Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (1/12)

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο πλανήτης της επικοινωνίας ξεκινά τη διέλευσή του στον 9ο ηλιακό σου οίκο όπου θα παραμείνει έως τις 20/12. Αυτός ο κύκλος υποστηρίζει ιδιαίτερα τις ρέουσες επικοινωνίες και ενισχύει τον ενθουσιασμό και την πίστη στους στόχους σου. Ενώ βέβαια είναι μια στιγμή για μεγάλες ιδέες, δεν είναι απαραίτητα ισχυρή για την πρακτική εφαρμογή τους. Φρόντισε να είσαι σαφής σε αυτά που ζητάς από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι στο χέρι σου να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Ταύρος
Ο Ερμής περνά στον 8ο ηλιακό σου οίκο κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες είναι πιθανό να πάρεις κάθε είδους ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στοιχεία. Με τον Ήλιο να διέρχεται επίσης σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου διαγράμματος υπάρχει μεγάλη έμφαση στον εσωτερικό κόσμο σου και στις στενές σου σχέσεις. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες των εργασιακών σου υποχρεώσεων. Μην φέρεσαι καταπιεστικά στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να ποντάρεις στην ακαταμάχητη γοητεία σου.

 

Δίδυμοι
Ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Τοξότη μετατοπίζοντας τις σκέψεις σου στην κοινωνική ή ερωτική ζωή σου. Επωφελήσου από τα σχόλια για να σκεφτείς προβληματικούς τομείς και να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται. Οι συναδελφικές σχέσεις σου ενισχύονται. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει τη ζεστασιά και ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σε ανεβάζει ψυχολογικά.

 

Καρκίνος
Ο Ερμής κατευθύνεται σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να παρατηρήσεις τις λεπτομέρειες και να δώσεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Μέχρι τις 20/12 μπορείς να μάθεις, να ακονίσεις τις δεξιότητές σου και να μιλήσεις για προβλήματα υγείας και εργασίας. Μην απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να εκδηλώνεται.

 

Λέων
Σήμερα και ως τις 20 του μήνα ο Ερμής θα παραμείνει στον ηλιακό 5ο οίκο σου και με τον Ήλιο που ήδη βρίσκεται στην ίδια περιοχή του διαγράμματός σου μπορείς να απολαύσεις μια ομαλότερη, πιο φυσική ροή επικοινωνίας. Σήμερα μπορείς να συνδέσεις τα κομμάτια του πάζλ σχετικά με ένα θέμα υγείας ή εργασίας. Δείξε τα συναισθήματα και την τρυφερότητα που κρύβεις μέσα σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ λειτουργεί αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου.

Παρθένος
Ο πλανήτης επικοινωνίας ο Ερμής που είναι και πλανητικός κυβερνήτης σου κατευθύνεται σήμερα στο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όπου θα παραμείνει έως τις 20/12. Είναι πιο εύκολο αυτήν την περίοδο να συζητήσεις θέματα με ορθολογισμό και αντικειμενικό τρόπο έτσι ώστε να δοθούν λύσεις. Συγκράτησε σήμερα τον εκνευρισμό σου στα εργασιακά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά αγάπη ίσως να αρχίσει να αναθερμαίνεται.

 

Ζυγός
Ο Ερμής περνά στον τομέα της επικοινωνίας και μέχρι τις 20 του μήνα μπορείς να εκφραστείς, να μάθεις, να σπουδάσεις και να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Σήμερα με το λόγο σου μπορείς να πείσεις τους πάντες. Είναι η στιγμή για να έρθετε κοντά με τον αγαπημένο σου και να πειθαρχήσεις σε θέματα που αφορούν οικογένεια και δουλειά. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή μια εξέλιξη θα σου δώσει χαρά.

 

Σκορπιός
Ο Ερμής μετακινείται στο 2ο ηλιακό σου οίκο για μια διαμονή 20 ημερών. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για προϋπολογισμό, για την πραγματοποίηση καλών αγορών και για οικονομικές αποφάσεις. Αφουγκράσου τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου και κάλυψε αυτές που περνούν από το χέρι σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία τηρεί τις προϋποθέσεις σου και σε ξεσηκώνει ευχάριστα.

 

Τοξότης
Ο Ερμής μετακινείται στο δικό σου ζώδιο σήμερα και η φιλοξενία του σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις τον εαυτό σου με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις συμμάχους, να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη των λέξεων και να προωθήσεις τα ενδιαφέροντά σου. Διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου.  Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Αιγόκερος
Ο Ερμής κατευθύνεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο για μια διαμονή μέχρι τις 20 του μήνα. Αυτή η διέλευση τείνει να σε οδηγεί στο να αξιοποιήσεις την εσωτερική σου σοφία. Είσαι πιο ευαίσθητη στις συνομιλίες σου αλλά και αρκετά δεκτική ψυχικά. Σίγουρα πολλές συζητήσεις ή σκέψεις περιστρέφονται γύρω από το παρελθόν. Με τη στάση σου δημιουργείς ανασφάλεια στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άκου το ένστικτό σου.

 

Υδροχόος
Ο πλανήτης επικοινωνίας κατευθύνεται στον 11ο οίκο σου χαρίζοντάς σου θετική ενέργεια και προοδευτικές ιδέες. Το μυαλό σου είναι πιο εφευρετικό κι έτσι μπορείς να βρεις και να δώσεις λύσεις σε προβληματικές περιοχές της ζωής σου. Κόντρες και ρήξεις απόφυγέ τες με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλία μην εκπλαγείς αν διαπιστώσεις πως αλλάζει μορφή.

 

Ιχθείς
Σήμερα ο Ερμής ξεκινά τη διέλευσή του στον 10ο ηλιακό σου οίκο και οι επικοινωνίες σου φαίνεται να καταγράφονται πιο δυνατά. Οι γύρω σου σε ακούν και σε θαυμάζουν. Μπορείς και είσαι σε θέση να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το πλάνο ζωής σου ή της σταδιοδρομίας σου. Μην εκμεταλλεύεσαι την αδυναμία του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου διαχειρίσου το με διακριτικότητα.

Read More

And More