Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11 έως 17 Δεκεμβρίου 2023)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτή η βδομάδα έχεις μεγάλες δυνατότητες για πρόοδο και εκπλήρωση σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Ωστόσο παρέμεινε συγκεντρωμένη, έλεγξε τον ενθουσιασμό σου με σύνεση και μέτρο και φρόντισε τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Έτσι θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στο δρόμο σου και να δημιουργήσεις τις σωστές βάσεις για ένα πετυχημένο και ικανοποιητικό μέλλον. Έχει το μυαλό σου ανοιχτό και να είσαι ανοιχτή σε νέες συνδέσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου σε θέματα που αφορούν τη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή, κυρίως αν είσαι μόνη. Η διαχείριση του άγχους είναι επίσης απαραίτητη στα εργασιακά, κυρίως αν καλείσαι να πάρεις αποφάσεις και μάλιστα με τον Ερμή να σταθμεύει για την ανάδρομη πορεία του στις 13.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα θα επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή, τις σχέσεις και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Η σχέση με το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή σου θα λειτουργήσει σαν καθρέφτης για την ανακάλυψη του εαυτού σου και της προσωπικής σου ανάπτυξης. Η εστίαση σου είναι περισσότερο στην εξισορρόπηση της κοινωνικής σου ζωής και των προσωπικών στόχων και ενδιαφερόντων σου. Είναι πιθανό να μη λάβεις επαίνους στα εργασιακά ή αναγνώριση των μέχρι τώρα προσπαθειών σου, αυτό ωστόσο δε θα πρέπει να σε απογοητεύει. Το συνολικό επίπεδο ενθουσιασμού για τη δουλειά είναι χαμηλό, ωστόσο καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά στα όσα έχεις αναλάβει. Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου μπορεί εύκολα να ανάψουν γι’ αυτό διατήρησε τους τόνους χαμηλούς.

Δίδυμοι

Το τέλος του χρόνου που σιγά – σιγά πλησιάζει είναι μια πάντα μια έντονη περίοδος για σένα. Στις 13 που ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, ίσως σε αναγκάσει να ασχοληθείς και να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στον τομέα της συνεργασίας σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με όλα αυτά που σου τάζουν στα εργασιακά. Τυχών υποσχέσεις μπορεί να ακούγονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Αν και η βδομάδα όπως άλλωστε και όλος αυτός ο μήνας είναι ιδιαίτερα κοινωνικός για σένα, καλό θα ήταν να προσέχεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους καθώς το να προλάβεις και να αποφύγεις κάποιες παρεξηγήσεις μόνο καλό θα σου κάνει. Όσο για τον έρωτα, ίσως ήρθε ο καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου σε σχέση με το παρελθόν.

Καρκίνος

Ετοιμάσου να κάνεις μια βαθιά βουτιά στις σχέσεις σου αυτή τη βδομάδα. Ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις την κατανόηση σου για την αρμονία και τη συντροφικότητα, γιατί ο Ερμής στις 13 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες μέρες του νέου έτους. Αυτό μπορεί να προκαλέσει το τραύμα της απογοήτευσης και το τσίμπημα προηγούμενων απογοητεύσεων στις συνεργασίες σου. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι έκανες ορισμένα έργα λανθασμένα και να αναγκαστείς να τα διορθώσεις. Η νέα Σελήνη την ίδια ακριβώς μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα. Η οργάνωση είναι το κλειδί για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σ’ αυτό το λίγο απαιτητικό διάστημα. Πρέπει να εξασκήσεις την επικοινωνία με τον αγαπημένο σου για να χτίσεις αμοιβαία εμπιστοσύνη. Εάν είσαι μόνη, μήπως ήρθε η ώρα για μια επανασύνδεση; Σκέψου το καλά πριν το επιδιώξεις.

Λέων

Δυο αστρολογικά φαινόμενα αυτή τη βδομάδα ίσως σου προκαλέσουν μια αναστάτωση. Ενώ ξεκινάς δυναμικά και με καλή διάθεση, στις 13 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου. Επηρεάζοντας τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, ίσως ήρθε η ώρα να ρίξεις μια ματιά στις συνήθειες στις οποίες βασίζεσαι και στις ρουτίνες της καθημερινότητας σου. Σου δημιουργούν μια αίσθηση ολοκλήρωσης χωρίς να στραγγίζουν την ενέργεια σου; Αυτή η ανάδρομη κίνηση ίσως σε αναγκάσει να επιστρέψεις σε ημιτελή έργα που ήδη έχουν βαρύνει το μυαλό σου και να σε βοηθήσει να εργαστείς για βελτιώσεις και οργάνωση στον τρόπο που ακολουθείς την καθημερινότητα σου. Αυτός ο ανάδρομος επίσης, μπορεί να συνωμοτήσει για να σε φέρει πίσω στην αγκαλιά ενός παλιού εραστή. Την ίδια μέρα η νέα Σελήνη ανατέλλει στον ερωτικό 5ο οίκο σου και δημιουργεί κάθε είδους φρέσκια ενέργεια και έμπνευση.

