Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (1/10)

Πώς ξεκινάει ο μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος;

ΚΡΙΟΣ
Μπορείς σήμερα να αναζητήσεις τα εσωτερικά κίνητρα να αφουγκραστείς τις ανάγκες και την ψυχολογία σου φτάνοντας έτσι σε ένα σημείο καλύτερης αυτογνωσίας. Θέσε σαν στόχο πιο ρεαλιστικές προσδοκίες στα εργασιακά και μην απογοητεύεσαι με το παραμικρό. Έχεις αποδείξει το ποια είσαι και το τι είσαι ικανή να κάνεις. Αντιμετώπισε τις όποιες διαφωνίες και διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου με ψυχραιμία. Οι φωνές και οι εντάσεις θα μεγαλώσουν τις αποστάσεις ανάμεσά σας. Μην παρασύρεσαι και μην εντυπωσιάζεσαι από επιπόλαιες γνωριμίες. Μπορεί να έχεις κουραστεί απ’ τη μοναξιά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να οδηγηθείς με κλειστά μάτια σε νέες αδιέξοδες περιπέτειες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Περιόρισε το άγχος που σε διακατέχει σήμερα και σκέψου πως θα πρέπει να ξεκινήσεις αισιόδοξα το μήνα σου, για να τελειώσει και ευχάριστα. Δέξου και τις απόψεις συνεργατών και μη λειτουργείς με παρωπίδες. Κινδυνεύεις να οδηγηθείς σε λάθη και να εκτεθείς. Έχεις την τάση να ασκείς έντονη κριτική στον ερωτικό σύντροφό σου. Πες ότι έχεις να πεις με όμορφο τρόπο και μην τον προσβάλλεις. Μέσα απ’ το εργασιακό σου περιβάλλον πιθανά να δεχτείς το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις ενός συναδέλφου. Μην ενθουσιάζεσαι και μην εκτίθεσαι άδικα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σήμερα, σε παροτρύνει να διοχετεύσεις όλο σου το πάθος και τη δύναμη στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Συγκράτησε βέβαια την ορμή σου και μην κάνεις λάθος ενέργειες ή παίρνεις λάθος αποφάσεις. Απόφυγε την ανταγωνιστικότητα και μην προσπαθείς να δείξεις την ισχύ σου με λάθος και υπερβολικό τρόπο στα εργασιακά. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη λες λόγια τα οποία ούτε και εσύ η ίδια πιστεύεις. Η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ύψη, γι’ αυτό και η αίσθηση της μοναξιάς σου μειώνεται. Απόλαυσε το θαυμασμό και το φλερτ και φρόντισε τον εαυτό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ενέργειες της ημέρας υποστηρίζουν ιδιαίτερα την ανταλλαγή, τη μάθηση και τη σκέψη. Γι’ αυτό ξεκίνησε δημιουργικά και αισιόδοξα τη μέρα και το μήνα σου. Διατήρησε σε ένα καλό επίπεδο τις συνεργασιακές σου σχέσεις και μην τις διακινδυνεύεις για μικρές διαφωνίες. Επίλεξε και δημιούργησε μια ήρεμη και χαλαρή βραδιά με τον αγαπημένο σου. Αν αντιληφθείς πως οι τόνοι ανεβαίνουν προσπάθησε να κατευνάσεις τα πνεύματα. Μην παραδίνεσαι αμαχητί στο παρελθόν και επανέρχεσαι στα ίδια λάθη. Φρόντισε τουλάχιστον να τον παιδέψεις λιγάκι, πριν του επιτρέψεις να ξαναμπεί στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ
Πρόσεξε σήμερα και μην οδηγείσαι σε ακρότητες είτε με τα λόγια, είτε με τις πράξεις σου. Μια δεύτερη σκέψη θα σε βοηθούσε να κάνεις τις σωστές ενέργειες. Διαχειρίσου τα πάντα στα εργασιακά με διαλλακτικότητα και μην παίρνεις φωτιά με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις σχέσεις με συναδέλφους, ανώτερους ή και πελάτες σε ένα καλό επίπεδο. Έχεις την τάση να θίγεις τον ερωτικό σύντροφό σου με τα λόγια ή τον τόνο της φωνής σου. Στο χέρι σου είναι να βάλεις φρένο στον εγωισμό σου. Ενέδωσε μέχρι ενός σημείου στο άτομο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό. Δώσε του το χρόνο να σου δείξει τις πραγματικές του προθέσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προστάτευσε τα κεκτημένα και τα δικαιώματά σου χωρίς να ανεβάσεις τους τόνους και κυρίως χωρίς να τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου στα εργασιακά. Όλα πηγαίνουν, αν όχι με τους ρυθμούς που θα ήθελες, τουλάχιστον σύμφωνα τις προσδοκίες σου. Ζήλια, κτητικότητα και εγωισμός απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κινδυνεύουν απόψε να χαλάσουν το κλίμα μεταξύ σας. Ψάχνεις κάτι ουσιαστικό για να γεμίσεις τη ζωή σου εσύ που είσαι μόνη σου; Μάθε να επιλέγεις τους κατάλληλους ανθρώπους. Μπορείς να περάσεις εξίσου όμορφα με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ
