Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (10/8)

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Μην πιέζεσαι σήμερα να πάρεις αποφάσεις για τις οποίες είτε έχεις αμφιβολίες, είτε δεν είσαι αρκετά ενήμερη. Άφησε το χρόνο να κυλήσει και να ξεκαθαρίσουν πρώτα κάποιες καταστάσεις. Επίλεξε τις μεταμεσημβρινές ώρες για να κάνεις κινήσεις ματ στα εργασιακά, καθώς στον τομέα της φήμης και της καριέρας, ευνοείσαι περισσότερο. Γίνεσαι λίγο αντιδραστική απέναντι στο ερωτικό  σύντροφο σου κι αυτό ίσως να δημιουργήσει προβλήματα, εντάσεις και διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, καλά θα κάνεις  να ασχοληθείς με το βαθύτερο εαυτό σου, τα συναισθήματα και τις πραγματικές σου ανάγκες.

 

Ταύρος
Λίγο αντιφατική και αγχωτική προβλέπεται η σημερινή μέρα και θα πρέπει να διατηρήσεις  την ψυχραιμία σου. Κάποιες αποφάσεις που λαμβάνονται από άλλους, έρχονται σε αντίθεση με τα δικά σου σχέδια. Επωφελήσου από τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στα εργασιακά και επεξεργάσου κάποιες λεπτομέρειες καλύτερα. Ο τρόπος που εκφράζεσαι απόψε στο σύντροφο σου χρειάζεται προσοχή. Ή δεν τα λες καλά εσύ ή εκείνος δεν αντιλαμβάνεται σωστά τα λόγια σου. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα την γκρίνια και γέμισε το χρόνο σου με ευχάριστες δραστηριότητες.

 

Δίδυμοι
Η δυσκολία συγκέντρωσης αλλά και η συναισθηματική σου φόρτιση σήμερα κάνει τη μέρα σου περίπλοκη και κουραστική για αυτό απόφυγε σημαντικά ραντεβού και τη λήψη αποφάσεων. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά. Έστω και αν δεν τις εμπιστεύεσαι σήμερα, μην τις ακυρώνεις και μην τις αμφισβητείς. Ξεκλείδωσε και έκφρασε τα συναισθήματα σου απόψε στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κούραση και η μονοτονία σε έχει κυριεύει και σε οδηγεί σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

 

Καρκίνος
Κράτησε θετική στάση σήμερα απέναντι στα νέα δεδομένα που προκύπτουν στη ζωή σου. Σκέψου και λειτούργησε  διαλλακτικά έως ότου να καταλάβεις τι συμβαίνει και τι είναι προς όφελος σου. Η όρεξη και διάθεση σου για δημιουργικότητα στα εργασιακά, σε  κάνει αποτελεσματική και εξαιρετικά γρήγορη σε κινήσεις και ενέργειες. Η ειλικρινής σου διάθεση απέναντι στο σύντροφο σου απόψε κερδίζει το χαμένο έδαφος. Ανακτάς την εμπιστοσύνη του κι αυτό επαναφέρει τις ισορροπίες στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, επιδίωξε επαφές με φίλους που η καθημερινότητα και τα προβλήματα της, σας έχουν απομακρύνει.

 

Λέων
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ενέργεια σου σήμερα για αυτό και μπορείς να καταφέρεις πολλά. Αυτό που θα πρέπει λίγο να προσέξεις, είναι ο τρόπος επικοινωνίας σου. Μην εμπλέκεις συναισθηματισμούς στα εργασιακά. Μην ξεχνάς  πως οι καιροί είναι δύσκολοι και ο καθένας κοιτά τα δικά του συμφέροντα. Η γοητεία και ο μαγνητισμός που εκπέμπεις δεν μπορεί να αφήσει το σύντροφο σου αδιάφορο. Ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, κοιτάξου καλύτερα στον καθρέφτη σου και αναλογίσου το ποιος θα μπορούσε άραγε να σου αντισταθεί.

Παρθένος
Οι αμυντικές απαντήσεις και κινήσεις σήμερα όχι μόνο δεν θα φέρουν αποτέλεσμα, αντίθετα θα περιπλέξουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Κατεύνασε τις ανασφάλειες και ανησυχίες σου και κρίνε αντικειμενικά τα γεγονότα. Μπορεί κάποιες νέες εργασιακές προτάσεις να φαίνονται ιδιαίτερα δελεαστικές, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική και επιλεκτική με τις δεσμεύσεις σου. Ασχολήσου με το σπίτι, την οικογένεια και το σύντροφο σου απόψε και πέρασε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, η ενασχόληση και η τακτοποίηση των προσωπικών σου χώρων, της ντουλάπας σου θα σε  κάνει να νιώσεις καλύτερα.

