Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 4 έως 10 Μαϊου 2020)

Πώς θα είναι αυτή η ιδιαίτερη εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ξεκίνα δυναμικά την εβδομάδα σου μιας και σταδιακά το κλίμα γύρω σου επανέρχεται. Η σύνοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει μια βελτίωση στο συναισθηματικό και οικονομικό σου τομέα, αρκεί να λειτουργήσεις αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά. Διευθέτησε επαγγελματικά θέματα και εκκρεμότητες με μεγαλύτερη ευκολία. Μια ξαφνική ένταση γύρω στις 5 του μήνα προσπάθησε να την αποφύγεις ώστε να μην επιβαρύνεις την ήδη επιβαρυμένη ατμόσφαιρα. Θα είναι προς όφελός σου να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Φρόντισε να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και να διατηρήσεις τον έλεγχο. Εσύ που είσαι μόνη με την Πανσέληνο στις 7/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού έχεις τη δυνατότητα να εκτονώσεις και να τονώσεις τη σεξουαλικότητά σου.

 

Ταύρος
Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση, μιας και οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και όλα γύρω σου τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς. Μην επιτρέψεις σε κανένα να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες και την καλή σου διάθεση στα εργασιακά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σου στις 7/5 σε καλεί να διευθετήσεις εκκρεμότητες καθώς επίσης δεν αποκλείει και μια νέα επαγγελματική πρόταση, που όμως θα πρέπει να παραμείνεις επιφυλακτική. Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου ευνοούνται με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή. Είναι ευκαιρία να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου, να μοιραστείτε προβληματισμούς και να γεφυρώσετε αποστάσεις μετά τα όσα περάσατε τελευταία. Εσύ που είσαι μόνη, επιφυλακτική θα πρέπει να είσαι απέναντι σε μια νέα γνωριμία ακόμα κι αν αυτή προέρχεται από γνώριμο περιβάλλον.

 

Δίδυμοι
Αυτή τη βδομάδα και μάλιστα στο μεγαλύτερο μέρος της, καλείσαι να αντιμετωπίσεις εκκρεμότητες τις οποίες είτε νόμιζες πως είχες διευθετήσει ή δεν ήξερες και δεν υπολόγιζες καν την ύπαρξή τους. Διατήρησε για αυτό τις ισορροπίες σου και δείξε προσοχή σε ό,τι σου τάζουν, υπόσχονται ή και σου παρουσιάζουν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/5 στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου ενισχύει τη φαντασία σου και σε βοηθά στο να ανακαλύψεις νέες ιδέες στα εργασιακά αλλά και νέους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων. Καλού κακού διατήρησε τις επιφυλάξεις σου απέναντι στα όσα διαρρέουν ή και σου εμπιστεύονται. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κι έτσι θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τα συναισθηματικά σου. Μείνε μακριά από εύκολα συμπεράσματα και επιρροές τρίτων προσώπων. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε αυτά που ακούς και σου υπόσχονται.

 

Καρκίνος
Ιδιαίτερα εξωστρεφή και άκρως επικοινωνιακή φαίνεται να είσαι αυτή τη βδομάδα με την πολυαστρία στο ζώδιο του Ταύρου. Ίσως το διάστημα του εγκλεισμού να σε κούρασε πολύ και να θέλεις να πάρεις το αίμα σου πίσω. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στην προσωπική και συναισθηματική σου ζωή κι έτσι δεν φαίνεται να ανησυχείς ιδιαίτερα για τα επαγγελματικά, που ούτως ή άλλιως τα έχεις βάλει σε μια σειρά. Θα ήθελα όμως να σου επισημάνω την προσοχή στις πληροφορίες που διαρρέουν.  Απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έκφρασε τις ανησυχίες σου και συζήτησε τες μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, καθώς σταδιακά επανέρχεται και η κανονικότητα στη ζωή σου, οι θαυμαστές σου βγαίνουν από το καβούκι τους και αρχίζουν να σε πολιορκούν. Βέβαια όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι.