Παρθένος

Η βδομάδα περιλαμβάνει τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη και την ανάδρομη πορεία του Ερμή, που και τα δυο φαινόμενα πραγματοποιούνται στις 13, φέρνοντας στο απόλυτο επίκεντρο σου σπίτι και οικογένεια. Παρόλο που όλα αυτά μπορεί να τα νιώθεις λίγο βαρετά ή απογοητευτικά μερικές φορές γίνονται περιεκτικά, εμπνευσμένα και δελεαστικά. Αυτό το διάστημα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επανασυνδεθείς με ένα παλιό εραστή, κάτι που θα σου υπενθυμίσει ένα συναίσθημα που έχασες. Θα μπορούσε ακόμη να σε ενθαρρύνει να συνεχίσεις ένα δημιουργικό έργο που είχες εγκαταλείψει και να συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες. Το νέο φεγγάρι ανατέλλει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου, επομένως είναι μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσεις το χώρο διαβίωσης σου ή να επικοινωνήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και γιατί όχι να κανονίσεις και το πρόγραμμα των εορτών.

Ζυγός

Αν και δίνεις προτεραιότητα στην ειρήνη και την αρμονία αυτή τη βδομάδα αλλά και το επόμενο διάστημα, δε σημαίνει ότι τις επόμενες μέρες δε θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να τα διατηρήσεις. Στις 13 του μήνα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει έως τις πρώτες μέρες του νέου έτους, ενθαρρύνοντας σε να θεραπεύσεις τη σχέση με τις ρίζες σου. θα μπορούσε επίσης να αναστήσει κάποιες από τις συγκρούσεις και τα τραύματα που συνδέονται με τους συγγενείς. Η νέα Σελήνη την ίδια ακριβώς μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, σηματοδοτεί μια εξαιρετική στιγμή για να βουτήξεις σε συζητήσεις που διευρύνουν το μυαλό και να εμπλουτίσεις τις πεποιθήσεις σου με νέες ιδέες. Οι συνεργασίες σου μπορούν να σου προσφέρουν μια ουσιαστική προοπτική. Ωστόσο μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και μην ξεχνάς το ανάδρομο Ερμή. Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικά ευαίσθητη και να μην παίρνεις τα πράγματα τόσο προσωπικά.

Σκορπιός

Ενώ ξεκινάς δυναμικά και αισιόδοξα τη βδομάδα σου την Τετάρτη, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, οπότε θα χρειαστεί να θυμάσαι πως θα πρέπει να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις. Αυτή η ανάδρομη κίνηση θα λάβει χώρα στον οίκο της επικοινωνίας σου και θα μπορούσε να αναδείξει συνομιλίες που δεν τελείωσαν με τον καλύτερο τρόπο. Ιδιαίτερα να θυμάσαι πως πρέπει να ελέγχεις τριπλά όλη την αλληλογραφία σου, αλλά να τσεκάρεις και τριπλά τα ραντεβού σου. Την ίδια ακριβώς μέρα εμφανίζεται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη και σε συνδέει με την αίσθηση της αξίας σου. Μια ανανεωμένη αίσθηση του τι αξίζει το χρόνο σου, την ενέργεια αλλά και τα χρήματα σου. Αυτό που τώρα επιθυμείς μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, επομένως έλεγξε το τι πραγματικά αξίζει τον κόπο. Επίσης στα εργασιακά και τον έρωτα καλό θα ήταν να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς.

Τοξότης

Ο Ήλιος συνεχίζει να λάμπει στο δικό σου ζώδιο και αυτή τη βδομάδα πραγματοποιείται και η τελευταία νέα Σελήνη της χρονιάς στο δικό σου ζώδιο. Έτσι το επόμενο διάστημα είναι γεμάτο εντυπωσιακά νέα ξεκινήματα. Ωστόσο ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον οικονομικό σου τομέα και θα μπορούσε να συμβάλλει σε μπερδέματα γύρω από τα οικονομικά. Αφιέρωσε χρόνο στα εργασιακά έτσι ώστε να καταφέρεις να τακτοποιήσεις και να κλείσεις παλιές υποθέσεις. Σε ενδεχόμενες νέες επαγγελματικές προκλήσεις και προτάσεις καλό θα ήταν να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες και να μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου. Στο συναισθηματικό – ερωτικό σου τομέα, το παρελθόν έχει την τάση να επανεμφανίζεται γι’ αυτό μην εκπλαγείς αν επανέλθουν τα φαντάσματα του παρελθόντος. Μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση καλό θα ήταν να θυμηθείς τα παλιά καλά και να επιστρέψεις σ’ αυτά, προκειμένου να καταφέρεις να διατηρήσεις το πάθος και το ρομαντισμό.

