Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/12)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο σήμερα να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον κάποιες στιγμές με τον Ερμή λίγο τσακισμένο, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε μια κριτική σκέψη, αλλά να νιώθουμε σαν νύχτα και μέρα με την μετάβαση απ’ την κατανόηση στην αποσύνδεση. Προετοιμάζεσαι για μια Πανσέληνο που μπορεί να φέρει συναισθηματικά θέματα και να σου υπενθυμίσει πράγματα που χρειάζονται την απόλυτη προσοχή σου. Την ένταση πάνω απ’ τις ανεκπλήρωτες ή ανυπότακτες ανάγκες σου θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις με περισσότερη προσοχή. Παρόλο που θέλεις να γίνεις απόλυτα κατανοητή στα θέλω σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου δεν φαίνεται να τα καταφέρνεις. Εσύ που είσαι μόνη, καταστάλαξε πρώτα εσύ η ίδια στις συναισθηματικές σου ανάγκες και κατόπιν κρίνε τους άλλους.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί να νιώσεις σήμερα πως δεν μπορείς να συγχρονιστείς με τις απαιτήσεις της μέρας και να θεωρείς ότι είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Εν όψη μιας Πανσελήνου νιώθεις έντονα συναισθήματα και ανάγκες γύρω απ’ τα εργασιακά και οικονομικά θέματά σου. Οι ειδήσεις ή και οι περιστάσεις είναι τέτοιες στα εργασιακά που μπορεί να σε κάνουν να αναθεωρήσεις ή να δεις με διαφορετικό τρόπο τις προοπτικές σου. Μπορείς να μάθεις πολλά απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να μάθεις να τον ακούς με προσοχή και να βάζεις για λίγο στην άκρη τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και σταμάτα να σκέφτεσαι απαισιόδοξα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατά κάποιο τρόπο επικεντρώνεσαι στην επίτευξη ειρήνης και αρμονίας στη ζωή σου, ένα άλλο μέρος όμως θέλει να σε βουτήξει σε προβληματικές περιοχές. Σήμερα είσαι πρόθυμη να πας τα εργασιακά σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω και να βελτιώσεις τις συνθήκες όχι μόνο της καθημερινότητάς σου, αλλά και να καταστρώσεις τα μελλοντικά σχέδιά σου. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο γεμίζοντας τα συναισθήματά σου. Γίνεσαι πιο εκδηλωτική και πιο τρυφερή με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προτιμάς να περάσεις τη μέρα και τη βραδιά σου με φίλους και να απολαύσεις την ανεξαρτησία σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανυπομονησία ή και η νευρικότητα απέναντι στους άλλους πρέπει να αντιμετωπιστούν, παρόλο που ίσως να αποφασίσεις να κρατηθείς μακριά μέχρι τουλάχιστον να ηρεμήσουν τα πράγματα. Θέματα εργασίας, υγείας και υπηρεσιών είναι στην πρώτη σειρά των σκέψεων και προβληματισμών σου τώρα και ίσως θα πρέπει να κάνεις κάποιες χρήσιμες αλλαγές. Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και ενόψει της αυριανής Πανσελήνου μπορεί να σου προκαλέσουν έντονη την ανάγκη για ξεκούραση. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απαισιοδοξείς για το μέλλον. Έρχονται ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ
Η αλλαγή σήμερα απόψεων ή σχεδίων μπορεί να σε αποδιοργανώσει ή και να σε δυσαρεστήσει προσωρινά. Απόφυγε να λάβεις αποφάσεις ή προσπάθησε να μάθεις απ’ τις διαφορές και όχι απλά να αντιδράς σε αυτές. Οι εξωτερικές υποχρεώσεις μπορεί να απαιτήσουν προσοχή ενόψει της αυριανής Πανσελήνου και ίσως οι φίλοι να χρειαστούν τη βοήθειά σου -μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσεις ή και να συνεργαστείς. Ένα πρόβλημα θαμμένο που έρχεται στην επιφάνεια στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, πιθανά να χρειάζεται ιδιαίτερη και προσεκτική μεταχείριση. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε την εμφάνισή σου και ανανέωσε την ντουλάπα σου προκειμένου να πάρεις τα πάνω σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής που δημιουργεί σήμερα μικρές προκλήσεις μπορεί να επισημάνει προβλήματα που οδηγούν σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Θα μπορούσε επίσης να καθυστερήσει την πραγματοποίηση αυτού που προσπαθείς να ολοκληρώσεις τώρα. Μια διαφορά απόψεων με συνεργάτες μην την αφήσεις να δημιουργήσει αποστάσεις ή και παρεξηγήσεις. Η Σελήνη πλησιάζει στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και ίσως είναι η στιγμή να αναλάβεις την