Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/6)

Η εβδομάδα ξεκινά γεμάτη υποσχέσεις και προκλήσεις…

ΚΡΙΟΣ
Ξεκίνησε με ενθουσιασμό τις συναντήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των επιχειρηματικών στου εταίρων. Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια ανάκαμψης, γεγονός που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Διατήρησε την πρόοδό σου. Στην προσωπική σου ζωή είναι καλά, ωστόσο μην αφήσεις ευκαιρίες βελτίωσης της σχέσης σου να πάνε χαμένες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η θετική σου στάση σου επιτρέπει να εργάζεσαι καλά με άλλους. Οι δικές σου προτεραιότητες είναι πολύ σαφέστερες, δίνοντάς σου ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα σε σχέση με τον τρόπο που συνεργάζεσαι με συναδέλφους που σου παρέχουν το απαραίτητο χώρο που για να εστιάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου έχουν την προοπτική να φτάσουν εκεί που θες, αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Μην ονειρεύεσαι την τέλεια σχέση, κάνε κινήσεις για να φτιάξεις τη δική σου και να την φτάσεις εκεί που επιθυμείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δεν μπορείς να αναβάλλεις τις επικείμενες επαγγελματικές αλλαγές, οι οποίες έχουν δρομολογηθεί και θα σε φέρουν σε ευχάριστη θέση. Προσπάθησε να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Σίγουρα είσαισε καλό δρόμο, ωστόσο φίλοι σου μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε συμβουλεύσουν. Αυτή τη στιγμή πρέπει να επενδύσεις περισσότερο στη σχέση σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι σημαντικό για εσένα να είναι αρμονική η συνεργασία σου με τους συνεργάτες σου. Σου αρέσει να έχουν θετική άποψη οι γύρω σου για εσένα και εργάζεσαι σκληρά για να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο. Σημαντικό είναι όμως να κοιτάξεις και τον εαυτό σου. Προχώρησε τα σχέδιά σου για την προσωπική σου ζωή και δώσε μία ευκαιρία στη σχέση σου.

 

ΛΕΩΝ
Είναι πολύ εύκολο για εσένα να λάβεις σημαντικές αποφάσεις, ειδικά αν έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Θα κάνεις σημαντική πρόοδο σε πολλά επαγγελματικά σου σχέδια. Μην απορρίψεις προτάσεις που θα δεχθείς για την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου σε δοκιμάζουν. Αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι νέο, δικό σου, τότε τώρα είναι η στιγμή να αρχίσεις να αποταμιεύεις χρήματα. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου. Θα δεις ότι είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για τη σχέση σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επαναλαμβανόμενα προβλήματα απαιτούν προσοχή και χρειάζονται πλήρη συγκέντρωση. Μην αγνοήσεις τις δυσκολίες αυτές. Βρες τρόπο να τις αντιμετωπίσεις άμεσα. Μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα αυτήν την περίοδο. Τα έξοδά σου είναι τόσα που δεν στο επιτρέπουν. Μην ξεχνάς ότι οι καλές σχέσεις ξεκινούν πάντα από καλούς συμβιβασμούς.

 

ΖΥΓΟΣ
Όλα προχωρούν με θετικό τρόπο όπως αναμενόταν. Είσαι σε θέση να εκτελέσεις πολύπλοκα καθήκοντα και να λάβεις σημαντικές αποφάσεις. Καλό είναι να προχωρήσεις τις οικονομικές υποθέσεις σου με μετριοπάθεια.Θα περάσεις μία ρομαντική ημέρα με τον αγαπημένο σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ημέρα γεμάτη ανασφάλειες και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Θα υπάρξουν κάποια αναπάντεχα έξοδα, για αυτό να είσαι προσεκτική με τα οικονομικά σου. Σταμάτα να απορρίπτεις τον αγαπημένο σου και δώστου περισσότερη σημασία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην αισθάνεσαι αβεβαιότητα για τα επαγγελματικά σου σχέδια. Θα καταφέρεις με μεγάλη επιτυχία να τα ολοκληρώσεις. Μην επιτρέψεις στα εμπόδια που θα παρουσιαστούν στον δρόμο σου να σου χαλάσουν την διάθεση. Το μόνο σίγουρο είναι πλέον ότι δεν μπορείς να τακτοποιήσεις με σωστό τρόπο τις υποχρεώσεις σου και πάντα υπάρχει πρόβλημα στα οικονομικά σου. Μην έχεις την απαίτηση ο αγαπημένος σου να κάνει όλα όσα κάνεις και εσύ. Είναι καλό που σε κάποια πράγματα έχετε διαφορετικές προτιμήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αντιμετώπισε με την απαιτούμενη προσοχή κάθε επαγγελματικό σχέδιο που θα έρθει στον δρόμο σου και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σου. Άλλωστε δεν συνηθίζεις να κινήσεις παρορμητικά σε τέτοια ζητήματα. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν. Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει ακόμη περισσότερο τον προϋπολογισμό σου. Τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή έχουν αλλάξει εδώ και πολύ καιρό και δεν θα παραμείνουν για πάντα τα ίδια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία κάθε επαγγελματικό σου σχέδιο και αυτό θα γεμίσει χαρά και ικανοποίηση. Είναι μία καλή ευκαιρία να λύσεις ένα θέμα που έχει προκύψει με έναν συνάδελφό σου. Τα οικονομικά σου ευνοούνται. Θα δεθχείς προτάσεις που δεν γίνεται να αρνηθείς. Σήμερα πρέπει να περιποιηθείς περισσότερο τον εαυτό σου και τον σύντροφό σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Είσαι σε θέση να ξεπεράσεις όλες τις επαγγελματικές αποτυχίες που θα προκύψουν στον δρόμο σου. Μην παρατήσεις τα σχέδιά σου. Θα έχεις επιτυχία στο τέλος. Τα οικονομικά σου είναι σε άσχημη κατάσταση, για αυτό μην προχωρήσεις σε κινήσεις που θα χαλάσουν ακόμη περισσότερο τον προϋπολογισμό σου. Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, οι οποίες θα σημάνουν την αρχή μεγάλων πραγμάτων.

Read More

And More