Ζώδια – Άγιος Βαλεντίνος: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Πρόσεξε σήμερα τη χειριστική συμπεριφορά, καθώς και τις παρορμητικές αντιδράσεις σου σε λεκτικό επίπεδο σε επαγγελματικούς χώρους. Θα μπορούσες να απογοητευτείς αρκετά αν δεν υπάρχει άμεσος δρόμος για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Αργότερα σήμερα και αύριο, κάτι μυστικό ή ιδιωτικό σε απορροφά. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας οδεύουν προς μια ευθυγράμμιση και τα οφέλη μπορεί να προκύψουν από μια απροσδόκητη πηγή. Ο έρωτας έχει σήμερα την τιμητική του, για αυτό φρόντισε να προετοιμάσεις κάτι ιδιαίτερο στον αγαπημένο σου. Εάν τώρα είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα με αγαπημένα σου πρόσωπα και φίλους και πρόσθεσε χιούμορ στη μέρα σου.

Ταύρος
Είσαι σε έναν αστρολογικό κύκλο που ενθαρρύνει το έντονο ενδιαφέρον σου για τις υλικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Ενισχύεται το θάρρος και η ορμή σου για να τις εκπληρώσεις. Βρίσκεις τρόπους για να επιτύχεις περισσότερη άνεση, εξοικείωση και ασφάλεια. Σήμερα απόφυγε τα παιχνίδια εξουσίας και τις συμπεριφορές ελέγχου, κυρίως σε θέματα που αφορούν στα χρήματα. Αργότερα σήμερα και αύριο μπορεί να είναι μια στιγμή αποκαλύψεων με την Αφροδίτη να κινείται προς μια ευθυγράμμιση με τον Ποσειδώνα στον κοινωνικό σου τομέα. Ο έρωτας γίνεται ο πρωταγωνιστής και λόγω του Αγίου Βαλεντίνου προσθέτεις σασπένς στην ατμόσφαιρα.

Δίδυμοι
Είσαι σε φάση που έχεις έντονο δυναμισμό για να αξιοποιήσεις και να εκφραστείς. Ωστόσο η μεγάλη σου επιθυμία να ολοκληρώσεις τα πράγματα και η βιασύνη σου, ίσως σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείς από κάποιους, που δεν είναι όσο ευθείς και ειλικρινείς θα ήθελες. Αργότερα σήμερα είναι πιο εύκολο να ονειρευτείς, να αισιοδοξείς για το μέλλον και να απολαύσεις τον έρωτα που είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ είναι αρκετό για να σου φτιάξει τη διάθεση.

Καρκίνος
Βρίσκεσαι σε ένα δυνατό αστρολογικό κύκλο που σε ωθεί να αναλάβεις δράση σε προσωπικά θέματα. Απογοητεύσεις που λειτουργούσαν κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, τώρα τις αναγνωρίζεις πλήρως. Αργότερα σήμερα πλησιάζουμε προς μια ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, η οποία σε βοηθά να αφήσεις πίσω τις ανθυγιεινές προσκολλήσεις και να ονειρευτείς. Άφησε τον έρωτα να σε παρασύρει και ζήσε μια ξεχωριστή βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, η αισιοδοξία σου πως τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα σου ανεβάζει τη διάθεση.

Λέων
Αυτός ο αστρολογικός κύκλος ευνοεί την ομαδική εργασία. Έχεις τα κίνητρα που χρειάζονται για να εστιάσεις στα μακροπρόθεσμα έργα. Οι σημερινές ενέργειες είναι λίγο έντονες και μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια τον θαμμένο θυμό. Κάποιος μπορεί να ενεργεί προκλητικά ή να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου με τρόπους που σε απογοητεύουν. Αργότερα σήμερα και αύριο μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες να επικοινωνήσεις και να εκμεταλλευθείς τα ταλέντα σου. Μην ξεχνάς τον έρωτα που σήμερα γίνεται ο πρωταγωνιστής και χρειάζεται να φλερτάρεις και να δείξεις το πάθος σου στον αγαπημένο σου.

Παρθένος
Βρίσκεσαι σε έναν αστρολογικό κύκλο που διεγείρει τις φιλοδοξίες και την ορμή σου. Η επιθυμία είναι έντονη να αναλάβεις δράση, να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου και να προωθήσεις τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα σου. Σήμερα μπορεί να είναι μια πρόκληση το να καταφέρεις να εξισορροπήσεις τις απαιτήσεις των καθηκόντων σου με την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στις σχέσεις σου. Μπορεί να σου γίνει εμμονή η επίλυση ενός προβλήματος ή να σε απογοητεύσει το ότι αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν κάποιοι που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι για τα μικρά πράγματα και σήμερα δώσε έμφαση στον έρωτα καθώς το επιβάλλει η μέρα. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε την ανεξαρτησία σου και μην αφήνεις το μυαλό σου να σε οδηγεί στο παρελθόν.

