Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019)

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Τα επαγγελματικά και τα κοσμικά θέματα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτήν την εβδομάδα, η οποία προβλέπεται κοπιαστική, γενναιόδωρη αλλά και ενδιαφέρουσα. Σημαντικό είναι να μάθεις να δίνεις περισσότερη έμφαση στις λεπτομέρειες, οι οποίες θα σου δώσουν και την εικόνα αυτών που επιδιώκεις στα εργασιακά. Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς περισσότερο, το αποτέλεσμα όμως σε ανταμείβει. Να είσαι ανοιχτή σε νέες ιδέες αλλά πειραματίσου με σύνεση και μην ενθουσιάζεσαι μόνο από τα όσα σου τάζουν και σου υπόσχονται. Είναι κι αυτές οι όψεις της εβδομάδας, που μπορεί να σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια, όμως δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι όχι, ή τι εμπεριέχει υπερβολή. Η διάθεσή σου είναι λίγο άστατη, μιας και η αλήθεια είναι πως έχεις πολλά στο κεφάλι σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως πρέπει να αμελείς το σύντροφό σου. Άλλωστε ποιος θα σε στηρίξει στα δύσκολα; Εσύ που είσαι μόνη, πες ναι στο νέο και άσε το παλιό να πάει. Κανονικά θα έπρεπε να είσαι χαρούμενη που ήρθαν έτσι τα πράγματα και απαλλάχτηκες από τον μπελά του. Ενίσχυσε την κοινωνικότητά σου και επίτρεψε να μπούνε νέοι άνθρωποι στη ζωή σου. Έχεις μάθει πια να προστατεύεις τον εαυτό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα αναζητάς την έμπνευση και το κάτι νέο που θα δώσει ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου. Αν ήταν στο χέρι σου θα ήθελες να τα αλλάξεις όλα, όμως δεν έχεις αυτήν τη δυνατότητα. Βάλε ένα πρόγραμμα και ξεκίνα τις αλλαγές κατά βαθμό προτεραιότητας και αναγκαιότητας για σένα. Απόφυγε τις υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και τις βιαστικές ενέργειες στα εργασιακά. Κράτα σταθερά τα κεκτημένα σου, λάβε υπόψη σου τις πληροφορίες που σου δίνονται και μάθε να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις. Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σου δεν είναι στα καλύτερά της. Πιθανά να φταίει το ότι είσαι μόνη σου συναισθηματικά. Βρες τρόπους, ξέκλεψε χρόνο και περιποιήσου τον εαυτό σου. Λάβε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να είσαι βέβαιη πως σε αυτούς τους χώρους θα γνωρίσεις και το μεγάλο έρωτα. Η βδομάδα έχει τις ευκαιρίες της. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση απόφυγε τα παιχνίδια ανταγωνιστικότητας με το σύντροφό σου και βάλε φρένο στην καχυποψία σου. Τον κατηγορείς άδικα για πράγματα που μόνο στο μυαλό σου βρίσκονται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με ευχάριστες εξελίξεις σε οικογενειακό επίπεδο ξεκινά η βδομάδα σου, μιας και πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να θέσεις κάποιες αλλαγές σε εφαρμογή αλλά δεν σου έβγαιναν με τίποτα. Ήρθε η στιγμή να πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους και ένα ένα να μπαίνουν σε σειρά. Μην δεσμεύεσαι και μη δίνεις υποσχέσεις στα εργασιακά που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Μπορεί να σε ενθουσιάζουν νέα ερεθίσματα και προτάσεις, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τα λεγόμενα και τις επιλογές σου. Προστάτευσε δοκιμασμένες σχέσεις και συνεργασίες και μην επηρεάζεσαι από αυτά που λένε διάφοροι καλοθελητές. Εσύ και ο σύντροφός σου έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούρια πράγματα, να προσθέσετε ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας, να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά. Μην εκπλαγείς αν κάνεις μια γνωριμία σε ένα χώρο που ούτε φαντάζεσαι και μάλιστα σε στιγμή που είσαι και εντελώς απεριποίητη. Η δική σου ομορφιά άλλωστε βρίσκεται στην καρδιά σου και καθρεφτίζεται στα μάτια σου. Δεν έχεις ανάγκη από τίποτα. Βρες πρακτικές λύσεις σε οικονομικά θέματά σου και ασχολήσου με γραφειοκρατικές εκκρεμότητες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον των εργασιακών σου καλείσαι να πάρεις αυτήν την εβδομάδα αγαπημένη μου φίλη, για αυτό φρόντισε να προετοιμαστείς και να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Η θέση του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, λειτουργεί βοηθητικά για τις συζητήσεις των επαγγελματικών σου κι έτσι μπορείς ευκολότερα να διαπραγματευτείς και να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου. Μέρα με τη μέρα η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει κι έτσι θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από δυσάρεστες παρελθοντικές, συναισθηματικές καταστάσεις. Να κοιτάξεις μπροστά και να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους. Τώρα αν νιώθεις και ένα φτερούγισμα άγχους όταν βρίσκεσαι με το άτομο που σε ενδιαφέρει, μην ανησυχείς το κρύβεις καλά. Εσύ που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση μην αφήνεις το μυαλό σου να φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας εις βάρος του. Εμπιστεύσου τον για να μπορέσει η σχέση σας να πάει ένα βήμα παρακάτω. Το μέτρο και η σύνεση είναι απαραίτητα στη διαχείριση των οικονομικών σου.

