Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (10/9)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η  Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο ηλιακό 11ο σπίτι σου κι έτσι μπορείς να επενδύσεις ιδιαίτερα στις φιλίες, στις συνεργασιακές προσπάθειες ή στην αναζήτηση της προσωπικής σου ευτυχίας. Ενώ συνεργάτες επιδιώκουν να σου αποσπάσουν συνομιλίες και πληροφορίες, εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να πεις, πότε και πως. Πρέπει εσύ να αποφασίσεις αν θα πρέπει να μιλήσεις στον ερωτικό σύντροφό σου, τι θα πεις και πως θα το πεις. Δική μου άποψη είναι πως πρέπει να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα και  να πεις χαζομαρούλες. Έτσι για να περάσει η μέρα αναίμακτα. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε απόψε την καρδιά σου, αναλογίσου τις δικές σου ευθύνες, αξιοποίησε και αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου και να είσαι βέβαιη πως πολύ σύντομα όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα βάλε για λίγο στην άκρη την ανάγκη του να κρέμεσαι από την αποδοχή και επιβράβευση των άλλων και βάλε σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τα θέλω  σου. Κράτησε και λάβε υπόψη σου απόψεις συνεργατών που είναι τεκμηριωμένες και δοκιμασμένες οι προθέσεις τους. Μη γίνεσαι έρμαιο του καθενός καλοθελητή και μην επηρεάζεσαι.  Μείνε πιστή στις δικές σου γνώσεις, εμπειρίες και φυσικά στο ένστικτό σου για κάθε σου απόφαση. Επίλεξε να περάσεις ένα χαλαρό και ήρεμο βράδυ με το σύντροφό σου και απόφυγε σχολαστικές σκέψεις και συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δεν φαντάζεσαι πόσο κοντά σου είναι ο μεγάλος έρωτας, για αυτό πάρε τα πάνω σου και μην πέφτεις ψυχολογικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσο πιο ανοιχτή είσαι σε νέες προτάσεις και ιδέες σήμερα, τόσο πιο εύκολα θα βρεις και τις λύσεις που χρειάζεσαι. Κρίνεις δίκαια και αντικειμενικά τα όσα συμβαίνουν στον εργασιακό σου χώρο, όμως θα πρότεινα να υπερασπιζόσουν τα δικά σου συμφέροντα και μάλιστα με δυνατή φωνή, παρά των άλλων. Μην αμελείς σημαντικά πράγματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άκουσέ τον και λάβε υπόψη σου τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνικότητά σου είναι κι αυτή που κρύβει τις ευκαιρίες. Για αυτό μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ανοίξου, μίλα και μην ξεχνάς να χαμογελάς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή Τρίτη είναι μια καλή μέρα για σχεδιασμό και στρατηγική. Μπορείς να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θα σου επιτραπεί να υπερασπιστείς τα δικά σου συμφέροντα. Μικρές και παροδικές δυσκολίες στα εργασιακά προσπέρασε τες με χιούμορ και αισιοδοξία. Πρόσεξε πως θα διαχειριστείς τις συζητήσεις απόψε με τον αγαπημένο  και επιλεγμένο σύντροφό σου -άλλα λέτε και άλλα καταλαβαίνετε. Εσύ που είσαι μόνη, μην επηρεάζεσαι απ’ τις απόψεις των άλλων. Δική σου είναι η ζωή και εσύ αποφασίζεις τι θέλεις και τι όχι. Προσοχή στις σπατάλες και τα έξοδα.

 

ΛΕΩΝ
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για ανταλλαγή ιδεών, απόψεων και εμπειριών. Αν δεν σε κυριεύσει ο εγωισμός σου και αν δεν παριστάνεις την παντογνώστρια, θα επωφεληθείς σημαντικά. Κάθε κίνησή σου στα εργασιακά χρειάζεται προσοχή. Καλώς ή κακώς, διανύεις μια σημαντική περίοδο στη ζωή σου με όλα της τα δύσκολα. Μην υποτιμάς τις προσπάθειες προσέγγισης του ερωτικού σου συντρόφου. Άκουσέ τον και θα δεις ότι θα ανέβεις ψυχολογικά. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς δήθεν και τάχα. Να είσαι ειλικρινής και δεν θα χάσεις. Ε, και κάποιες μικροσπατάλες σου επιτρέπονται σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τη Σελήνη όλη μέρα στον τομέα της εργασίας και της ψυχικής υγείας και ισορροπίας σου, ξέρεις που πρέπει να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου. Η ανταλλαγή ιδεών στα εργασιακά θα σε βοηθήσει στο να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Κάνε πράγματα απόψε που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς από την ένταση. Πάρε πρωτοβουλίες και μην περιμένεις από το σύντροφό σου να μυρίσει τα νύχια του. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα σε πρακτικότητα και συναίσθημα. Ξέρεις πια τι να διαλέξεις και που να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου. Μην παρασύρεσαι σε αγορές που φαντάζουν ευκαιρίες.