Ζυγός
Είσαι πιο εξωστρεφής, πιο γενναία, πιο θαρραλέα. Σήμερα ωστόσο οι άλλοι μπορεί να σου φαίνονται λίγο ελεγκτικοί. Οι όποιες ανασφάλειες σου έχουν τη ρίζα τους στον φόβο της απώλειας -είτε πρόκειται για θέση είτε για σχέση. Προσπάθησε να αποφύγεις σκέψεις και συναισθήματα απογοήτευσης, ιδιαίτερα σήμερα που ο έρωτας είναι ο πρωταγωνιστής. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου και προετοίμασε του μια έκπληξη που θα ανανεώσει το πάθος στη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ σε κολακεύει και σου ανεβάζει τη διάθεση κι έτσι περνάς εξίσου όμορφα.

Σκορπιός
Σήμερα πρόσεξε τις περιττές υποψίες και καχυποψίες απέναντι στους άλλους. Μπορεί να είσαι αποφασισμένη να βρεις μια απάντηση ή να φτάσεις στην αλήθεια ενός θέματος, ίσως με κάθε κόστος. Ωστόσο σκέψου το κόστος ειδικά αν αυτό σου προκαλεί περιττό άγχος. Οι διαταραχές στην επικοινωνία είναι πιθανές τώρα και είναι πολύ εύκολο για σένα να είσαι ανυπόμονη. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς σήμερα για τον αγαπημένο σου. Απελευθέρωσε και εμπιστεύσου τη φαντασία σου για να κάνεις ξεχωριστή τη βραδιά και τη μέρα. Εάν είσαι μόνη, σκέψεις του παρελθόντος δεν είναι πλέον ικανές να σε απογοητεύουν.

Τοξότης
Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σου όλη μέρα και αυτό κρατά τα προσωπικά σχέδια σου στο επίκεντρο. Ωστόσο μπορεί να υπάρχει έντονη δραστηριότητα και στο κομμάτι των σχέσεων ή στην κοινωνική σου ζωή. Απόφυγε τις παρορμητικές απαντήσεις σε απογοητευτικές καταστάσεις σήμερα, καθώς ο Άρης σχηματίζει μια δευτερεύουσα προκλητική όψη με τον Πλούτωνα. Βρες τρόπους να απελευθερώσεις την ένταση ή τη δυσαρέσκεια παραγωγικά. Ευτυχώς αυτό γίνεται πιο εύκολο όσο προχωράει η μέρα και πλησιάζουμε σε ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Όσο για τα ερωτικά σου, η μέρα χρειάζεται σασπένς και φαντασία.

Αιγόκερος
Σήμερα ίσως έχεις φόρτο εργασίας να διαχειριστείς, ίσως πάλι να θέλεις να κάνεις περισσότερα από αυτά που ήδη έχεις. Είναι μια ισχυρή περίοδος για να βελτιώσεις τη ρουτίνα και τις συνήθειές σου. Σήμερα πρόσεξε την τάση να αγχώνεσαι για μικρά προβλήματα, ιδιαίτερα αυτά που έχουν να κάνουν με παιχνίδια εξουσίας, την αναζήτηση της αλήθειας πάση θυσία ή το να κερδίσεις το πάνω χέρι. Όσο περνούν οι ώρες οι εντάσεις τείνουν να εκτονωθούν. Τις ώρες που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου θα πρέπει να ασχοληθείς αποκλειστικά μαζί του. Εάν είσαι μόνη, μην σε πιάνει το παράπονο και σκέψου θετικά.

Υδροχόος
Βρίσκεσαι γενικά σε έναν αστρολογικό κύκλο γεμάτο διασκέδαση και ρομαντισμό. Παρόλο που μπορεί να είναι μια παιχνιδιάρικη και εκφραστική περίοδος, υπάρχει η τάση για ένταση με τον Άρη και τον Πλούτωνα σε μια προκλητική όψη. Τα παράπονα τείνουν να εξαφανιστούν όσο περνούν οι ώρες με την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος έμπνευσης και μεγαλύτερης συμπόνιας. Η φαντασία σου έχει βάλει το χέρι της και ίσως να απολαύσεις μια μικρή απόδραση από τη ρουτίνα.

Ιχθείς
Είσαι σε έναν ισχυρό αστρολογικό κύκλο και μπορείς να αντιμετωπίσεις προσωπικά προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. Σήμερα ίσως έχεις έντονη την επιθυμία να αναλάβεις δράση, ακόμα κι αν χρειαστεί να αυξήσεις τις προσπάθειες και τις υποχρεώσεις σου. Οι άνθρωποι δεν φαίνεται να επιδιώκουν αυτό που θέλουν ευθέως κι αυτό να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Αργότερα σήμερα η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο σου και η μέρα γίνεται ιδανική για να απολαύσεις τον έρωτα και το φλερτ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164