Λέων
Η επαναφορά της καθημερινότητας στην κανονικότητα φαίνεται να σου δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος, καθώς και η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, δείχνει πως θα υπάρξουν αλλαγές και πιθανά εκπλήξεις. Απέναντι σε νέες πληροφορίες στα εργασιακά δείξε επιφυλακτικότητα και απόφυγε γρήγορα και επιπόλαια συμπεράσματα. Μην προσπαθείς να αλλάξεις τον ερωτικό σύντροφό σου και να του επιβάλλεις τις απόψεις σου. Κάποιες δύσκολες όψεις αυτήν τη βδομάδα πιθανά να θέσουν τη σχέση σας σε μια δοκιμασία. Εσύ που είσαι μόνη, οι προσδοκίες σου είναι πολύ υψηλές απέναντι σε νέες γνωριμίες και πιθανά να νιώσεις συναισθήματα απογοήτευσης.

 

Παρθένος
Η σύνοδος του Ερμή και του Ήλιου με το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα και υποθέσεις σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως χάνεις το κέφι και την αισιοδοξία σου. Νέες πληροφορίες οι οποίες πιθανά δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα στα εργασιακά χρειάζονται προσοχή. Δυσαρμονικές όψεις μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, για αυτό δώσε προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι και πιθανά απαιτείς πράγματα από εκείνον. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπλέκεις έρωτες και φλερτ στον εργασιακό σου χώρο. Κινδυνεύεις να εκτεθείς και να πιστέψεις σε πράγματα που δεν υπάρχουν. Η Πανσέληνος στις 7/5 στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου σε βάζει στη διαδικασία και σου δημιουργεί την ανάγκη για ξεκαθαρίσματα σε εχθρούς και φίλους.

 

Ζυγός
Με την επιστροφή της κανονικότητας στην καθημερινότητα οι ανησυχίες σου επανέρχονται και σε γεμίζουν άγχος. Κυρίως τα οικονομικά είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο κι ίσως μπεις στη διαδικασία αναζήτησης νέων πηγών εσόδων και τακτοποίησης παλιών σου εκκρεμοτήτων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου ενισχύει τη φαντασία και τη γρήγορη σκέψη σου. Έτσι μπορείς να βρεις έξυπνους τρόπους αντιμετώπισης στα εργασιακά. Μην υποτιμάς νέες προτάσεις και προκλήσεις απλά ανάλυσε την κάθε λεπτομέρεια. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων δημιουργεί μια δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, που μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, για αυτό μείωσε λίγο τις απαιτήσεις σου και αξιολόγησε σωστά τα γεγονότα. Εσύ που είσαι μόνη, μια πιθανή επανασύνδεση μπορεί να σε οδηγήσει εκ νέου σε δυσάρεστες περιπέτειες.

 

Σκορπιός
Αυτήν τη βδομάδα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πρόσεξε τον τρόπο της επικοινωνίας σου μαζί τους και μην επιτρέπεις στη διαφορετικότητα των απόψεων σας να δημιουργήσουν αποστάσεις και να φέρουν το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο δικό σου άξονα και βρίσκεται σε ισχύ όλη την εβδομάδα, σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις παλιές υποθέσεις στα εργασιακά και να γεφυρώσεις αποστάσεις με συνεργάτες. Μη φέρεσαι και συμπεριφέρεσαι επιπόλαια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην δημιουργείς μπελάδες στο κεφάλι σου. Δυσαρμονικές όψεις αυτήν τη βδομάδα μπορεί να δημιουργήσουν ρήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, η επαναπροσέγγιση ενός ατόμου από το παρελθόν μπορεί να κρύβει αυταπάτες και απάτες, για αυτό πρόσεξε και υπερασπίσου τον εαυτό σου.

