Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 8 έως 14 Ιουνίου 2020)

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αν και η ενέργειά σου αυτήν την εβδομάδα είναι σε χαμηλά επίπεδα θα πρέπει να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις που φαίνεται τουλάχιστον να επείγουν. Η σύνοδος  Άρη/Ποσειδώνα δυσκολεύει περισσότερο την απόδοσή σου στα εργασιακά και δυστυχώς παρουσιάζονται εκκρεμότητες που θα πρέπει να τακτοποιηθούν. Βρες τρόπους λοιπόν να ανεβάσεις την ενέργειά σου, να ξεκουράζεσαι, αλλά να περνάς και όμορφες στιγμές είτε με τον ερωτικό σύντροφό σου, είτε με αγαπημένα σου πρόσωπα. Εσύ που είσαι μόνη, πες ναι σε νέες γνωριμίες όμως μην πιστεύεις απόλυτα και όσα σου υπόσχονται.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα έχεις και νιώθεις μεγαλύτερη την ανάγκη να επικοινωνήσεις παρά να ασχοληθείς και να συγκεντρωθείς στις καθημερινές πρακτικές υποθέσεις σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να ασχοληθείς με τις βασικές τουλάχιστον υποθέσεις των εργασιακών σου. Είναι σημαντικό να δείξεις συνέπεια και να μην εκθέσεις την εικόνα σου. Προσπάθησε να εντάξεις στην καθημερινότητα με τον ερωτικό σύντροφό σου ευχάριστες δραστηριότητες έτσι ώστε να περάσετε και όμορφα, αλλά να φορτίζεις και τις μπαταρίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυξάνεται κι έτσι αρχίζεις ξανά να ονειρεύεσαι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έντονες είναι οι ανησυχίες σου γύρω από επαγγελματικά θέματα, την καριέρα και την εξέλιξή σου αυτήν την εβδομάδα. Απόφυγε τις υπερβολές στις οποίες μπορεί να σε οδηγήσει η ανάγκη σου για διάκριση και μην γίνεσαι ανταγωνιστική με συναδέλφους. Είναι σημαντικό να δημιουργήσεις συμμαχίες και όχι εχθρότητες και αντιπάθειες. Επιδίωξε να περνάς όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σου. Η συντροφιά του θα σε βοηθήσει να ξεκουράσεις κυρίως το μυαλό και την ψυχή σου. Εσύ που είσαι μόνη, πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που σε φλερτάρουν όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε αυτά που πιστεύεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σύνοδος μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12/6, φέρνει αυτή τη βδομάδα την κούραση και το στρες του προηγούμενου διαστήματος στην επιφάνεια, για αυτό και νιώθεις καταβεβλημένη. Επιδιώκεις λοιπόν ξεκούραση και ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ασχολήσου και δώσε προτεραιότητα στις σημαντικές εργασιακές υποχρεώσεις και ανάβαλε αποφάσεις που δείχνουν να έχουν καθοριστικό χαρακτήρα. Λόγω της κούρασής σου, δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου. Οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια αλλοιώνουν τη συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά να διαπιστώσεις πως μια μέχρι χθες φιλία αλλάζει χαρακτήρα.

 

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα φαίνεται να βιώνεις έντονα συναισθήματα, άγχος και ανασφάλεια, για αυτό φρόντισε να ελαφρύνεις όσο το δυνατόν το πρόγραμμά σου. Η έλλειψη συγκέντρωσης και η ανάγκη σου για διάκριση και επιτυχία δεν μπορούν να συνδυαστούν. Κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις σε αναγκάζουν να προσαρμοστείς και να ασχοληθείς σοβαρά, έστω κι αν σε κουράζει η σκέψη τους και μόνο. Οικονομικά επίσης θέματα χρειάζονται προσοχή. Η κυκλοθυμική σου διάθεση πιθανά να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, τα οποία βέβαια μπορείς και να αποφύγεις. Σκέψου πως έχεις μια δύσκολη σχετικά εβδομάδα μπροστά σου που θα πρέπει να διευκολύνεις τα πράγματα και όχι να τα επιβαρύνεις περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική γνωριμία είτε και σχέση σου πιθανά να επανέλθει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νιώθεις έντονα την ανάγκη αυτήν την εβδομάδα να τα παρατήσεις όλα και να πάρεις τους δρόμους, κάτι που φυσικά λόγω των υποχρεώσεών σου φαντάζει αδύνατον. Προσπάθησε λοιπόν να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου προκειμένου να φανείς για μια ακόμα φορά συνεπής. Κάποιες διαφωνίες στα εργασιακά πιθανά με κάποιους παλαιότερους συνεργάτες θα ήταν φρόνιμο να τις αποφύγεις. Μπορεί η συμπεριφορά τους να σε μπερδεύει λιγάκι, όμως το επόμενο διάστημα θα γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα από μόνα τους. Το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και κυρίως η επικοινωνία βελτιώνονται σημαντικά και λειτουργούν βοηθητικά για την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε πως διαχειρίζεσαι νέες γνωριμίες. Συμπεριφέρεσαι κάποιες φορές σαν να μην είσαι εσύ.

