Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από από 3 Μαρτίου έως 10 Μαρτίου 2019)

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς που θα συμβεί στις 6 Μαρτίου στις 15.47 μοίρες των Ιχθύων θα επηρεάσει θετικά περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες. Ο Ερμής αλλάζει οίκο και περνάει στις 4 Μαρτίου στον 12ο οίκο των Ιχθύων και επηρεάζει ζητήματα μετακίνησης, περιβάλλοντος, εκπαίδευσης και αδελφικών σχέσεων! Η ανάδρομη πορεία του μετά τις 6 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει καθυστερήσεις στους τομείς που προαναφέρθηκαν, καθώς και ανατροπές και αναβολές, λάθη και παραλήψεις, αλλά και μεγάλη δόση ονειροπόλησης.

ΚΡΙΟΣ
Το πέρασμα του Ουρανού από το Δέκατο οίκο σου, στις 5 Μαρτίου θα σημάνει αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Αυτές μπορεί να είναι κάποιες νέες τεχνικές, που θα σου δώσουν νέες εμπειρίες αλλά γρήγορα θα τις εγκαταλείψεις ή μπορεί να είναι κάποια αλλαγή θέσης μέσα στη δουλειά σου. Αν από καιρό είχες κάποια τέτοια σκέψη, τώρα είναι καλύτερα, μετά από ώριμη σκέψη, να επιδιώξεις μόνη σου την αλλαγή, παρά να σου την επιβάλλουν άλλοι, επειδή έτσι κι αλλιώς θα υπάρξουν ανακατατάξεις. Το μήνυμα του Ουρανού σε καλεί να προετοιμαστείς και να δεχθείς τις αλλαγές, χωρίς να εκπλαγείς από αυτές. Στον αισθηματικό τομέα αν είσαι σε σχέση απόφυγε κάθε ενέργεια, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σκάνδαλο. . Μετά τα μέσα της εβδομάδας το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε πιο πεζά ζητήματα κατοικίας ή ενδεχομένως και συγκατοίκησης, και εκεί θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και διάσταση απόψεων που θα φορτίσουν κάπως την ατμόσφαιρα. Δεν θα πρέπει να θεωρηθούν απίθανες και κάποιες σκηνές ζηλοτυπίας μεταξύ των συντρόφων. Αν είσαι single στο ξεκίνημα της εβδομάδας αναμένεται να είναι πιο ευνοϊκές οι πρώτες μέρες για την ανεύρεση ενός συντρόφου που να πληροί τις προδιαγραφές σου. ‘Όσο πλησιάζουμε προς την ανάδρομη πορεία του Ερμή, στις 6 Μαρτίου καλό θα ήταν να αποφύγεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο στον αισθηματικό τομέα, εκτός και αν έχεις ανάδρομο Ερμή στον γενέθλιο χάρτη σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η νέα Σελήνη της 06-03-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το πέρασμα του Ουρανού από τον Ωροσκόπο σου από τον πρώτο οίκο, στις 5 Μαρτίου, θα σημάνει μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά σου. Είναι ο καιρός της δικής σου επανάστασης! Θα απελευθερωθείς από περιορισμούς και συμβατικότητες, είτε αυτοί προέρχονται από την οικογένεια, είτε από την κοινωνία. Μην σε τρομάζει αυτή η αλλαγή. Απλά πρέπει να βρεις ποια είναι εκείνα τα στοιχεία της ζωής σου που είναι τα αληθινά, τα οποία και θα κρατήσεις και ποια αυτά, από τα οποία πρέπει να απαγκιστρωθείς. Ίσως σ’ αυτή την αναζήτηση καταφύγεις και στην αστρολογία, το διαλογισμό, τη γιόγκα ή όποιο άλλο τρόπο μπορεί να σε φέρει κοντά στην αληθινή γνώση, το μόνο όπλο για τη μελλοντική σου πορεία. Μετά τις 6 Μαρτίου και ιδίως με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή, ο ρομαντισμός ξεφουσκώνει. Αν είσαι σε σχέση στην φάση αυτή ίσως και να υπάρξει μια καχυποψία απέναντι στο ταίρι σου, ακόμη και κάποια αισθήματα απογοήτευσης ή δυσαρέσκειας. Αν είσαι single του ζωδίου, δεν είναι η ευνοϊκότερη περίοδος για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, σαφώς και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου προς μια αυταρχική συμπεριφορά στους γύρω σου, που μπορεί να καταστρέψει στη γέννησή του κάτι εν δυνάμει καλό.