Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (1/11)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη περνά σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη όπου και θα παραμείνει έως και τις 26/11. Το διάστημα αυτό μπορείς να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, καθώς και να οργανώσεις ένα ταξίδι, πιθανά επαγγελματικού χαρακτήρα. Μοιράσου σκέψεις, εμπειρίες και επιθυμίες με συναδέλφους σήμερα, καθώς και τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να διευκολύνεις τη μέρα σου. Η ειλικρίνειά σου να ξέρεις ότι θα εκτιμηθεί απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου, γι’ αυτό άσε τις υπεκφυγές και τα υπονοούμενα. Εσύ που είσαι μόνη, να ξέρεις πως η νέα θέση της Αφροδίτης σε κάνει πιο επικοινωνιακή και πιο γοητευτική από ποτέ. Με την απόλυτη εύνοιά της λοιπόν απόλαυσε και τους καρπούς και τα δώρα της.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη σήμερα ξεκινά τη διέλευσή της στον τομέα της οικειότητας, γι’ αυτό και το επόμενο διάστημα μέχρι και τις 26/11 είσαι σε απόλυτα καλή θέση για να αναγνωρίσεις και να παρατηρήσεις τα συναισθήματά σου. Οι σημερινές όψεις είναι αρκετά θετικές για να διαπεραιώσεις εργασιακά θέματα και να κλείσεις εκκρεμότητες. Απόφυγε και συγκράτησε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Η ζήλια και η κτητικότητα δεν είναι ένδειξη αγάπης, αλλά ανασφάλειας. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά μια περίοδος που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Γι’ αυτό διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και κάνε τον να κρέμεται απ’ τα χείλη σου. Εκμεταλλεύσου την περίοδο και τακτοποίησε οικονομικά θέματά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη κινείται από σήμερα στον τομέα των εταιρικών σχέσεών σου και θα είναι φιλοξενούμενη σε αυτήν τη θέση μέχρι τις 26/11. Είναι ευκολότερο αυτό το διάστημα να προσεγγίσεις ευχάριστους ανθρώπους και να είσαι ανοιχτή στις αλληλεπιδράσεις τους. Οι συναδελφικές σχέσεις στο χώρο εργασίας σου, σου δημιουργούν μια ασφάλεια και ένα οικείο περιβάλλον. Δώσε έμφαση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Δείξε του το ανάλογο ενδιαφέρον για να εισπράξεις τα αντίστοιχα. Εσύ που είσαι μόνη, το διάστημα σου υπόσχεται εξαιρετικές γνωριμίες και εμπειρίες. Από εκεί και πέρα είναι στο δικό σου χέρι να τις αξιολογήσεις σωστά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα και έως τις 26/11 η Αφροδίτη από τη νέα της θέση επηρεάζει θέματα εργασιακά και υγείας. Εκμεταλλέψου αυτό το διάστημα, προώθησε τα σχέδιά σου και φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου. Ξεκουράσου, ακολούθησε ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα και φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση. Η μέρα σου στα εργασιακά δεν κρύβει ιδιαίτερα προβλήματα και διακυμάνσεις. Τώρα τη δυσκολία συγκέντρωσής σου αντιμετώπισέ τη με ευελιξία. Μην απομακρύνεσαι απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου. Η βραδιά μπορεί να μετατραπεί σε ενδιαφέρουσα με λίγη προσπάθεια από μέρους σου. Εσύ που είσαι μόνη, ήδη έχεις αρχίσει να παίρνεις τα πάνω σου. Συνέχισε να πιστεύεις στον εαυτό σου και βρες τρόπους να ανεβάσεις περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου.

 

ΛΕΩΝ
Εκμεταλλεύσου την υποστηρικτική θέση της Αφροδίτης από σήμερα και πάρε τα πάνω σου. Όσο δύσκολες κι αν είναι οι απαιτήσεις της ημέρας, με καλή και δυναμική διάθεση θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις αξιοπρεπώς. Εμπιστεύσου τις ικανότητες και τις ιδέες σου στα εργασιακά. Αν τις ακολουθήσεις να είσαι βέβαιη πως θα καταφέρεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω στις φιλοδοξίες σου. Λίγη γενναιοδωρία δείξε στο σύντροφό σου. Κατανόησέ τον, άκουσέ τον και να είσαι βέβαιη πως θα σου παραδοθεί άνευ όρων. Εσύ που είσαι μόνη, δεν σταματάς να μετράς κατακτήσεις. Τώρα τι αξίζει και τι όχι τον κόπο εσύ θα το αποφασίσεις. Προς το παρόν απόλαυσέ το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από σήμερα μπορείς να είσαι βέβαιη πως θα απαλλαγείς από τον μπελά και τις σκοτούρες των θεμάτων που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι, καθώς η νέα θέση της Αφροδίτης σου δίνει απλόχερα την εύνοια της σε αυτούς τους τομείς. Στο χώρο εργασίας σου καλό θα ήταν να προστατευτείς συναισθηματικά το επόμενο διάστημα. Επικρατεί έντονο παρασκήνιο στο όποιο δεν θα πρέπει να αναμειχθείς. Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι απόλυτα ειλικρινής απέναντί σου. Τώρα αν εσύ δεν τον εμπιστεύεσαι και χαλάς τη βραδιά για το τίποτα, καλύτερα να ψάξεις περισσότερο τον εαυτό σου. Παλιοί έρωτες και γνωριμίες επανέρχονται στο προσκήνιο από σήμερα. Προετοιμάσου και κάνε τις σωστές επιλογές, εσύ που είσαι μόνη.

