Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 7 έως 13 Οκτωβρίου 2019)

Τι κέφια θα έχει αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Ξεκινά μια εβδομάδα που εμπεριέχει τα πάντα: εύκολα, δύσκολα, ευχάριστα και ταραχώδη, γι’ αυτό προσπάθησε να οργανωθείς καλύτερα και να προετοιμαστείς ανάλογα. Δείξε υπευθυνότητα, πρακτικότητα και μεθοδικότητα στα εργασιακά. Όσο κι αν νιώθεις ότι κάποιες συμπεριφορές συνεργατών ή και ανωτέρων σου γίνεται λίγο προκλητική, μην εκνευρίζεσαι και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Αυτήν την περίοδο η καλή επικοινωνία είναι και το σημαντικότερο προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες σου. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά για το τίποτα. Εμπιστεύσου τον περισσότερο και μην ψάχνεις για αφορμές. Οι όποιες καχυποψίες σου εις βάρος του μπορεί να είναι απλά στο μυαλό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη στις 8/10 από το ζώδιο του Σκορπιού, ανεβάζει τη γοητεία και το σεξαπίλ σου στα ύψη. Τα ερωτικά ένστικτά σου ξυπνούν και δεν αποκλείεται να ξαφνιαστείς κι εσύ με τον εαυτό σου, αν διαπιστώσεις πως είσαι ερωτευμένη με ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις. Στον τομέα των οικονομικών σου μπορεί να υπάρξει ένα απρόσμενο κέρδος που θα σου δώσει ανακούφιση.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το σημαντικό γεγονός της εβδομάδος είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, που επηρεάζει τον 7ο ηλιακό οίκο σου δηλαδή θέματα σχέσεων, συνεργασιών και συνεταιρισμών. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον έμφυτο εγωισμό σου και να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά. Επιδίωξε νέες συνεργασίες, δώσε τα χέρια και υπόγραψε συμφωνίες οι οποίες μπορούν να εξελιχθούν και να σε φέρουν πιο κοντά στα πολυπόθητα σχέδιά σου. Η κτητικότητά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μεγαλώνει και ήδη έχει αρχίσει να τον κουράζει. Όσο δύσκολο κι αν σου είναι, συγκρατήσου κι αυτήν την εβδομάδα, προσπάθησε να του κάνεις τα χατίρια και να τον ακούσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ήρθε η ώρα να τονίσεις τη θηλυκότητά σου και να επαναφέρεις τη χαμένη αυτοπεποίθησή σου. Μια νέα γνωριμία αλλά και η νέα θέση της Αφροδίτης μέχρι και την 1/11 σου υπόσχονται πολλά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα θέση της Αφροδίτης επηρεάζει τον 6ο ηλιακό οίκο σου που σχετίζεται με θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα, τον εργασιακό σου χώρο και τις σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους σου. Γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική ως προς τις κινήσεις και τα λεγόμενα σου στα εργασιακά. Θα πρέπει να διεκδικήσεις τους στόχους σου δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις και εντυπώσεις. Αν βρίσκεσαι στη διαδικασία αναζήτησης μιας θέσης εργασίας είναι καλή η περίοδος για να δραστηριοποιηθείς περισσότερο. Περιόρισε την γκρίνια στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κι αν έχεις κάποια παράπονα, καλύτερα να φανείς ειλικρινής και να τα εκθέσεις με σαφήνεια, χωρίς υπεκφυγές και φωνές φυσικά. Εσύ που είσαι μόνη και ενδεχομένως επιδιώκεις μια επανασύνδεση καλύτερα να το ξανασκεφτείς. Τρενάρισε το λιγάκι γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί. Εκεί που δεν το περιμένεις πιθανά να βρεθείς σε ένα μεγάλο δίλημμα, εξαιτίας μιας νέας δυνατής και ουσιαστικής γνωριμίας. Δείξε προσοχή στον τρόπο που οδηγείς και κυρίως μη βιάζεσαι. Γίνεσαι πιο μεθοδική και προσεκτική στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιες συναισθηματικές αντιπαραθέσεις αυτήν την εβδομάδα σου προκαλούν αναστάτωση. Από τη μια η ανάγκη για ήσυχες συγκρούσεις, με μια αυξημένη ανάγκη για συντροφικότητα φέρνουν τα πάνω κάτω στην ψυχολογία σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην προκαλείς καταστάσεις που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να μην αναλώσεις ενέργεια σε αυτά που ακούς, όσο σε αυτά που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου. Η πεισματική και ανυποχώρητη στάση σου απέναντι σε συνεργάτες ενδεχομένως να μη σου βγει σε καλό, γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ανάλογη στάση και ψυχραιμία. Μπορείς πραγματικά να βρεις τον τρόπο να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να ξέρεις τι νιώθεις και τι ζητάς. Μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία φαίνεται να σε συναρπάζει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή σου. Μια ξαφνική ερωτική έλξη για άτομο που πιθανά γνωρίζεις, δεν χρειάζεται να σε γεμίσει ενοχές. Απελευθερώσου και απόλαυσέ τη. Η οικονομική σου κατάσταση δεν κρύβει ιδιαίτερες διακυμάνσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τη διαχείριση των χρημάτων σου.

