Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 13 έως 19 Ιανουαρίου 2020)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Μάθε τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου…

Κριός
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων όπου θα παραμείνει έως τις 7/2. Αυτό σημαίνει για σένα πως θα θελήσεις να αφουγκραστείς τις δικές σου ανάγκες και να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου, ρίχνοντας λιγάκι τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μια δουλειά που νιώθεις ότι δεν σου προσφέρει αυτά που αξίζεις, καιρός να αρχίσεις την αναζήτηση. Μη φοβηθείς να αναλάβεις νέα καθήκοντα και να πειραματιστείς με τον εαυτό σου. Εξασφάλισε στον ερωτικό σύντροφό σου ρομαντικές στιγμές, πάρε πρωτοβουλίες και οργάνωσε μια έστω μικρή απόδραση που θα σας δώσει την ευκαιρία να πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μια ερωτική ιστορία του παρελθόντος φαίνεται να αναβιώνει. Τώρα το πόσο αξίζει τον κόπο εσύ θα το κρίνεις. Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 16/1 ενισχύει την επικοινωνία με τους φίλους. Η ανταλλαγή απόψεων μαζί τους θα βοηθήσει και θα εξυπηρετήσει τα σχέδια σου.

 

Ταύρος
Τη Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων ανεβάζοντας την κοινωνικότητά σου στα ύψη. Είσαι χαρούμενη, ανέμελη και γενικότερα έχεις την τάση να βλέπεις με μια πιο αισιόδοξη ματιά τα πράγματα. Σκέψου καλά όλες τις παραμέτρους πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις στα εργασιακά, μιας και η υπεραισιοδοξία μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και κινήσεις. Κάποιες μεγάλες ιδέες που ζυμώνονται στο πίσω μέρος του μυαλού σου χρειάζονται σωστή επεξεργασία και προετοιμασία, γι’ αυτό μη βιαστείς. Η επιχειρηματολογία σου ενισχύεται βέβαια με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, από τις 16/1 και αυτό το διάστημα θα πρέπει να το αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε την κοινωνική σας ζωή με τον ερωτικό σύντροφο σου. Ξεκινήστε κοινές δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές ερωτικές ευκαιρίες κρύβει η βδομάδα καθώς οι γνωριμίες και οι δραστηριότητες σου ανεβαίνουν.

 

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσένα με τη δημιουργικότητα και αυτοπεποίθησή σου να ενισχύονται σημαντικά, με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο των Ιχθύων. Μη φοβηθείς να αναλάβεις νέες δραστηριότητες και να συναναστραφείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στο να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες και έχεις βρει ήδη το σύντροφό σου, είναι ευκαιρία αυτήν τη βδομάδα να ανανεώσεις τη σχέση σου, να μοιραστείς σκέψεις, ιδέες και προβληματισμούς και μην ξεχνάς ότι θα ήταν επωφελές για εσένα να ακούσεις τις απόψεις του. Τα ειλικρινή συναισθήματά του δεν εμπεριέχουν ανταγωνιστικότητα και έχει την επιθυμία να σε δει να ανεβαίνεις επαγγελματικά και κοινωνικά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες προστίθενται στη ζωή σου. Έτσι έχεις την ευκαιρία να βγεις από τη θλίψη σου, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Βέβαια οι ανασφάλειες και οι πληγές του παρελθόντος δεν σε αφήνουν ακόμα να αφεθείς ολοκληρωτικά σε καμία αγκαλιά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να απολαύσεις την περιπέτεια και να περάσεις όμορφα.

 

Καρκίνος
Οικογενειακά θέματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου και αυτήν την εβδομάδα, όμως εσύ δείχνεις αποφασισμένη να δώσεις οριστικές λύσεις. Συγκράτησε λίγο το συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες σου, μιας και οι λύσεις έχουν περισσότερο ρεαλιστικό χαρακτήρα. Αρκετές δυσκολίες και κρίσιμες αποφάσεις καλείσαι να πάρεις στα επαγγελματικά. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου και προτίμησε να τους πείσεις για τα επιχειρήματα σου με πράξεις. Παρελθοντικές εκκρεμότητες καλό θα ήταν να έφευγαν απ’ το κεφάλι σου, έστω και αν χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Στο χέρι σου είναι να επαναφέρεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τονώσεις τη θηλυκότητά σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με το σύντροφο σου κράτα μόνο το ρόλο σου ως γυναίκα. Εσύ που είσαι αδέσμευτη, θυμήσου πως η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να κάνει θαύματα και να φέρει μια νέα αγάπη στη ζωή σου πιθανά και από μακριά. Άλλωστε και ο Ερμής από τον Υδροχόο σε κάνει πιο γοητευτική και μυστηριώδη από ποτέ.