Αιγόκερως

Αυτή τη βδομάδα ετοιμάσου γιατί ο Ερμής, θεωρητικά αυτός ο απατεώνας πλανήτης, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια συνολική επανεκτίμηση του εαυτού σου. Ίσως ήρθε η στιγμή να θυμηθείς το άτομο που ήσουν, ειδικά αν τελευταία ρίχνεις το βάρος του ενδιαφέροντος σου σε κάποιον άλλον. Η ενέργεια σου ίσως πέσει αναγκάζοντας σε να κοιτάξεις προς τα μέσα και να σκεφτείς τον τρόπο που μιλάς στον εαυτό σου. Αυτή η ανάδρομη κίνηση θα σε ενθαρρύνει να αφήσεις πίσω σου τις ενοχές, τις τύψεις και το θυμό που κράτησες περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Αυτή η διαβόητη διέλευση ωστόσο, έχει τον τρόπο να ανακατεύει τα πάντα γι’ αυτό δείξε επιπλέον προσοχή στις εργασιακές υποθέσεις, ραντεβού και συνομιλίες. Στα συναισθηματικά – ερωτικά η εξωστρέφεια σου φέρνει στο δρόμο σου νέες ευκαιρίες αν είσαι μόνη. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, το επόμενο διάστημα θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι για να αποφύγεις καλού κακού παρανοήσεις.

Υδροχόος

Ετοιμάσου να κάνεις μια βαθιά βουτιά στον ψυχισμό σου όχι μόνο αυτή τη βδομάδα, αλλά και το επόμενο διάστημα. Ο Ερμής σταθμεύει για να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία στις 13, πράγμα που σημαίνει ότι η ενδοσκόπηση θα σε φέρει αντιμέτωπη με το σκιώδη εαυτό σου. Ωστόσο η θέληση σου να πετύχεις είναι ισχυρότερη από κάθε φόβο που μπορεί να έχεις, ειδικά αν τα συναισθήματα είναι η κινητήριος δύναμη σου. Την ίδια μέρα εμφανίζεται και το νέο φεγγάρι στο ζώδιο του Τοξότη και μπορεί να εμπνευστείς και να σκεφτείς έξω από κουτάκια και προκαταλήψεις. Απλώς πρόσεξε για εμπλοκές χρόνου ή κακές επικοινωνίες. Οι παρανοήσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι πολύ πιθανές, γι’ αυτό βρες τον τρόπο να του εκφράσεις τις ανάγκες σου χωρίς να φανείς εγωίστρια. Εάν είσαι μόνη, μην αποκλείεις μια επαγγελματική σχέση να αρχίσει να γίνει ερωτική. Ωστόσο και τα πισωγυρίσματα είναι μέρος του σεναρίου.

Ιχθύες

Αυτή τη βδομάδα τα σκαμπανεβάσματα τόσο στην ψυχολογία σου όσο και τα σχέδια σου είναι μέσα στο πρόγραμμα γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία. Την Τετάρτη στις 13, ο Ερμής σταθμεύει και ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Προετοιμάσου για τη διαδικασία επανασύνδεσης με παλιούς συναδέλφους, γνωστούς και συμπαίχτες με τους οποίους είχες χάσει επαφή. Μπορεί κάτι να έχουν να σε διδάξουν, οπότε προετοιμάσου να μάθεις πολλά για το τι μπορεί να κάνει μια ομάδα ενωμένη. Την ίδια μέρα ένα νέο φεγγάρι εμφανίζεται στο ζώδιο του Τοξότη, δημιουργώντας μια έκρηξη έμπνευσης στη δουλειά. Ωστόσο συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και διπλό – τσέκαρε ραντεβού, συναντήσεις και πρόσεξε συζητήσεις που μπορεί να παρερμηνευτούν. Η επικοινωνία επίσης με τον αγαπημένο σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην εμβαθύνετε συζητήσεις. Εάν είσαι μόνη, νέες και παλιές γνωριμίες επανέρχονται στο προσκήνιο.

Κεντρική φωτογραφία: @thestylestalkercom

Read More

And More