Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα (29/6)

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Είσαι διατεθειμένη σήμερα να αναλύσεις τα συναισθήματα και να απαντήσεις σε ερωτήματα, τόσο προσωπικά όσο και στους άλλους. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να διευθετήσεις οικονομικές υποθέσεις σου και να βάλεις σε τάξη πιθανές οφειλές σου. Τα επαγγελματικά σχέδιά σου φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους κι έτσι το άγχος γύρω από τα θέματα καριέρας σου να περιορίζεται αισθητά. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες και εμπειρίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έτσι ώστε να δώσει μια ανάσα ανανέωσης. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με θάρρος και τόλμη.

 

Ταύρος
Είσαι σε θέση σήμερα να οριστικοποιήσεις συμφωνίες, να φτάσεις σε ένα δίκαιο συμπέρασμα, ενδεχομένως να προχωρήσεις και σε μια δέσμευση. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες σου στα εργασιακά μπορούν να προσελκύσουν νέα πρόσωπα και να παρουσιάσουν ευκαιρίες που είτε θα δώσουν ώθηση στα σχέδιά σου, είτε θα ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Μην αμφισβητείς την ειλικρίνεια ή την αξιοπιστία του ερωτικού σου συντρόφου και μην δημιουργείς προβλήματα και διαφωνίες άνευ λόγου. Εσύ που είσαι μόνη, με τη γοητεία σου να ενισχύεται σημαντικά μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

 

Δίδυμοι
Οι σημερινές επιρροές σε βοηθούν να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή. Η κοινωνικοποίηση στα εργασιακά μπορεί να φέρει ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιολογήσεις σωστά. Άσε λίγο ανοιχτές κάποιες συμφωνίες, καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομα. Απόλαυσε τη συντροφικότητα και πέρνα ευχάριστες στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού με τον ερωτικό σύντροφό σου. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, για αυτό ανοίξου εσύ που είσαι μόνη και μην λειτουργείς προκατειλημμένα.

 

Καρκίνος
Αξιοποίησε σωστά σήμερα τις δημιουργικές σου ιδέες, το πνεύμα και τη νοημοσύνη σου και διεκδίκησε, στόχευσε στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Η διπλωματία είναι το απαραίτητο συστατικό για τη διεκπεραίωση των εργασιακών σου υποχρεώσεων. Διαπραγματεύσου σωστά νέες συμφωνίες και κυρίως προς όφελός σου. Οι συνομιλίες είναι ευχάριστες και ανάλαφρες με το σύντροφό σου και ταυτόχρονα έχουν και εποικοδομητικό χαρακτήρα, μιας και έρχεστε και πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, αναθεωρήσεις και δεσμεύσεις μπορεί να τις μετανιώσεις καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομα για αυτό πρόσεξε τι πιστεύεις και τι εξιδανικεύεις.

Λέων
Η δημιουργική και παιχνιδιάρικη διάθεσή σου σήμερα σε βοηθά στο να αντιμετωπίσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες υποθέσεις σου με αισιοδοξία και αποτελεσματικότητα. Επιδίωξε συναντήσεις με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα και μοιράσου μαζί τους χώρο, σκέψεις και απόψεις. Πρόσεξε τις νέες συμφωνίες στα εργασιακά γιατί σε ό,τι κι αν συμφωνήσεις σήμερα, αύριο μπορεί να αλλάξει με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Ρομαντισμό και πάθος εμπεριέχει σήμερα το μενού με τον αγαπημένο σου, για αυτό απόλαυσε τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες που φυσικά ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

 

Παρθένος
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της οικογένειας και του οικείου σου περιβάλλοντος και ικανοποιεί την ανάγκη σου για φωλιά και κουκούλι. Οι συζητήσεις στα εργασιακά ανοίγουν νέες προοπτικές. Απόφυγε την γκρίνια και τα παράπονα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Προτίμησε να περάσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να γοητεύσεις ή και να εμπνεύσεις τους άλλους με τις χειρονομίες ή τον τρόπο που επικοινωνείς, για αυτό μην αφήνεις τη βραδιά ανεκμετάλλευτη, κυρίως αν αναζητάς εναγωνίως το άλλο σου μισό.

