Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομαδάς (από 6 έως 12 Αυγούστου 2018)

Μαλακώνει το κλίμα αυτήν την εβδομάδα και μπαίνει σε μία πιο ανάλαφρη και παιδιάστικη κλίμακα. Η ηρεμία αυτή βοηθά στο να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να διασκεδάσουμε παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Τα επαγγελματικά ακόμα και αυτήν την εβδομάδα θα έχουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, όπως και τα οικονομικά. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος σε όλες τις εκφράσεις της ζωής μας.

ΚΡΙΟΣ
Μετά από ένα μεγάλο και δύσκολο χρονικό διάστημα στα επαγγελματικά τώρα πια δίνεται η δυνατότητα να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Μάλιστα με την Αφροδίτη στο Ζυγό έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την κατάσταση μεταξύ συναδέλφων, αλλά και να οργανώσετε καλύτερα τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Δεν αποκλείονται νέα ανοίγματα αυτήν την περίοδο. Τα ερωτικά σου βρίσκονται σε μία αναστάτωση. Οι δεσμευμένοι νιώθουν έντονα και διαρκώς την ανάγκη να βρίσκονται με το ταίρι τους, κάτι που ίσως προκαλέσει μικρές παρεξηγήσεις, αφού σχεδόν “πνίγετε” τον άνθρωπό σας. Από την άλλη οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όμορφες στιγμές γεμάτες πάθος, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτό θα εξελιχθεί σε κάτι σταθερό. Οικογενειακά θέματα σας απασχολούν όχι τόσο με αντιπαραθέσεις και έριδες, αλλά όσο αυτή η αίσθηση που έχετε πως πρέπει να αλλάξετε τα πράγματα και ίσως να απομακρυνθείτε από τοξικές καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν και τόσο. Χαλαρώστε και αφήστε τις αλλαγές για το τέλος της χρονιάς.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα η προσοχή επικεντρώνεται ξανά στα επαγγελματικά, καθώς οι εκκρεμότητες δεν σταματούν, αλλά εσείς με ένα πιο αυστηρό ύφος βάζετε επιτέλους τάξη σε παθογένειες που κληρονομήσατε. Προσοχή μόνο σε αυτήν την αυστηρότητα γιατί ίσως να δημιουργήσετε ένα άσχημο κλίμα προς τους συναδέλφους σας. Οικονομικά χρειάζεται ακόμα καλύτερη οργάνωση. Τα ερωτικά σας είναι σε μία ανάστατη κατάσταση. Ακόμα και εσείς οι δεσμευμένοι νιώθετε πως το ταίρι σας δεν σας καλύπτει ουσιαστικά τις ανάγκες σας. Το μυαλό σας εξακολουθεί να είναι κάποιες φορές στο παρελθόν και δεν αποκλείεται αυτήν την εβδομάδα να έχετε επαναφορές προσώπων. Προσοχή μεγάλη μην δώσετε σημάδια που ουσιαστικά δεν είστε εσείς, αλλά οι φόβοι σας. Ευνοούνται προς το τέλος της εβδομάδας τα ταξίδια και η ανεμελιά μέσω διακοπών και ωραίων στιγμών με φίλους και γνωστούς. Πιθανότατα να δείτε πρόσωπα που είχατε να δει πάρα πολλά χρόνια και αυτό θα σας δημιουργήσει μία περίεργη εσωτερική αναταραχή. Να είστε ο εαυτός σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα επαγγελματικά σου με την έκλειψη στις 11 του μήνα μπαίνουν σε μία νέα τροχιά πιο ευχάριστη με νέες προτάσεις και πολλές ιδέες που θέλετε άμεσα να υλοποιήσετε. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε λίγο είναι ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σας, αλλά και τα οικονομικά στοιχείων των νέων συνεργασιών. Οι σπατάλες είναι σε καθημερινό πρόγραμμα και στο τέλος του μήνα εάν δεν προσέξετε θα το έχετε ήδη μετανιώσει. Η ηλιακή έκλειψη δεν αποκλείεται να σας φέρει μία συναισθηματική γνωριμία που θα σας αναστατώσει και θα σας δημιουργήσει μία περίεργη αίσθηση. Πρόκειται πιθανότατα για ένα πρόσωπο που είναι τελείως έξω από τα νερά σας και τα γούστα σας και αυτό ακριβώς σας εξιτάρει και σας φοβίζει συγχρόνως. Οι δεσμευμένοι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους έρωτες του Χόλιγουντ, αφού