Zώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η σημερινή ευθυγράμμιση Άρη – Ουρανού δείχνει ενδιαφέρουσες εξελίξεις που αφορούν στο εισόδημα, τα οικονομικά, τα ταλέντα ή τα περιουσιακά σου στοιχεία. Αυτή η διέλευση σου δίνει μια έκρηξη ενέργειας που πρέπει να χρησιμοποιήσεις με σύνεση και προσοχή. Μπορεί να απελευθερωθείς από ένα περιορισμό ή να αφήσεις πίσω σου ένα δυσλειτουργικό έργο ή στάση. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά. Αν χρειαστεί δείξε λίγη υποχωρητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τα μηνύματα που λαμβάνεις.

Ταύρος
Ο Άρης ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σήμερα και μπορεί να αισθάνεσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις ένα ζήτημα ή να αφήσεις κάτι πίσω σου. Η ανάγκη σου για περισσότερη ελευθερία και αυθεντική αυτοέκφραση είναι έντονη. Περιόρισε την παρορμητικότητα σου και μην γίνεσαι αντιδραστική απέναντι σε συναδέλφους. Καταλάγιασε τον εκνευρισμό σου και μην ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν είναι ιδανική η στιγμή για νέα ξεκινήματα.

Δίδυμοι
Η ευθυγράμμιση του Άρη με τον Ουρανό στον ηλιακό 12ο οίκο σου προκαλεί ασυνήθιστες ή ξαφνικές επιθυμίες που πιθανά σχετίζονται με το παρελθόν σου. Εάν θεωρείς ότι πρέπει να απελευθερωθείς από μια κακή συνήθεια ή μια απογοητευτική περίσταση αυτή η ευθυγράμμιση μπορεί να σου δώσει ώθηση να το κάνεις. Απόφυγε το άγχος στα εργασιακά. Μην μπερδεύεσαι σε καταστάσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν φαίνεται να σε επηρεάζει αρνητικά.

Καρκίνος
Αλλαγές ή παρορμήσεις μπορεί να προκύψουν ξαφνικά σήμερα καθώς ο Άρης ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό στον κοινωνικό σου τομέα. Επίσης αυτή η ενέργεια μπορεί να υποκινήσει μια τολμηρή νέα ιδέα ή σχέδιο για το μέλλον. Κάποια εργασιακά σχέδια σου μπορεί να ανατραπούν, για αυτό διατήρησε την υπομονή και την ψυχραιμία σου. Με τις προτεραιότητες που θέτεις παραμελείς τον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό μπορεί να σας φέρει σε ρήξη. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπερδεύεις τη φιλία με τον έρωτα.

Λέων
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικά δυναμικές καθώς ο Άρης ευθυγραμμίζεται με Ουρανό στον 10ο  ηλιακό σου οίκο και μπορεί να τις βιώσεις σαν προτροπή για να αλλάξεις καριέρα ή να λύσεις ένα οικονομικό θέμα. Η επιθυμία ή η ανάγκη να απελευθερωθείς από καταστάσεις που σε περιορίζουν και δεν μπορείς να αγνοήσεις μεγαλώνει. Ενίσχυσε το πάθος και τον ερωτισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι επιφανειακές καταστάσεις σε έχουν κουράσει και πλέον αναζητάς κάτι πιο ουσιαστικό και μόνιμο.

Παρθένος
Ο Άρης ενώνεται με τον Ουρανό στον τομέα του πνεύματός σου υποκινώντας την επιθυμία σου για μια στάση ή στην επιτυχία μιας σημαντικής ανακάλυψης. Εάν αισθάνεσαι περιορισμένη από μια κατάσταση θα θελήσεις να απελευθερωθείς τις επόμενες μέρες. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να εξετάσεις ένα εκπαιδευτικό μονοπάτι, ένα σύστημα πεποίθησης, ένα προσωπικό ενδιαφέρον και μια διαφορετική στάση. Μην γίνεσαι τόσο ριψοκίνδυνη με τις αποφάσεις σου στα εργασιακά. Απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου για να αποφύγεις απογοητεύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην προσπερνάς σημαντικές γνωριμίες.