 

Λέων
Μια χαρούμενη εβδομάδα, έντονα δραστήρια και ενδιαφέρουσα, σου υπόσχονται τα άστρα. Το άγχος βέβαια για σένα είναι η δεύτερη φύση σου, όμως οι εξελίξεις των υποθέσεών σου είναι αρκετά ικανοποιητικές και δηλώνουν πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Διατήρησε τις αποστάσεις σου με συναδέλφους χωρίς όμως να φανείς αγενής. Θα υπάρξουν στιγμές έντασης που θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή. Με την επικοινωνιακή σου ικανότητα μπορείς να πείσεις ευκολότερα τους γύρω σου και να επιδείξεις τις ικανότητες σου. Στις αρχές της εβδομάδας με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο των Ιχθύων μπορείς να προσθέσεις μαγεία, πάθος και τρυφερότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πρόσεξε βέβαια να μην του προκαλείς συναισθήματα ζήλιας και ανασφάλειας άθελά σου. Εσύ που ανήκεις στις αδέσμευτες, έχεις μια έντονα κοινωνική εβδομάδα μπροστά σου και θα κινηθείς με άνεση σε νέους κύκλους. Ο θαυμασμός που εισπράττεις από τους γύρω σου επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σου. Δεν εντυπωσιάζεις μόνο ως γυναίκα, αλλά και σαν προσωπικότητα. Προσπάθησε να συμβιβαστείς με κάποιες οικογενειακές καταστάσεις και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα.


Παρθένος
Η οικονομική σου κατάσταση είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτή τη βδομάδα. Το ανήσυχο πνεύμα σου σε συνδυασμό με τις τρέχουσες υποχρεώσεις, που δεν είναι και λίγες, δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια για ανεμελιά και ξεκούραση. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις σημειώνονται στα εργασιακά, οι οποίες ξεκαθαρίζουν το τοπίο γύρω σου και διώχνουν τους ενδοιασμούς και ανησυχίες σου. Πλέον μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Το δούναι και λαβείν είναι το μυστικό για να καταφέρεις να διατηρήσεις ζωντανή και ενδιαφέρουσα τη σχέση όχι μόνο με τον ερωτικό σύντροφό σου, αλλά και με τα άτομα που παίζουν σημαντικό συναισθηματικό ρόλο στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μη σκέφτεσαι το παρελθόν. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σου και προετοίμασε την καρδιά σου για να υποδεχτεί ένα νέο έρωτα που θα σε συγκλονίσει.

 

Ζυγός
Οι έντονοι ρυθμοί στη ζωή σου δεν σταματούν και αυτή τη βδομάδα αγαπημένη μου, γι’ αυτό και θα πρέπει να την ξεκινήσεις έχοντας ήδη φτιάξει το πλάνο σου. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση ήδη από τη Δευτέρα, σε βοηθά στο να εργαστείς πιο έξυπνα και να επωφεληθείς απ’ τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σου. Κάνε τις σωστές κινήσεις και επιλογές, δείξε τη διάθεσή σου για νέα ξεκινήματα και αποδοχή σε νέα καθήκοντα και προτάσεις, κατευνάζοντας λιγάκι βέβαια την επαναστατική σου διάθεση. Η προσωπική και συναισθηματική σου ζωή έρχονται στο προσκήνιο. Πιθανά κάποιες αποκαλύψεις να σε βάλουν στη διαδικασία αναθεώρησης της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Προτού ανοίξεις όμως το στόμα σου προσπάθησε να βεβαιωθείς για την εγκυρότητα τους. Εσύ που είσαι μόνη, όλα τα φώτα πέφτουν επάνω σου. Η γοητεία και η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνουν κατακόρυφα και έτσι κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Ο Ερμής από τη νέα του θέση στο ζώδιο του Υδροχόου στις 16/1, φέρνει άφθονη διασκέδαση και νέες γνωριμίες στο δρόμο σου.

 

Σκορπιός
Η νέα βδομάδα είναι ιδανική για να καταστρώσεις τα σχέδια σου, να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στην εξέλιξη σου σε εργασιακό και προσωπικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου την εύνοια που σου χαρίζεται απ’ το πλανητικό σκηνικό και τόλμησε να εφαρμόσεις τις ιδέες σου. Συναντήσεις και επαφές στα επαγγελματικά θα σε βοηθήσουν να συμπληρώσεις το παζλ και να λάβεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, ενώ ταυτόχρονα θα σε βάλουν στη διαδικασία διεύρυνσης νέων στόχων και κατευθύνσεων. Η ανάγκη να πλησιάσεις τον ερωτικό σου σύντροφο και να βεβαιωθείς για τα συναισθήματα που νιώθει για σένα μεγαλώνει. Η Αφροδίτη σε ωθεί να εκφραστείς και να γίνεις ίσως και υπερβολικά γενναιόδωρη με αυτούς που αγαπάς. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε τη συντροφιά φίλων που σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτό σου και μην καταπιέζεσαι. Έχεις ανάγκη από εκτόνωση και μια εκκαθάριση απ’ τα παλιά, άχρηστα αντικείμενα και συναισθήματα.

