Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/5)

Ημέρα γεμάτη ενθουσιασμό για όσα έρχονται…

ΚΡΙΟΣ
Ενθαρρυντικά τα μηνύματα που θα λάβεις σήμερα για την επίτευξη των στόχων σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις μία σταθερή πορεία στα οικονομικά σου και να μην παρασυρθείς, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού πολύ γρήγορα. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις στα αισθηματικά σου. Αργά και σταθερά θα φτάσεις στον στόχο σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Εξαιρετικά δημιουργική η σημερινή ημέρα για εσένα, ειδικά από τη στιγμή που θα καταλάβεις ότι οι κόποι σου ανταμείβονται. Είσαι πεισματάρα και παρά το φορτωμένο σου πρόγραμμα, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Ο Ήλιος με τον Πλούτωνα σχηματίζουν ένα τρίγωνο που θα φέρει αρμονία στα οικονομικά σου. Στη σχέση σου αντιμετώπισε με αποφασιστικότητα τα προβλήματα που θα προκύψουν και θα δεις το μέλλον σου να γίνεται πιο λαμπρό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας ανασφαλής προϊστάμενος ή ένας δυσαρεστημένος υπάλληλος μπορεί να αρνηθεί να σου δώσει την έγκρισή του ακόμη και αν το έχεις κερδίσει. Παρόλο που η απογοήτευσή σου μπορεί να σε ωθήσει επικίνδυνα κοντά στην βαθιά θλίψη, μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Οι ικανότητές σου είναι πολλές και θα λάμψουν. Ήλιος και Πλούτωνας σχηματίζουν ένα τρίγωνο που σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις τα ταλέντά σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Το ίδιο και η προσωπική σου ζωή. Μην ξεσπάς στον αγαπημένο σου για πράγματα που δεν φταίει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις διαπιστώσει πλέον ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σου και κινείσαι προς την εκπλήρωση των επαγγελματικών σου στόχων. Αντιμετωπίζεις ακόμη κάποια σημαντικά οικονομικά προβλήματα και πρέπει να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου. Προσπάθησε να αναστρέψεις το κλίμα στα αισθηματικά σου, κάνε τα δύσκολα εύκολα και κοίταξε να ευχαριστηθείς την βραδιά σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΛΕΩΝ
Διαθέτεις είναι μεγάλο αποθεματικό ενέργειας που μπορεί να τροφοδοτήσει τις τρέχουσες φιλοδοξίες σου τώρα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ισχυρός Πλούτωνας και ο Ήλιος στον 10ο Οίκο σου σε παρακινεί να εξετάσεις τον αντίκτυπο της καθημερινής σου ρουτίνας στην καριέρα σου. Επικεντρώσου στους οικονομικούς σου στόχους και απέφυγε τα… στραβοπατήματα. Θα έχεις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου τα οποία θα φέρουν αναστάτωση στα αισθηματικά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην φοβηθείς από τα έντονα συναισθήματά σου, θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα στο δρόμο της επιτυχίας. Είσαι έτοιμη να εισέλθεις σε άβολα συναισθηματικά εδάφη, τα οποία θα σε βοηθήσουν να επιλύσεις σημαντικά προβλήματα στη σχέση σου. Θα το καταφέρεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, ευτυχώς όμως θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τα απρόοπτα έξοδα που θα προκύψουν.

 

ΖΥΓΟΣ
Ιδανική ημέρα για να πετάξεις τα συναισθηματικά σου… απορρίμματα. Η διαδικασία αυτή θα σε βοηθήσει να πας παρακάτω και να δεις με πιο καθαρό μυαλό τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια. Η υπομονή και η επιμονή σου θα σε ανταμείψουν και θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου. Μην εκπλαγείς αν δεις παλιά συναισθήματα δυσαρέσκειας να επιστρέφουν στη σχέση σου. Σκέψου σοβαρά τις επόμενες κινήσεις σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα σκοτείνο σύννεφο ενδέχεται να σκεπάσει σήμερα τα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη και μην μπλεχτείς σε άσκοπους καβγάδες με τους συνεργάτες σου. Η ηρεμία θα επανέλθει. Ο βασικός σου πλανήτης, ο Πλούτωνας θα σε παρασύρει σε έναν κύκλο αντιπαραθέσεων με τον αγαπημένο σου, προσπάθησε να ενώσεις τις δυνάμεις σου με τον αγαπημένο σου και να μην αφήσεις κανέναν εξωτερικό εχθρό να σου κάνει κακό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρόλο που αισθάνεσαι πως δεν αξίζει η προσπάθεια για όλα όσα κάνεις, μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω. Τα επαγγελματικά σου θα εξελιχθούν θετικά, γεγονός που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και μέρα με τη μέρα θα δεις την εξέλιξη. Αναζήτησε αν θέλεις και νέες πηγές εσόδων. Να είσαι υπομονετική με τον αγαπημένο σου, αγωνίσου για τη σχέση σου και όλα θα πάνε καλύτερα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα επαγγελματικά σου σχέδια εξελίσσονται ομαλά, γεγονός που επιδρά θετικά στην ψυχολογία σου. Βλέπεις το μέλλον σου γεμάτο ελπίδα και θετικές εξελίξεις και η χαρά σου δεν περιγράφεται. Έχεις μία έμφυτη ικανότητα και μπορείς να διαχειρίζεσαι με επιτυχία την ανυπομονησία σου. Λειτούργησε λοιπόν συγκρατημένα με τα οικονομικά σου και η υπομονή σου θα ανταμειφθεί. Το τρίγωνο Πλούτωνα – Ήλιου σε βοηθά να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να νιώθεις ανίκητη σήμερα, γιατί έχεις καταφέρει να επιβιώσεις από μία σειρά με δύσκολες προκλήσεις. Έχεις καταφέρει να παραμείνεις στον δρόμο σου και θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου. Ακόμη και οι πιο στενοί σου φίλοι θα σε συμβουλεύσουν λάθος για τα αισθηματικά σου, για αυτό φρόντισε να ακούσεις την καρδιά σου και να μην κάνεις κινήσεις πανικού στη σχέση σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μία τάξη, σήμερα σε απασχολούν τα οικονομικά σου. Προσπαθείς να αποκτήσεις τον έλεγχο και να κάνεις κάτι ξεχωριστό για τον εαυτό σου. Σκέψου πώς θα κινηθείς όμως, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού. Σήμερα χρειάζεται επίσης να δώσεις περισσότερη σημασία στον αγαπημένο σου και να μην το παραμελήσεις ακόμη περισσότερο.

 

Read More

And More