Ζώδια – Πανσέληνος: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μπορεί να υπάρξει ξαφνική ανάγκη να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου, καθώς η προσοχή σου στρέφεται στο σπίτι και στα προσωπικά σχέδια σου με την Πανσέληνο στον ηλιακό 4ο οίκο σου. Μπορεί να υπάρξει ένα γεγονός που απαιτεί την προσοχή σου και η δουλειά μπορεί να χρειαστεί να περιμένει. Ή αναγνωρίζεις μια έντονη ανάγκη να συγκεντρωθείς και να συνδεθείς με ό,τι είναι οικείο και παρήγορο. Σε κάθε περίπτωση είναι θεραπευτικό. Αυτό το φεγγάρι τείνει να προκαλεί βαθιά συναισθήματα, νέες συνειδητοποιήσεις και εκτίμηση για την προσωπική ζωή, τους αγαπημένους σου και τη ζωή στο σπίτι. 

Ταύρος
Η Πανσέληνος σήμερα φωτίζει τον τομέα των επικοινωνιών σου. Αν κι αυτό μπορεί να προκαλέσει μια βιασύνη μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή σημαντικών ειδήσεων ή αναγνώριση μιας ανάγκης που αφορά σε εκπαιδευτικά, νομικά ή εκδοτικά θέματα. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Μπορεί να είναι μια ταραχώδης περίοδος, αλλά είναι επίσης μια περίοδος ανακάλυψης καινούριων συναισθημάτων που στη συνέχεια θα αγκαλιάσεις. Η τήρηση ενός ανοιχτού προγράμματος μπορεί να σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις και να βάλεις νέες προτεραιότητες.

Δίδυμοι
Η σημερινή Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα των πόρων και των οικονομικών σου. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να έρθει στο φως ή ένα ζήτημα που περιστρέφεται γύρω από το μοίρασμα, την υποστήριξη ή τα υπάρχοντα μπορεί να φανεί έντονα τώρα. Η Πανσέληνος μερικές φορές προκαλεί κάποιο χάος ή αυξημένα συναισθήματα, αλλά μακροπρόθεσμα φέρνει περισσότερη προβλεψιμότητα σε κρίσιμους τομείς της ζωής σου. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που αναγνωρίζεις την ανάγκη να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τους πόρους σου μέσω των γεγονότων της εβδομάδας. 

Καρκίνος
Η σημερινή Πανσέληνος είναι αποκαλυπτική και ρομαντική και πραγματοποιείται στο ζώδιο σου. Σε φέρνει στο επίκεντρο και γίνεσαι περιζήτητη. Μπορεί να συναντήσεις συναισθήματα που έχεις παραμερίσει, τα έχεις θάψει ή τα έχεις αγνοήσει. Πρόσφατα δόθηκε περισσότερη προσοχή στις σχέσεις σου κι αν αυτό έχει φτάσει σε σημείο ανισορροπίας, οι περιστάσεις τώρα σου υπενθυμίζουν να φροντίσεις τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες. Υπάρχει προθυμία να διασκεδάσεις νέες ιδέες και προοπτικές.  Το να ξέρεις τι γίνεται στην καρδιά σου είναι ενδυναμωτικό ακόμα κι αν δεν έχεις ακόμη ένα σχέδιο για να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις. 

Λέων
Με αυτήν την Πανσέληνο θα διαπιστώσεις ότι ο αγωγός προς τα βαθύτερα συναισθήματα σου διευρύνεται σήμερα. Αυτό το φεγγάρι σου υπενθυμίζει ότι χρειάζεσαι λίγο προσωπικό χρόνο, ειδικά αν έχεις κάνει πάρα πολλά τις τελευταίες εβδομάδες. Σειρά έχει η ενδοσκόπηση και η αναδρομή. Τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και κάποια θαμμένα θα έρθουν στην επιφάνεια. Μπορεί να υπάρξει ξαφνική ανάγκη για υποχώρηση, ξεκούραση και προβληματισμό. Ένα μυστικό θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια.

Παρθένος
Η Πανσέληνος σήμερα ρίχνει φως στις ελπίδες και τις επιθυμίες σου προκαλώντας ίσως κάποια δυσαρέσκεια. Οι φίλοι και οι εραστές μπορεί να είναι μέρος της εικόνας ή είναι καταλύτες. Αυτό το φεγγάρι επηρεάζει τον κοινωνικό σου τομέα ξυπνώντας τα συναισθήματα σου για κάποιον ή αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον σου για ένα έργο.  Μπορεί να υπάρξει ξαφνική ανάγκη για τη βοήθεια σου ή την υποστήριξη σου ή το αποκορύφωμα ενός θέματος φιλία, ομαδικού έργου ή ρομαντικής σχέσης. Μπορεί επίσης να έχεις περισσότερη ζήτηση ή μπορεί να υπάρξει ένα δράμα στην ερωτική σου ζωή.  Το κλειδί είναι να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν αντί να επιβάλλεις προβλήματα. 

