Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/9)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα είναι μια καλή μέρα για τη συναισθηματική σου επικοινωνία. Εκφράσου ελεύθερα και έλα κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα και συνεργάτες. Κάποια σχέδιά σου στα εργασιακά μπορεί να σημειώνουν καθυστερήσεις που δεν περίμενες. Μην απογοητεύεσαι και μην πισωγυρίζεις στις απόψεις σου. Μείνε σταθερή στους στόχους σου και σύντομα θα δεις και τα αποτελέσματα. Διώξε τις όποιες αμφιβολίες έχεις εις βάρος του ερωτικού συντρόφου και μην αφήνεις σκοτεινές σκέψεις να σε βαραίνουν. Εσύ που είσαι μόνη, η υπερτονισμένη γοητεία σου αυξάνει τους θαυμαστές σου. Με μια πιο προσεκτική ματιά θα ενθουσιαστείς από όσα συμβαίνουν γύρω σου. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που μπορεί να ενισχύσει το πορτοφόλι σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Όσο κυλά η μέρα καλό θα ήταν να προσέξεις τις παρορμητικές ενέργειες και αποφάσεις σου. Η ανυπομονησία που σε διακατέχει και πιθανά η κούρασή σου δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά. Μείνε πιστή στον προγραμματισμό των εργασιακών σου, όσο κι αν κάποια γεγονότα ή και πρόσωπα προσπαθούν να σε αποδιοργανώσουν. Η ρομαντική διάθεσή σου γεφυρώνει τις αποστάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και σου εξασφαλίζει μια διαφορετική από ότι συνήθως βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, μην αναμοχλεύεις το παρελθόν. Η νοσταλγία και η παραμονή σου σε αυτό δεν σε αφήνει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να ασχοληθείς σοβαρά με θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Είναι ευκολότερο να προωθήσεις τα εργασιακά σχέδιά σου μιας και οι ιδέες που γεννά το μυαλό σου μπορούν να απογειώσουν τα επιχειρήματά σου. Διατήρησε τον ενθουσιασμό σου και τις βραδινές ώρες χάρισε μια ιδιαίτερη βραδιά στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Δείξε του τα συναισθήματά σου και γοήτευσέ τον με την ακαταμάχητη γοητεία και παιδικότητά σου. Η εγκράτεια που δείχνεις το τελευταίο διάστημα στη διαχείριση των οικονομικών σου, αρχίζει να αποδίδει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανάμεικτα είναι σήμερα τα συναισθήματά σου και η διάθεσή σου μεταλλάσσεται διαρκώς, μαζί βέβαια με τα γεγονότα τα οποία εξελίσσονται γύρω σου. Κράτα τα θετικά και μην παρασύρεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου στα εργασιακά και τον έξυπνο τρόπο που ελίσσεσαι. Θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις μικρά εμπόδια και ανατροπές. Κάνε κάτι διαφορετικό απόψε για τον ερωτικό σύντροφό σου. Ίσως μια έκπληξη που θα του επιβεβαιώσει τα όσα αισθάνεσαι για αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, αν ψάχνεις να βρεις τρόπο να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή επιδιώκεις μια επανασύνδεση, γίνε άμεση και αποφασιστική.

 

ΛΕΩΝ
Βλέπεις και αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη σαφήνεια σήμερα τα σχέδια και τους στόχους σου. Με την  αυξημένη ενέργεια που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό και την καθαρότητα της σκέψης σου μπορείς να καταφέρεις τα απίστευτα. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα στα εργασιακά και μη σπαταλάς άσκοπα δυνάμεις και ενέργεια σε αδιέξοδες υποθέσεις. Μη μεγαλοποιείς τα πράγματα και μην δίνεις έκταση σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Έτσι χαλάς το όμορφο κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναθεώρησε λίγο τις απόψεις σου και ρίξε λίγο τα στάνταρ σου. Δεν αμφισβητώ το ότι έχεις κουραστεί και πονέσει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τους βάλεις όλους σε ένα καζάνι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση και φόρμα σήμερα αγαπημένη μου φίλη και αν προτιμήσεις να εργαστείς μέσα σε μια ομάδα, θα μπορέσεις να καταφέρεις κάτι πολύ σημαντικό για εσένα. Η επιθυμία να προωθηθούν τα δικά σου σχέδια στα εργασιακά, μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με συνεργάτες. Διαχειρίσου τα πάντα με διπλωματία και δείξε λίγη διαλλακτικότητα. Παραμέρισε τον εγωισμό σου και μίλησε στο σύντροφό σου για όλα αυτά που νιώθεις να σε βαραίνουν και να σε στεναχωρούν. Δεν είναι κακό πότε πότε να αφήνεις να φανεί και η αδύναμη πλευρά σου. Εσύ που είσαι μόνη, δέξου προτάσεις σε νέες δραστηριότητες από φίλους. Διεύρυνε την κοινωνικότητά σου και απόλαυσε νέες γνωριμίες.

