Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (10/7)

Πώς θα είναι σήμερα η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η τύχη είναι με το μέρος σου σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα! Ίσως υπογράψεις ένα επικερδές συμβόλαιο, εάν είσαι άνεργη να βρεις δουλειά, εάν αναζητάς καλύτερες ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου, ενώ ακόμα και το ενδεχόμενο να κερδίσεις λαχείο είναι πιθανό σήμερα! Το δεύτερο μέρος της μέρας είναι πλούσιο σε εκπλήξεις και γεγονότα! Ενδεχομένως να έχουν σχέση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ερωτικό σύντροφο ή απογόνους, και θα σε επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα ξεκινήσει λίγο περίεργα η μέρα σου! Η αλληλεπίδρασή σου με γείτονες ή συναδέλφους θα τους αφήσει λίγο με το στόμα ανοιχτό, άλλα θα το ξεπεράσουν γρήγορα. Εσύ όμως θα υποφέρεις μεγάλο μέρος της μέρας από κακοκεφιά. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να επιβεβαιώσεις στους ανωτέρους σου τις δυνατότητες και δεξιότητές σου. Η μέρα είναι κατά τα άλλα πολύ καλή για ανακατασκευές ή επισκευές στο σπίτι, αρκεί να μην αψηφίσεις την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι μια μέρα που οι ουρανοί είναι ανοιχτοί για σένα. Μπορείς να ζητήσεις από τους ανωτέρους σου αυτό που οραματίζεσαι για την καριέρα σου και να εισακουστείς, αρκεί τα επιχειρήματά σου να είναι καλά μελετημένα και να έχεις θετική ενέργεια. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο, να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε άτομα που κάθε άλλο παρά έμπιστα είναι και το καλό σου θέλουν. Φύλαξε να νώτα σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάτι θα φέρει τις φοβίες σου και τις αγωνίες σου στην επιφάνεια και θα σε αποσυντονίσει. Μην τους δίνεις μεγαλύτερη σημασία από αυτήν που πρέπει και ταλαιπωρείσαι άδικα. Απώθησε τις άσχημες σκέψεις. Έχεις την σπάνια ευκαιρία το σώμα και το πνεύμα σου να βρουν στην τέλεια ισορροπία! Θα πρέπει να αφήσεις χώρο για περισσότερη πνευματικότητα στη ζωή σου, κάτι που θα επηρεάσει με θετικό τρόπο και τη φυσική σου κατάσταση.

 

ΛΕΩΝ
Είσαι ανικανοποίητη σήμερα και σε κακή διάθεση. Μέρα είναι και θα περάσει… Φρόντισε να ασχοληθείς με κάτι που θα σου ανεβάσει το ηθικό. Ελευθέρωσε τις δημιουργικές σου δυνάμεις και το πνεύμα σου για να βάλεις τα θεμέλια για μια νέα πορεία στην εξέλιξή σου. Δοκίμασε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείς από τις εξελίξεις. Ένα νέο σου ταλέντο θα ανακαλύψεις που θα σε βοηθήσει να παρουσιάσεις μελλοντικά σημαντικά βήματα προόδου στον επαγγελματικό στίβο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο στόχος σου θα πρέπει να είναι να χαρίσεις στιγμές χαλάρωσης στον εαυτό σου και να αισθανθείς ευεξία, μιας και σε περιμένουν σημαντικές προκλήσεις. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις κάθε άλλο παρά στατικές είναι και για να παραμείνουν ζωντανές και λειτουργικές χρειάζεται προσπάθεια και από τις δύο μεριές. Εσύ έχεις βάλει τον αυτόματο πιλότο και νομίζεις πως κάνεις το καθήκον σου.

ΖΥΓΟΣ
Με το να κάθεσαι και να περιμένεις την ευκαιρία που θα σε ξελασπώσει, δεν θα σε κάνει να κερδίσεις πολλά. Θα πρέπει να βάλεις και συ το χεράκι σου, κάνοντας τις επαφές που πρέπει, προγραμματίζοντας τις δράσεις σου και στην ανάγκη επανασχεδιάζοντας την πορεία σου. Κάποια σημαντική εργασιακή υποχρέωση φαίνεται να ολοκληρώνεται σήμερα και ήρθε η ώρα της αξιολόγησης. Θα πρέπει όμως παράλληλα να θέσεις τους επόμενους στόχους σου. Ο ανώτερός σου εαυτός μπορεί να σου δώσει τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χωρίς να το συνειδητοποιείς είσαι σε αναζήτηση συντρόφου! Μην συμβιβάζεσαι με τίποτε λιγότερο από τα όνειρά σου και μην αφήνεις να σε παρασύρουν οι γύρω σου, επηρεάζοντας τις επιλογές σου. Καινούριες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου και αν δεν δειλιάσεις ή δεν κάνεις πίσω από έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνατότητές σου, θα καταγράψεις σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αισθάνεσαι γεμάτη με θετική ενέργεια, μιας και οι εργασιακές σου υποθέσεις βαίνουν καλώς και το μέλλον σου χαμογελάει. Την πλεονάζουσα ενέργειά σου διοχέτευσέ την σε πράγματα που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Μια εσωτερική ηρεμία σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αυξημένες υποχρεώσεις σου. Οικογενειακά ζητήματα θα απαιτήσουν την ενασχόλησή σου, αλλά θα διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάτι φαίνεται να αλλάζει στη ζωή σου. Θα μπορούσε να είναι μια νέα φιλία που γεννιέται, μια νέα ερωτική γνωριμία ή ένας νέος συνεταιρισμός. Ό,τι και να είναι θα αλλάξει τη ζωή σου με συναρπαστικό τρόπο. Υπάρχουν μέρες που όλοι μας αντιμαχόμαστε το νεωτεριστικό και το άγνωστο, κάποιες άλλες όμως είμαστε πιο δεκτικοί. Σήμερα είναι η δική σου μέρα της αντίστασης. Αύριο όμως το σκηνικό θα είναι διαφορετικό…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι ξεροκέφαλη και απόλυτη σε θέματα που αφορούν στην οικογενειακή σου ζωή ή τη σχέση σου με το σύντροφό σου. Με αυτόν τον τρόπο όμως δημιουργείς περισσότερη ένταση και δεν αφήνεις περιθώρια επίλυσης των όποιων προβλημάτων. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου θα χρειαστεί σήμερα για να μην δημιουργήσεις κάποια νέα δυσεπίλυτα προβλήματα. Κάποια σημαντικά βήματα θα κάνεις σήμερα που θα σηματοδοτήσουν την εξέλιξη της καριέρας σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η διαίσθησή σου σε προειδοποιεί για ένα παρασκήνιο που δεν μπορείς ακόμη να εντοπίσεις. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που δημιουργείται στον επαγγελματικό σου χώρο ή για μια προδοσία σε προσωπικό επίπεδο. Το μέλλον θα δείξει. Ως προς τα αισθηματικά σου, εάν έχεις ανάγκη να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά και ίσως μακροχρόνια για να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα. Η αγάπη κερδίζεται σταδιακά και δεν χαρίζεται…

Read More

And More