 

Ζυγός
Ανταποκρίνονται σήμερα οι άλλοι στις ιδέες και τα επιχειρήματά σου και η δικτύωση μπορεί να διεγείρει ενδιαφέρουσες διαδικασίες σκέψης. Οι συνομιλίες για χρήματα και οικονομικές υποθέσεις σου θα είναι πολύ χρήσιμες, καθώς σε βοηθούν να βρεις λύσεις στα θέματά σου, ή τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις ή να κουραστείς περισσότερο στα εργασιακά, προκειμένου να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Παρά τις όποιες διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφό σου, η σχέση σας βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Μια νέα γνωριμία φαίνεται να ταράζει λιγάκι την ηρεμία σου. Τώρα το κατά πόσο θα γεμίσει τα κενά της μοναξιάς σου εσύ θα το κρίνεις.

 

Σκορπιός
Τα λόγια σου έχουν μεγαλύτερες επιπτώσεις ή επιρροή από ότι συνήθως. Δεδομένου ότι ο Ερμής κινείται ανάδρομα καλό θα ήταν να αφήσεις κάποιες εργασιακές σου δεσμεύσεις και υποσχέσεις ανοιχτές. Είναι μια άριστη στιγμή για να κάνεις μελλοντικά σχέδια με τον αγαπημένο σου και να πάρετε από κοινού αποφάσεις για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως το πνεύμα και η γοητεία σου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

 

Τοξότης
Να ξέρεις πως συμβαίνουν πολλά παρασκηνιακά κάτω από τη μύτη σου που χρειάζονται προσοχή. Μπορεί να μάθεις ένα μυστικό ή να έχεις μια συζήτηση για ένα ιδιωτικό θέμα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι ιδέες σου στα εργασιακά είναι άφθονες όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις μοιραστείς, μιας και ο Ερμής κινείται ανάδρομα και σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά. Βρες τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου επιθυμίες και του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα την γκρίνια και φρόντισε να γεμίσεις τη μέρα σου με ευχάριστες δραστηριότητες.

 

Αιγόκερως
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής κι αυτό σε κάνει να κλείνεσαι λιγάκι στο καβούκι σου. Χρειάζεσαι χρόνο για να ανασυγκροτήσεις και να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Ακόμα κι έτσι, υπάρχει μια συναρπαστική ενέργεια και η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμη και να επωφεληθείς από νέες πληροφορίες, κυρίως στα εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν. Πρόσεξε τις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην προκαλείς τη μοίρα σου. Άλλα θα θέλεις να ακούσεις και άλλα θα ακούσεις τελικά. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην παραδίδεσαι άνευ όρων σε νέες γνωριμίες, εσύ που είσαι μόνη.

 

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των ομάδων, φίλων, ονείρων και επιθυμιών σου ενθαρρύνοντάς σε να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς συναισθήματα και σκέψεις. Οι συζητήσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σχέδια ή τη σταδιοδρομία σου μπορούν να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Αρκετοί φαίνεται να σε υποστηρίζουν κι αυτό είναι ήδη αρκετό για να πιστέψεις στον εαυτό σου. Ένας φίλος μπορεί να σε βγάλει από τα συναισθηματικά αδιέξοδα σου είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση και χρειάζεσαι μια δεύτερη άποψη και συμβουλή, είτε είσαι μόνη.

 

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα καλές για τη μάθηση μέσω των ιδεών που ανταλλάσσονται τώρα. Μπορεί να προκύψει μια εντελώς νέα προοπτική σε μια υπόθεση και είναι καλό να εξερευνήσεις ή και να αναθεωρήσεις τις επιλογές σου. Η συμμετοχή σου σε ομαδικές ή συλλογικές επαγγελματικές δραστηριότητες μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ερωτικού σου συντρόφου να σε καθησυχάσει συναισθηματικά, οι ανασφάλειές σου κερδίζουν χώρο. Μην δημιουργείς αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Χαλάρωσε λίγο και επίτρεψέ του να εκφραστεί.

Read More

And More