Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (10/12)

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να καταλάβουμε σήμερα ο ένας τον άλλον, αλλά η προσπάθεια μπορεί να οδηγήσει σε μια χρήσιμη κριτική σκέψη. Η επιρροή Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει μια νέα εικόνα για μια σχέση ή επιχείρηση. Είναι επίσης μια ισχυρή στιγμή για να θεραπεύσεις τις ρήξεις των σχέσεων ή να αναθεωρήσεις την οικονομική σου κατάσταση.  Ενίσχυσε τη σεξουαλικότητά σου προκειμένου να βελτιώσεις μαγικά τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας πρώην αρχίζει να τριγυρίζει στα πόδια σου.

 

Ταύρος
Μπορεί σήμερα να υπάρξουν στιγμές που αισθάνεσαι εκτός συγχρονισμού ή ότι οι επικοινωνίες είναι ατελείς. Ωστόσο μπορείς να επωφεληθείς από τις ενέργειες που ενισχύουν τα κίνητρα και τις δεσμεύσεις σου. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες είναι ισχυρές ακόμα κι αν σημειωθούν κάποιες καθυστερήσεις. Καταβάλλεις προσπάθεια και καταφέρνεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επιστροφή από το παρελθόν είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

 

Δίδυμοι
Οι ερευνητικές προσπάθειες μπορούν να φέρουν καλά αποτελέσματα συν ότι τις απολαμβάνεις. Το σημερινό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί την ανάγκη βελτίωσης και ανανέωσης της ζωής σου. Θέλεις να ασχοληθείς με τις σχέσεις και τους ανθρώπους που αγαπάς έτσι ώστε να νιώσεις πλήρης. Δείξε τα συναισθήματα σου με πράξεις και όχι με λόγια στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη και κατά συνέπεια και η αυτοπεποίθηση σου.

 

Καρκίνος
Σήμερα μπορεί να ακολουθήσεις ένα πάθος ή να ενισχύσεις ένα δεσμό, ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιες μικρές δυσκολίες. Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας εναρμονίζονται σήμερα βελτιώνοντας την ικανότητά σου να πλησιάσεις και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους. Η μέρα σου στα εργασιακά είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική καθώς οι εξελίξεις αποδεικνύουν πως έχεις κάνει τις σωστές επιλογές. Προσπαθείς με λάθος τρόπο να αποσπάσεις το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση, ένα τηλεφώνημα που αφορά στο παρελθόν σου ανεβάζει τη διάθεση αλλά και σε προβληματίζει.

Λέων
Αναζητάς περισσότερο βάθος στις σημερινές αλληλεπιδράσεις ή το νόημα των δραστηριοτήτων σου με τη διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα. Μια αλλαγή σχεδίων ή απόψεων μπορεί να σε αποδιοργανώσει όμως οι ενέργειες είναι ιδιαίτερα βοηθητικές. Άσε τις ευαισθησίες σου να φανούν και να αναγνωριστούν από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ερωτικό παρελθόν σου αναβιώνει και μάλιστα ευχάριστα.

 

Παρθένος
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν ωραίες αποκαλύψεις που σχετίζονται με τα οικονομικά ή τα πρακτικά προβλήματα. Με το εύστροφο μυαλό σου καταφέρνεις να βρεις λύσεις στα εργασιακά και να δώσεις ώθηση στα σχέδιά σου, συν του ότι εντυπωσιάζεις και κερδίζεις ισχυρούς συμμάχους. Έκφρασε και εξωτερίκευσε τις ανάγκες σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παιχνίδι του φλερτ εξιτάρει τη φαντασία σου.

 

Ζυγός
Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας και οι συναισθηματικές σου ανάγκες βρίσκονται στο προσκήνιο. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο ευάλωτη βέβαια, να ανησυχείς για κάποιες καταστάσεις όμως το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σε καθησυχάζει. Οι περισσότερες ανταμοιβές στα εργασιακά είναι μπροστά σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκεται στα καλύτερά της και ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο. Εσύ που είσαι μόνη, προβλέπονται συναρπαστικές γνωριμίες για το επόμενο διάστημα.

 

Σκορπιός
Ο διπλός έλεγχος των γεγονότων και η επιβεβαίωση των χρόνων και των οδηγιών μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμος. Μπορεί να λάβεις μια υπενθύμιση για εκείνους τους τομείς της ζωής σου που χρειάζονται μια αναδιάρθρωση ή οργάνωση. Η μέρα επίσης έχει ισχυρές δυνατότητες προσέλκυσης ή ενίσχυσης μιας σχέσης. Λαμβάνεις την υποστήριξη και εκτίμηση που χρειάζεσαι στα εργασιακά. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, όλα γύρω σου σε οδηγούν σε παρελθοντικές καταστάσεις. 

 

Τοξότης
Μπορείς να υπάρξει σήμερα μια τάση του να εστιάζεις σε ατέλειες, προβλήματα και κριτική σε σημεία, όμως το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες. Μπορεί επίσης να προκύψουν νέες δυνατότητες, γνώσεις ή πληροφορίες σχετικά με οικονομικά ή θέματα ασφάλειας. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά. Έντονος συναισθηματισμός και πάθος χαρακτηρίζουν τη μέρα σου.

 

Αιγόκερος
Ίσως συναντήσεις λίγη αντίσταση ή εμπόδια στα σχέδια και τις ιδέες σου αλλά θα πρέπει να μάθεις να μην επηρεάζεσαι από τα σχόλια ή τις κριτικές των άλλων. Η διέλευση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε βοηθά να δεις τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια και οι πληροφορίες που λαμβάνεις μπορεί να είναι καθοριστικά βοηθητικές. Έχεις την ικανότητα να αποφύγεις κακοτοπιές στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ερωτικό παρελθόν θα σε απασχολήσει για μια ακόμη φορά.

 

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να απολαύσεις νέες γνώσεις και να παίξεις με νέες ιδέες. Η σκέψη είναι λίγο διάσπαρτη αλλά είναι πολύ εύκολο να παγιδευτείς σε μια ευχάριστη αναζήτηση με την εναρμόνιση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Η πεποίθηση πίσω από τις επιθυμίες και τις ιδέες σου προσελκύει υποστήριξη από τους άλλους. Καιρός να αρχίσεις να παίρνεις πρωτοβουλίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρά τις αντίξοες συνθήκες η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και αποκτάς νέες κατακτήσεις.

 

Ιχθείς
Η μέρα φέρνει πλούσιες ανακαλύψεις αλλά και συμβουλές που μπορεί λίγο να σε ενοχλήσουν όμως μοιάζουν πολύτιμες. Η υποστήριξη ή η συμμετοχή σε μια ομάδα μπορεί να ενισχύσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η επαγγελματική επιτυχία αρχίζει να χτίζει γερά θεμέλια. Έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις βαθιά και ουσιαστικά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά αγάπη ή μια πλατωνική κατάσταση κάνει την επανεμφάνισή της.

Read More

And More