Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 4 έως 10 Ιουνίου 2018)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη για όλους, όσον αφορά στα προσωπικά. Δεν έχει σημασία αν είσαι single, σε σχέση ή είναι περίπλοκο, καθώς η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας θα μπλεχτούν την Τρίτη και θα σε κάνουν να “τρώγεσαι με τα ρούχα σου”. Την Τετάρτη ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και ένα ψέμα μπορεί να τινάξει όλα τα επαγγελματικά σου σχέδια στον αέρα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας οδηγούν σε οριακές καταστάσεις στα οικονομικά. Υπομονή.

ΚΡΙΟΣ
Τα πράγματα γενικότερα επιβραδύνονται. Η επικοινωνία σου με τους πάντες θα περάσει κρίση. Σχεδίασε τις επαγγελματικές κινήσεις σου με προσοχή. Ένα δίλημμα θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου και την απάντηση θα τη βρεις μόνο αν έχεις ανοιχτά τα αυτιά σου και προσέχεις όσα λέγονται. Στο πλευρό σου αυτήν την εβδομάδα είναι η τύχη, η τύχη σε μορφή κάποιου κοντινού σου προσώπου, που αν του ζητήσεις βοήθεια, θα σε βγάλει από το αδιέξοδο. Μυστικά και ψέματα. Αυτήν την εβδομάδα η ερωτική σου ζωή θα φτάσει σε επίπεδα σαπουνόπερας. Το σημαντικό είναι να καταβάλεις προσπάθεια ώστε τα ζητήματα που θα προκύπτουν να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποφασιστικά. Αν αφήσεις κάτι, μπορεί να εξελιχθεί σε χιονοστιβάδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η ενέργεια ευνοεί τη σκληρή δουλειά αυτήν την εβδομάδα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να κινούνται ξανά. Αν έχεις κάποια σχέδια στο συρτάρι για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να τα κοιτάξεις ξανά και να πιάσεις δουλειά! Φρόντισε όλοι γύρω σου να είναι συγχρονισμένοι και αφοσιωμένοι στο σκοπό. Μια σημαντική ανατάραξη μπορεί να συμβεί στα προσωπικά σου Ταύρε αυτήν την εβδομάδα και θα φταις εσύ! Αν φτάσεις στο σημείο να δίνεις διαταγές και να τα ξέρεις όλα στη σχέση σου, τότε ετοιμάσου για μεγάλους καβγάδες. Κατέβα και λίγο από το καλάμι! Αν είσαι single τότε πρόσεχε πόσα λες στα ραντεβού σου και ειδικά μην ανοίγεσαι για τα οικονομικά σου. Κράτα και τίποτα για εσένα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατά τα άλλα και η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα μπορέσεις να κάνεις μεγάλη πρόοδο στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα. Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να συμπληρώσεις το εισόδημά σου, αλλά και να αγγίξεις πραγματικά τους ανθρώπους γύρω σου, ίσως αντιληφθείς ότι αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό. Αν είσαι σε σχέση και μοιράζεσαι τα οικονομικά σου με τον αγαπημένο σου ή κάνετε και κοινή δήλωση στη εφορία, τότε μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Κάποιος από τους δύο σας, πιθανώς ο αγαπημένος σου, μπορεί να αποφασίσει ότι αυτός είναι ο μόνος ικανός να διαχειριστεί τα οικονομικά. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε μην απαντήσεις με πλάγιο τρόπο, όπως σου αρέσει δηλαδή, αλλά μίλησέ του ξεκάθαρα και μην κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στη δουλειά το άγχος κυριαρχεί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. Μπορεί να νιώθεις ότι γίνεσαι χίλια κομμάτια χωρίς να καταφέρνεις τίποτα. Μην αντιδράς σε αγενείς πελάτες ή συναδέρφους, δεν έχεις καιρό για τέτοια δράματα. Προσπάθησε να παίρνεις πρακτικές αποφάσεις με άμεσα αποτελέσματα, αυτό θα μειώσει κάπως το άγχος σου. Κάποια μικρά ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου μπορεί να εξελιχθούν σε τεράστια προβλήματα αυτήν την εβδομάδα. Κάποιος από τους δυο σας νιώθει προδομένος και βαθιά πληγωμένος. Αν είσαι εσύ, τότε μάλλον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση μέσα σου, αν δεν είσαι, τότε προσπάθησε να τον καθησυχάσεις. Αν είσαι single και βγαίνεις ραντεβού με κάποιον, υπάρχει μια πιθανότητα αυτός να αποκτήσει μια εμμονή με εσένα, αν καταλάβεις κάτι τέτοιο, τρέξε μακριά!

