Πανσέληνος – Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να φέρει ένα θέμα καριέρας σε σημείο καμπής. Αυτό το φεγγάρι σου θυμίζει τις εσωτερικές σου υποχρεώσεις μετά από πολλή προσοχή στην προσωπική σου ζωή. Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι ξαφνικά βρίσκεσαι στο επίκεντρο ή σε θέση να διαχειριστείς ή να ηγηθείς. Αντίθετα μπορείς να καταλήξεις σε μια ουσιαστική συνειδητοποίηση σχετικά με τη δουλειά σου, τη φήμη ή τα αληθινά συναισθήματα για την κατεύθυνση της ζωής σου.

Ταύρος
Μπορεί να υπάρξει μια μικρή σύγχυση σήμερα νωρίς το πρωί, αλλά όσο κυλά η μέρα το κλίμα αποκαθίσταται κι έτσι η εικόνα ή η κατάσταση γύρω σου γίνεται πιο ξεκάθαρη. Φρόντισε να διατηρήσεις το καλό συνεργασιακό κλίμα και δέξου τη βοήθεια συνεργατών χωρίς να βάζεις πάνω από όλα τον εγωισμό σου. Μπορεί να είναι μια περίοδος ευνοϊκών κριτικών ή σχολίων. Αυτό θα μπορούσε να ισχύσει και στην ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Η σημερινή Πανσέληνος πιθανά να φέρει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες, τα πάθη και τις επιθυμίες σου. Φρόντισε να αποφύγεις τον εκνευρισμό και τις παρορμητικές αντιδράσεις. Βήμα βήμα θα πρέπει να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις τις αλλαγές που απαιτούνται σταδιακά έτσι ώστε να βελτιώσεις τομείς της ζωής σου που νιώθεις να σε προβληματίζουν. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση και όχι την ανακύκλωση παλιών προβλημάτων. Εάν είσαι μόνη, αρκέσου στο φλερτ και μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον 7ο οίκο σου, αυτόν των συνεργασιών και συμφωνιών, καθιστώντας αυτήν τη στιγμή κατάλληλη για να αντιμετωπίσεις τυχόν ανθυγιεινές δυναμικές στις σχέσεις σου. Αυτό είναι το σωστό timing για τον καθορισμό ορίων και την απελευθέρωση εκείνων των σχέσεων που είναι περισσότερο εξουθενωτικές παρά απολαυστικές. Εάν ο ερωτικός σύντροφος σου ζητά χωρίς να δίνει ίσως είναι καιρός να μάθεις να λες και ένα όχι. Εάν είσαι μόνη, οι φίλοι καλύπτουν ένα μεγάλο κενό του συναισθηματικού σου κόσμου.

Λέων
Οι περιστάσεις σου υπενθυμίζουν να προσέχεις τη γενική σου ευεξία και μπορεί να αναζητήσεις τρόπους για να βελτιώσεις τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Με τη σημερινή Πανσέληνο αναγνωρίζεις την ανάγκη να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις καθημερινές σου υποθέσεις. Μπορεί να δεις ένα ελάττωμα σε ένα σχέδιο που σε βάζει στον δρόμο προς τη βελτίωση. Θα μπορούσε να υπάρξει μια νέα εξέλιξη ή μια κλήση αφύπνισης που σε ωθεί προς τα εμπρός. Μπορεί να υπάρξει μια παρόρμηση για να επικοινωνήσεις με κάποιον ή μια αναπάντεχη είδηση που αφορά στην ερωτική σου ζωή.

Παρθένος
Με την Πανσέληνο σήμερα μπορεί να υπάρξουν σημεία καμπής γύρω από τον ρομαντισμό, τα παιδιά, την ψυχαγωγία και τα δημιουργικά έργα. Είναι μια εποχή που η τρυφερότητα και η δημιουργικότητά σου ανθίζουν. Επίσης μπορεί να υπάρξουν κάποια τελεσίγραφα, αλλά κάτι απελευθερώνεται το οποίο βοηθά να ανοίξει ο δρόμος για βελτιώσεις. Η σημερινή μέρα είναι καλή για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων και για συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι χρήσιμο.

