Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 9 έως 15 Απριλίου 2018)

Αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στα ερωτικά, για αυτό προετοιμαστείτε! Την Τετάρτη ο… χορός της Αφροδίτη με τον Άρη δίνει τη δυνατότητα να ικανοποιήσετε τις ανάγκες της καρδιάς. Την Πέμπτη η επαγγελματική ικανοποίηση φτάνει στο ζενίθ.

ΚΡΙΟΣ
Τα οικονομικά πάνε καλά, έχεις στόχους, αλλά τι στο καλό έχει συμβεί με την προσωπική σου ζωή; Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας και ο Ερμής στο ζώδιό σου δίνουν έναυσμα για γενναίες αποφάσεις. Η νέα αρχή είναι το αποτέλεσμα μιας προσωπικής επαγρύπνησης που βιώνεις τις τελευταίες εβδομάδες. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αλλάξεις τον τρόπο που κάνεις τα πράγματα. Τώρα έχεις τη δύναμη και το κουράγιο να χαράξεις νέα πορεία. Αν αυτήν την εβδομάδα έχεις κάποιες προθεσμίες στη δουλειά, τότε φρόντισε να τις τηρήσεις όλες. Δεν είναι καλή ώρα για καθυστερήσεις. Επικοινωνιακά είσαι σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό είναι πολύ χρήσιμο ειδικά στο να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη ακόμα στον Ταύρο η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη! Για τους single αυτή είναι σίγουρα η ώρα που γίνονται τα “μαγικά”! Βγείτε έξω και αφήστε το χαμόγελο να κάνει τη δουλειά του. Αν είστε σε σχέση τότε όλα είναι “μέλι – γάλα”, είστε ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και πολύ ρομαντικοί. Σας ζηλεύουν όλοι και το απολαμβάνετε! Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για σημαντικές αλλαγές. Νιώθετε την ανάγκη να βγείτε μπροστά και όχι μόνο στη δουλειά. Θέλετε την αναγνώριση. Τα οικονομικά δεν είναι και άσχημα, υπάρχει χώρος για βελτίωση πάντως και θα χρειαστεί σκέψη και σωστή δράση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κρατήστε τα προσωπικά σας στο σπίτι και θα τα πάτε τέλεια αυτήν την εβδομάδα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αποτραβηχτείτε λίγο από τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και να καθίσετε σπίτι με τους αγαπημένους σας. Καλό θα ήταν αυτήν την εβδομάδα να μην ανακατευτούν φίλοι με τα του οίκου σας γιατί μπορεί να σας περιμένον δυσάρεστες εκπλήξεις. Η οικονομική σας πρόοδος έχει επιβραδυνθεί τελευταία, αλλά το μέλλον είναι αισιόδοξο. Αν κοιτάξετε τον προϋπολογισμό σας θα δείτε αρκετές δαπάνες που μπορείτε να αποφύγετε. Αυτό θα σας μειώσει και το άγχος, που πολλές φορές σας κάνει να λαμβάνετε αβέβαιες αποφάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μετά από αρκετά προβλήματα στη σχέση σας, αρχίζετε επιτέλους να συμφωνείτε και νιώθετε ανακούφιση. Ο ρομαντισμός επιστρέφει και αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Επιστρέφει επίσης και το πάθος, που παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση και είναι σχεδόν πάντα η καλύτερη λύση σε διαφωνίες. Απολαύστε το! Τα επαγγελματικά παραμένουν στάσιμα, αλλά τα οικονομικά σας αυτήν την εβδομάδα έχουν προοπτικές. Μήπως ψάχνετε κάποια επένδυση; Σας πρότεινε κάτι ενδιαφέρον ο σύμβουλος της τράπεζας; Δεν είναι κακή στιγμή να επενδύσετε κάπου.

 

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα τα λιονταράκια θα είναι πιο κοινωνικά από ποτέ! Αυτό θα βοηθήσει και τα επαγγελματικά σας, καθώς θα κερδίσετε ακροατές που μπορούν να βοηθήσουν την καριέρα σας. Ένα ποτάκι μετά τη δουλειά με συναδέρφους; Μην αρνηθείτε, επεκτείνετε τον κύκλο σας. Μέχρι και τα ερωτικά σας μπλέκονται με τα επαγγελματικά αυτήν την εβδομάδα. Για τις single ένα φλερτ στη δουλειά, ίσως γίνει κάτι περισσότερο τώρα. Βέβαια, υπάρχει η περίπτωση στο φλερτ να συμμετέχει και κάποιος πολύ ανώτερός στην ιεραρχία, τότε χρειάζεται προσοχή γιατί από τις σπίθες μπορεί κάποιος να καεί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο “ερωτικός χορός” της Αφροδίτης με τον Άρη θα γεμίσει πάθος και αισθήματα περιπέτειας την ερωτική σου ζωή Παρθένε. Μπορεί με τον αγαπημένο σου να απολαμβάνετε έναν περίπατο στη φύση όταν ξυπνήσει το “ζώο” μέσα σου! Όπως και να έχει θα είναι σίγουρα μια εμπειρία που θα την απολαύσεις! Ο τραπεζικός σου λογαριασμός είναι φουσκωμένος χάρη στη σωστή διαχείριση των προηγούμενων εβδομάδων και ήρθε η ώρα να το γιορτάσεις. Απλώς μην επιδοθείς στις γνωστές υπερβολές και το μετανιώνεις μετά. Από την άλλη και η καριέρα σου είναι έτοιμη να εκτιναχθεί! Περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερες ευθύνες, σε βρίσκουν έτοιμη να σηκώσεις τα μανίκια.