ευθύνη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε μεγαλύτερη προσοχή στα όσα συμβαίνουν γύρω σου και θα καταλάβεις τις αξίες σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια για την αντιμετώπιση των υποχρεώσεών σου σήμερα οι οποίες χρειάζονται ψυχραιμία και πάνω απ’ όλα καλή διάθεση. Το αυριανό φεγγάρι που προετοιμάζεται, προσεγγίζει και διεγείρει την ανάγκη σου για περιπέτεια, διαφυγή, επέκταση μυαλού και νέες εμπειρίες. Ένα έργο ή μια μελέτη στα εργασιακά μπορεί να φτάνει σε σημείο καμπής ή και κορυφής αυτήν τη βδομάδα, γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Αγαπησιάρικο δείχνει να είναι το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν όλο και γυρίζει στα πόδια σου. Αξιολόγησε το σωστά πριν πάρεις μια απόφαση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι αποφάσεις και οι επιλογές μπορεί να είναι δύσκολες σήμερα, ιδιαίτερα αν το πρόγραμμά σου είναι χαοτικό και δεν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο για να τακτοποιήσεις τα πράγματα. Όταν πρόκειται για χρήματα ή εργασιακές εκκρεμότητες απόφυγε μια βιαστική προσέγγιση, καθώς μπορεί να υπάρχει μια τάση να ξεχάσεις ή να παραβλέψεις σημαντικές λεπτομέρειες. Καθώς προχωρά η ώρα πλησιάζουμε στην πραγματοποίηση της Πανσελήνου και τα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια. Απόλαυσε το χειμωνιάτικο φεγγάρι δημιουργώντας μια ρομαντική και ζεστή ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν και η μέρα σου δεν είναι ιδιαίτερα οργανωμένη σήμερα μπορείς να προσαρμοστείς και να μη χαλάσεις τη διάθεσή σου. Οι αλλαγές όμως αυτό το διάστημα θεωρούνται απαραίτητες και η ευελιξία θα κάνει τη μετάβαση πιο εύκολη. Μπορεί επίσης η ρουτίνα και η καθημερινότητα στα εργασιακά να σε έχει κουράσει και να βρίσκεσαι στην αναζήτηση νέων δραστηριοτήτων. Το φεγγάρι που προετοιμάζεται να ολοκληρωθεί φέρνει τα συναισθήματά σου στην επιφάνεια και ήρθε η στιγμή να αναγνωρίσεις τις ανάγκες της σχέσης με το σύντροφό σου. Το φλερτ πλέον γίνεται καθημερινότητα για σένα που είσαι μόνη και δείχνεις να το απολαμβάνεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι επικοινωνίες σήμερα φαίνεται να είναι ατελείς με τον Ερμή να σχηματίζει μικρές προκλήσεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κινήσεις τις υποθέσεις σου βήμα βήμα. Μικρές απογοητεύσεις στα εργασιακά μπορεί να σε ωθήσουν σε αλλαγές και αποφάσεις. Λάβε υπόψη σου πως τα συναισθήματά σου είναι έντονα και λίγο μπερδεμένα αυτήν τη στιγμή όμως θα ξεπεραστούν τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε να ακούσεις τι σου λέει η διαίσθησή σου και να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις. Το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε γίνεται μαγικό. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τον τρόπο να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ένα γράμμα ή ένα μήνυμα (πια) θα ήταν ό,τι πρέπει, μιας και εκφράζεσαι ποιητικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα συναισθήματά σου τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα σήμερα αλλά μπορείς να διατηρήσεις τον έλεγχο. Απόλαυσε νέες ιδέες και παίξε, πειραματίσου με αυτές χωρίς όμως να ξεπερνάς τα όρια. Σου υπενθυμίζω πως πρέπει να είσαι προσεκτική με τις επαγγελματικές αποφάσεις σου και πριν προχωρήσεις σε δεσμεύσεις να πάρεις το χρόνο σου. Το φεγγάρι που προχωρά στην ολοκλήρωσή του, γεμίζει την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου με μαγεία και ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να προετοιμαστείς ψυχολογικά για νέες συναρπαστικές γνωριμίες και να απελευθερωθείς απ’ τις ερινύες του παρελθόντος.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Σελήνη που πλησιάζει στο σπίτι και την οικογένεια, σου υπενθυμίζει την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο ουσιαστικό χρόνο να λύσεις προβλήματα και να καλύψεις συναισθηματικές ανάγκες. Μπορεί να λάβεις συμβουλές στα εργασιακά που σε ενοχλούν, όμως αν τις επεξεργαστείς σωστά είναι βέβαιο πως θα βοηθηθείς. Ιδανική η βραδιά για να την περάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και προετοίμασέ του εκπλήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, ανάπτυξε την κοινωνικότητά σου και αφέσου στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ.

Read More

And More