 

ΖΥΓΟΣ
Έκτακτες υποχρεώσεις ή και αγγαρείες αυτήν την εβδομάδα δεν σε αφήνουν να ικανοποιήσεις τις τάσεις φυγής σου και σε αναγκάζουν να προσαρμοστείς και να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια προκειμένου να φανείς συνεπής και να διατηρήσεις τον έλεγχο των υποθέσεών σου στα δικά σου χέρια. Αν και το μέλλον των επαγγελματικών σου προκαλεί ανησυχία δεν διατίθεσαι τουλάχιστον αυτήν την εβδομάδα, να κάνεις καμία θυσία. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και θα διαπιστώσεις πως είναι αρκετά ευχάριστες και αναζωογονητικές για την ψυχολογία σου οι στιγμές που περνάς μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν η συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει γίνεται λίγο απόμακρη. Είναι προσωρινό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε δραστηριότητες που σε κάνουν να περνάς όμορφα αυτήν την εβδομάδα και βοηθούν στη φόρτιση των μπαταριών σου. Ίσως να ανακαλύψεις ταλέντα σου που μπορείς να αξιοποιήσεις και να επωφεληθείς. Είναι σημαντικό όσο δύσκολο και να φαντάζει να συγκεντρωθείς και να ασχοληθείς σοβαρά με κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις σου. Μην αφήνεις εκκρεμότητες που θα δυσκολέψουν το επόμενο σου διάστημα και θα τις βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου. Μην αμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Περνώντας ουσιαστικό χρόνο μαζί του θα γεμίσεις ενέργεια. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες δεν λείπουν από την καθημερινότητά σου, όμως και δεν θα πρέπει να τις λαμβάνεις και σοβαρά υπόψη σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα αυτήν την εβδομάδα που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12/6, σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς και να αφιερώσεις χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια. Εξασφάλισε προσωπικό χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση διαμορφώνοντας ανάλογα των πρόγραμμα των εργασιακών σου υποχρεώσεων. Ό,τι μπορείς να αναθέσεις για την επόμενη εβδομάδα κάνε το. Πρόσθεσε λίγη μαγεία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και προτιμήστε να περάσετε χρόνο οι δυο σας, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα ή και επιρροές. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να αποκτά νόημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα φαίνεται να έχεις την ανάγκη επικοινωνίας για αυτό και την επιδιώκεις με φίλους, γνωστούς, αγαπημένους και συγγενείς. Νιώθεις την ανάγκη να ξεφύγεις όχι μόνο από την καθημερινότητα, αλλά και από την κούραση που πέρασες το τελευταίο διάστημα. Οργάνωσε έτσι τις εργασιακές σου υποχρεώσεις και εξασφάλισε προσωπικό χρόνο στον εαυτό σου. Άλλωστε δεν φαίνεται να σημειώνονται σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα. Η συντροφιά με τον αγαπημένο σου λειτουργεί ευεργετικά για την ψυχολογία σου. Πρόσθεσέ τον στις δραστηριότητές σου και μην τον αφήνεις παραπονεμένο. Εσύ που είσαι μόνη, μην βιαστείς να κρίνεις νέες γνωριμίες. Άσε το χρόνο να δείξει τις πραγματικές του προθέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο τομέας των οικονομικών σου ουσιαστικά είναι αυτός που θα αποσπάσει αυτήν την εβδομάδα το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Φαίνεται να ανησυχείς για την πορεία τους για αυτό και αφήνεσαι στο κυνήγι νέων πηγών εσόδων. Απόφυγε τις λανθασμένες ενέργειες στα επαγγελματικά και τις βεβιασμένες αποφάσεις. Κινήσου μεθοδικά και να είσαι βέβαιη πως σύντομα θα δεις και τα πολυπόθητα αποτελέσματα. Ο τρόπος επικοινωνίας σου με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή, καθώς πολλές στιγμές άλλα θέλεις να πεις και άλλα λες. Εσύ που είσαι μόνη, δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία, είτε μια παλιά καλό θα ήταν να περιμένεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Παρόλο που αυτήν την εβδομάδα νιώθεις γεμάτη ενέργεια για δράση, οι συνθήκες δεν ευνοούν τις επιδιώξεις σου. Κράτα τις ιδέες σου, πίστεψε σε αυτές και θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για να τις εφαρμόσεις. Η σύνοδος μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δυσκολεύει λιγάκι την κατάσταση στα εργασιακά, καθώς δεν βοηθά στη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου. Απόφυγε εντάσεις ή και διαφωνίες με συνεργάτες και ανώτερους σου. Όσο δύσκολο και να σου φαίνεται θα πρέπει να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου. Να τον ακούσεις και να του συμπαρασταθείς. Εσύ που είσαι μόνη, οι όψεις της εβδομάδας πιθανά να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

Read More

And More