Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/10)

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός
Κάτι από το παρελθόν, σύγχυση, όνειρα ή μια αίσθηση ότι έχεις χάσει μια προθεσμία ή ευθύνη μπορεί να σε ενοχλήσει. Συγχώρεσε τον εαυτό σου εάν δεν έχεις πετύχει ένα στόχο και μην βασανίζεσαι με σκέψεις. Απόφυγε τα ξεσπάσματα ζήλιας και κτητικότητας απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η διάθεσή σου για φλερτ και διασκέδαση καθώς και η επιθυμία σου να αποκοπείς από το παρελθόν ανεβάζει την ψυχολογία σου.

 

Ταύρος
Μπορεί να παλέψεις σήμερα με κάποιες αβεβαιότητες και μπορεί αυτό να είναι ένα σημάδι ή μια παρότρυνση για ένα διάλειμμα. Είσαι πιο ευαίσθητη από το συνηθισμένο στην αγάπη ή την κοινωνική σου ζωή. Μια δόση ανανέωσης τη χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου για αυτό πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε την ερωτική σας ζωή. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου εσύ που είσαι μόνη και να είσαι βέβαιη πως θα οδηγηθείς στο κατάλληλο πρόσωπο.

 

Δίδυμοι
Τα κίνητρα σήμερα και τις επόμενες δυο μέρες μπορεί να μειωθούν κι αυτό να σου στερήσει ενέργεια ή και την αισιοδοξία. Κάνε ένα διάλειμμα και προσπάθησε να ξεκουραστείς. Η μέρα είναι κατάλληλη για να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κολλάς σε ασήμαντες λεπτομέρειες και απορρίπτεις νέες γνωριμίες.

 

Καρκίνος
Καιρός να επικεντρώσεις τον ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου και να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που σε κάνουν πραγματικά και ουσιαστικά ευτυχισμένη και όχι παροδικά. Βρες τον τρόπο να γεφυρώσεις τις αποστάσεις και να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανανεωμένη σου εμφάνιση και η ανεβασμένη σου ψυχολογία δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο -πόσω μάλλον το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Λέων
Η Σελήνη ξοδεύει μια ακόμα μέρα στον δημιουργικό σου τομέα κι αυτό σου υπενθυμίζει για μια ακόμα φορά πως πρέπει να απολαμβάνεις τη ζωή. Τονίζει τη διάθεσή σου και ενισχύει την ανάγκη σου για πνευματική και συναισθηματική ανανέωση. Προσπαθώντας να εντυπωσιάσεις πολλές φορές τον ερωτικό σύντροφό σου του υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεσαι πιο αποφασισμένη από ποτέ για να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.


Παρθένος
Έχεις μπροστά σου μια ευχάριστη και δημιουργική μέρα που δεν θα πρέπει να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Δώσε έμφαση στην κοινωνική σου ζωή και επίτρεψε να εισβάλλουν στην καθημερινότητά σου νέα πρόσωπα. Να είσαι βέβαιη πως θα σου φανούν πολύ χρήσιμα στο άμεσο μέλλον. Κατανόησε τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου που αποφασίζει να σου ανοιχτεί. Αν είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλύτερα να το ξανασκεφτείς πριν απογοητευτείς.

 

Ζυγός
Η ευελιξία είναι ένα ισχυρό και σημαντικό κλειδί για την επιτυχία σήμερα. Μην υποτιμάς τις ικανότητές σου και λειτούργησε δραστικά και αποφασιστικά στα όποια απρόβλεπτα γεγονότα και προβλήματα παρουσιαστούν. Η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου γίνεται απόμακρη χωρίς λόγο κι αυτό δημιουργεί αποστάσεις που ολοένα μεγαλώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες και μην απογοητεύεσαι αν το άτομο που σε ενδιαφέρει κινείται νωχελικά.

 

Σκορπιός
Ευκαιρία σήμερα να κάνεις ένα διάλειμμα από υλικές αναζητήσεις ώστε να μπορέσεις να καλλιεργήσεις τις πνευματικές και συναισθηματικές ανάγκες σου. Απόλυτα ερωτική, συναισθηματική και τρυφερή είναι η ατμόσφαιρα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις κουραστεί από ανούσια φλερτ και πλέον φαίνεται να εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε άλλες πιο σταθερές καταστάσεις.

 

Τοξότης
Δεν λείπουν οι εντάσεις από τη σημερινή μέρα σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή σου και να αποφύγεις ξεσπάσματα που μόνο κακό θα κάνουν στην ψυχολογία σου και σε απομακρύνουν από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Βάλε φρένο στην κτητικότητα και την καχυποψία απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Αν σε προβληματίζει η συμπεριφορά του απέναντί σου, είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να μάθεις τι του συμβαίνει. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό και μην ποντάρεις συναισθηματικά σε νέες γνωριμίες.

 

Αιγόκερος
Έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σου δημιουργεί σήμερα το πλανητικό σκηνικό. Οι ανάγκες μπερδεύονται με τις επιθυμίες κι αυτό σου προκαλεί άγχος. Προσπάθησε να σκεφτείς θετικά και να απολαύσεις τη μέρα σου όσο καλύτερα μπορείς. Μην βάζεις τις ανάγκες αυτών που αγαπάς πάνω από τις δικές σου τουλάχιστον για σήμερα. Καιρός να σε καταλάβουν και λίγο εκείνοι. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως ο κεραυνοβόλος έρωτας σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου.

 

Υδροχόος
Άκρως επικοινωνιακή και κοινωνική προβλέπεται να είναι η σημερινή μέρα σου. Πολλές συναντήσεις και συζητήσεις ανεβάζουν την ψυχολογία και το δείκτη των προσδοκιών σου. Γίνε πιο τρυφερή και εκδηλωτική απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην κρατάς αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον προβλέπονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες και όχι της μιας βραδιάς.

 

Ιχθείς
Να είσαι σήμερα συναισθηματικά προετοιμασμένη να αναλάβεις νέες ευθύνες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κράτα τα σχέδιά σου ανοιχτά και τις προσδοκίες σου ρεαλιστικές για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Η ερωτική σχέση με το σύντροφό σου ήρθε η στιγμή να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Μην το φοβάσαι και κυρίως μην αφήνεις τα φαντάσματα του παρελθόντος να σε κυνηγούν. Εσύ που είσαι μόνη, οι εξελίξεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι αργές όμως είναι σταθερές και αξίζουν την προσμονή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164