Πανσέληνος – Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Πανσέληνος σήμερα. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η σημερινή Πανσέληνος σου υπενθυμίζει την ανάγκη να ισορροπήσεις μεταξύ εργασίας και ξεκούρασης. Είναι καλύτερο να αφήσεις αυτήν την Πανσέληνο να ξυπνήσει μέσα σου την ανάγκη σου για καλύτερες ρουτίνες και υγεία. Το κίνητρο για να βελτιώσεις τη ζωή σου ή να κάνεις αλλαγές σε αυτή είναι πραγματικά ισχυρό, αφού προέρχεται από βαθιά μέσα σου. Τα μπλοκαρίσματα που έρχονται στο φως μπορεί να είναι αποκαλυπτικά, αν και ακατέργαστα όμως σε παρακινούν να αναλάβεις δράση. Σε ενδιαφέρουν περισσότερο εκείνα τα πράγματα που έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν μακροπρόθεσμα. Το συναίσθημα έχει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου για αυτό και φροντίζεις την προσωπική, ερωτική σου ζωή.

Ταύρος
Η σημερινή Πανσέληνος ανοίγει την καρδιά σου σε θαμμένα συναισθήματα και τα μάτια σου σε καταστάσεις που χρειάζονται την προσοχή σου. Πιθανά να υπάρξει μια σημαντική αποκάλυψη που σε παρακινεί να κάνεις αλλαγές. Οι συνειδητοποιήσεις που αφορούν στα πραγματικά, τα αληθινά σου συναισθήματα και τη σύνδεση μαζί τους σε οδηγούν σε νέες επιλογές. Οι ανταλλαγές ιδεών στα εργασιακά σε βοηθούν να μεγεθύνεις τα οράματά σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου γίνεται ιδιαίτερα εκδηλωτικός και τρυφερός. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες παρουσιάζονται στη ζωή σου που σε κάνουν να αξιολογείς καλύτερα τον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να χρησιμεύσει για να ανοίξεις τα μάτια σου σε ένα θέμα του σπιτιού ή της οικογένειας. Εάν έχεις επενδύσει τόσο πολύ στη δουλειά ή τις ευθύνες σου προς τον έξω κόσμο, απολαμβάνεις την ανάγκη για βελτιωμένη διαχείριση χρόνου και ενέργειας. Είναι επίσης καιρός να αναγνωρίσεις και να αντιμετωπίσεις τις ανάγκες σου σε θέματα φροντίδας, ασφάλειας και άνεσης. Η σημερινή όψη Ήλιου – Πλούτωνα σε βοηθά να αντλήσεις υπομονή και πίστη στον εαυτό σου. Η διορατικότητά σου επίσης λειτουργεί αναζωογονητικά για τη συναισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος
Με τη σημερινή Πανσέληνο να εμφανίζεται στον τομέα των επικοινωνιών σου μπορεί να χρειαστεί να αναλάβεις θελήματα, μικρά προβλήματα, γραφειοκρατία ή άλλες κοσμικές υποθέσεις. Είναι ένα διαφωτιστικό φεγγάρι που σχετίζεται με τις επικοινωνίες, τις σπουδές, τα προσωπικά ενδιαφέροντα σου και τις μεταφορές. Πρόσεξε τις πολλές πληροφορίες που λαμβάνεις στα εργασιακά. Η συναισθηματική σου ζωή επηρεάζεται πάρα πολύ από το παρελθόν.

Λέων
Η σημερινή Πανσέληνος αναδεικνύει θαμμένα ή βαθιά συναισθήματα γύρω από την ιδιοκτησία, τα ταλέντα, την αυτοεκτίμηση και τα οικονομικά. Μπορεί να υπάρξει ένας διακανονισμός σε σχέση με τα χρήματα ή πρέπει να δώσεις προσοχή σε αυτά που οφείλεις. Τα οικονομικά θέματα μπορεί να ανθίσουν και να βελτιωθούν. Η σημερινή διέλευση του Ήλιου με τον Πλούτωνα ενισχύει την ικανότητα του να συγκεντρώνεσαι. Πρόσθεσε χρώμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και αν είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και πόνταρε στην έντονη γοητεία σου.

Παρθένος
Η σημερινή Πανσέληνος είναι δική σου και βγάζει τα συναισθήματά σου στην επιφάνεια εντελώς ξαφνικά και ίσως λίγο δραματικά. Επίσης μπορεί να βιώσεις μια σημαντική προσωπική αποκάλυψη, να κάνεις μια σημαντική συμφωνία ή να βρεις λύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα και τις ιδέες σου. Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα σου υπενθυμίζει την ανάγκη να εστιάσεις στις ενέργειες και τις στρατηγικές σου. Η συναισθηματική σου ζωή περιστρέφεται γύρω από το παρελθόν και τις εμπειρίες σου.

