Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/12)

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είσαι διατεθειμένη να αξιολογήσεις ή ακόμα και να αμφισβητήσεις συγκεκριμένες πεποιθήσεις, διαδρομές μάθησης ή και ενδιαφέροντα καθώς αναρωτιέσαι αν σε αντιπροσωπεύουν. Κίνητρα και ενθουσιασμό εμπεριέχουν οι επόμενες μέρες που σου επιτρέπουν να ονειρεύεσαι. Σε συναισθηματικό επίπεδο είσαι λίγο πιο ευάλωτη κι αυτό μπορεί να βγάλει παραπονάκια και γκρίνια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου καλά αν το παρελθόν σου αξίζει τον κόπο να συνεχίζει να σε απασχολεί.

 

Ταύρος
Οι σχέσεις σου σήμερα είναι πιο πνευματικές, ευχάριστες και λίγο εκπαιδευτικές. Είσαι πιο τολμηρή από ότι συνήθως και έτοιμη να ασχοληθείς με υποθέσεις που έχουν σημειώσει καθυστερήσεις. Υπάρχουν πολλά να σκεφτείς αυτές τις μέρες γύρω από τα επαγγελματικά σου όμως προς το παρόν μετράς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Ο Άρης εξακολουθεί να διέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και αυτό σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε φάση εκκόλαψης για έργα και σχέδια. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της,  είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι.

 

Δίδυμοι
Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις την αξία της ομάδας καθώς η μεγάλη επιτυχία προέρχεται από προσπάθειες που έχουν γίνει με άλλους. Αρκετά πιεστική προβλέπεται η μέρα σου στα εργασιακά για αυτό και θα πρέπει να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια. Αν θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον ερωτικό σύντροφό σου προτίμησε τη σημερινή μέρα. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία αρχίζει να προσθέτει ενδιαφέρον στις μέρες σου.

 

Καρκίνος
Οι προσπάθειές σου σήμερα μπορούν να σε βοηθήσουν να αισθανθείς περισσότερο μια αίσθηση κατεύθυνσης. Μπορεί να υπάρξει εξωτερική αναγνώριση για εκείνα τα πράγματα που κάνεις έξω από τα καθήκοντα σου ή θα μπορούσες να αισθάνεσαι ιδιαίτερα περήφανη για τις προσπάθειές σου. Μετά από πολλούς μήνες επανεκτίμησης της καριέρας ή της πορείας της ζωής σου, τα κίνητρα επανέρχονται για να επιδιώξεις την εκπλήρωση των στόχων σου. Το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου παίζει κυρίαρχο ρόλο. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ με διακριτικότητα.

 

Λέων
Σήμερα μπορεί να καταβάλλεις προσπάθεια ή να κάνεις επιπλέον βήματα για να προσεγγίσεις και να βοηθήσεις τους άλλους. Είσαι ενθουσιασμένη και θέλεις να ξεκινήσεις μια περιπέτεια είτε μικρή είτε μεγάλη. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για την επιδίωξη πνευματικών ενδιαφερόντων και σπουδών καθώς και για την ανάπτυξη δεξιοτήτων κυρίως στα εργασιακά. Άκρως ερωτικό το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ευκαιρίες και νέες γνωριμίες σε φέρνουν στο επίκεντρο.

Παρθένος
Απρόβλεπτα εμπόδια ή καταστάσεις διαταράσσουν το πρόγραμμα της ημέρας σου. Ωστόσο είναι μια δυνατή στιγμή για να μάθεις κάτι σημαντικό για τον εαυτό σου, ένα συγκεκριμένο άτομο ή ένα έργο. Οι παρεμβολές στα εργασιακά είναι ελάχιστες, καθιστώντας ευκολότερη τη δράση και τη λήψη αποτελεσματικών αποφάσεων. Απόλαυσε τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που σου παρέχει η αγκαλιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση εσύ θα αποφασίσεις πόσο ευνοϊκή είναι για σένα.

 

Ζυγός
Βρες κίνητρα και πνεύμα με τον Άρη να αυξάνει ταχύτητες. Μια ισχυρότερη αίσθηση ανανέωσης στην εργασία ή η δράση με κάποιον άλλον μπορεί να είναι ικανοποιητική και παραγωγική δίνοντάς σου λύσεις. Μπορεί να συμμετάσχεις σε μια πολύ εποικοδομητική συνομιλία που θα βοηθήσει να νιώσεις ότι κάνεις βήματα μπροστά. Ακολούθησε αδιαμαρτύρητα το πρόγραμμα του ερωτικού σου συντρόφου και δεν θα χάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ και ευχάριστες συνομιλίες σε κάνουν να νιώσεις όμορφα.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη παραμένει όλη τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και η εστίαση είναι στον συναισθηματικό κόσμο σου. Θα μπορούσες να αισθανθείς ξαφνικά την επιθυμία να αναλάβεις δράση στα θέματα που αφορούν στα χρήματα, την εργασία ή θέματα υγείας μιας και το προηγούμενο διάστημα τα απέφευγες. Οι εργασιακές εξελίξεις ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου. Παθιασμένες στιγμές με τον αγαπημένο σου κάνουν τη μέρα σου να κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, το ανούσιο φλερτ δεν σε αντιπροσωπεύει.

 

Τοξότης
Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη τη μέρα και θα μπορούσες να επωφεληθείς σήμερα επιδιώκοντας λίγη ξεκούραση, προβληματισμό και ψυχική αναζήτηση. Ωστόσο είναι πιθανό να αισθάνεσαι αρκετά γενναία ειδικά όταν πρόκειται να εκφράσεις την αγάπη σου ή τις πιο μοναδικές σου ιδιότητες. Η μέρα σου στα εργασιακά χρειάζεται λίγη διαλλακτικότητα. Φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι εσύ που είσαι μόνη, να απολαύσεις το φλερτ χωρίς όμως μεγάλες προσδοκίες.

 

Αιγόκερος
Οι συνθήκες της καθημερινότητα ή της διαβίωσής σου βελτιώνονται σημαντικά. Απόλαυσε τη θετική ενέργεια και τα νέα κίνητρα που παρουσιάζονται. Κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά δεν είναι τόσο σημαντικές όσο νομίζεις. Η συναισθηματική γενναιοδωρία σου δεν μπορεί να μην εκτιμηθεί από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρασύρεσαι σε συναισθήματα και ανθρώπους που δεν πρέπει.

 

Υδροχόος
Τα επίπεδα ενέργειας επιστρέφουν αυτές τις μέρες αργά αλλά σταθερά. Θα μπορούσες να αισθανθείς αυτήν την αναζωογονητική επιρροή ειδικά με την επικοινωνία, τα προσωπικά ενδιαφέροντα, τις φιλίες, τις ομαδικές δραστηριότητες. Απόφυγε λάθη στα εργασιακά που μπορεί να προκληθούν από τη βιασύνη σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, το καρνέ των θαυμαστών σου αρχίζει να γεμίζει.

 

Ιχθείς
Ίσως να αμφισβητήσεις σήμερα ένα μακροπρόθεσμο στόχο σου ή ακόμα και την τρέχουσα πορεία της καριέρας σου. Ταυτόχρονα η θετική ενέργεια είναι γύρω σου και οι ευκαιρίες προκύπτουν μέσα από τη δράση σου. Μοιράσου το πνεύμα, την πρόοδο και τον ενθουσιασμό σου με συνεργάτες. Είναι ιδανική η βραδιά για να την αφιερώσεις στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιόλογα άτομα προστίθενται στη ζωή σου.

Read More

And More