ΛΕΩΝ
Με το ενδιαφέρον σου να εστιάζεται περισσότερο στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να ασχοληθείς με θέματα ρουτίνας. Παρόλα αυτά βρες το χρόνο για ξεκούραση και προσωπικές απολαύσεις. Η αυτοπειθαρχία στα εργασιακά είναι δύσκολο να τηρηθεί όμως εσύ κάνε την προσπάθειά σου και προσπάθησε ένα συγκεντρωθείς τουλάχιστον σε αυτά που νιώθεις να σε κυνηγούν. Αναζητάς τη γαλήνη στη σχέση με το σύντροφό σου, με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Σκορπιού. Κάνε λοιπόν αυτό που χρειάζεται και προσέγγισε τον, άκουσε τον και μίλα του για όλα αυτά που αισθάνεσαι. Άνοιξε το σπίτι σου, υποδέξου τους φίλους σου και εισέπραξε το συναίσθημά τους. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διεκδικείς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Άθελα σου γίνεσαι απότομη και ίσως και σκληρή μαζί του. Δεν έχεις μάθει να εκφράζεσαι κι αυτό σου προκαλεί αμηχανία. Η οικονομική σου κατάσταση παραμένει στάσιμη και δεν σου παρέχει ακόμα την ασφάλεια που χρειάζεσαι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στο 3ο ηλιακό οίκο σου επηρεάζοντας την αντίληψη, τη σκέψη και την επικοινωνία σου. Ο Άρης στο Ζυγό από την άλλη στον εκφραστικό 5ο οίκο σου, σε κάνει να θέλεις να βγεις έξω απ’ τα συνηθισμένα και έξω απ’ το κέλυφός σου. Πάρε το χρόνο σου προκειμένου να καταλήξεις σε συμπεράσματα, όμως πίεσε το μυαλό σου για νέες λύσεις και ιδέες στα εργασιακά. Γίνεσαι φιλική με συνεργάτες κι αυτό βοηθά στο να βρεις λύσεις και ταυτόχρονα να νιώσεις ανακούφιση τις στιγμές πίεσης σου. Οργάνωσε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου και πρόσθεσε πράγματα στο πρόγραμμά σας που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε απ’ τη ρουτίνα. Μην προδικάζεις καταστάσεις και νέες γνωριμίες, εσύ που είσαι μόνη. Άσε τες να εξελιχθούν, άκου και ζύγισε και κατόπιν αποφασίζεις σε ποιον θα χαρίσεις την καρδιά σου. Η επικοινωνία να θυμάσαι πως είναι το παν, σε μια εβδομάδα που από τη μια έχει τις δυσκολίες της και από την άλλη και τις ευκαιρίες της.