Ζυγός
Η σημερινή Πανσέληνος είναι ένα σημείο ελέγχου ανάμεσα σε υποχρεώσεις αλλά και εξοικονόμηση χρόνου για ξεκούραση, θεραπεία και αναγέννηση. Η σημερινή όψη Ήλιου – Πλούτωνα είναι ευεργετική για συγκέντρωση και εστίαση. Σου υπενθυμίζει ακόμα ότι η χρήση λίγης στρατηγικής θα λειτουργήσει εμπλουτιστικά. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρεις κάτι χαμένο, να αποκτήσεις νέες πληροφορίες, να λύσεις προβλήματα και να φτάσεις στο βάθος των καταστάσεων. Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεσαι καθώς είσαι έτοιμη να αναλάβεις τον έλεγχο.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να προκαλέσει έντονη δραστηριότητα στην κοινωνική ή στη συναισθηματική σου ζωή σχετικά με τις φιλίες. Επίσης μπορεί να σε παρακινήσει να προχωρήσεις σε ένα νέο σχέδιο που είναι φρέσκο και συναρπαστικό. Η σημερινή όψη Ήλιου – Πλούτωνα ενισχύει την αυτοπεποίθηση ή τη διαύγεια, υπενθυμίζοντάς σου ότι η χρήση στρατηγικής ή η υπομονή σου προσφέρει πλεονεκτήματα. Πολλές ευκαιρίες και νέες γνωριμίες ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σου και την ερωτική ζωή σου.

Τοξότης
Η Πανσέληνος νωρίς σήμερα πιθανότατα να ρίξει φως σε ένα θέμα καριέρας και εφιστά την έντονη προσοχή σου στην απόδοσή σου, στους στόχους ή τις ευθύνες σου. Έχεις απορροφηθεί πλήρως κυρίως από την προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες και τώρα καλείσαι να δράσεις. Με τη διέλευση του Ήλιου με τον Πλούτωνα προσεγγίζεις τα προβλήματα με έναν νέο τρόπο, βρίσκοντας ευκολότερο να φτάσεις στους στόχους. Η κατανόηση απέναντι στον αγαπημένο σου είναι ανανεωτική και αναζωογονητική για τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, ξεκαθάρισε μέσα σου αν θέλεις πραγματικά μια επανασύνδεση.

Αιγόκερος
Αν και αυτή είναι γενικά μια στιγμή για να μείνεις σε γνωστές ρυθμίσεις μπορεί να έχεις μια ξαφνική επιθυμία να απομακρυνθείς από τη συνηθισμένη ρουτίνα σου με τη σημερινή Πανσέληνο. Εάν χρειάζεσαι μια ώθηση ή κάποιο επιπλέον θάρρος για να κάνεις κάτι νέο, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σε ωθήσει προς τα εμπρός. Η επιθυμία να διευρύνεις το μυαλό σου εξυπηρετεί τα επαγγελματικά σχέδια και τους στόχους σου. Το συναίσθημα και ο έρωτας κυριαρχούν.

Υδροχόος
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει ή να φέρει μια αποκάλυψη καθώς και να βγάλει έντονα συναισθήματα. Ανοίγεις τα μάτια σου σε ένα οικονομικό θέμα που έχεις παραβλέψει. Μπορεί να υπάρξουν ανθισμένα συναισθήματα στην ερωτική σου ζωή. Η ισορροπία δυνάμεων σε μια σχέση, τα χρέη, το εισόδημα ενός συντρόφου ή άλλοι κοινόχρηστοι πόροι μπορεί να είναι στο επίκεντρο και να υπόκεινται σε ισχυρότερα συναισθήματα. Το θέμα είναι ότι επιτέλους επικοινωνείς με τις ανάγκες και τον εαυτό σου.

Ιχθείς
Η σημερινή Πανσέληνος είναι προσανατολισμένη στη σχέση με τον εαυτό σου, αλλά κυρίως έχει να κάνει με το να έρθεις σε επαφή με τα αληθινά συναισθήματα σου για ένα θέμα το οποίο μπορεί να έρθει ξαφνικά στο προσκήνιο. Είναι μια σημαντική στιγμή για να απελευθερωθείς, να συγχωρήσεις κάποιον ή να ξεπεράσεις μια κατάσταση που σε εμπόδιζε να προχωρήσεις μπροστά. Οι μικρές αλλαγές που προκύπτουν στα εργασιακά επηρεάζουν το μέλλον της εξέλιξης σου θετικά. Το παρελθόν καθορίζει το μέλλον στη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου.

Read More

And More