Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (10/1/2018)

Η ημέρα θα έχει ερωτικό ενδιαφέρον καθώς οι ρομαντικές σχέσεις εμπλέκονται με ανεξερεύνητες υποθέσεις και προσδοκίες. Οι οικονομικές πιέσεις μας υπενθυμίζουν την δυσάρεστη δυναμική που πρέπει να αντιμετωπιστεί..

ΚΡΙΟΣ
Δεν είσαι σίγουρη προς τα πού να στρέψεις το βλέμμα σου πρώτα καθώς υπάρχουν υπερβολικά πολλές μεταβλητές στην εξίσωση. Ίσως σκέφτηκαν ότι όλα είναι εξίσου σημαντικό, όμως ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσεις σε ζητήματα που χειρίστηκες χθες και ζητούν και σήμερα τον χρόνο σου. Τα καλά νέα είναι ότι τώρα έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, κάτι που σου αρέσει. Παρόλα αυτά, αν η συμπεριφορά σου είναι πολύ δραστική, οι φίλοι σου μπορεί να μην είναι εκεί για να σε βοηθήσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα αισθάνεσαι παγιδευμένη ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία σου και δεν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά. Προσοχή όμως, ένα αναπάντεχο γεγονός θα χαλάσει την πρόοδό σου και θα βαδίζεις στην αβεβαιότητα. Μην αγχώνεσαι, δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Προσοχή στα οικονομικά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ημέρα είναι αρκετά πιεστική για εσένα καθώς έχεις βαρύ πρόγραμμα στη δουλειά, όμως έχεις μία έντονη πεποίθηση ότι σήμερα μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια. Φυσικά και θα υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί στην παραγωγικότητά σου, όπως π.χ. η κούραση. Μην ξεχνάς ότι είσαι άνθρωπος και όχι μηχανή. Παρόλα αυτά θα πετύχεις πολλά και μην αφήσεις κανέναν να αμφισβητήσει την πρόοδό σου και τη σκληρή δουλειά που κάνεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι σε πιο χαλαρή διάθεση σήμερα και κάνεις όνειρα για το μέλλον, περιμένοντας να γίνουν πραγματικότητα. Να θυμάσαι ότι έχεις περισσότερες δυνατότητες από ποτέ να πετύχεις τους στόχους σου αλλά αυτό απαιτεί να βάζεις το 100% του εαυτού σου σε ότι και αν κάνεις τώρα. Πρέπει να αποφασίσεις αν θα είσαι ικανοποιημένη με το να ζεις τη φαντασίωση ή αν θέλεις η φαντασίωση αυτή να γίνει κομμάτι της πραγματικής σου ζωής. Η επιλογή είναι δική σου.

 

ΛΕΩΝ
Αισθάνεσαι καθηλωμένη σε μία ρουτίνα, η οποία περιορίζει την αληθινή ανάγκη σου για ευτυχία. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που έχουν οδηγήσει σε αυτήν την κατάσταση, όμως δεν είσαι τόσο παγιδευμένη όσο νομίζεις. Από σήμερα έχει την επιλογή να κάνεις αυτό που θα επηρεάσει το μέλλον σου και πρέπει να πάρεις μία σοβαρή απόφαση. Σήκωσε τα μανίκια και επέστρεψε στη δουλειά και σίγουρα θα επιλέξεις αυτό που θα είναι πολύ καλό για το μέλλον σου. Μπορείς να εκπληρώσεις με χαρά τις υποχρεώσεις σου και μετά να κάνεις ελεύθερα όσα όνειρα επιθυμείς. Μοιράσου αυτήν τη χαρά με τον αγαπημένο σου και μην τον αφήνεις στο περιθώριο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις διάθεση για περιπέτεια σήμερα και οι φίλοι σου είναι οι σύμμαχοί σου σε ότι και αν θες να κάνεις. Θέλεις πραγματικά να ζήσεις μία ζωή όπου μπορείς να εμφανίζεσαι όπως είσαι και όχι όπως θα θέλουν οι άλλοι να είσαι. Παρόλα αυτά, υπάρχει τώρα ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού κόσμου σου τώρα. Ευτυχώς, η προσαρμόσιμη φύση σου σού επιτρέπει να κρατάς μία απόσταση. Μην ανησυχείς για τη γεφύρωση του χάσματος ακόμα, η ευκαιρία σου να το κάνεις θα έρθει. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να δεις πρόοδο, αλλά ο μελλοντικός εαυτός σου θα σε ευχαριστήσει για αυτή σου την επιλογή και υπομονή στην παρούσα φάση.