Πρωτομηνιά σήμερα, γι’ αυτό προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Χωρίς να ξέρεις το λόγο, σου φταίνε όλοι και όλα και ξεσπάς με το παραμικρό. Αρκετά απαιτητική είναι η μέρα σου στα εργασιακά, μιας και καλείσαι να αντιμετωπίσεις έξτρα υποθέσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος. Την ένταση της ημέρας μην την ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφό σου. Επωφελήσου απ’ την καλή του πρόθεση και διάθεση και χαλάρωσε στην αγκαλιά του. Ξεκαθάρισε τις ανάγκες της συναισθηματικής σου ζωής και πράξε ανάλογα. Θέλεις κάτι σταθερό ή απλά μια εμπειρία και λίγο χρώμα έστω και παροδικό. Για το δεύτερο, σου δίνεται η ευκαιρία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ανασφάλειες σου σήμερα έρχονται επικίνδυνα στην επιφάνεια. Ηρέμησε λίγο, δες τα θετικά των εξελίξεων και υποθέσεών σου και βρες τρόπους να ανεβάσεις τη διάθεσή σου. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε καταστάσεις και στιγμές έντασης στα εργασιακά. Παράμεινε ψύχραιμη και συγκεντρωμένη στις δικές σου υποχρεώσεις. Οι τάσεις εσωστρέφειάς σου σε απομακρύνουν απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου. Μήπως να το ξανασκεφτείς; Μια αγκαλιά και μια συναισθηματική επιβεβαίωση τη χρειάζεσαι. Οι κακές εμπειρίες του παρελθόντος δεν σε αφήνουν να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες. Σκέψου πως όλα τα δάκτυλα δεν είναι ίδια και πως τα κριτήριά σου είναι πολύ αυστηρά και σωστά πλέον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν δεν μπορείς ή αν δεν νιώθεις έτοιμη και ικανή να βρεθείς σε κοινωνικές ομάδες ή εκδηλώσεις σήμερα, μην πιέζεσαι. Πάρε το χρόνο σου και βάλε τις σκέψεις, τις ιδέες και τα συναισθήματά σου σε μια τάξη. Συγκεντρώσου στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και βάλτε τες σε σειρά προτεραιότητας. Το όλα μαζί, θα σε οδηγήσει σε λάθη. Προσπάθησε και επιστράτευσε σήμερα τη λογική σου και φέρσου ανάλογα στο σύντροφό σου. Μην τον κατηγορείς για πράγματα που δεν ευθύνεται. Απόψε εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου περιποιήσου τον και φρόντισέ τον, διώχνοντας απ’ το μυαλό σου αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα φαίνεται να βρίσκεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Μην παρασύρεσαι σε παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνισμού. Απόφυγε την ένταση και κάνε μια δεύτερη σκέψη πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα και αποφάσεις. Ανατροπές στα εργασιακά σχέδιά σου θα σου δώσουν την ευκαιρία να διορθώσεις πιθανά λάθη σου, οπότε να θυμάσαι πως κάθε εμπόδιο για καλό αποδεικνύεται τελικά. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφό σου διέγραψε περίπλοκες σκέψεις απ’ το μυαλό σου. Αφοσιώσου αποκλειστικά σε αυτόν και εξασφάλισε στον εαυτό σου μια ήσυχη και ήρεμη βραδιά. Μέσα απ’ τον εργασιακό σου χώρο κάτι πλανάται έντονα. Κάποιος σε πολιορκεί και φαίνεται αποφασισμένος να σε κατακτήσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οργάνωσε τις σημερινές υποχρεώσεις σου μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, προκειμένου να αποφύγεις απρόοπτα. Μην υπερεκτιμάς σήμερα τις δυνατότητές σου στα εργασιακά και μη φέρεσαι επιπόλαια. Άκου, σκέψου και κατόπιν δράσε. Η βραδιά με το σύντροφό σου μπορεί να εξελιχθεί ιδανικά, αρκεί να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Μην πειραματίζεσαι εσύ που είσαι μόνη περισσότερο με καταστάσεις και πρόσωπα που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις σου. Το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν και δεν ευδοκίμησε.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Στην προσπάθειά σου να γίνεις αποδεκτή απ’ τον περίγυρό σου υπάρχουν στιγμές που καταπιέζεσαι. Σταμάτα να το κάνεις και μάθε να εκτιμάς μόνη σου τον εαυτό σου. Αλλαγές που δεν έχεις επιλέξει εσύ καλείσαι να αντιμετωπίσεις στα εργασιακά σήμερα. Κάνε μια προσπάθεια προσαρμογής χωρίς να εκνευριστείς και να ξεσπάσεις. Είναι προτιμότερο να συζητήσεις τα όσα νιώθεις να σε δυσαρεστούν και να σε βαραίνουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, απ’ το να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Τα κριτήρια ως προς την επιλογή του συντρόφου σου θα πρέπει να είναι αυστηρότερα σε σχέση με το παρελθόν, γι’ αυτό μην πείθεσαι τόσο εύκολα. Καλύτερα για λίγο ακόμα μόνη, παρά να περάσεις ακόμα μια λαχτάρα.

 

 

Read More

And More