Ζυγός
Με τη σημερινή Πανσέληνο αναγνωρίζεις την ανάγκη σου να έρθεις πιο κοντά στην οικογένεια και στις ανέσεις της οικειότητας και του σπιτιού. Μπορεί να συνδεθείς με την ανάγκη σου για βελτιωμένη διαχείριση χρόνου και ενέργειας και καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Θέματα που αποφεύγεις ή παραβλέπεις μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για αυτοέκφραση και ευχάριστες εκπλήξεις κυρίως στην ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Με τη σημερινή Πανσέληνο μπορεί να είσαι ιδιαίτερα απασχολημένη και να απολαύσεις καλά νέα ή την επαφή με έναν καλό φίλο. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να προκαλέσει ανακαλύψεις που σχετίζονται με ιδέες, μάθηση, επικοινωνίες, μεταφορές και συγγενείς που με τη σειρά τους μπορούν να σε παρακινήσουν να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις. Είσαι πιο εκφραστική από ότι συνήθως κι αυτό ευνοεί τον έρωτα.

Τοξότης
Με τη σημερινή Πανσέληνο, τα χρήματα, τα ταλέντα και οι αξίες έρχονται στο προσκήνιο. Συναισθήματα, συνειδητοποιήσεις ή αποκαλύψεις σε ταράζουν και σε πιέζουν να ξεπεράσεις τα οικονομικά σου ή να δείξεις τις ικανότητες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εάν συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου τώρα μπορούν να εκραγούν. Εάν αγνοούσες την ανάγκη σου να περιποιηθείς τον εαυτό σου, είτε το έχεις παρακάνει πρόσφατα, ήρθε η ώρα να ισορροπήσεις τη ζυγαριά. Επίσης σήμερα με μια διέλευση Ερμή – Ουρανού το μυαλό σου αξίζει ένα διάλειμμα από το βουητό.

Αιγόκερος
Το κόλπο για να ακολουθήσεις την καρδιά σου είναι πρώτα να τη γνωρίσεις και η σημερινή Πανσέληνος σε βοηθά να κάνεις αυτήν τη σύνδεση. Μπορεί να υπάρξει μια μεγάλη αποκάλυψη ή να συνδεθείς με τα αληθινά σου συναισθήματα για ένα θέμα. Οι ιδέες σου τείνουν να προκαλούν λίγη θετική αναταραχή ή οι άλλοι ζητούν τη βοήθειά σου. Τα σχέδια φαίνεται να αλλάζουν την τελευταία στιγμή επιτρέποντας εμπειρίες που είναι πιο αυθόρμητες, ελεύθερες και εμπνευσμένες.

Υδροχόος
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να χρησιμεύσει ως σήμα αφύπνισης αν έχεις παραμελήσει τη φροντίδα του εαυτού σου. Ήρθε η ώρα να δώσεις περισσότερη προσοχή στην ψυχική και συναισθηματική υγεία σου και να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να κλείσεις ένα παραμελημένο ή ανεπίλυτο ζήτημα στη ζωή σου. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια ξαφνική ανακάλυψη της ανάγκης για επιπλέον χρόνο μόνη σου ή ξεκούραση.

Ιχθείς
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να ανοίξει την καρδιά σου στην ανάγκη για πραγματική φιλία ή για ένα ιδιαίτερο έργο. Ανομολόγητα συναισθήματα εμφανίζονται τώρα κι αυτά τα συναισθήματα μπορούν να αφορούν σε μια σχέση ή μπορεί να χρησιμεύσουν για να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον για ένα έργο που δεν έχεις ακόμη ολοκληρώσει πλήρως. Η πανσέληνος σου υπενθυμίζει την ανάγκη σου για φίλους, συνεργάτες, υποστήριξη από την κοινότητα ή ομοϊδεάτες.

Read More

And More