 

ΖΥΓΟΣ
Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου δεν λειτουργεί σωστά τώρα τελευταία και έχουν προκληθεί αρκετές παρεξηγήσεις. Και οι δύο έχετε μπουχτίσει και θέλετε να αλλάξετε το κλίμα. Ευτυχώς η Νέα Σελήνη της Κυριακής θα δώσει το έναυσμα για καλύτερες μέρες. Η δημιουργικότητά σου στη δουλειά είναι το ζητούμενο αυτήν την εβδομάδα. Ίσως σου ανατεθεί κάτι εντελώς καινούριο που θα χρειαστεί νέα προσέγγιση. Μπορεί να σου γίνει πρόταση για αλλαγή πόστου ή ακόμη και καριέρας προς “αταξίδευτες θάλασσες”. Πάρε το χρόνο σου πριν αποφασίσεις και σκέψου πάντα ένα βήμα μπροστά, αλλά αυτό το ξέρεις ήδη!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να ξεχειλίσει από ρομαντισμό και καλή επικοινωνία στα συναισθηματικά σου. Αν είσαι σε σχέση θα νιώσεις καλά με τον αγαπημένο σου και θα έχεις όλα όσα χρειάζεσαι από αυτόν για να είσαι ευτυχισμένη. Αν είσαι single τότε οι πιο ενδιαφέρουσες μέρες για γνωριμίες είναι Τετάρτη και Πέμπτη. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου αυτή η εβδομάδα μπορεί να χρησιμεύσει ως χρόνος προετοιμασίας. Σκέψου καλά τους στόχους σου, διόρθωσε λεπτομέρειες ή αδύναμα σημεία, αλλά μην κάνεις τίποτα τελεσίδικο. Η ώρα για δράση αργεί λίγο ακόμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιτέλους υπάρχουν ευχάριστα νέα για την ερωτική σου ζωή Τοξότη. Ο Ανάδρομος Ερμής είχε αναστατώσει τα πάντα. Πιθανόν να είχε εμφανιστεί κάποιος πρώην και να είχε αρχίσει να σε διεκδικεί ξεκάθαρα. Είχες μπει στο δίλημμα και το μπέρδεμα συνεχώς μεγάλωνε. Από αυτήν την Κυριακή όμως θα έχεις τη βοήθεια των ουρανών να πάρεις την πιο σωστή απόφαση. Θα αποκτήσεις διαύγεια και θα τραβήξεις το σωστό δρόμο. Καλό είναι αυτήν την εβδομάδα να τελειώνεις με τις οφειλές σου. Αντιμετώπισε τα προβλήματα τώρα γιατί αργότερα θα γίνουν μεγαλύτερα. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να θυμηθείς κάποιες παλιές σου γνώσεις και ικανότητες, που θα σου φανούν σήμερα χρήσιμες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιος σε γλυκοκοιτάζει αυτήν την εβδομάδα και δεν πρέπει να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η Αφροδίτη και ο Άρης σου στέλνουν ακαταμάχητη ενέργεια και η γοητεία σου εκτοξεύεται στα ύψη. Σε σχέση ή όχι, αυτή η εβδομάδα θα είναι υπέροχη στα ερωτικά. Έχεις αρχίσει να ανησυχείς, επειδή νιώθεις αρκετό καιρό τώρα χωρίς κίνητρο στη δουλειά. Κάποιες φορές δεν σε χωράει ο τόπος και έχεις τάσεις φυγής. Πρέπει να δώσεις εσύ το κίνητρο. Βάλε στο μάτι μια προαγωγή και ξεκίνα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τον τελευταίο καιρό σε απασχολούν αρκετά τα ζητήματα της καρδιάς και σου έχουν προκαλέσει και άγχος. Μπορεί ακόμη να νόμιζες ότι βρέθηκες σε τέλμα και το τέλος κάποιων καταστάσεων είναι κοντά. Ευτυχώς από την Κυριακή και μετά τα πάντα στο μυαλό σου θα ξεκαθαρίσουν και τα διλήμματα θα σταματήσουν να υπάρχουν. Αυτή η εβδομάδα δίνει έμφαση στην ασφάλεια, τα λεφτά και τις αξίες. Ένα ταξίδι ή δουλειά εκτός γραφείου δίνει ευκαιρία για καλύτερες αμοιβές και αλλαγή παραστάσεων. Ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να σου έρθει εκείνη η ιδέα για επένδυση που αναζητούσες καιρό.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το βαρύ κλίμα και οι διαφωνίες με τον αγαπημένο σου ήταν σε καθημερινή βάση τον τελευταίο καιρό. Ίσως να υπήρξε και κάποια τριβή με θέμα τα λεφτά και τον τρόπο που ξοδεύονται. Σίγουρα δεν έχετε τις ίδιες προτεραιότητες όσον αφορά στα χρήματα, αλλά αυτήν την εβδομάδα μάλλον θα περάσει το δικό σου, στις “διαφωνίες” θα έχεις πάντα τα σωστά επιχειρήματα και θα “κλείσεις” στόματα. Αυτό από μόνο του θα κάνει το κλίμα καλύτερο και θα απολαμβάνεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Προσανατόλισε όλη την ενέργειά σου στα οικονομικά σου και δες το χρέος σου να μικραίνει και εσένα να ανασαίνεις καλύτερα. Κάποια απροσδόκητα έσοδα ίσως έρχονται από δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι σου.

Read More

And More