 

ΖΥΓΟΣ
Ικανοποίησε την ανάγκη σου για προσωπικές απολαύσεις, για έκφραση και δημιουργικότητα σήμερα. Με σύμμαχό σου το πλανητικό σκηνικό μπορείς να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Εμπιστεύσου τα φυσικά ταλέντα σου στα εργασιακά, που δεν είναι άλλα από την ευστροφία, τη γνώση και την εμπειρία σου. Πρέπει και επιβάλλεται να δώσεις κάποιες εξηγήσεις στον ερωτικό σύντροφό σου, αν δεν θέλεις να κάνεις χειρότερα τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη, ο έρωτας της ζωής σου καραδοκεί λίγα μόλις βήματα από κοντά σου. Αρκεί να βγεις λίγο από το σπίτι και το καβούκι σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σήμερα σε υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι καιρός να βρεις τις συναισθηματικές σου ισορροπίες που όλα τελικά από εκεί ξεκινούν και εκεί τελειώνουν. Η διορατικότητα και το ένστικτό σου είναι αυτά που κάνουν τα θαύματα  στα εργασιακά. Προφυλάξου και κάνε τις ανάλογες κινήσεις. Η τελειότητα που ψάχνεις σου δημιουργεί και τα μεγαλύτερα διλήμματα στα συναισθηματικά. Σκέψου πως όπως εσύ έχεις τις αδυναμίες σου, τις έχουν και οι άλλοι.  Αυτό ισχύει και για σένα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, όσο και για σένα που αναζητάς το μοναδικό σύντροφο στη ζωή σου. Απόφυγε συμφωνίες που αφορούν στα οικονομικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα, είσαι σε θέση να φέρεις συζητήσεις και συμφωνίες στα μέτρα σου, να συλλέξεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και να κάνεις, όπως άλλωστε οφείλεις ευτυχισμένο τον εαυτό σου. Έξυπνες και στοχευμένες κινήσεις χρειάζονται τα επαγγελματικά σχέδιά σου, γι’ αυτό μην αναλώνεσαι άσκοπα. Αισιοδοξία, ερωτισμό και ρομαντική διάθεση σε γεμίζει το πλανητικό σκηνικό. Τι άλλο χρειάζεσαι για να νιώσεις πλήρης στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, άφησε τη γοητεία σου και το σύμπαν να δράσουν  για σένα. Ακολούθησε κατά γράμμα το οικονομικό πρόγραμμά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κινήσου σήμερα έξυπνα και διπλωματικά. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να φέρεις τα σχέδια και τα πράγματα σε μια σειρά. Απόφυγε προστριβές με συνεργάτες και ανώτερους σου στα εργασιακά. Διατήρησε τις καλές σχέσεις μαζί τους και δεν θα χάσεις… να είσαι βέβαιη. Καθησύχασε λίγο τα πράγματα και το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε. Είστε και οι δύο σε μια κακή διάθεση και ψυχολογία. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μην τις απορρίπτεις. Δώσε λίγο χρόνο να εξελιχθούν και να ωριμάσουν. Άσκοπες αγορές μόνο κακό θα κάνουν στον οικονομικό προϋπολογισμό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου όλη τη μέρα, καιρός να φροντίσεις τον εαυτό σου -σωματικά και ψυχικά. Η ανάγκη και η επιθυμία σου για ανεξαρτησία στα εργασιακά μπορεί να σε κάνει λίγο προκλητική στη συμπεριφορά σου. Ρίξε τους τόνους και την έπαρση που σε διακρίνουν. Προκάλεσε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Θα νιώσετε καλύτερα και οι δυο, αρκεί να καταφέρετε να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους και να είστε ειλικρινείς. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρ, διασκέδασε και γέμισε τις συναισθηματικές μπαταρίες σου. Βάλε ένα φρένο στις οικονομικές σπατάλες.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα επιβάλει να κρατήσεις χαμηλό το προφίλ σου, να κινηθείς διαλλακτικά και να διατηρήσεις ήπιους τους τόνους στις όποιες συζητήσεις προκύψουν. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με την οικογένεια, τα προσωπικά και τα ερωτικά σου. Οι αλλαγές που προκύπτουν στα εργασιακά σε κάνουν να νιώθεις άγχος. Εμπιστεύσου τις δυνατότητες, το ένστικτο και τον εαυτό σου κυρίως. Άκουσε αυτά που έχει να σου πει ο ερωτικός σύντροφός σου και μάζεψε ό,τι προλαβαίνεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες προκύπτουν στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Read More

And More