 

Τοξότης
Ιδιαίτερα δυναμική και δραστήρια φαίνεται να είναι η νέα εβδομάδα για σένα, για αυτό καλά θα κάνεις να πάρεις τα πάνω σου και να προσαρμοστείς στις συνθήκες και τα νέα δεδομένα. Έξτρα ευθύνες και υποχρεώσεις στα εργασιακά θα σε βγάλουν εκτός των χρονικών σου προγραμμάτων και θα πρέπει να οργανωθείς σωστά. Προσπάθησε να μεταθέσεις ό,τι φυσικά γίνεται στα εργασιακά για την επόμενη εβδομάδα και διατήρησε νηφάλια τη σκέψη σου, φροντίζοντας προς τα τέλη αυτής να ξεκουραστείς και να κοιμηθείς περισσότερο. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου είναι τόσο έντονοι που δεν σου περισσεύει χρόνος για τον ερωτικό σύντροφο και τη συναισθηματική σου ζωή. Πιέσου λιγάκι μιας και φαίνεται να αξίζει τον κόπο και τουλάχιστον μην του στερείς τα απαραίτητα. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες ή επαναπροσεγγίσεις του παρελθόντος.

 

Αιγόκερως
Η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου αυτήν την εβδομάδα φαίνεται να βρίσκονται στα ύψη. Παρόλο που οι υποχρεώσεις αλλά και το άγνωστο σε σχέση με την επαναφορά της καθημερινότητας στη κανονικότητα δημιουργεί έξτρα άγχος, καταφέρνεις να διαχειριστείς τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις αρχές της εβδομάδας δεν σε αφήνουν να αξιολογήσεις σωστά κάποιες καταστάσεις στα εργασιακά. Απόφυγε τις εκρήξεις θυμού και τις αντιδράσεις που δημιουργούν ψυχρότητα και αποστάσεις με συναδέλφους. Η Πανσέληνος στις 7/5 μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη συναισθηματική σου ζωή. Νέους έρωτες, αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα και μην προκαλείς καταστάσεις που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Εσύ τώρα που είσαι μόνη, η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σου παίξει περίεργα παιχνίδια, για αυτό εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

 

Υδροχόος
Όλη σου η προσοχή αυτήν την εβδομάδα εστιάζεται στα εργασιακά σου ζητήματα. Παλιές εκκρεμότητες, μια επανεκκίνηση, μια αναγκαστική επαναφορά της άγνωστης εξέλιξης σου δημιουργεί αδικαιολόγητο άγχος. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε καλεί να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου, αφού βέβαια πρώτα τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Αξιολόγησε σωστά τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα αλλά και τις ευκαιρίες. Μη θέτεις σε κίνδυνο τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου για το τίποτα. Μην ξεχνάς πως τα τελευταία γεγονότα δυνάμωσαν τη σχέση σας και δεν πρέπει να τη διακινδυνεύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια πλατωνική κατάσταση του παρελθόντος που επανέρχεται ή μια επανασύνδεση, σκέψου τη σωστά. Εύκολα μπορείς να παρασυρθείς σε λάθη και κακές εκτιμήσεις.

 

Ιχθείς
Η σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου από τις αρχές της εβδομάδας, σε προδιαθέτουν για συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, οι οποίες θα πρέπει να ξέρεις πως και θα οδηγήσουν πιθανά σε παρεξηγήσεις και αποστάσεις ανάμεσά σας. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν θα είναι στην απόλυτη προτεραιότητα σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να είσαι συνεπής στα όσα έχεις ήδη αναλάβει. Μην δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα στις πληροφορίες που λαμβάνεις και διαρρέουν. Διατήρησε τις ισορροπίες σου στη συναισθηματική σου ζωή και μη ρισκάρεις τα σταθερά και βασικά στη ζωή σου. Κάποια θεματάκια που χρειάζονται επίλυση, μην τα μεγαλοποιείς. Εσύ που είσαι μόνη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, δείχνει πως πιθανά να οδηγήσεις μόνη σου τον εαυτό σου σε παγίδα.

 

 

 

 

 

 

Read More

And More