Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 5 έως 11 Φεβρουαρίου 2018)

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μια αλλαγή στην ερωτική διάθεση, αλλά όχι απαραίτητα για κακό. Η Αφροδίτη θα πλησιάσει τον Ουρανό την Τρίτη και πάνω που νόμιζες ότι είχες τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής, ξαφνικά καταλαβαίνεις ότι δεν περνάνε όλα από εσένα! Ευτυχώς αυτή η εμπειρία θα επιδράσει θετικά και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις αρκετά πράγματα. Το Σάββατο όμως, η Αφροδίτη φτάνει στους Ιχθείς και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 6 Μαρτίου. Η ερωτική διάθεση αλλάζει και μετατρέπεται σε ρομαντισμό. Θα θελήσουμε να ζήσουμε το παραμύθι με τον πρίγκιπα, ακόμη και αν φιλάμε μόνο βατράχια!

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα θετική για τις ομαδικές δραστηριότητες στη δουλειά ή για να κάνεις μια καλή εντύπωση δημόσια σε ανθρώπους που σε γνώριζαν και τώρα σε βλέπουν με καλό μάτι. Αν είσαι single την Τρίτη μπορεί να γνωρίσεις κάποιον online που θα σου κινήσει αμέσως το ενδιαφέρον. Μπορεί να δουλεύεις την επόμενη μέρα, αλλά είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις, κανόνισε ραντεβού το απόγευμα και φρόντισε να μην αργήσεις πολύ να γυρίσεις. Μετά το Σάββατο η Αφροδίτη πλησιάζει τον 12ο οίκο σου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 6 Μαρτίου. Αν έχεις σχέση, θα νιώσεις την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας σε απασχολεί η δουλειά σου, σε απασχολεί τόσο πολύ, που όλα τα υπόλοιπα τα έχεις βάλει στην αναμονή. Το Σαββατοκύριακο όμως όλα θα αλλάξουν. Μετά το Σάββατο θα έχεις πολλές ευκαιρίες να συναντήσεις φίλους, να βγεις έξω και να διασκεδάσεις. Αν είσαι σε σχέση τότε μαζί με τον αγαπημένο σου θα βρεθείτε με άλλα ζευγάρια που συμπαθείτε πολύ. Αν είσαι single αυξάνονται οι πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον, καθώς γυρίζεις από εδώ και από εκεί το διήμερο. Θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράσεις τα αισθήματά σου σε πρακτικό επίπεδο. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ και στη δουλειά σου, αυξάνοντας τη δημιουργικότητά σου και τα people’s skills σου. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για έρευνα ή μια τακτοποίηση προηγούμενων εκκρεμοτήτων. Επίσης, μπορεί να συμβούν αλλαγές και εκπλήξεις. Μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι της καριέρας σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ερωτική σου ζωή θα αναμειχθεί στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα και τα αποτελέσματα θα είναι εκρηκτικά! Αν είσαι σε σχέση, τότε από το Σάββατο ο αγαπημένος σου θα προσφέρει στήριξη στην καριέρα σου και θα φτάσει σε σημείο να καυχιέται σε όλους για το πόσο καλή είσαι στη δουλειά σου. Και εσύ φυσικά θα λάμπεις! Αν είσαι single τότε θα αρχίσεις να νιώθεις ερωτικά vibes και πονηρό φλερτ από κάποιον σε πολύ μεγάλη θέση στην εταιρία που δουλεύεις, αν κάνει το πρώτο βήμα, τότε προχώρα κι εσύ! Αυτή όμως η περίοδος μπορεί να φέρει και συγκρούσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο σκληρή για να περάσει η φουρτούνα. Δεν θα κρατήσει πολύ. Προσπάθησε να είσαι ομαδική και να κάνεις τους άλλους καλύτερους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην ξαφνιαστείς αν ο σύντροφός σου γυρίσει στο σπίτι με ένα παχυλό bonus ή μια μεγάλη αύξηση στο μισθό του. Σίγουρα θα πάρεις και εσύ το δωράκι σου! Αν είσαι single τότε μπορεί κάποιος πολύ συναισθηματικός να μπει στη ζωή σου μετά το Σάββατο. Να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Μπορεί να είσαι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Ισχυρές δυνάμεις κυριαρχούν αυτήν την περίοδο. Μπορείς να τις εκμεταλλευτείς με το να επικεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα και λύσεις. Αν δουλεύεις στο επιστημονικό πεδίο ή σε κάτι σχετικό με μηχανική, τότε θα έχεις μια πολύ καλή περίοδο στη δουλειά. Μια συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση μπορεί να αποκαλύψει κάτι σημαντικό για τη θέση και το μέλλον σου σε μία ομάδα ανθρώπων.