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η νέα Σελήνη της 06-03-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πέρασμα του Ουρανού από τον δωδέκατο οίκο σου, στις 5 Μαρτίου θα φέρει κάποιο ξεκαθάρισμα του υποσυνειδήτου. Υποσυνείδητες πιέσεις, αποκαλύψεις μυστικών, αναστατώσεις, εχθρικές ενέργειες εμφανίζονται ξαφνικά στη ζωή σου. Στον οικονομικό τομέα δεν αναμένονται σημαντικές μεταβολές που να αφορούν τα εισοδήματά σου ή τουλάχιστον αυτά δεν είναι υποδεέστερα των προηγούμενων ημερών. Επειδή όμως έχεις την τάση να ζεις για το σήμερα και να μην πολυσκέφτεσαι το αύριο, καλό θα ήταν να μετριάσεις τα έξοδά σου και να αποφύγεις τις σπατάλες. Εάν έχεις μια σταθερή σχέση, οι πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είναι ειδυλλιακές! Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά το τετράγωνο του Δία και την ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 6 Μαρτίου υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν προστριβές, να υπάρξουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Η παρορμητική σου διάθεση δεν θα είναι ο καλύτερός σου σύμβουλος για την επίλυση των όποιων παρεξηγήσεων δημιουργηθούν, γι’ αυτό θα χρειαστεί ψυχραιμία. Αν είσαι single, η ρομαντική και αισθησιακή πλευρά του εαυτού σου θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις κάποια καινούρια άτομα που θα μπορούσαν να σε ενδιαφέρουν για κάτι πιο σταθερό, καλό θα ήταν όμως να κινηθείς αργότερα, εάν θέλεις να έχει αυτό που θα ξεκινήσετε διάρκεια.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας. Η νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πέρασμα του Ουρανού από το 10ο οίκο σου θα σημάνει αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα! Σύντομα θα βρεις τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για να πραγματοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, η εβδομάδα αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα για την καριέρα σου! Στο οικονομικό πεδίο δεν αναμένεται να αντιμετωπίσεις κάποιες πρόσθετες δυσκολίες ή αναποδιές, καθώς τα εισοδήματά σου παραμένουν σταθερά και οι υποχρεώσεις σου επίσης. Αν είσαι σε σχέση η γοητεία σου θα είναι αυξημένη, αυτή την εβδομάδα, το ίδιο και η δύναμη της αποπλάνησης. Η θέση του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σου τονώνει την σεξουαλική επιθυμία, φέρνουν μεγαλύτερη τρυφερότητα στη σχέση αλλά και αρμονία μεταξύ των συντρόφων. Ο Πλούτωνας από τον 7ο οίκο ευνοεί θέματα οικογένειας και παιδιών. Αν είσαι single δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κανένα σημαντικό εμπόδιο στην αλίευση των ερωτικών συντρόφων. Η περίοδος αυτή μάλιστα είναι από τις πιο ευνοϊκές αναφορικά με τα συναισθηματικά σου και μπορεί να σου φέρει τον έρωτα της ζωής σου, δείξε όμως προσοχή… με την ανάδρομη πορεία του Ερμή η σχέση προβλέπεται να είναι εφήμερη με αποτέλεσμα να πληγωθείς.