 

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να εστιάσεις στις σχέσεις σου και πώς μπορούν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Η ενέργεια για να προωθήσεις τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου είναι εκεί, δικτυώσου και δείξε σε όλους τι αξίζεις. Κάνε το πρώτο βήμα και δες τι ακολουθεί μετά. Αν είσαι single και περνάς πολύ χρόνο με φίλους, τότε αυτήν την εβδομάδα μια φλόγα θα γεννηθεί με κάποιον από αυτούς. Αν έχεις χαλαρώσει πολύ, τότε δεν αποκλείεται να βρεθείς αγκαλιά με κάποιον καλό σου φίλο ή να αποκαλύψεις κάποιο μυστικό σου, που αργότερα θα μετανιώσεις. Κάτι που φαίνεται ωραίο εκείνη τη στιγμή, ίσως να μην είναι σωστό μακροπρόθεσμα, πάτησε φρένο, πριν γίνει το… κακό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου, κάνε νέες επαγγελματικές γνωριμίες, που μπορεί να φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Διατήρησε το καλό κλίμα μεταξύ συναδέρφων φέρνοντας σνακς το πρωί στη δουλειά, θα δεις αποτελέσματα. Η καριέρα σου έχει τα φόντα να προχωρήσει, αλλά κάτι, ή μάλλον κάποιος, βάζει εμπόδια. Μείνε συγκεντρωμένη και εργατική, κανείς δεν μπορεί να στο χαλάσει. Θα υπάρξει ένταση στα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα Παρθένε. Τα τερτίπια της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα κάνουν τις αισθήσεις σου να δουλεύουν στο maximum. Αν είσαι single τότε θα νιώσεις έλξη για κάποιον, που ξέρεις ότι δεν είναι κατάλληλος για εσένα, θα ζήσεις στη στιγμή; Αν βγαίνεις με κάποιον, τότε αυτή είναι η εβδομάδα που θα καταλάβεις ότι ερωτεύεσαι. Μην υπεραναλύεις τα πράγματα και σταμάτα να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Ζήσε και λίγο!

 

