγραμμά σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου καθώς φαίνεται να είσαι επιρρεπής στις αμαρτίες. Μην δίνεις δικαιώματα και μην διακινδυνεύεις τις ισορροπίες σου για το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και επαναφέρει παλιές ιστορίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος που αποτελεί το αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σου. Δείξε προσοχή στις όποιες συναλλαγές, αγορές, πωλήσεις ή και στη διεκπεραίωση παλιών εκκρεμοτήτων σου. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις αυξάνονται καθώς οι στόχοι σου είναι ιδιαίτερα υψηλοί. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι με ενδιάμεσα διαλείμματα προκειμένου να διατηρήσεις καθαρή τη σκέψη σου. Μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην επαναφέρεις δυσάρεστες στιγμές στο προσκήνιο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάντε πράγματα μαζί που θα σας βοηθήσουν να τα ξεχάσετε εντελώς και να περάσετε καλά. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα υπόσχεται δώρα και αλλαγές που ίσως δεν φαντάζεσαι.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα έρχεσαι στο προσκήνιο με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου παράλληλα την ευκαιρία να τα βρεις με τον εαυτό σου, να θέσεις τις προτεραιότητές σου και να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου. Η αποφασιστικότητά σου στα εργασιακά θα παίξει σημαντικό ρόλο, για αυτό επικεντρώσου στις συζητήσεις και τις λεπτομέρειες. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού μην ξεχάσεις να θέσεις τους όρους σου κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά. Κάνε μια νέα αρχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες, πιθανά και αποφάσεις που μέχρι χθες φαίνεται να φοβόσουν. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το σύμπαν που δουλεύει για σένα και καθησύχασε τις ανασφάλειες και ανησυχίες σου.

 

 

Read More

And More