 

ΛΕΩΝ
Ο ενθουσιασμός του αγαπημένου σου αυτήν την εβδομάδα είναι πρωτοφανής. Και σαν να μην έφτανε αυτό, από το Σάββατο η ερωτική σου σχέση θα φτάσει σε νέα ύψη. Αυτήν την εβδομάδα όμως, στη δουλειά οι ανώτεροί σου θα έχουν νεύρα και με το παραμικρό θα δημιουργείται αρνητική ενέργεια στο χώρο. Φρόντισε να λύνεις τα προβλήματα, πριν μεγαλώσουν. Η επικοινωνία σου με τους συναδέλφους θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Τα ταξίδια ευνοούνται επίσης αυτήν την εβδομάδα, έστω και αν είναι στην πιο κοντινή παραλία για έναν καφέ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα αλλάξεις την καθημερινή ρουτίνα με τον αγαπημένο σου. Κάποιος θα προτείνει να ξεκινήσετε γυμναστήριο ή να αλλάξετε, αν είστε γραμμένοι ήδη κάπου, και θα το ευχαριστηθείτε και οι δύο. Μια αλλαγή τη χρειάζεστε. Αν βλέπεις κάποιον περιστασιακά, τότε από το Σάββατο και μετά θα αρχίσεις να τον βλέπεις… πιο σοβαρά. Μπορεί να αποφασίσεις ότι θέλεις αποκλειστικότητα, ακόμη και συγκατοίκηση! Μεγάλες αλλαγές! Θα είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, αλλά προσπάθησε να μην πάρεις κατάκαρδα μια πιθανή άρνηση, κάνε απλώς ό,τι καλύτερο μπορείς. Στη δουλειά σου οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, η ομαδική προσπάθεια περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μην βιάζεσαι όμως και μην περιπλέκεις τις καταστάσεις, η καλύτερη λύση είναι πάντα η απλούστερη.

 