 

ΖΥΓΟΣ
Από τις 4/10 έως και τις 19/11 ο Άρης θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σε ωθεί να αναζητήσεις την ασφάλεια και τη σιγουριά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Νέες επαγγελματικές συμφωνίες φέρνει ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού. Διαπραγματεύσου τες έξυπνα και φρόντισε να ικανοποιήσεις τα δικά σου συμφέροντα. Περιόρισε τον εκνευρισμό που σου δημιουργούν μικρές καθυστερήσεις και εμπόδια. Είναι παροδικά και δεν ανατρέπουν τα σχέδιά σου. Παρόλο που η εβδομάδα ξεκινά ήσυχα, υπάρχουν μέρες που επικρατεί μια ένταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις προστριβές και ανάπτυξε την οικειότητα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου σε νέες γνωριμίες και μην ενθουσιάζεσαι μόνο απ’ την εικόνα και την ευχέρεια λόγου των ανθρώπων και θαυμαστών που σε πλησιάζουν. Τα χρήματα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και πιθανά δάνειά σου και αναζήτησε νέες πηγές εσόδων, μιας και οι συνθήκες ευνοούν τέτοιου τύπου ενέργειες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου φαίνεται να παίρνεις τα πάνω σου. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει καθώς και η αποφασιστικότητα για την κατάκτηση και ολοκλήρωση των επιθυμιών και των στόχων σου. Μην επιδεικνύεις τις ικανότητές σου στα εργασιακά και μην δημιουργείς ανταγωνιστικότητα και αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας. Τις περισσότερες φορές λες πράγματα στο σύντροφό σου που ούτε εσύ η ίδια δεν τα πιστεύεις. Γίνεσαι σκληρή στο λόγο σου υπενθυμίζοντας του παρελθοντικά λάθη του και κακές σας στιγμές. Απόλαυσε τον έρωτα και τη συντροφικότητα και μη δημιουργείς προβλήματα χωρίς να υπάρχουν. Οι νέες γνωριμίες δεν λείπουν αυτήν τη βδομάδα καθώς η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει στα ύψη. Παίξε και απόλαυσε το φλερτ και την ανεξαρτησία σου, μιας και γρήγορα μια δέσμευση θα σε περιορίσει. Εντόπισε τις ευκαιρίες που θα ευνοήσουν το πορτοφόλι σου έστω και περιστασιακά. Τακτοποίησε κληρονομικά και νομικά θέματα και βρες τις λύσεις σε θέματα που αφορούν στο σπίτι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με εξαιρετική δυναμική ξεκινάς τη βδομάδα σου και αποφασισμένη να δώσεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Όσο κι αν πιέζεσαι προσπαθείς πάντα να διατηρείς την αισιοδοξία και το χαμόγελο σου. Η καχυποψία σου αυτήν την εβδομάδα ξεπερνά κάθε όριο στα εργασιακά. Είπαμε να είσαι προσεκτική και να μη λες πολλά, όμως εσύ φαίνεται να το παρακάνεις. Συναντήσεις και επαφές μην τις αποφεύγεις, μιας και έχεις να αποκομίσεις πολλά οφέλη. Μπορεί να θέλεις να απομονωθείς λίγο συναισθηματικά και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Ικανοποίησε την ανάγκη σου χωρίς όμως να γίνεσαι προκλητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εξήγησέ του την κατάσταση και την ανάγκη σου κι εκείνος να είσαι βέβαιη πως θα κάνει ότι του πεις, αρκεί να ξέρει. Ένας μυστικός έρωτας συνεχίζει να απασχολεί τη σκέψη και την καρδιά σου. Ξεκαθάρισε τις ανάγκες σου εσύ που είσαι μόνη και μην στέκεσαι σε καταστάσεις που σε αδικούν. Νέες γνωριμίες μέσα απ’ το φιλικό σου περιβάλλον δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητες. Απρόσμενες καταστάσεις που αφορούν στα οικονομικά συνεχίζουν να σε αγχώνουν, παρόλο που καταφέρνεις να τα βάλεις σε μια τάξη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάγκη σου να συναναστραφείς με ανθρώπους που έχουν ίδιες ιδέες με σένα αυτήν την εβδομάδα μεγαλώνει. Ίσως ασυνείδητα ή και συνειδητά να προσπαθείς να βρεις μια διέξοδο ή και κάποιες λύσεις σε θέματα από τα οποία κρίνονται τα μελλοντικά σχέδιά σου. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται σε σημείο που ο προσωπικός χρόνος απόλαυσης και ξεκούρασης μειώνονται αισθητά. Συγκράτησε τον εκνευρισμό που σου δημιουργούν οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί και μην ξεσπάς για το τίποτα. Επιδίωξε να κάνετε διαφορετικά πράγματα απ’ ότι συνήθως με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην επιτρέπεις σε τρίτα πρόσωπα να επεμβαίνουν στη σχέση σας. Τρίτη και Τετάρτη φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις. Ένας νέος έρωτας μέσα απ’ την κοινωνικότητα σου δεν αποκλείεται να σου ταράξει τα νερά και να σε κάνει να χάσεις τις ισορροπίες σου. Διατήρησε τη ψυχραιμία σου και μην δείχνεις τον ενθουσιασμό σου. Υποτίθεται πως το διάστημα που ήσουν μόνη, είχες πάρει αποφάσεις και είχες σκληρύνει. Βελτιωτικές τάσεις σημειώνονται στα οικονομικά και ευχάριστες εξελίξεις. Μπορείς να τις απολαύσεις αφού πρώτα χαλαρώσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Περνάς σε μια περίοδο που η καριέρα και οι φιλοδοξίες σου αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Πρόσεξε βέβαια και μην το παρακάνεις, μιας και φαίνεται να χρειάζεσαι και λίγη ξεκούραση. Η βδομάδα σου είναι γεμάτη από ραντεβού και συναντήσεις αυτή τη βδομάδα. Νέες εξελίξεις και δεδομένα ανατρέπουν τα μέχρι εχθές σχέδια σου, όχι όμως αρνητικά μην πανικοβάλλεσαι. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσεις σωστά να είσαι βέβαιη θα εξασφαλίσεις την επιτυχία των στόχων σου. Η επαγγελματική σου καταξίωση φαίνεται να σου γίνεται εμμονή και παραμελείς τον ερωτικό σύντροφο σου επικίνδυνα. Αν δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις απρόοπτα άλλαξε στάση όσο είναι καιρός. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ την κοινωνικότητά σου θα υπάρξουν πολλοί που θα γοητευτούν απ’ την προσωπικότητά σου. Αξιόλογοι άνθρωποι με υψηλά κοινωνικά και οικονομικά στάτους. Κάνε τις σωστές επιλογές, ακολουθώντας και λίγο τη λογική σου. Μέσα απ’ τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, σου δίνεται και η ευκαιρία να βελτιώσεις και την οικονομική σου κατάσταση.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μπορείς αυτήν την εβδομάδα να βρεις τρόπους να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να οργανώσεις πιθανά ταξίδια, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να αυξήσεις τις εμπειρίες σου. Η επαγγελματική σου κατάρτιση θα εξαρτηθεί απ’ τις ικανότητες και το θάρρος σου να αναλάβεις νέα καθήκοντα και ίσως και διαφορετικά, που στην αρχή μπορεί να σε φοβίσουν λιγάκι. Η επιτυχία χρειάζεται τόλμη. Το πάθος ανατροφοδοτείται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου που φαίνεται να μην μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου. Κάντε κοινά όνειρα, πάρτε αποφάσεις και επισφραγίστε τη σχέση και την αγάπη σας. Εσύ που είσαι μόνη, παρόλο που υπάρχουν στιγμές που σε κουράζει η μοναξιά σου δεν έχεις μυαλό για έρωτες αυτήν την περίοδο. Τα επαγγελματικά και πιθανά άτομο του παρελθόντος μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Πάρε εσύ πρωτοβουλίες και ξεκαθάρισε το τοπίο αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση. Πόσο άλλο μπορείς να περιμένεις. Η οικονομική σου κατάσταση, σου επιτρέπει τη διεκπεραίωση παλιών οικονομικών υποθέσεων, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τις βάλεις σε προτεραιότητα.

 

Read More

And More