 

Τοξότης
Αντιφατικά γεγονότα και εξελίξεις φέρνει η βδομάδα για σένα. Πρέπει να κλείσεις πολλές, παλιές υποθέσεις που σε βασανίζουν και να βρεις τις ισορροπίες σου. Δείξε τις ικανότητές σου στα εργασιακά και εκμεταλλεύσου τις νέες θέσεις του Ερμή και της Αφροδίτης, που στηρίζουν τις επιλογές σου και σε βοηθούν στο να εκφραστείς και να διεκδικήσεις τα όνειρα σου. Προτίμησε να εργαστείς συλλογικά και να αυξήσεις την κοινωνικότητα σου. Δέχεσαι την πλήρη ανταπόκριση απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να κάνεις παράπονα. Νιώσε ασφαλής και άφησε την τρυφερή σου πλευρά να βγει στην επιφάνεια, χωρίς το φόβο της απόρριψής του. Κάντε πράγματα μαζί ακόμα και σχέδια για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για τη γνωριμία με τον άνθρωπο που θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να σε κατακτήσει και να σου χαρίσει όλα αυτά που στερήθηκες. Οι ταλαιπωρίες σου φαίνεται να τελειώνουν με τα οικονομικά. Λίγη υπομονή να κάνεις ακόμα και ξεκινά μια άλλη περίοδος.

 

Αιγόκερως
Αυτήν τη βδομάδα γίνεσαι πιο αυθόρμητη και περιπετειώδης ταυτόχρονα. Θέλεις να αποκτήσεις περισσότερες εμπειρίες και να αυξήσεις τις γνώσεις σου, έτσι ώστε να επιδιώξεις σταθερές αλλαγές στη ζωή σου. Βρίσκεσαι στην αναμονή μιας απάντησης στα εργασιακά για να μπορέσεις να καταστρώσεις τα επόμενα βήματά σου, που φαίνεται να τη λαμβάνεις και αυτό σε απελευθερώνει. Νέες προτάσεις και ευθύνες μην φοβηθείς να τις αναλάβεις. Θα είναι μια ευκαιρία να επεκταθείς και να αναπτυχθείς, ενώ ταυτόχρονα να αυξήσεις και τα έσοδά σου. Μια ανάσα τη χρειάζεται το πορτοφόλι σου. Μια ρομαντική διάθεση σε φέρνει πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αυτή τη βδομάδα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε διαφορετικά πράγματα απ’ ότι συνήθως και να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος σε κρατά δέσμιά του. Νιώθεις εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση που μόνο χαρά δεν σου δίνει. Αφέσου λίγο, φλέρταρε και δώσε στους άλλους τη δυνατότητα να σε πλησιάσουν.

 

Υδροχόος
Ίσως αυτήν τη βδομάδα να χρειαστεί να προσαρμοστείς σε κάποιες καταστάσεις ή αλλαγές τις οποίες δεν επέλεξες εσύ, όμως στο τέλος θα αποδειχτούν για καλό σου. Μην επιβαρύνεις λοιπόν την ψυχολογία σου και μην πέφτεις σε μελαγχολία. Η καλύτερη οργάνωση στα εργασιακά συμβάλει στη μείωση του άγχους και την αύξηση της παραγωγικότητας σου. Όσο περνούν οι μέρες βρίσκεις τους ρυθμούς σου και εντυπωσιάζεσαι και εσύ η ίδια με το τι τελικά μπορείς να καταφέρεις. Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο από τις 16/1 φέρνει καινοτόμες ιδέες που πρέπει να εμπιστευτείς. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να σου προσφέρει ευχάριστες στιγμές, αρκεί κι εσύ να χαλαρώσεις λιγάκι. Να ανοιχτείς περισσότερο και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει πολλές ευκαιρίες σε σένα που είσαι μόνη. Ένας νέος έρωτας φαίνεται να σου παίρνει τα μυαλά για τα καλά! Ίσως να χρειαστεί να κάνεις ένα νέο οικονομικό προϋπολογισμό ή να σε απασχολήσουν θέματα περιουσιακά.

 

Ιχθείς
Οι πλανήτες δουλεύουν ακατάπαυστα για σένα αυτή τη βδομάδα, για να βελτιώσουν την κοινωνική σου ζωή, να σου φέρουν νέες ευκαιρίες και να σου δημιουργήσουν την αίσθηση της ισορροπίας. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο από τη Δευτέρα έως και τις 7/2 επαναφέρει την αρμονία στην καθημερινότητα σου. Μπορεί να νιώθεις πως το μέλλον των εργασιακών σου βρίσκεται στα χέρια των άλλων, αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Εσύ καθορίζεις τα πράγματα και ήρθε η στιγμή να δείξεις τις ικανότητές σου και να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Το παιχνίδι του έρωτα φαίνεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου αυτό το διάστημα και οι πειρασμοί είναι πολλοί. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, μη τη διακινδυνεύσεις απλά από ενθουσιασμό. Κράτα τις ισορροπίες σου και μην μπλέκεσαι σε επικίνδυνα παιχνίδια. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες, παλιοί φίλοι και έρωτες θα γεμίσουν ενδιαφέρον τη βδομάδα σου και θα προσθέτουν χρώμα στη ζωή σου. Καλού κακού μην εμπλέκεσαι και μην εμπλέκεις στα οικονομικά σου, τρίτα πρόσωπα και κυρίως οικογένεια.

Read More

And More