ΖΥΓΟΣ
Είναι η περίοδος για μια νέα αρχή στα συναισθηματικά σου. Αν είσαι σε σχέση τότε ο αγαπημένος σου θα κάνει κάτι που θα σε κάνει να ερωτευτείς ξανά και να νιώσεις εκείνη τη μαγεία που σας ένωσε. Αν είσαι single είναι πιθανό να γνωρίσεις κάποιον αυτήν την Τρίτη την ώρα που απασχολείσαι με κάτι δημιουργικό. Η αίσθηση περιπέτειας αυτού του ατόμου θα το κάνει ακαταμάχητο. Η Αφροδίτη μπαίνει στον τομέα της εργασίας σου μετά το Σάββατο και ξεκινά έτσι μια περίοδος που είναι ευνοϊκή για δημόσιες σχέσεις. Μπορεί να υπάρξει μια τριβή με κάποιον συνάδελφο ή ακόμη και αφεντικό, αλλά θα αφορά περισσότερο τον εγωισμό σας, παρά τα θέματα της δουλειάς. Με χιούμορ και καλοσύνη όλα ξεπερνιούνται. Αυτήν την εβδομάδα θα ήταν καλό να προσέχεις και το ντύσιμο στη δουλειά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τον τελευταίο καιρό δεν ένιωθες καλά στα ερωτικά σου, είτε χώρισες, είτε παρέμεινες μόνη και με χίλιες ερωτήσεις, αλλά έρχονται αλλαγές! Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και της αρμονίας, εισέρχεται στο ρομαντικό τομέα σου και θα σε βοηθήσει πολύ. Αν είσαι single θα σε στηρίξει ώστε να βρεις ένα νέο σύντροφο, ενώ αν είσαι σε σχέση τότε θα την αναζωογονήσει. Όπως και να έχει, εσύ απόλαυσέ το! Η επικοινωνία με άλλες κοπέλες θα γίνει πιο εύκολη αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να ακούσεις σημαντικά νέα, που όμως δεν θα καταλάβεις τη σημασία τους αρχικά, τέντωσε τα αυτιά σου! Οποιαδήποτε ομαδική προσπάθεια στη δουλειά θα έχει μεγάλη στήριξη από το σύμπαν, έχεις και εσύ πολλά να προσφέρεις, να λες την άποψή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια αναπάντεχη κουβέντα με τον αγαπημένο σου θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο απελευθερωμένη. Ίσως αποκαλύψεις κάποια περίεργα χαρακτηριστικά σου, χωρίς να κριθείς γι’ αυτά. Βασικά νιώθεις ελεύθερη να είσαι αυτή που πραγματικά είσαι. Αυτά είναι τρομερά νέα. Έτσι γίνονται οι δεσμοί πιο δυνατοί και ανθεκτικοί μεταξύ των ανθρώπων. Το άγχος της δουλειάς μπορεί να σε κάνει να υποφέρεις αυτήν την εβδομάδα. Μη χάσεις τον έλεγχο και ξεσπάσεις σε κάποιον, γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα. Ίσως χρειαστεί να υποφέρεις κάποιες περίεργες συμπεριφορές από τους ανώτερούς σου, κάντο και θα περάσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν βγαίνει με κάποιον, τότε χωρίς να το καταλάβεις θα θελήσεις να συγκατοικήσεις μαζί του αυτήν την εβδομάδα. Αυθόρμητα ή όχι, θέλεις να μείνεις μαζί του πλέον. Μπορεί να συμβεί για ένα Σαββατοκύριακο ή και μόνιμα. Μπορεί ωστόσο να γνωρίσετε τους συγγενείς σας και στην περίπτωση που γίνει αυτό θα έχει καλό αποτέλεσμα για τη σχέση σας. Στη δουλειά νιώθεις ανασφάλεια και είναι καλύτερα να αναλάβεις project που μπορείς να καταφέρεις μόνη σου, χωρίς συνεργασία. Θα είσαι καλύτερα να δουλεύεις μόνη για αυτήν την περίοδο. Αν θέλεις να αλλάξεις χώρο εργασίας, ξεκίνα τις επαφές με γνωστούς, θα έχεις καλά αποτελέσματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέχρι το Σάββατο η Αφροδίτη κάνει την ερωτική σου ζωή να βρίσκεται στα ύψη. Νιώθεις όμορφη και καθόλου ανασφαλής, ενώ κάποια μικροπροβλήματα που είχες στη σχέση σου τώρα δείχνουν ανούσια. Αν είσαι single, θα γνωρίσεις ευκολότερα νέους ανθρώπους, αφού ακτινοβολείς χωρίς να το προσπαθείς. Την Τρίτη η Αφροδίτη κάνει γωνία με τον Ουρανό και μια απλή συνάντηση με κάποιον μπορεί να ξεκινήσει ένα ντόμινο εξελίξεων! Μην υπόσχεσαι πολλά και μην παρασύρεσαι. Στη δουλειά να αποφεύγεις εκείνους τους συναδέρφους που κάνουν τη ζωή σου δύσκολη, θα ασχοληθείς μαζί τους αργότερα. Ευνοϊκές συνθήκες υπάρχουν αν θέλεις να αλλάξεις καριέρα, κάνε τις επαφές σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Υπάρχει κάτι που τονώνει τον εγωισμό σου, αλλά δεν το εξωτερικεύεις. Ίσως είναι κάποιος παράνομος δεσμός; Μπορεί να αρραβωνιάστηκες μυστικά με τον αγαπημένο σου; Υπάρχει η πιθανότητα να δεχτείς μια έκπληξη από το αμόρε σου που θα σε κάνει να… λιώσεις! Μετά το Σάββατο η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και θα μείνει εκεί μέχρι τις 6 Μαρτίου. Θα περάσεις καλά, ετοιμάσου! Αν είσαι single θα περάσεις πολύ ευχάριστες και γεμάτες εμπειρίες μέρες. Είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις σχέδια στη δουλειά. Θα μπορείς πιο εύκολα να εξηγείς στους άλλους τις ιδέες σου και θα δέχεσαι πολύ καλό feedback. Αν θέλεις να εξερευνήσεις όλες τις πιθανότητες για ανέλιξη της καριέρας σου, προχώρα! Ξεκίνησε κάποιο training για να έχεις περισσότερα προσόντα και ξεκίνα τις επαφές σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Είναι καλή περίοδος για αλλαγές.

 

Read More

And More