Ζυγός
Αλλαγές ή αναταραχές μπορεί να προκύψουν στην οικεία σου ζωή, την οικονομική σου κατάσταση ή την υποστήριξη σου, καθώς ο Άρης ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Μπορείς να συγκεντρώσεις το θάρρος που χρειάζεται για να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές και να παραιτηθείς από κάτι που έχει λήξει. Πρόσεξε γιατί οι απαιτήσεις σου από τον ερωτικό σύντροφο σου γίνονται υπερβολικές. Εσύ που είσαι μόνη, οι επιλογές σου γίνονται επιπόλαια.

Σκορπιός
Ο Άρης και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται προκαλώντας κάποιες αλλαγές και δημιουργώντας μερικά πυροτεχνήματα σε μια σχέση. Μπορεί επίσης να εφαρμόσεις μια ιδέα σου, σχέδιο ή αποστολή ή να λάβεις ένα ισχυρό κίνητρο για την επίλυση ενός προβλήματος οριστικά. Πρόσεξε την προκλητική στάση σου απέναντι σε συνεργάτες. Δημιούργησε μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και απόφυγε τις ρήξεις μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, οι επιλογές σου φαίνεται να είναι λανθασμένες και επιπόλαιες.

Τοξότης
Οι ενέργειες της ημέρας είναι απρόβλεπτες καθώς σήμερα ευθυγραμμίζεται ο Άρης με τον Ουρανό στον 6ο ηλιακό σου οίκο, αναδεύοντας θέματα που σχετίζονται με τις καθημερινές σου ρουτίνες, την υγεία και τα προγράμματα αυτοεξυπηρέτησης. Θα πρέπει να προσέξεις την παρορμητικότητα σου προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Πιθανές απροσδόκητες αλλαγές και καταστάσεις φαίνεται να απαιτούν μια νέα ή πιο καινοτόμο προσέγγιση. Μην δημιουργείς επιπλέον προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου με τη στάση και τη συμπεριφορά σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν φλερτάρεις στον εργασιακό χώρο σου κάνε το με διακριτικότητα.

Αιγόκερος
Ο Άρης και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται σήμερα στον ηλιακό 5ο οίκο σου ίσως φέρουν κάποια αναταραχή. Μπορεί να είναι μια στιγμή ξαφνικού κινήτρου να εκφραστείς με μοναδικούς τρόπους ή να απαλλαγείς από μια κατάσταση που σε περιορίζει. Για καλύτερα αποτελέσματα απόφυγε την ανάληψη περιττών κινδύνων, στόχευσε συνειδητά και όχι απλά να αντιδράς σε μεταβαλλόμενες συνθήκες. Μην φτάνεις κάποιες καταστάσεις στα άκρα σε θέματα που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ουσιαστική γνωριμία είναι προ των πυλών.

Υδροχόος
Οι ενέργειες των ημερών μπορεί να είναι απρόβλεπτες όμως σου ξυπνούν την επιθυμία για βελτιώσεις και αλλαγές. Ο Άρης ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό σήμερα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου, δημιουργώντας σου την ανάγκη βελτίωσης των συνθηκών που ήδη επικρατούν. Δέξου τις απόψεις συνεργατών και μην φέρεσαι εγωιστικά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται επίσης προσοχή. Επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε παλιές δοκιμασμένα λανθασμένες επιλογές.

Ιχθείς
Οι ενέργειες είναι μεταβαλλόμενες με την ευθυγράμμιση του Άρη με τον Ουρανό αλλά επίσης μπορεί να ξυπνήσουν την ανάγκη σου για βελτίωση, αλλαγές ή πρόοδο. Επίσης μπορεί να ενεργοποιηθούν θέματα που αφορούν χρήματα, ιδιοκτησία, σεβασμό ή εισόδημα. Μην προκαλείς καταστάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι με την πρώτη ματιά νέες γνωριμίες.

Read More

And More