 

ΖΥΓΟΣ
Με τη θεά της αγάπης και ηγέτιδά σου να μπαίνει στον τομέα της επικοινωνίας σου από σήμερα και σε συμμαχία με τον Δία, ο οποίος περνά απ’ τον ίδιο τομέα σου για τελευταία φορά, δεν καταλαβαίνω τι έχεις να φοβάσαι. Άδραξε κάθε ευκαιρία και κατάφερε να κάνεις τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να κάνει τα παιχνίδια του και να στήνει τις τρικλοποδιές του, όμως εσύ δεν φαίνεσαι να πτοείσαι στα εργασιακά. Η κακή επικοινωνία με το σύντροφό σου ήταν αυτή που δημιούργησε τα προβλήματα το προηγούμενο διάστημα. Αυτό διορθώνεται, οπότε ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστα τηλέφωνα, προσκλήσεις και έντονο φλερτ προβλέπεται για την αποψινή βραδιά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα στον τομέα των πόρων και των αξιών σου. Ενισχύει την εμπιστοσύνη σου απέναντι στα ταλέντα και τις ικανότητές σου κι έτσι σου δίνει την ευκαιρία να τα εκμεταλλευτείς και να τα αξιοποιήσεις σωστά. Μπορεί να διανύεις μια εποχή δώρων, αύξησης του εισοδήματος, αυτοπεριορισμού και ιδιαίτερης προσοχής στα βραβευθέντα, όμως δεν θα πρέπει να σταματήσεις να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια στα εργασιακά. Αφουγκράσου τα συναισθήματα και τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου και αφιέρωσέ του εξ’ ολοκλήρου τη βραδιά. Τα στάνταρ σου είναι ιδιαίτερα υψηλά και κρίνεις αυστηρά νέες γνωριμίες. Μήπως εσύ που είσαι μόνη, θα πρέπει να προσγειωθείς λίγο στην πραγματικότητα;

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη από σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο δίνοντάς σου τη δυνατότητα αν όχι να ολοκληρώσεις άμεσα, να φτάσεις πολύ κοντά στους στόχους σου. Αφέσου λοιπόν στα όνειρά σου και από σήμερα ξεκίνα τη δράση. Η ενθουσιώδης και αισιόδοξη προσωπικότητά σου δεν επισκιάζεται με τίποτα. Φρόντισε όμως να διατηρήσεις το χαμηλό προφίλ σου στα εργασιακά, μιας και δεν θα ήταν καλό να δημιουργήσεις αυτό το διάστημα αντιπάθειες. Έκφρασε το πάθος και τον αισθησιασμό σου στον ερωτικό σύντροφό σου και πρόσθεσε μαγεία στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, θα πρέπει να ξέρεις πως η ερωτική σου ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον, γι’ αυτό προετοιμάσου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη σήμερα μετακομίζει στον τομέα της ιδιωτικότητάς σου και θα παραμείνει μέχρι και τις 26/11, δημιουργώντας σου την ανάγκη για μια συναισθηματική ενδοσκόπηση. Λειτούργησε σήμερα με τη λογική και περιόρισε τους συναισθηματισμούς στον εργασιακό χώρο σου. Γίνεσαι εύθικτη χωρίς να υπάρχει λόγος και πληγώνεσαι άδικα. Η στάση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου γίνεται απόμακρη και του δημιουργεί ανασφάλειες. Πλησίασέ τον λιγάκι και γίνε πιο τρυφερή μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, ακολούθησε το ένστικτό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες και μην ενθουσιάζεσαι απ’ την πρώτη ματιά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη αρχίζει να εναρμονίζεται με το δικό σου ζώδιο και σου δημιουργεί την ανάγκη να πλησιάσεις ομοϊδεάτες σου, να βρεις ομαδικές δραστηριότητες και να πλησιάσεις φίλους και ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να σε κάνουν να περάσεις καλά. Αν νιώθεις ότι έχουν διαταραχτεί κάποιες σχέσεις σου με συναδέλφους είναι ευκαιρία να τις αποκαταστήσεις. Έχεις το ταλέντο με το χαμόγελο και την καλή κουβέντα να φέρνεις τους άλλους στα μέτρα σου. Θα πρέπει να δώσεις χώρο και χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου. Μην τραβάς τα άκρα και μην προσπαθείς να του επιβάλλεις τις απόψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για εκπλήξεις της Αφροδίτης που σου επιφυλάσσει για τη συναισθηματική σου ζωή.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Αφροδίτη κατευθύνεται στον τομέα της φήμης και της καριέρας σου. Οι πρακτικές αξίες είναι σημαντικότερες για σένα τώρα και καταφέρνεις να εντυπωσιάσεις ανώτερους σου στα εργασιακά με τις πρωτότυπες ιδέες, τη σβελτάδα και την προθυμία σου. Μην εκμεταλλεύεσαι τη λίγο υποχωρητική τάση και στάση του ερωτικού σου συντρόφου και μη τη θεωρείς δεδομένη. Απρόβλεπτα γεγονότα και ξαφνικές συναντήσεις θα φέρουν το μεγάλο έρωτα στη ζωή σου. Αρκεί να είσαι ανοιχτή και να τον εντοπίσεις. Μερικές φορές κλείνεσαι τόσο πολύ στον εαυτό σου που δεν βλέπεις μπροστά σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, το επόμενο διάστημα δείχνει να είναι ενδιαφέρον για τη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου.

 

Read More

And More