κάτι τέτοιο βιώνουν. Μπαίνει η χαρά στη ζωή σας αυτήν την εβδομάδα με τον εσωτερικό σας κόσμο να αισθάνεται λίγο πιο ανάλαφρος από τα βάρη των προηγούμενων ημερών. Πολλοί από εσάς ίσως αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας ή ακόμα και να μετακομίσετε. Γενικά ευνοούνται οι υποθέσεις με την ακίνητη περιουσία σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σας είναι σε φάση αναδιάρθρωσης, καθώς πλέον δεν είστε ικανοποιημένοι από την εργασία σας και αναζητάτε εναλλακτικές λύσεις, ώστε να νιώσετε καλύτερα και πιο δημιουργικοί. Δείτε τι μπορεί να κάνετε και πάρτε επιτέλους την απόφαση να ρισκάρετε και λίγο. Αυτή η έκλειψη στις 11 του μήνα σας δίνει νέες ευκαιρίες και στα οικονομικά σας. Η αναζήτηση ερωτικού συντρόφου δεν είναι στις προτεραιότητές σας, αφού νιώθετε πως μόνοι σας μέσα στο σπίτι είστε μια χαρά. Δεν είναι έτσι τα πράγματα και μακάρι να αλλάξετε άμεσα τακτική. Θα έρθει η ώρα που θα μετανιώσετε για αυτήν την απομόνωση, αλλά και για παλιές παλιές ενέργειες. Οι δεσμευμένοι να έχετε το νου σας σε εγρήγορση γιατί κάτι συμβαίνει με το ταίρι σας. Η μοναδική διάθεση που έχετε και νιώθετε πως μέσα από αυτή θα είστε χαρούμενοι είναι να αλλάξετε το χώρο του σπιτιού σας και να κάνετε αλλαγές έστω και στη διακόσμηση. Ευνοούνται τα ταξίδια μαζί με πρόσωπα της οικογένειας, αλλά ακόμα και εκεί θα πρέπει να προσέξετε λίγο γιατί θα βγει γκρίνια και ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις.

 

ΛΕΩΝ
Η ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου και μάλιστα στο ζώδιό σας, ανοίγει τις πόρτες για μία νέα εποχή στα επαγγελματικά που θα σας ανανεώσει και θα σας αλλάξει και το οικονομικό σας προφίλ. Ωστόσο, αυτήν την εβδομάδα θα μπει η βάση για το νέο άνοιγμα, το οποίο όμως να ξέρετε θα ολοκληρωθεί προς το τέλος του μήνα. Θα έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε πλέον εσείς τις αποφάσεις. Τα επαγγελματικά σάς απασχολούν τόσο πολύ που το μυαλό σας δεν έχει χώρο για ερωτικά τερτίπια. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως θα πρέπει να τα βάλετε στην άκρη και να διασκεδάσετε τη ζωή σας γιατί έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε πρόσωπα που θα κάνουν την καρδιά σας να σκιρτήσει. Οι δεσμευμένοι νιώθουν ασφαλής μέσα στη θαλπωρή της σχέσης, αλλά μην ξεχνάτε το ταίρι σας. Αυτήν την εβδομάδα ευνοείται πάρα πολύ η επικοινωνία και οι κοινωνικές γνωριμίες που θα μπορέσουν να σας φανούν χρήσιμες όχι μόνο στα επαγγελματικά σας, αλλά και στην εξέλιξή σας σαν άνθρωπος. Φροντίστε μία οικογενειακή υποχρέωση να την τελειώσετε για να μην σας προκαλεί άγχος, αλλά και για μην έχουν παράπονα οι άλλοι από εσάς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα συνειδητοποιήσετε πως ο Αύγουστος είναι ένας πολύ καλύτερος μήνας από τον Ιούλιο. Τα οικονομικά σας και τα επαγγελματικά σας θα βρεθούν σε ένα υπέροχο σημείο και θα έχετε τη δυνατότητα να μεγαλουργήσετε, αλλά και να αυξήσετε σημαντικά τα έσοδά σας. Προσοχή μόνο να μην είστε πολύ απότομοι με τους συναδέλφους σας, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχετε. Αυτή η έκλειψη δεν αποκλείεται να σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου με ένα πρόσωπο όμως που από καιρό το θεωρούσατε βάρος στην πλάτη σας. Η απομάκρυνση αυτή θα σας δώσει νέα φτερά στη διάθεσή σας και δεν αποκλείεται σε χρόνο ρεκόρ να προκύψει και κάτι νέο στη ζωή σας. Ένα συναισθηματικό θέμα πάντως βρίσκει τη λύση του και εσείς πλέον είστε έτοιμοι για χαλάρωση. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται ξανά στη ζωή σας είτε αφορά κάτι συναισθηματικό ή και κάτι κοινωνικό. Μπορεί αυτό το γεγονός να φουντώσει μνήμες και φοβίες, αλλά εσείς θα πρέπει απλά να εξετάσετε με τη λογική εάν θέλετε αυτά τα πρόσωπα ξανά στη ζωή σας. Ίσως πρέπει να θυμηθείτε γιατί έφυγαν και τότε θα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα είστε από τους προνομιούχος, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και αυτό θα επηρεάσει όλους τους τομείς της ζωής σου και κυρίως τα οικονομικά και τα επαγγελματικά. Δείχνετε το καλύτερό σας πρόσωπο στην εργασία και είναι θέμα χρόνου να αποκτήσετε ένα προβάδισμα στην κούρσα της προαγωγής, η οποία όμως θα ολοκληρωθεί από τον επόμενο μήνα. Η συναισθηματική σας ζωή είναι σε έναν αναβρασμό, καθώς οι δεσμευμένοι βιώνετε υπέροχες στιγμές. Προσοχή μόνο να μην δώσετε δικαιώματα στο ταίρι σας για ζήλιες, μιας και με την Αφροδίτη είστε ακαταμάχητοι. Νέες γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο πρέπει να θεωρούνται σχεδόν βέβαιες, αλλά μία μικρή προσοχή μην βγάλετε ένα τελειοθηρικό ύφος που δεν θα αρέσει. Η Αφροδίτη πλέον στο ζώδιό σας, αλλάζει το κλίμα και σας δίνει την ώθηση να αλλάξετε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, αφού θέλετε να αλλάξετε πράγματα στην εμφάνισή σας. Γενικώς νιώθετε πως πρέπει να ανανεωθείτε. Αυτό θα φανεί γρήγορα προς τα έξω και οι προτάσεις για έντονη κοινωνική ζωή θα πέφτουν βροχή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την έκλειψη του Ηλίου και τη νέα Σελήνη σηματοδοτείται μία μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά σας, με εσάς να θέλετε πλέον να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που εσείς θα κάνετε πλέον κουμάντο. Τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση αν και κάποια παραπάνω έξοδα θα σας αγχώσουν. Δεν χρειάζεται γιατί είστε καλά οργανωμένοι στα οικονομικά. Αυτό το διάστημα η διάθεσή σας θα ανανεωθεί, αλλά θα πρέπει να προσέξετε σε νέες γνωριμίες μία έμφυτη τάση που έχετε για επίδειξη. Δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό και την τρυφερότητα που έχετε σαν άνθρωποι και θα δείτε πως αυτό το προφίλ έχει μεγαλύτερη επιτυχία. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση τους μέσα από τις διακοπές τους. Η έκλειψη αυτή στις 11 και η Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, δίνει την αίσθηση πως μπορείτε να λυτρωθείτε από ψυχολογικές παθογένειες που εδώ και πολλούς μήνες σας ταλαιπωρούν. Δεν φτάνουν όμως μόνο οι πλανητικές όψεις, αλλά χρειάζεται και πολύ δουλειά και από εσάς με τον εσωτερικό σας κόσμο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέσα από ένα ταξίδι ή τις διακοπές σας δεν αποκλείεται να έρθει μία σημαντική ευκαιρία ή γνωριμία που θα σας δώσει μία ώθηση στα επαγγελματικά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να ξετυλίξετε το ταλέντο σας και τις πρωτοποριακές σας ιδέες, κάτι που θα ενθουσιάσει τους συνομιλητές σας και θα θελήσουν να σας βοηθήσουν. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να αναλάβετε ρίσκα οικονομικά. Με τον Άρη στο δεύτερο οίκο σας θα λειτουργήσει βοηθητικά η επικοινωνία με το ταίρι σας. Θα έχετε επιτέλους τη δυνατότητα να συζητήσετε και να λύσετε όλα εκείνα τα προβλήματα που σας ρίχνουν τη διάθεση. Δεν αποκλείεται μέσα από μία τέτοια κουβέντα να προκύψει και μία επισημοποίηση. Γενικά ευνοείται η μετάβαση σε κάτι πιο επίσημο. Οι αδέσμευτοι απλά χαίρονται τον έρωτα και το καλοκαίρι. Πιο κοινωνική θα είναι αυτή η εβδομάδα, αφού θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε και να δείτε πρόσωπα που αγαπάτε και φίλους. Με την επικοινωνία να είναι στα καλύτερά της, θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις που σας φόρτιζαν ψυχικά το τελευταίο δίμηνο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα έχετε αυτήν την εβδομάδα την ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα τις κινήσεις σας και τα σχέδιά σας στα επαγγελματικά, αλλά θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή μετά. Δεν πρέπει αυτήν την εβδομάδα να προσπαθήσετε να ξεκινήσετε την υλοποίηση αυτών των σχεδίων, αλλά να τα αφήσετε αφού ο Ερμής επιστρέψει ορθόδρομος. Μην το κάνετε λοιπόν αυτήν την εβδομάδα γιατί θα υπάρξουν σοβαρές παρανοήσεις και καθυστερήσεις. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στα αισθηματικά σας, αφού η έκλειψη στις 11 Αυγούστου σας δημιουργεί μία τρομερή δυσκολία στην έκφραση. Προσέξτε τα λόγια σας με το ταίρι σας γιατί δεν θα αργήσει η ώρα που μία μικρή παρεξήγηση θα μετατραπεί σε έναν άγριο καυγά άνευ προηγουμένου. Το ίδιο συμβαίνει και με τους αδέσμευτους που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν σωστά τις ανάγκες τους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτή την εβδομάδα είναι να οργανώσετε μία μικρή ή μεγάλη απόδραση, ανάλογα και με τις υποχρεώσεις σας. Επιλέξτε ένα ήσυχο μέρος και εκεί βρείτε τη γαλήνη και την ψυχική σας ηρεμία. Όταν φτάσετε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο θα δείτε πως θα μπορείτε πλέον να επικοινωνείτε άμεσα και με καλύτερο τρόπο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ανακατατάξεις θα υπάρξουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις, κάτι που θα σας προκαλέσει μία αναταραχή και ένα άγχος, αλλά να είστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω. Πρέπει και εσείς να κινητοποιήσετε το μηχανισμό σας, ώστε να απομακρυνθείτε από ένα δύσκολο επαγγελματικό περιβάλλον και να βρείτε ξανά το χαμόγελό σας. Το πρόσωπο αυτής της έκλειψης στις 11 Αυγούστου που γίνεται στο απέναντι ζώδιο από εσάς, σας παρέχει όλες τις δυνατότητες για να βρεθεί μπροστά σας ένα εντυπωσιακό πρόσωπο, που θα σας χαρίσει αυτό που ακριβώς έχετε ανάγκη. Τη συντροφικότητα που τόσο λαχταράτε. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να ηρεμήσουν λίγο από τις εκρήξεις ζήλιας και της καχυποψίας. Η Αφροδίτη που μπαίνει στο Ζυγό σας παίρνει λίγο τα μυαλά και ταξιδεύετε έστω και νοητά σε μακρινά μέρη. Θέλετε πολύ να κάνετε ένα ταξίδι και να αφήσετε τα πάντα πίσω σας, αλλά δεν φαίνεται και τόσο εφικτό, κάτι τέτοιο. Υπάρχει μεγάλη εύνοια σε οτιδήποτε έχει να κάνει με σπουδές και νομικές υποθέσεις, οπότε αρπάξτε την ευκαιρία.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Εκκρεμότητες φεύγουν πλέον από την καθημερινότητα της επαγγελματικής σου ζωής και εσείς νιώθετε πλέον πιο ήρεμοι και ήσυχοι να δουλέψετε, χωρίς να έχετε να αντιμετωπίσετε τοξικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σας έρχονται σε μία πιο θετική βάση και αυτό ακριβώς πρέπει να εκμεταλλευτείτε, έτσι ώστε να βάλετε σε τάξη παλιές αμαρτίες και παλιές κακές τοποθετήσεις. Η οικειότητα που νιώθετε από τις αρχές της εβδομάδας με το ταίρι σας θα σας δώσει έναν αέρα ανανέωσης και μάλιστα δεν αποκλείεται να αποφασίσετε από κοινού να προχωρήσετε τη σχέση ένα βήμα παραπάνω. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όμορφες στιγμές και μάλιστα υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο ένας φίλος να εκδηλώσει ξαφνικά ερωτικά αισθήματα για εσάς. Έντονη θα είναι η διάθεση αυτή την εβδομάδα να ασχοληθείτε με μικρά προβλήματα υγείας που είχατε αφήσει στη μοίρα τους τον προηγούμενο μήνα. Τώρα όμως είναι η κατάλληλη στιγμή για να τελειώνετε με αυτά. Τάση για ανανέωση θα υπάρχει και για την εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά προσοχή στις υπερβολές.

Read More

And More