 

ΖΥΓΟΣ
Λατρεύεις να συμπαραστέκεσαι στους γύρω σου και το ίδιο θα κάνεις και σήμερα. Παρόλο που δεν έχεις διάθεση, θα φορέσεις το καλύτερο χαμόγελό σου και θα είσαι εκεί για όσους σε χρειαστούν. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου και να του αποκαλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Η κατάκτηση των φαντασιών σου δεν είναι απόδραση, είναι απαραίτητη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα συναισθήματά σου σε καθοδηγούν και όσοι είναι κοντά σου θα καταλάβουν αμέσως τι σου συμβαίνει χωρίς να πεις λέξη. Μίλησε με τους φίλους σου, αλλά και με τον αγαπημένο σου για όσα σε προβληματίζουν και αμέσως θα αισθανθείς καλύτερα. Συγκράτησε τον θυμό σου και να είσαι ευγενική με τους γύρω σου, είναι εκεί για να σε βοηθήσουν. Συν ότι η ηρεμία βελτιώνει τις πιθανότητές για την επίλυση ενός υπάρχοντος προβλήματος και για να πάρεις αυτό που θέλεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δημιουργικότητά σου μπορεί να μην είναι προφανής σε κανέναν άλλο σήμερα, αλλά αυτό είναι εντάξει για εσένα. Δεν ψάχνεις τώρα την προσοχή επειδή έχεις σημαντικούς στόχους για να εστιάσεις. Η καινοτόμος προσέγγισή σου σε καθημερινά καθήκοντα όπως τα οικονομικά θα αντιμετωπίσει πιθανώς αντίσταση και δεν θέλεις να χάνεις χρόνο υπερασπιζόμενη τη στρατηγική σου. Οι ανορθόδοξες ιδέες σου μπερδεύουν τους άλλους και οι συμβουλές τους δεν θα είναι εποικοδομητικές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το βάρος της πρόσφατης κοσμικής μετατόπισης μπορεί τελικά να φτάσει σε εσένα. Η προσπάθειά σου να επηρεάσεις τον κόσμο δεν είναι μόνο μια φευγαλέα σκέψη. Η επιθυμία σου να επανεξετάσεις τους στόχους σου, να καθορίσεις τις προτεραιότητες και να φτάσεις στην επιτυχία είναι μέρος του νέου σχεδίου σου. Αλλά σήμερα μπορεί να έχεις κάποιες διακοπές που θα σε αποθαρρύνουν και θα σε κάνουν να θέλεις να εγκαταλείψεις προσωρινά τις πραγματικές σου φιλοδοξίες. Στο σπίτι δώσε αρκετή σημασία και μην κάνεις περιττά έξοδα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δυστυχώς σήμερα δεν έχεις κανέναν αυτοέλεγχο για αυτό πρόσεξε πολύ και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Μην πιέζεσαι και εξήγησε και στον σύντροφό σου ότι σήμερα δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να συζητήσεις. Θα καταλάβει.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι πλανήτες σήμερα σε κάνουν να ταξιδεύεις σε άλλη Γη, άλλα μέρη. Η φαντασία σου είναι η πηγή της δημιουργικής σου δύναμης και αυτή είναι μια ευκαιρία να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η ηρεμία σου και η καλή σου διάθεση θα έχουν πολύ καλή επιρροή στη σχέση σου. Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτίωση, το βλέπεις και εσύ πια.

Read More

And More