Ημερήσιες προβλέψεις 1 Δεκεμβρίου 2017

Καλό μήνα σε όλους! Τι μας επιφυλάσσει η πρώτη μέρα του Δεκέμβρη; Η αρχή του μήνα μας γεμίζει αισιοδοξία καθώς η Αφροδίτη, που αναζητά την ευχαρίστηση μπαίνει στον Τοξότη. Η δυναμική των σχέσεων δοκιμάζει την ικανότητά μας να διαχειριστούμε την τρέχουσα κατάσταση.

Ας δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός
Τα καλύτερα θα έρθουν, αν αναλάβεις δράση από τώρα. Η θετική σου στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον, όμως μπορεί να σε βάλει να κάνεις κάτι ριψοκίνδυνο το οποίο θα θέσει σε κίνδυνο την πρόσφατη πρόοδο που έχεις σημειώσει. Μην ακολουθείς τις βιαστικές συμβουλές των άλλων, εκτός αν πραγματικά πιστεύεις ότι είναι σωστές. Η οργάνωση και η σταθεροποίηση στα έσοδά σου σε χαροποιούν. Όσον αφορά στα αισθηματικά, ευνοούνται καθώς σήμερα μπαίνει η Αφροδίτη στον Τοξότη.

Ταύρος
Τίποτα δεν θα σε εμποδίσει να φτάσεις τους στόχους σου, όμως χρειάζεται προσοχή καθώς μία απότομη αλλαγή στον προγραμματισμό σου μπορεί να σε κάνει να φανείς απροετοίμαστος για να αποκομίσεις τα οφέλη των όσων έχεις πράξει τόσο καιρό. Σημαντικό να λάβεις υπόψη τις νέες συνθήκες, έτσι ώστε να μην αποτύχεις. Η ανισορροπία αυτή χαρακτηρίζει και την προσωπική σου ζωή, καθώς θα υπάρξουν μικροπαρεξηγήσεις με το σύντροφό σου. Δώσε την απαιτούμενη σημασία στη σχέση σου.

 

Δίδυμοι
Μερικές φορές ένα τυχερό παιχνίδι είναι πολύ δελεαστικό, όμως δεν είναι πάντα η σωστή επιλογή. Κάποιος θα σου παρουσιάσει μία συναρπαστική ευκαιρία, όμως μην… πέσεις πολύ εύκολα. Σκέψου την οικονομική έκθεση στην οποία μπορεί να σε φέρει, καθώς και την αστάθεια που μπορεί να προκαλέσει στην καθημερινότητά σου από εδώ και πέρα. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου και μην κουράσεις με ανούσιες γκρίνιες το σύντροφό σου.

 

Καρκίνος
Δεν μπορείς να μην ανησυχείς για το μέλλον, ειδικά όταν απροσδόκητα γεγονότα στη δουλειά σε έχουν κάνει να πιστεύεις ότι δεν είσαι ικανός να ανταπεξέλθεις στις νέες απαιτήσεις. Αν και μπορεί να υπάρχουν πολλές μεταβλητές σήμερα, θα εκπλαγείς με τις αντοχές σου. Μην αφήσεις αυτήν την αβεβαιότητα να σε παρασύρει, χρησιμοποίησέ την αντίστροφα και κάνε κάτι δημιουργικό. Μην γίνεσαι πιεστικός και θα περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου.

 

Λέων
Δεν θέλεις τίποτα και κανέναν να σε κρατήσει μακριά από την εκπλήρωση των στόχων σου. Μην κάνεις όμως βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί οι πράξεις σου να δημιουργήσουν απρόβλεπτες συνέπειες. Παρόλο που είσαι πρόθυμος να αναλάβεις την ευθύνη των πράξεων σου, ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να αντιδράσουν οι άλλοι. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να υποβάλεις τον εαυτό σου σε αυτήν την αβεβαιότητα. Ο Μάρτιν Λούθερ έγραψε: “Τίποτα στον κόσμο δεν προκαλεί τόσο δυστυχία όπως η αβεβαιότητα”. Οικονομικά είσαι σε καλό δρόμο, τα αισθηματικά σου όμως μένουν λίγο στάσιμα. Κάνε τις σωστές κινήσεις για να ξεπεράσεις τα εμπόδια.

