Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/1)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η Σελήνη σήμερα κινείται στον τομέα της ιδιωτικότητάς σου και ενισχύει με θετική ενέργεια τη μέρα σου. Μπορείς να αντιμετωπίσεις τα σοβαρά και πρακτικά εργασιακά θέματα με σχετική ευκολία γι’ αυτό καλά θα κάνεις να περιορίσεις το άγχος. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου εμπνέει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσεις την προσπάθεια ανανέωσής της προκειμένου να τη διατηρείς ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

 

Ταύρος
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου είναι πλέον άμεσος μετά από μια περίοδο ανάδρομης ανάπαυσης πέντε μηνών κι αυτό μπορεί να ξυπνήσει την ανάγκη σου για αλλαγές στη ζωή σου. Όταν ένας πλανήτης βέβαια αλλάζει πορεία κινείται ακόμα αργά κι αυτό σημαίνει πως έχεις χρόνο να σκεφτείς, να ακούσεις τις ανάγκες σου και κατόπιν να λάβεις δράση. Απόφυγε συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη χαλάς τη μέρα σου για το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, άτομα από το παρελθόν πιθανά να προσπαθήσουν να εισβάλλουν στη ζωή σου. Μην αναστατώνεσαι και προσπάθησε να κάνεις τις σωστές επιλογές.

 

Δίδυμοι
Ο Ουρανός μόλις γύρισε σε ορθή πορεία κι αυτή η μετατόπιση μπορεί να ξυπνήσει τα μη αναγνωρισμένα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Τις επόμενες εβδομάδες ανακτάς την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και προχωράς στις απαραίτητες αλλαγές που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής σου. Σημαντικές και ειλικρινείς επικοινωνίες στα εργασιακά θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις στους στόχους σου. Ένας πιθανός και αδικαιολόγητος εκνευρισμός με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να χαλάσει τη μέρα σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέα σημαντικά πρόσωπα και γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου.

 

Καρκίνος
Η Σελήνη μετακομίζει σήμερα στο ηλιακό 2ο οίκο σου, δημιουργώντας σου την ανάγκη να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου, να απολαύσεις ανέσεις, να προσεγγίσεις φίλους και να ενισχύσεις την κοινωνικότητά σου. Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις ή αποκαλύψεις στα εργασιακά που θα διευκολύνουν τους στόχους σου. Πρόσεξε να μην μεταδώσεις το άγχος των προσωπικών σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σημαντικές και ανανεωτικές γνωριμίες προβλέπονται αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

 

Λέων
Ο Ουρανός μόλις γύρισε σε ορθόδρομη πορεία κι αυτό το γεγονός φαίνεται να ξυπνά την ανάγκη σου για αλλαγές. Δεδομένου ότι αυτή η στροφή επηρεάζει τον τομέα των εργασιακών, της καριέρας και της φήμης σου πιθανά να υπάρξουν κάποιες εκπληκτικές αποκαλύψεις τις επόμενες εβδομάδες. Ο έρωτας και η διασκέδαση κυριαρχούν σήμερα κι έτσι η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αποκτά νόημα και ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, το ερωτικό παιχνίδι και το φλερτ είναι άφθονο.

Παρθένος
Από σήμερα και για τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να είσαι ιδιαίτερα εμπνευσμένη και να εξασκήσεις τις πνευματικές σου πεποιθήσεις, να αναζητήσεις νέες γνώσεις, έννοιες και αλήθειες. Είναι μια εποχή αναζωπύρωσης των συμφερόντων σου, έργων, ταξιδιών και σπουδών. Η έκφραση της ανάγκης και της ανησυχίας στον ερωτικό σύντροφό σου να είσαι βέβαιη πως θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η αποψινή βραδιά σου αν βέβαια την εκμεταλλευτείς σωστά.

 

Ζυγός
Η μετακίνηση της Σελήνης στον κοινωνικό σου τομέα δίνει ενδιαφέρον στη μέρα σου. Μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου σε μια συγκεκριμένη αλήθεια, ίσως για μια σχέση, υποστήριξη ή οικονομική υπόθεση, καθώς ο Ουρανός κατευθύνεται απευθείας στον ηλιακό 8ο οίκο σου. Σήμερα υπάρχει καλή ενέργεια για την εξεύρεση δημιουργικών λύσεων σε οικογενειακά ή οικιακά προβλήματα. Μην επιτρέψεις στη νευρικότητά σου κυρίως τις βραδινές ώρες να χαλάσει την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αδικείς και μην υποτιμάς πρόσφατες νέες γνωριμίες.