 

ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή και τον Άρη στην Παρθένο, τα οικονομικά σου θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Θέλεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και ταυτόχρονα να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Μπορεί να μην τα καταφέρεις αυτήν την εβδομάδα, μπορείς όμως να δρομολογήσεις τα πράγματα και να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Με το Δία στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη μπορείς να δώσεις ώθηση στα εργασιακά σχέδιά σου, όμως πρόσεξε να μην υποσχεθείς πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Σε κάθε περίπτωση όμως οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται κι αυτό το εισπράττεις. Εξαιρετική είναι η ατμόσφαιρα στη σχέση με το σύντροφό σου σχεδόν όλη τη βδομάδα, εκτός από κάποιες μικρές στιγμές έντασεις που μπορούν εύκολα να αποφευχθούν. Είναι καιρός να κάνετε κοινά σχέδια μαζί για το μέλλον, μιας και στις συζητήσεις σας ο ένας βάζει τις ανάγκες του άλλου, σε απόλυτη προτεραιότητα. Εσύ που είσαι μόνη, αυτήν την εβδομάδα θα διαπιστώσεις πως έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης σου και ο τρόπος που λανσάρεις τον εαυτό σου. Η αυτοπεποίθησή σου σε κάνει ακαταμάχητη και οι θαυμαστές σου αυξάνονται. Από τη μια παραπονιέσαι που όλες οι ευθύνες της οικογένειας είναι στην πλάτη σου κι απ’ την άλλη θέλεις να έχεις τον πλήρη έλεγχο. Άσε και τους άλλους να αναλάβουν την ευθύνη για αυτά που θα προκύψουν αυτήν τη βδομάδα (όχι απαραίτητα άσχημα) και προσπάθησε να αφήνεις και τους άλλους πότε πότε να αποφασίζουν και να αναπνέουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παραμένοντας οι περισσότεροι πλανήτες στο δικό σου ζώδιο μέχρι και τις 14 του μήνα, συνεχίζεις να είσαι η πρωταγωνίστρια και αυτήν την εβδομάδα. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα επαγγελματικά και με την ευχέρεια του λόγου που διαθέτεις μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα. Νέες εργασιακές προτάσεις να τις προσαρμόσεις στα μέτρα σου, να βοηθήσεις συνεργάτες δείχνοντας τα ταλέντα σου και να αυξήσεις τις γνώσεις σου. Πρόσεξε όμως τον εγωισμό σου που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Μέσα σε όλα αυτά πρόσεχε και λίγο τον εαυτό σου και την υγεία σου. Φρόντισε να κοιμάσαι περισσότερο και να ξεκουράζεσαι. Η επιτυχία στα συναισθηματικά σου είναι δεδομένη, μιας και λάμπεις ολόκληρη. Αν και κουρασμένη, έχεις τη δυνατότητα να καθηλώσεις τους πάντες. Η εξωστρέφειά σου σε κάνει να μην αρνείσαι καμία πρόταση και καμία νέα γνωριμία. Οπότε η επιλογή είναι δική σου και μπορείς να βρεις εύκολα τον άνθρωπο που θα θελήσεις να μοιραστείς την ντουλάπα και τη ζωή σου. Εσύ τώρα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση και έχεις βρει τον άνθρωπό σου, σταμάτα να είσαι τόσο επικριτική και αυστηρή μαζί του. Ό,τι κάνεις εσύ δεν μπορούν να το κάνουν και οι άλλοι. Ασχολήσου με το σύντροφό σου και δείξε του την τρυφερή και ερωτική πλευρά σου. Κάποιες εξελίξεις στα οικονομικά μπορεί να σε απογοητεύσουν, όμως για πολύ λίγο.