Ζυγός
Η σημερινή Πανσέληνος σε συνδέει με τις φιλοδοξίες σου. Εμφανίζεται στον τομέα της καριέρας, της φήμης και της δημόσιας θέσης σου, φέρνοντας ένα έργο στην κορύφωση. Επίσης ρίχνει το φως της σε κάποιο σημαντικό για σένα θέμα και φέρνει κάποια κρυμμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Η απόδοση σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο ή μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις για την καριέρα και τις ευθύνες σου. Πρόσεξε τα ξεσπάσματα, καθώς μπορεί να έχουν περισσότερες συνέπειες από ότι συνήθως. Αν και μπορεί να νιώθεις μοιρασμένη προς πολλές κατευθύνσεις αυτές τις μέρες, τώρα  μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προσελκύσεις την προσοχή για θετικές προσπάθειες ή πράξεις. 

Σκορπιός
Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να φέρει ένα σημείο καμπής στην επικοινωνία, τη μάθηση ή τη δημιουργικότητα. Θα μπορούσε επίσης να φέρει στο φως πληροφορίες που αλλάζουν την προοπτική σου. Είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή για να ανακαλύψεις τα αληθινά σου συναισθήματα ή να καταλήξεις σε μια νέα κατανόηση ενός θέματος. Οι επικοινωνίες ή οι πληροφορίες μπορεί να είναι ένα θέμα, αλλά μπορεί επίσης να ξυπνήσουν την ανάγκη σου για εμπειρίες που αναζωογονούν το πνεύμα, εμπνέοντας σε να ακολουθήσεις την επιθυμία της καρδιάς σου. 

Τοξότης
Η σημερινή Πανσέληνος στον ηλιακό 8ο οίκο σου ξυπνά έντονα συναισθήματα για μια συνεργασία ή ένα οικονομικό θέμα. Μπορεί να βιώσεις μια στιγμή αλήθειας που σε παρακινεί να κόψεις μια κακή συνήθεια και να ζήσεις μια πιο ελεύθερη και χαρούμενη ζωή.  Οι συναισθηματικές ανακαλύψεις μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές ιδέες και μονοπάτια. Η ανάγκη να βασίζεσαι σε κάποιον ή να αναζητάς υποστήριξη μπορεί τώρα να είναι στο επίκεντρο. Οικονομικά, θέματα κοινής χρήσης και ιδιοκτησίας έρχονται στο φως. Μπορεί να προκύψει μια επίφαση για μια οικεία σχέση ή και θέματα εμπιστοσύνης. 

Αιγόκερος
Η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στο αντίθετο ζώδιο σου και στον τομέα της συνεργασίας σου και πληροφορίες ή συναισθήματα μπορεί να έρθουν στο φως. Μπορεί να φτάσεις σε μια αποκάλυψη και η ανάγκη να παρακολουθήσεις μια σημαντική σχέση με αυτό το φεγγάρι. Είναι καλύτερο να ακούς προσεκτικά τι έχει να σου πει ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου. Και καλό θα είναι να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα ή να κρύψεις κάτι κάτω από το χαλί. Πάρε τον χρόνο σου καθώς τα πράγματα πρέπει να εξελιχθούν φυσικά και ομαλά. 

Υδροχόος
Υπάρχει μια νέα και απαραίτητη εστίαση στη συναισθηματική σου ευεξία και η ανάγκη για προσωπικό χρόνο αυτές τις μέρες. Ωστόσο η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να ρίξει φως σε ένα θέμα εργασίας ή υγείας που χρειάζεται προσοχή. Μπορεί να υπάρξει ένα σημείο καμπής που σχετίζεται με τη δουλειά, τις ρουτίνες, τις συνήθειες και είναι καλή ιδέα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε διάφορες ενδείξεις ή προαισθήσεις. Το κίνητρο για βελτιώσεις μπορεί να προέρθει από μια απογοητευτική στιγμή ή συνειδητοποίηση. Αν και δεν είναι καλή στιγμή για να πάρεις μεγάλες αποφάσεις ή να κάνεις αλλαγές, είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα που αναδύονται σήμερα. 

Ιχθείς
Η σημερινή Πανσέληνος σε ενθαρρύνει να αναγνωρίσεις και να αγκαλιάσεις ρομαντικά ή δημιουργικά συναισθήματα. Μπορεί να έχει να κάνει με το να ακολουθείς την καρδιά σου, αλλά πρώτα και κύρια είναι να ξέρεις τι υπάρχει στην καρδιά σου. Είναι σίγουρα μια στιγμή για να είσαι αυθόρμητη και να επιτρέψεις στην πιο δημιουργική πλευρά της προσωπικότητας σου να λάμψει. Αυτό το φεγγάρι φωτίζει τα συναισθήματα σου, ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με μια ρομαντική σχέση, με δημιουργικά έργα ή με μια φιλία. Εάν προκύψει μια ρομαντική ευκαιρία γύρω από αυτή την Πανσέληνο, πιθανότατα αφορά σε  κάποιον που ήδη γνωρίζεις. 

Read More

And More