 

Ζυγός
Έλεγξε την τάση σου σήμερα να παρερμηνεύεις όλα αυτά που ακούς και κάνε μια δεύτερη σκέψη, προτού απαντήσεις. Μην αφήνεις την προσοχή σου να αποσπάται από τα όσα συμβαίνουν γύρω σου στα εργασιακά. Μείνε πιστή και αφοσιωμένη σε αυτά που μέχρι εχθές σε γέμιζαν αισιοδοξία και δύναμη. Διατύπωσε με σαφήνεια τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο σύντροφο σου και μην τον μπερδεύεις περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη,  φρόντισε να απαλλαγείς  από τη συντροφιά και συναναστροφή σου με απαισιόδοξους ανθρώπους.

 

Σκορπιός
Απόφυγε σήμερα τις παρεξηγήσεις, τις διαφωνίες και τις εντάσεις. Λίγο η ψυχολογία σου που δεν είναι και στα καλύτερα της, λίγο η ασυνεννοησία που επικρατεί γύρω σου, σου δημιουργούν σύγχυση. Μην εξουθενώνεις τον εαυτό σου και μην διακινδυνεύεις την υγεία σου με την τόση δουλειά. Ρίξε λιγάκι τους τόνους και ξεκουράσου. Η κατανόηση που δείχνεις στον ερωτικό σύντροφο σου, μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, απρόσμενα γεγονότα θα φέρουν ευχάριστες καταστάσεις και θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

 

Τοξότης
Καιρός να εγκωμιάσεις τον εαυτό σου για τα όσα έχεις ξεπεράσει και καταφέρει μέχρι σήμερα και να σταματήσεις  την αυστηρή, κακή κριτική. Άλλωστε οι εξελίξεις μέρα μέρα, αποδεικνύουν περίτρανα πως έχεις  ανακτήσει και πάλι τον απόλυτο έλεγχο. Οι συναισθηματισμοί σου δημιουργούν αναποφασιστικότητα και διλήμματα στα εργασιακά. Φρόντισε για τα δικά σου συμφέροντα και όχι των άλλων. Μετά από μια καταιγίδα έρχεται και η ηλιοφάνεια,  έτσι και στη σχέση με το σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, επωφελήσου από  το καλό κλίμα και την καλή σου διάθεση  και φρόντισε  να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου.

 

Αιγόκερως
Ικανοποίησε σήμερα την ανάγκη σου για λίγη χαλάρωση και ξεκούραση και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Θα λάβεις πραγματική ικανοποίηση και θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου αν μείνεις  λίγο περισσότερο σπίτι και ασχοληθείς  με αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν δεν λάβεις θετικά σχόλια και εγκώμια στα εργασιακά  μην απογοητεύεσαι. Να ξέρεις μόνο πως έχεις καταπλήξει και εντυπωσιάσει με τις δυνατότητες σου και κάτι καλό μαγειρεύεται πίσω από την πλάτη σου. Ανοίξου περισσότερο στο σύντροφο σου προκειμένου να εισπράξεις  και έμπρακτα το ενδιαφέρον του. Εσύ που είσαι μόνη, μη γίνεσαι τόσο ανυπόμονη. Η τύχη είναι με το μέρος σου και προετοιμάζει κάτι καλό για εσένα.

 

Υδροχόος
Παράμεινε σταθερή στους στόχους και τις απόψεις σου και μην κάνεις το χατίρι αυτών που θέλουν να σε αποσυντονίσουν και να επωφεληθούν από τις ιδέες σου. Κέρδισε την εμπιστοσύνη συνεργατών και ανώτερων σου στα εργασιακά. Δείξε το δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητες σου. Προσκλήσεις και εκπλήξεις σε περιμένουν απόψε από το σύντροφο σου. Άδειασε λοιπόν το μυαλό σου από ότι σε βασανίζει και απόλαυσε τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, μην ξαφνιαστείς αν κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου ζητήσει μια ακόμα ευκαιρία.

 

Ιχθείς
Η Σελήνη και η Αφροδίτη προετοιμάζουν τις δυνάμεις τους και σου εξασφαλίζουν μια ευχάριστη και δημιουργική περίοδο. Δεν έχεις ακόμα μια πλήρη εικόνα για τις εργασιακές επιδιώξεις και κινήσεις σου, γι’ αυτό καλύτερα να περιμένεις προτού καταλήξεις σε αποφάσεις και οριστικοποιήσεις νέων συμφωνιών. Βρες εναλλακτικές λύσεις στα όσα δημιουργούν προβλήματα και διαφωνίες με το σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και απόλαυσε νέες γνωριμίες και το έντονο φλερτ.

 

 

Read More

And More