 

ΖΥΓΟΣ
Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές φαίνεται να είναι η βδομάδα σου. Οι έντονοι ρυθμοί της ζωής σου συνεχίζονται, όμως οι εξελίξεις δεν σου επιτρέπουν να νιώσεις κούραση ούτε και απογοήτευση φυσικά. Έντονο παρασκήνιο φαίνεται να υπάρχει στον εργασιακό σου χώρο. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε αυτό, μιας και κάποιοι προσπαθούν να σε παγιδεύσουν. Απόφυγε τις αλλαγές μέχρι να ξεκαθαρίσει λίγο το πεδίο και να ενημερωθείς και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Στιγμές έντασης αντιμετώπισε τες με χιούμορ. Ένα οικογενειακό θέμα θα σε απασχολήσει κι αυτήν -σχεδόν όλη- τη βδομάδα, καθώς η λύση που επιβάλλεται δεν περνάει μόνο από το δικό σου χέρι. Σε επηρεάζει όμως ψυχολογικά και συναισθηματικά, για αυτό και θα πρέπει να προσέξεις τις εξάρσεις σου. Θέλεις να ερωτευτείς και θέλεις ένα συγκεκριμένο άτομο. Διεκδίκησε το λοιπόν και μετά τις 14 του μήνα που η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο, ρίξε τον στα δίχτυα σου. Είναι αδύνατον να σου αντισταθεί με τη γοητεία σου να ξεπερνά κάθε όριο. Εσύ τώρα που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε το σασπένς που χρειάζεται η συνταγή της ευτυχίας. Απελευθερώσου συναισθηματικά και καλού κακού πρόσεχε και τους πειρασμούς που μπερδεύονται στα πόδια σου. Κάποια έξοδα αυξάνονται, καθώς πιθανά να χρειαστεί να δαπανήσεις έξτρα χρήματα για το σπίτι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στόχος σου αυτήν την εβδομάδα είναι να εντυπωσιάσεις, να επιδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, να γίνεις περισσότερο δημοφιλής και να θέσεις υψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών σου. Πρόσεξε βέβαια μην το κάνεις αυτό τόσο προκλητικά και έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα απ’ το προσδοκώμενο. Έτσι μπαίνουν καινούρια άτομα στη ζωή σου και μάλιστα σημαντικά, που θα πιστέψουν σε σένα και θα στηρίξουν τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Με τον Άρη στην Παρθένο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η τύχη είναι με το μέρος σου και ευνοεί τα επαγγελματικά σου. Από την άλλη θα πρέπει να προσέξεις, γιατί πίσω από την πλάτη σου παίζονται πολλά σενάρια. Έντονο παρασκήνιο που θα αποκαλυφθεί βέβαια κάποια στιγμή και θα τα χάσεις. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις μια προσπάθεια να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άλλωστε εσύ είσαι αυτή που δεν μπορείς να ζεις μέσα σε νερόβραστες καταστάσεις. Πάρε πρωτοβουλίες, προετοίμασε του εκπλήξεις και δείξτε όλο το ερωτικό ταμπεραμέντο που κρύβεις μέσα σου. Εσύ τώρα που είσαι μόνη διεύρυνε την κοινωνικότητά σου, πάρε μέρος σε εκδηλώσεις, γιατί κάπου εκεί φαίνεται να είναι κρυμμένος και ο μεγάλος έρωτας. Η εβδομάδα δεν επιτρέπει οικονομικές ατασθαλίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν και αρκετά κουρασμένη από τις αναποδιές και τα απρόβλεπτα γεγονότα του προηγούμενου διαστήματος, είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις και τις πιο δύσκολες προκλήσεις αυτήν την εβδομάδα. Οι θετικές όψεις και ο Δίας στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσουν να αποδείξεις τις πραγματικές σου αξίες στα εργασιακά. Είσαι διατεθειμένη να δουλεύεις μέρα νύχτα προκειμένου να φτάσεις στο στόχο σου. Η ικανοποίησή σου όταν λαμβάνεις νέα καθήκοντα και ερεθίσματα, δεν περιγράφεται. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες σου από τον ερωτικό σύντροφό σου αυξάνονται. Αυτό τώρα δεν το λες και τόσο καλό. Θα πρέπει να αντιληφθείς πως είσαι σύντροφός του και όχι μαμά του. Για αυτό μην του υποδεικνύεις τι πρέπει και πως να το κάνει. Εσύ που είσαι μόνη και παρόλο που σε ενδιαφέρει ο συναισθηματικός σου τομέας, αυτήν την εβδομάδα δεν κάνεις τίποτα για αυτό. Ασχολείσαι περισσότερο με φίλους, οικογένεια και κυρίως δουλειά. Είναι ευκαιρία αυτήν την εβδομάδα να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και κυρίως θέματα που αφορούν χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οργάνωσε από νωρίς το πρόγραμμα της εβδομάδας σου προκειμένου να αποφύγεις το άγχος των υποχρεώσεων σου, που δεν είναι και λίγες. Απ’ την άλλη η συνέπεια στα όσα αναλαμβάνεις είναι πολύ σημαντική για εσένα και θέλεις να τελειώνεις στο παρά ένα, όχι στο και ένα. Προώθησε με μεγαλύτερη ευκολία αυτήν την εβδομάδα τα σχέδια σου στα εργασιακά και κυρίως νέες σου συνεργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό. Αν όλες σου οι προσδοκίες δεν κατακτηθούν δεν σημαίνει πως πρέπει να απογοητευτείς. Απλά είναι πάρα πολλές και χρειάζονται περισσότερο χρόνο και πιο εντατική προσπάθεια. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός για σένα αυτήν τη βδομάδα, για αυτό και αποφασίζεις να αλλάξεις συνήθειες. Να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου και να διευρύνεις την κοινωνικότητά σου. Επιτέλους ήρθε η ώρα να βγεις απ’ το καβούκι σου και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση, αναθεώρησε λίγο τον τρόπο συμπεριφοράς σου απέναντι στο σύντροφό σου και πάρε τα μέτρα σου πριν φτάσουν τα πράγματα σε οριακό σημείο. Ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου και μίλησέ του για τις ανάγκες σου. Οικονομικά ζητήματα και υποθέσεις καλό θα ήταν να τα φροντίσεις το συντομότερο δυνατόν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οργάνωσε με προσοχή και μυστικότητα τα σχέδιά σου και μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους που το παρελθόν έχει δείξει πως δεν είναι ειλικρινείς και ευθείς απέναντί σου. Έχεις το χάρισμα να συγχωρείς εύκολα και να ξεχνάς επίσης. Μπορεί να θέλεις και να επιζητάς μια αλλαγή στα επαγγελματικά σου, ακόμα και του προσανατολισμού σου, όμως δεν θα πρέπει να βιάζεσαι. Ενημερώσου πρώτα, βεβαιώσου και κατόπιν πάρε τις αποφάσεις σου. Έλεγξε τον παρορμητικό σου χαρακτήρα και βάλε φρένο στην ανυπομονησία σου. Η έλλειψη μιας συντροφιάς σου έχει γίνει μια έμμονη ιδέα το τελευταίο διάστημα. Κάλυψε τις συναισθηματικές σου ανάγκες με τα άτομα του φιλικού και οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Είναι προτιμότερο απ’ το να αναλώνεσαι άσκοπα με ανθρώπους που δεν αξίζουν ούτε μια σου ματιά. Υπερεκτίμησε τον εαυτό σου και όχι τους άλλους. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μοιράσου τα όσα σε απασχολούν με το σύντροφό σου και μην τον απομονώνεις. Δέξου και εκτίμησε τις απόψεις του που είναι πιο αντικειμενικές και ψύχραιμες. Μάθε να τον εμπιστεύεσαι κι αυτό θα καλύψει τις όποιες αποστάσεις υπάρχουν μεταξύ σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα σε διακρίνει μια υπερκινητικότητα. Δεν ξέρεις τι θέλεις, από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Βάλε σε τάξη τις σκέψεις και τα θέλω σου και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Αυτό και δεν γίνεται και δυστυχώς δεν υπάρχει και κανένα μαγικό ραβδί. Μην αμφισβητείς τις μέχρι τώρα επιλογές σου στα εργασιακά. Μπορεί κάποιες πρόσφατες συνεργασίες να μην αποδίδουν τα προσδοκώμενα και να αντιμετωπίζουν κάποια εμπόδια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να αποχωρίσεις. Ταξίδια που αφορούν στη δουλειά σου επιδίωξέ τα. Ο τρόπος που προσεγγίζεις τους άλλους σε κάνει ακαταμάχητα γοητευτική, γι’ αυτό πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είτε είναι μια νέα γνωριμία, είτε σχετίζεται με το παρελθόν σου, δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να δράσεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, σταμάτα να είσαι τόσο αναλυτική με τα πάντα. Τον κουράζεις και άκρη δεν βρίσκεις. Καλύτερα να προσπαθήσεις να τον σαγηνεύσεις και να τον εκπλήξεις με τις ερωτικές σου προκλήσεις. Αναζήτησε τρόπους για την αύξηση των εσόδων σου.

 

Read More

And More