 

ΖΥΓΟΣ
Είναι αρκετά καλή η σημερινή μέρα για να προωθήσεις και να δουλέψεις πάνω στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε εργασιακές υποθέσεις που είσαι βέβαιη ότι θα αποδώσουν και μην πειραματίζεσαι. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφό σου, άδειασε το μυαλό σου από περίπλοκες σκέψεις και προβληματισμούς και απόλαυσε τη φροντίδα του. Εσύ που είσαι μόνη, άτομα του παρελθόντος που πιθανά δεν σου είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, επανέρχονται δυναμικά. Η οικονομική σου κατάσταση χρειάζεται λίγη ακόμα υπομονή, προκειμένου να χαρακτηριστεί ικανοποιητική.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα είναι ιδανική για κοινωνικές επαφές, συζητήσεις και νέες γνωριμίες, τις οποίες είναι βέβαιο πως θα χρειαστείς στην πορεία. Μην πιέζεις εργασιακά θέματα. Μάθε να είσαι υπομονετική και να αφήνεις το χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Αν τα πιέσεις,  το πιθανότερο είναι να κάνεις κάτι λάθος. Μπαίνεις σε διάφορα διλήμματα που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Σκέψου μήπως γίνεσαι λιγάκι υπερβολική ή αφήνεις και τη φαντασία σου να οργιάζει. Εσύ που μανιωδώς θέλεις να διώξεις τη μοναξιά από πάνω σου, παρασύρεσαι σε λανθασμένες επιλογές που θα σε απογοητεύσουν. Οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες προσπάθησε να τις αναθέσεις για αργότερα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Άρης και ο Δίας κατευθύνονται προς ένα τετράγωνο και μπορεί να υπάρξουν στοιχεία παρορμητισμού από πλευράς σου. Προτίμησε να αποφύγεις συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Αξιοποίησε τη θετική ενέργειά σου και αύξησε την παραγωγικότητά σου στα εργασιακά. Καλό θα ήταν βέβαια να έκανες και μια προσπάθεια να απαλλαγείς από διάφορες εκκρεμότητες που βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου. Μη μεταφέρεις και μεταθέτεις τα προσωπικά σου προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κοίτα να επωφεληθείς από την κοινωνικότητά σου και επίτρεψε να μπουν στη ζωή σου νέα πρόσωπα. Προσφορά και ζήτηση υπάρχει και μάλιστα αυξημένη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μοιράσου σήμερα απόψεις με ομοϊδεάτες σου και βρες ευκολότερα λύσεις στα όποια διλήμματά σου. Έχεις τόσα πολλά στο μυαλό σου αυτήν την περίοδο που έχεις λιγάκι μπερδευτεί. Η αισιοδοξία που νιώθεις στα εργασιακά είναι πολύ καλή και εποικοδομητική, αρκεί να μην περάσεις το σημείο της υπερβολής. Πλησίασε τον αγαπημένο σύντροφό σου απόψε και μην αφήνεις ασήμαντες διαφορές και λεπτομέρειες να σας απομακρύνουν. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε να το ρίξεις έξω, να διασκεδάσεις και να απαλλαγείς από τη μιζέρια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετές είναι αυτό το διάστημα οι προκλήσεις γύρω σου και μάλιστα που αφορούν στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Τις αντιμετωπίζεις διασκεδαστικά κι αυτό σε βοηθά να τις αναλύσεις και να τους  δίνεις τη διάσταση και μορφή που θα σε αναπτύξουν και θα σε καλλιεργήσουν σαν άνθρωπο. Ασχολήσου με εργασιακά θέματα που βρίσκονται σε στασιμότητα. Ζήτα τη βοήθεια συνεργατών και άκουσε με προσοχή τις απόψεις τους. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις με το σύντροφό σου και μην προσπαθείς να τον μεταπείσεις ή να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια καλή περίοδο που δεν θα πρέπει να την αφήσεις να φύγει από τα χέρια σου ανεκμετάλλευτη.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Πρόσεξε σήμερα τον ενθουσιασμό σου που όσο περνά η μέρα αυξάνεται και απόφυγε επιπολαιότητες, λανθασμένα συμπεράσματα και αποφάσεις του ποδαριού. Λάβε ενεργά δράση στα εργασιακά και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα οδηγήσει τα σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω. Εστίασε τις σκέψεις και το ενδιαφέρον σου απόψε,  αποκλειστικά στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προσγείωσε λιγάκι το μυαλό σου και βάλε φρένο στη φαντασία σου. Κινδυνεύεις για μια ακόμα φορά να ωραιοποιήσεις και να εξιδανικεύσεις το λάθος πρόσωπο. Προετοιμάσου για απρόβλεπτα έξοδα.

 

Read More

And More