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά θετικά στα επαγγελματικά, για αυτό φρόντισε να παίρνεις πρωτοβουλίες και να δείχνεις ζήλο. Το χιούμορ ανοίγει πόρτες και κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν. Μην σε πιάσει μεγαλομανία, μην υπόσχεσαι περισσότερα από όσα μπορείς να προσφέρεις. Μην χαλαρώσεις σε θέματα ντυσίματος αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά, κάθε μέρα με ωραία συνολάκια και θα δεις πόσο θα αλλάξει ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν. Μερικές διαφωνίες με τον αγαπημένο σου σε θέματα του σπιτιού μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση αυτήν την εβδομάδα. Σημασία δεν έχει ποιος έχει δίκιο, αλλά το ότι πρέπει να φτάνετε σε κοινές αποφάσεις με κάποιες υποχωρήσεις. Η ταραχή δεν θα κρατήσει για πολύ. Αν είσαι single και κάποιος συγγενής σου προτείνει να σε γνωρίσει σε κάποιον, μην αρνηθείς, αυτήν την φορά μπορεί να αξίζει τον κόπο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα είσαι στα καλύτερα σου αυτήν την εβδομάδα. Είναι εύκολο πλέον για εσένα να κάνεις εργαστείς με έναν σταθερό ρυθμό και να κάνεις αργή, αλλά σημαντική πρόοδο. Η ενέργειά σου είναι ισχυρή και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το επαγγελματικό σου στάτους. Θα υπάρξουν προοπτικές για να εξελιχθείς στη δουλειά σου. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα. Μην σπαταλήσεις την ενέργειά σου εκεί που δεν χρειάζεται. Αυτήν την εβδομάδα εστιάζεις στις ανάγκες της οικογένειάς σου και του αγαπημένου σου. Βεβαιώσου ότι έχεις τα χρήματα που χρειάζεσαι για να καλύψεις τις ανάγκες σου και μην επιδοθείς σε άσκοπες αγορές. Η δημιουργική σου πλευρά θα έρθει σε σύγκρουση με την πρακτική και χρειάζεται προσοχή. Οι λέξεις μπορεί να κόβουν σαν μαχαίρι αυτήν την εβδομάδα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Το ερώτημα είναι ποιος θα έχει τον τελευταίο λόγο. Και το πιο σημαντικό, γιατί; Αν έχετε αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα του χωρισμού, τότε είναι πολύ πιθανό αυτήν την εβδομάδα να πάρεις τις τελικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Εάν είσαι παντρεμένη, αλλά οδεύεις προς το διαζύγιο, τότε ίσως αυτήν την εβδομάδα να επισκεφθείς έναν δικηγόρο. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι ένας από εσάς θα πρέπει να βοηθήσει ένα μέλος της οικογένειας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καλύτερη πρόοδός σου τώρα θα είναι η δημιουργία ευχάριστων σχέσεων εργασίας. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου για να λύσεις προβλήματα με συναδέλφους ή πελάτες. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να δείξεις τις οργανωτικές δεξιότητές σου. Μία δύσκολη κατάσταση ενδέχεται τελικά να είσαι απόδειξη αλλαγής. Ο κοινωνικός τομέας είναι φωτισμένος, φέρνοντας νέους ανθρώπους που πρέπει να συναντήσεις. Θα διαμορφώσεις τη στρατηγική σου για τα μελλοντικά οικονομικά σου σχέδια. Ήρθε η ώρα να γίνεις περισσότερο υπεύθυνη όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σου. Μην αφήνεις απλήρωτους λογαριασμούς γιατί κάνεις τα πράγματα πολύ χειρότερα. Εσύ και ο αγαπημένος σου ενδέχεται να έχετε εμπλακεί σε μία κατάσταση που είναι μπερδεμένη. Ίσως έχει μπλεχτεί και ένα πρόσωπο από την οικογένειά σας και σας δυσκολεύει σχετικά με κάποιο θέμα ακίνητης περιουσίας. Να θυμάσαι ότι αυτή δεν είναι κατάλληλη εβδομάδα για να υπογράψεις κάθε είδους συμφωνία που έχει σχέση με ακίνητα. Επίσης, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις σχέδια για το επόμενο βήμα στη σχέση σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας αγώνας εξουσίας είναι πιθανό να ξεκινήσει αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά. Είναι πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις με τους συναδέλφους σου και θα πρέπει να δείξεις τη θέση σου. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να ελέγξεις ξανά την αποδοτικότητά σου στη δουλειά. Κάνε κινήσεις που θα είναι συμφέρουσες για το μέλλον σου. Είναι προφανές ότι κάθε εμπόδιο έρχεται στο δρόμο σου για καλό. Οι πτυχές της καριέρας σου καθιστούν δύσκολο να δεις κάποια πραγματική πρόοδο. Σου ζητείται να χρίσεις πολύ προσεκτικά το έδαφος, ώστε να έχεις μια σταθερή βάση. Το Σύμπαν δείχνει μια εποχή αλλαγής στο σπίτι σου, συμπεριλαμβανομένης μίας πιθανής κίνησης για κάτι νέο. Είναι πολύ πιθανό να είσαι έτοιμη να μετακομίσεις προς όφελος της καριέρας σου, κάτι που θα σε βοηθήσει πολύ και σε οικονομικό επίπεδο. Αρχίζεις σίγουρα να ψάχνεις. Ίσως αισθάνεσαι ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά στην προσωπική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα. Καλό θα είναι να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να μην θεωρείς δεδομένα κάποια που δεν είναι. Να θυμάσαι ότι σε αυτήν τη σχέση δεν είσαι μόνη σου, οπότε ότι συμβαίνει καλό είναι να το συζητάς με τον άμεσα ενδιαφερόμενο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι γεμάτη συναισθήματα αυτές τις ημέρες και ενδέχεται η ευαισθησία σου να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις, οι οποίες θα φέρουν συγκρούσεις και εντάσεις. Αν ψάχνεις για νέα δουλειά, αυτή η περίοδος είναι ιδανική και τυχερή για κάνεις επαφές που θα σε βοηθήσουν. Όσο περισσότερο συνδυάζεις τις ιδέες σου με πρακτικές ενέργειες, τόσο πιο ωφελημένη θα είσαι. Αυτήν την εβδομάδα θα γεμίσει το σπίτι σου με ρομαντισμό, παιδιά και διασκέδαση. Ενδέχεται να σε επισκεφτεί κάποιος από το παρελθόν και αυτό το άτομο θα μπορούσε να έχει σημαντικές οικονομικές πληροφορίες για να μοιραστεί. Η δραστηριότητα στον τομέα της εργασίας σου δίνει πολλή ενέργεια για να κάνεις όσα επιθυμείς. Χρησιμοποίησε κάποια αναπάντεχα έσοδα για να καλύψεις σημαντικές υποχρεώσεις. Εάν κάνεις μία καινούργια γνωριμία, πρόσεχε. Μπορεί να σου φανεί δύσκολο να το πιστέψεις, όμως ενδέχεται αυτό το άτομο να θέλει να σε εκμεταλλευτεί οικονομικά. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να αποφύγεις τους τσακωμούς. Άσε στην άκρη τον εκνευρισμό σου και μην κάνεις κινήσεις πανικού που θα απογοητεύσουν τον σύντροφό σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Σε όποιο πρότζεκτ και αν εργάζεσαι, θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Να θυμάσαι όμως να μην βιάζεσαι. Οι αργές και προσεκτικές κινήσεις θα είναι σύμμαχοί σου. Σίγουρα θα σε βοηθήσει πάρα πολύ η ομαδική δουλειά με τους συνεργάτες σου. Εάν ψάχνεις για νέα δουλειά, η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική. Για εσένα αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξει μεγάλη δραστηριότητα στον οικονομικό τομέα. Πρέπει να επιβραδύνεις, να κάνεις απολογισμό των άμεσων αναγκών σου και να δαπανήσεις ανάλογα. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αναβάλεις μία ανακαίνιση στο σπίτι σου. Εάν είσαι ελεύθερη, τότε αυτήν την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνεις μία γνωριμία με κάποιον που θα αισθανθείς πολύ γρήγορα κοντά σου. Μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση και φυσική έλξη με αυτό το άτομο μπορεί να σε αφήσει να αναρωτιέσαι εάν αυτό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Εάν είσαι σε σχέση να θυμάσαι ότι η αγάπη θέλει χρόνο και χώρο, για αυτό μην πιέζεις τον αγαπημένο σου.

Read More

And More