 

Σκορπιός
Μετά από πέντε μήνες ανάδρομης κίνησης ο Ουρανός επανέρχεται σε ορθή πορεία και μία μέρα μετά την έκλειψη, μπορεί να υπάρξουν κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με τις στενές σχέσεις, οικογενειακά θέματα ή τα προσωπικά συναισθήματά σου. Τις προσεχείς εβδομάδες μπορεί να αισθανθείς ότι μια σχέση ή η στάση σου απέναντι σε μια εταιρική σχέση, αρχίζει να εξελίσσεται μετά από μια περίοδο προβληματισμού, στασιμότητας ή αβεβαιότητας. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και να αποφύγεις εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανές γνωριμίες αξιολόγησέ τες σωστά.

 

Τοξότης
Η Σελήνη κινείται σε αρμονία με το ζώδιό σου σήμερα και οι επιρροές της ενισχύουν την επικοινωνία και τη γοητεία σου. Ο Ουρανός μόλις γύρισε σε ορθή πορεία μετά από πέντε μήνες κι έτσι τις επόμενες βδομάδες μπορεί να υπάρξουν αλλαγές ή αποκαλύψεις σχετικά με την εργασία, την ευεξία και τα θέματα υγείας. Αισθάνεσαι όλο και περισσότερο την ανάγκη να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σου που θα βελτιώσουν τις καθημερινές σου συνήθειες. Εξαιρετικές είναι η σημερινές όψεις για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Γι’ αυτό φρόντισε να περάσεις καλά είτε είσαι μόνη, είτε όχι.

 

Αιγόκερως
Ο Ουρανός μόλις γύρισε ορθόδρομος μετά από πέντε μήνες κι αυτή η ετήσια αλλαγή κατεύθυνσης μπορεί να τονώσει τον ενθουσιασμό σου για αλλαγές. Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να αισθανθείς την εξουσία, ότι είσαι υπεύθυνη για τις αλλαγές και όχι στο έλεος αυτών. Δημιουργικές και πνευματώδεις αναζητήσεις καθώς και οικονομικά, επιχειρηματικά θέματα αρχίζουν να προχωρούν και να είναι πιο απλή η λήψη αποφάσεων. Η ανάγκη να απομονωθείς με τον ερωτικό σύντροφό σου και να ανανεώσεις τη σχέση σας μεγαλώνει. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό και οικείο σου περιβάλλον αναμένονται εκπλήξεις.

 

Υδροχόος
Ο αφυπνιστής Ουρανός έχει γυρίσει μετά από πέντε μήνες ανάδρομης κίνησης σε ορθή φορά, παρουσιάζοντας στον οικογενειακό, οικιακό σου τομέα αποκαλύψεις, εκπλήξεις ή και μια νέα σκέψη. Έτσι τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες θα έχεις την τάση να αισθάνεσαι περισσότερο υπεύθυνη για την πραγματοποίηση των απαραίτητων αλλαγών στη ζωή σου. Η διασκέδαση είναι απαραίτητο συστατικό για τη διατήρηση των ισορροπιών της συναισθηματικής σου ζωής. Για αυτό φρόντισε να περάσεις καλά σε κάθε περίπτωση -είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι.

 

Ιχθείς
Η ορθή πορεία του Ουρανού συμβάλλει στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης, της αποφασιστικότητας και της σαφήνειας που σχετίζονται ιδιαίτερα με τις μελέτες, τα προσωπικά συμφέροντα, τις συνδέσεις και την επικοινωνία. Λάβε υπόψη σου πως ακόμα κι όταν ένας πλανήτης γυρίζει χρειάζεται χρόνο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πιέζεις καταστάσεις. Αν και ήσυχο το βράδυ με τον ερωτικό σύντροφό σου, προβλέπεται ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, με την παρέα λίγων και καλών φίλων μπορείς να περάσεις εξαιρετικά όμορφα.

 

Read More

And More