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΛΕΩΝ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σου αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, αναμένεται να είναι ευνοϊκή η εβδομάδα, κατά την οποία θα υπάρξουν πολλές και σημαντικές επιτυχίες. Σε σχέση με τους στόχους που έχεις θέσει σε επίπεδο καριέρας, η πορεία που θα υπάρξει θα είναι σε σωστό δρόμο. Θα χαρακτηρίζεσαι από αποφασιστικότητα και θα επιβάλλεσαι με τη λάμψη και το εκτόπισμά σου. Στην καθημερινή διαχείριση των εργασιών σου θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς θα υπάρξουν επιπλέον θέματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείς ή ενδεχομένως να σου δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα εξαιτίας μιας αντιπαλότητας ή μιας εχθρότητας. Αν είσαι σε σχέση με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στις 6 Μαρτίου, θα υπάρξουν προβλήματα επικοινωνίας, ασυνεννοησίες, ακόμη και συγκρούσεις που θα χαλάσουν την ήρεμη ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να προσέξεις πολύ να μην κάνεις λανθασμένες επιλογές με το τετράγωνο του Ουρανού, γιατί θα απογοητευτείς και θα διαψευστούν οι ελπίδες σου. Αν είσαι single του ζωδίου οι θέσεις των πλανητών θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να βρεις το ταίρι που σου ταιριάζει, ώστε να ξεκινήσεις κάτι πιο ουσιαστικό, εάν κάτι τέτοιο σε αφορά και σε ενδιαφέρει. Κάνε όμως καλές επιλογές για να μην βρεθείς και αυτή τη φορά μετά από λίγο καιρό σε αδιέξοδο…
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής. Η νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διέλευση του Ουρανού από τον 9ο οίκο σου δίνει την ευκαιρία και την επιθυμία να ασχοληθείς με τις πνευματικές και ηθικές αξίες της ζωής. Άφησε τον εαυτό σου να δεχθεί τις αλλαγές που θα έρθουν, απαγκιστρώσου από τις παλαιολιθικές αντιλήψεις σου και απόκτησε νέο τρόπο σκέψης, νέα φιλοσοφία ζωής και δράσης. Ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή μιας ανοδικής πορείας στην καριέρα σου, που θα έχει κάποια σημαντική διάρκεια. Στον συναισθηματικό τομέα αν είσαι σε σχέση φαίνεται να ξεπερνάς την τελευταία κρίση ή τις αρρυθμίες που παρουσίασε η σχέση σου και να είσαι αποφασισμένη να κλείσεις τις πληγές του παρελθόντος. Αν είσαι single ρόλο-κλειδί θα διαδραματίσει αυτή την εβδομάδα μια επαφή από το εξωτερικό. Ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιο άτομο που διαμένει στο εξωτερικό και να αισθανθείς ερωτική έλξη αλλά και πνευματική συγγένεια. Η επαφή αυτή θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την ψυχολογία σου, που τον τελευταίο καιρό δεν ήταν και στα καλύτερα επίπεδα. Κινήσου μόνο με αργά βήματα και ο χρόνος θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμβουλο.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών. Η νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΖΥΓΟΣ
Από οικονομικής άποψης δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις μεγάλα προβλήματα, μιας και θα υπάρχει σταθερή ροή ρευστού στα ταμεία σου. Εκεί που θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή είναι οι δαπάνες σου, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εξωκείλεις σε περιττά έξοδα και να βρεθείς χρεωμένη με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 6 Μαρτίου και μετά. Η διέλευση του Ουρανού από τον 8ο οίκο σου θα φέρει αλλαγές στον τομέα των οικονομικών σου, αν αυτά εξαρτώνται από τρίτα πρόσωπα. Έτσι αν εξαρτάσαι οικονομικά από τον/την σύζυγο ή κάποιο συνεταίρο, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για το καλύτερο ή και το χειρότερο. Με το πλανητικό σκηνικό να δημιουργεί μια έντονη ατμόσφαιρα γύρω σου, υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να παραπλανηθείς ή τα εξαπατηθείς από το ταίρι σου ή και να ενδώσεις σε ένα πειρασμό και να βρεθείς για ένα χρονικό διάστημα με παράλληλη σχέση. Αν είσαι single του ζωδίου θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα αυτή την εβδομάδα, καθώς υπάρχει έντονη η πιθανότητα να βρεθείς με το λάθος άτομο την λάθος στιγμή και να ταλαιπωρηθείς χωρίς λόγο και αιτία. Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς ή δεν έχεις καμία πρόθεση να τηρήσεις αλλά και να φανείς δύσπιστη στα ωραία και παχιά λόγια.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης. Η νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινάει με καλές ειδήσεις στον τομέα της καριέρας σου και την σύνοδο του Ήλιου να σε ευνοεί, τα πράγματα θα φαίνεται ότι βαίνουν καλώς. Δύσκολες ωστόσο θα είναι οι επαγγελματικές σου σχέσεις κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας με εντάσεις, αντιδικίες και έριδες να μην σε αφήνουν να επικεντρώσεις την προσοχή σου στο έργο σου. Πολλά θα είναι τα εμπόδια που θα σου ορθώνουν οι αντίπαλοί σου, του οποίους όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να προκαλέσεις, γιατί αυτή την περίοδο δεν έχεις καμία τύχη να κερδίσεις μια ενδεχόμενη ανοιχτή αντιπαράθεση. Αν είσαι σε σχέση προσπάθησε να επιστρατεύσεις την λογική και την διπλωματία σου για να μπορέσεις να κρατήσεις τουλάχιστον ένα ανεκτό επίπεδο αντιπαράθεσης, γιατί το πλανητικό σκηνικό μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, ακόμη και στην βιαιοπραγία με τον σύντροφό σου. Αν είσαι single θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου, τουλάχιστον κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, και να αποφεύγεις να εκτίθεσαι απερίσκεπτα σε κινδύνους. Η σύνεση θα σε σώσει από περιττά και άσκοπα προβλήματα, καθ όλη την διάρκεια αυτών των πλανητικών συγκυριών με τετράγωνο του Δία και ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 6 Μαρτίου στους Ιχθύες και στον 5ο οίκο σου σε πτώση.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ. Η νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από την αρχή της εβδομάδας και ιδίως τις πρώτες τρεις μέρες, εμφανίζονται νέες ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη. Θα χρειαστεί όμως πολύ δουλειά για να πετύχεις τα όποια θετικά αποτελέσματα. Το πέρασμα του Ουρανού από το 10ο οίκο σου, θα σημάνει αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα ίσως και κάποια αλλαγή στην θέση εργασίας σου. Ευχάριστες εκπλήξεις θα φέρουν χαρά και αρμονία με το ταίρι σου! Κάποια σύννεφα ωστόσο αναμένεται να εμφανιστούν στην σχέση σου, που θα διαρκέσουν όλο το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Ίσως το αρμονικό κλίμα να διαταράξουν κάποια προβλήματα υγείας ενός από τους δύο ή τα οικονομικά προβλήματα να ρίξουν βαριά την σκιά τους. Αν είσαι single, ο Άρης από τον Ταύρο και το εξάγωνο της Αφροδίτης στον τομέα των σχέσεων σε διευκολύνει στον αισθηματικό σου τομέα, με αποτέλεσμα να προδιαγράφονται δυνατότητες για ύπαρξη μια νέας επαφής που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η αρχή της εβδομάδας είναι πολύ πιο ευοίωνη για οποιαδήποτε καινούρια αρχή!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών. Η νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ανησυχίες του παρελθόντος επανέρχονται με το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ό,τι αφορά την καριέρα σου. Η θέση όμως του Κρόνου σε ωθεί να επεξεργαστείς νέα πλάνα και στρατηγικές για το επαγγελματικό σου μέλλον και ίσως να σκεφτείς να εργαστείς από το σπίτι σου. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση για ανάληψη ρίσκου, που όμως θα πρέπει να αποφύγεις λόγω του περίπλοκου πλανητικού σκηνικού. Το πέρασμα του Ουρανού από τον Ωροσκόπο σου στις 5 Μαρτίου θα σημάνει μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά σου. Με τον ερωτικό σου σύντροφο σε απασχολούν θέματα κατοικίας, ανακαίνισης, ακόμη και συγκατοίκησης. Μην αφήνετε τρίτους να αναμειγνύονται στα της σχέσης σας, γιατί θα υπάρξουν εντάσεις από το πουθενά. Η πιθανότητα να κάνει την επανεμφάνισή της μια παλιά σχέση ή να επανέλθει ένα παλιό πρόβλημα στο προσκήνιο είναι έντονη και θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να κάνεις προσεκτικούς χειρισμούς. Αν είσαι single πιθανόν η παρουσία στενών φίλων ή του αγαπημένου σου προσώπου να συμβάλει στην καλή σου διάθεση. Ωστόσο καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική με τα νέα άτομα που θα γνωρίσεις. Είναι πιθανόν κάποιος να προσπαθήσει σκόπιμα να σε παραπλανήσει με σκοτεινούς σκοπούς.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής. Η νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πέρασμα του Ουρανού από τον 4ο οίκο σου, στις 5 Μαρτίου θα σημάνει για σένα ανακατατάξεις και αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Από οικονομικής άποψης θα ευνοηθείς επίσης κατά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας με την αναπάντεχη εμφάνιση πρόσθετων πηγών οικονομικών απολαβών, δώρων ή οποιασδήποτε άλλης μορφής έκτακτων εισροών. Εκείνο που μένει είναι να κάνεις απλά καλή διαχείριση για να μπορέσεις να πάρεις μια ανάσα. Οι πλανητικές θέσεις της εβδομάδας δεν θα αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για μια ήρεμη περίοδο στην συναισθηματική σου ζωή, τουλάχιστον κατά τις τελευταίες μέρες. Ωστόσο η Δευτέρα και η Τρίτη χαρακτηρίζονται από ηρεμία και γαλήνη στη σχέση σου και θα ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να επιλύσεις οτιδήποτε δημιουργεί τριβές. Γιατί οι εντάσεις, τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και οι έντονοι διαπληκτισμοί θα σου προκαλέσουν απογοήτευση, ίσως ακόμη και θλίψη ή πόνο. Εξαιρετικό ενδιαφέρον αν είσαι single του ζωδίου σου επιφυλάσσουν τα άστρα, μιας και η συγκέντρωση αρκετών πλανητών στον οίκο του έρωτα μπορεί να σου φέρει ένα νέο έρωτα που θα σε στείλει… στον παράδεισο, αν και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή η σχέση δεν προβλέπεται να έχει θετικές εξελίξεις μελλοντικά.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών. Η νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το πέρασμα του Ουρανού από τον 7ο γενέθλιο οίκο σου, στις 5 Μαρτίου θα κλονίσει συθέμελα το γάμο σου ή τις στενές σχέσεις σου. Οικονομικά δεν θα είναι κακή η εβδομάδα. Τις πρώτες μέρες τα οικονομικά σου παρουσιάζουν κάποια αστάθεια, ενώ οι επαγγελματικές αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της θα φέρουν και μια ώθηση στα οικονομικά σου. Μην ξεθαρρεύεις όμως και χειρίσου τους οικονομικούς σου πόρους με προσοχή, αποφεύγοντας σπατάλες. Αναπάντεχες καταστάσεις θα κληθείς να αντιμετωπίσεις αν είσαι σε σχέση με τον ανάδρομο Ερμή και την Νέ Σελήνη στο ζώδιό σου στις 6 Μαρτίου. Τρίτα πρόσωπα θα μπουν στα πόδια σου και θα πυροδοτήσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Αν είσαι single όμως λόγω των εντάσεων σε κοινωνικό, επαγγελματικό ή εργασιακό περιβάλλον δεν θα είσαι και στα καλύτερά σου μέχρι τα μισά της εβδομάδας. Ό,τι ενδιαφέρον, θα προκύψει με έντονη κοινωνικότητα αλλά και έντονο ενδιαφέρον θα σε απογοητεύσει πριν ακόμα ξεκινήσει!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών. Η νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής λάμψης.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

Read More

And More