 

Παρθένος
Παρόλο που θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με τους συναδέλφους σου, εσύ έχεις εστιάσει και σκέφτεσαι μόνο το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή σου, διατηρώντας τις ελπίδες σου, χωρίς όμως να ξέρεις τι είναι αυτό. Μόλις αποφασίσεις, μην αφήσεις τη μικρή φωνούλα μέσα σου να σου δημιουργήσει αμφιβολίες. Στα αισθηματικά σου πνέει ούριος άνεμος και περνάς πολλές όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου.

 

Ζυγός
Το κλειδί της επιτυχίας είναι να εστιάσεις τη σκέψη σου στα πράγματα που επιθυμείς και όχι σε αυτά που σε φοβίζουν. Για αυτό προσπάθησε να αποβάλλεις την απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο πιστεύεις, για αυτό ανασύνταξε τις δυνάμεις σου και προχώρα προς την επίτευξη των στόχων σου. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μην δημιουργήσεις εντάσεις με το σύντροφό σου και να πιέσεις καταστάσεις.

 

Σκορπιός
Μην δίνεις άσκοπες υποσχέσεις και μην λες μεγάλα λόγια. Σημαντικό να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα στη δουλειά. Παρά το γεγονός ότι δεν είσαι έτοιμος να βροντοφωνάξεις τις ιδέες σου, να τις μοιραστείς με έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης σου. Στην προσωπική σου ζωή, επανέρχονται οι καλές στιγμές και μαζί με το σύντροφό σου θα βρείτε λύση σε όσα σας προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα.

 

Τοξότης
Σήμερα είσαι η ψυχή του πάρτι, ακόμη και αν αυτό είναι… ατομικό. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και έχει έρθει η στιγμή όμως να μην είσαι επιπόλαιος. Πρέπει να οργανωθείς και να αναλάβεις ευθύνες. Μην απομακρύνεσαι από το σύντροφό σου, συζήτα με τους συναδέλφους σου για ό,τι σε απασχολεί με ψυχραιμία. Σύντομα θα δεις να καλυτερεύουν τα οικονομικά σου.

 

Αιγόκερως
Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι λίγο εκτός τόπου και χρόνου σήμερα, όμως στην πραγματικότητα πρέπει να ακολουθήσεις ότι σου φέρει η σημερινή ημέρα. Κάνε υπομονή και ακολούθησε το πρόγραμμά σου και σύντομα οι κόποι σου θα ανταμειφτούν. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις αφήσει. Μην παραμελείς το σύντροφό σου. Πέρνα ποιοτικό χρόνο μαζί του για να αποφύγεις εντάσεις και τσακωμούς.

 

Υδροχόος
Δύσκολη η σημερινή ημέρα καθώς καλείσαι να ξεπεράσεις πολλά εμπόδια που θα σε κουράσουν ψυχολογικά. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να κατευνάσεις τα νεύρα σου, γιατί σύντομα θα ξεπεραστούν. Προσπάθησε να φτιάξεις τη διάθεσή σου και μην χαλάσεις και την ψυχολογία του συντρόφου σου. Σημαντικό να μην αμελήσεις ξανά τις υποχρεώσεις που δεν έχεις τακτοποιήσει.

 

Ιχθύες
Τα σύννεφα φεύγουν και έτσι νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου. Μπορείς πλέον να δεις τις νέες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και μέχρι χθες δεν υπήρχαν. Αισθάνεσαι όμως ανυπόμονος και οι επιλογές σε ζαλίζουν. Ψάχνεις ποια είναι η σωστή για το μέλλον. Προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί αλλιώς θα είναι αδύνατον να διαλέξεις το καλύτερο μονοπάτι για να ακολουθήσεις. Όπως και να έχει, προσπάθησε να μην καθυστερήσεις να πάρεις μία απόφαση. Αν θέλεις ζήτα και κάποια συμβουλή από δικούς σου ανθρώπους, αν και μέσα σου ξέρεις ήδη την απάντηση. Σημαντικό να μην μεγαλοποιήσεις καταστάσεις για να υπάρχει ηρεμία στη σχέση σου.

Read More

And More