Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/3)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Οι εντάσεις για τα χρήματα και τα επιχειρηματικά θέματα μπορεί να είναι μέρος της ημέρας, καθώς όμως περνούν οι ώρες αισθάνεσαι πιο ήρεμη και αντιμετωπίζεις γεγονότα και καταστάσεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία και ρεαλισμό. Στην πραγματικότητα μπορείς να μετατρέψεις τις ανησυχίες σου σε δημιουργικές αλλαγές. Με τη Σελήνη απέναντι από την Αφροδίτη και τον Ουρανό, οι απαντήσεις από τους άλλους μπορεί να μην σε ικανοποιούν αρκετά, όμως λαμβάνεις κάποιες πληροφορίες. Απόφυγε συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου που μπορεί να καταλήξουν σε παρανοήσεις ή και παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να τα βρεις με τον εαυτό σου έτσι ώστε να είσαι ακριβής σε αυτά που έχεις ανάγκη και ζητάς από τους άλλους.

 

Ταύρος
Οι ενέργειες που δέχεσαι σήμερα ευνοούν τις διαπραγματεύσεις και τις συνεργασίες. Βοηθώντας ένα συνεργάτη ή απλά ακούγοντας τις ανάγκες και τις ανησυχίες ενός φίλου θα νιώσεις περήφανη για τον εαυτό σου και πιο δυνατή. Το δίλημμα ανάμεσα σε αυτά που επιθυμείς και πρέπει να κάνεις μπορεί να σου προκαλέσει μια εσωτερική, συναισθηματική σύγκρουση. Πάρε πρωτοβουλίες και αναζωπύρωσε το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αναμένεις ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με μια νέα γνωριμία ή μια επαναπροσέγγιση από άτομο του παρελθόντος.

 

Δίδυμοι
Σήμερα είναι μια ισχυρή και θετική μέρα για σένα που μπορείς να προωθήσεις και να καταστρώσεις τα σχέδιά σου μιας και είσαι παραγωγική, γρήγορη και αποφασιστική. Για να διατηρήσεις την αίσθηση του χιούμορ σου είναι προτιμότερο να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις και να χαλαρώσεις τις προσδοκίες σου στα εργασιακά. Η σοβαρότητα και η εγκράτειά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσά σας. Εσύ που είσαι μόνη, η επιφυλακτικότητά σου απέναντι σε νέες γνωριμίες έχει και τα καλά της, μιας και προστατεύει από τις κακοτοπιές.

 

Καρκίνος
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της δημιουργικότητάς σου και μπορεί να αισθανθείς μια ισχυρή επιθυμία να εκφραστείς. Ενώ η διάθεσή σου είναι παιχνιδιάρικη και ευχάριστη σήμερα, υπάρχει μια τάση προς την υπερβολή που μπορεί να χρειαστεί να χαλιναγωγήσεις. Δώσε τη βοήθειά σου σε συνεργάτες χωρίς όμως να αμελείς τις δικές σου υποθέσεις. Μην υπόσχεσαι πράγματα στον ερωτικό σύντροφό σου που θα είναι δύσκολο έως αδύνατον να εκπληρώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση σε φέρνει στο προσκήνιο.

Λέων
Η Σελήνη κινείται σήμερα στον τομέα της οικογενειακής και οικείας σου ζωής και ίσως λάβεις ένα μήνυμα πως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα πριν προχωρήσεις σε σαρωτικές αλλαγές και σχέδια. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου. Έχεις την τάση να είσαι ιδιαίτερα εύθικτη κι αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στα εργασιακά. Συνέχισε να είσαι τρυφερή και να προστατεύεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, συνεχίζει να σε απασχολεί ένα άτομο από το παρελθόν. Έλεγξε τον τρόπο που τον διεκδικείς και τα συναισθήματά σου.

 

Παρθένος
Ιδιαίτερα απαιτητική φαίνεται να είναι η σημερινή μέρα αλλά δεν λείπουν και οι περισπασμοί. Για αυτό φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένη και να μην αποσπάσαι από γεγονότα και καταστάσεις που δεν αξίζουν τον κόπο. Είσαι γεμάτη ιδέες στα εργασιακά που πρέπει να εμπιστευτείς και να εφαρμόσεις, προκειμένου να δώσεις ώθηση στα σχέδιά σου. Μην αγνοείς την προσπάθεια του ερωτικού συντρόφου να σε πλησιάσει. Με τη στάση που διατηρείς τον κάνει να αμφισβητεί τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, επιδιώκεις το φλερτ και το επιτυγχάνεις.

 

Ζυγός
Η Σελήνη αφήνει το ζώδιό σου σήμερα και τα συναισθήματά σου τείνουν να σταθεροποιούνται. Εάν ανησυχείς για κάποια χρήματα ή έρχεσαι σε σύγκρουση με ένα θέμα αρχών, μπορεί να αντιμετωπίσεις μια ένταση. Παρά του ότι σημειώνονται κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά εσύ παραμένεις ψύχραιμη. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφό σου. Δέξου τις απόψεις και τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, η αναζήτηση ενός σταθερού δεσμού στη ζωή σου και μιας συναισθηματικής ασφάλειας ευνοείται, αρκεί να ξέρεις που απευθύνεσαι.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο από νωρίς το πρωί και ζωντανεύει ή ανεβάζει το volume στα συναισθήματά σου. Παρόλο που θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες στα εργασιακά, ίσως κάποιες ανησυχίες δεν σε αφήνουν να κατευθύνεις σωστά την ενέργειά σου. Μην προκαλείς εντάσεις στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου για το τίποτα. Βρες κοινές δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εντυπωσιάζεσαι με νέες γνωριμίες αλλά εξίσου γρήγορα απογοητεύεσαι.

 

Τοξότης
Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής ενισχύοντας την ανάγκη σου για λίγη απόσυρση από την πίεση. Ταυτόχρονα γίνεσαι λίγο μυστικοπαθής και απόμακρη από τους άλλους. Είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις περισσότερα για τις εσωτερικές λειτουργίες και τα κίνητρά σου. Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Κάποιες φορές γίνεσαι ιδιαίτερα υποχωρητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου με αποτέλεσμα να τον κακομαθαίνεις. Εσύ που είσαι μόνη, οι απόψεις σου για τους άλλους και πόσω μάλλον για τους θαυμαστές σου αλλάζουν διαρκώς.

 

Αιγόκερως
Η μέρα είναι ευνοϊκή για τις περισσότερες κοινωνικές δραστηριότητες και σχέσεις σου. Οι συνομιλίες τείνουν να είναι εμπνευσμένες και επωφελείς. Με τις ιδέες σου στα εργασιακά μπορείς να εντυπωσιάσεις και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον επάνω σου. Οι τάσεις ανεξαρτησίας σου σε απομακρύνουν έστω και επιφανειακά από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από την κοινωνικότητά σου ο αριθμός των θαυμαστών σου μεγαλώνει.

 

Υδροχόος
Αναζήτησε σήμερα τρόπους για να γεμίσεις και να αντλήσεις την ενέργειά σου σωστά και εποικοδομητικά. Πρόσεξε λίγο τη συμπεριφορά σου απέναντι σε συνεργάτες και ανώτερους σου. Χωρίς να ξέρεις ούτε και εσύ το λόγο, γίνεσαι απόμακρη και ίσως και λίγο σνομπ. Μια ουσιαστική συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα βοηθήσει στο να γεφυρωθούν αποστάσεις και να λυθούν οι όποιες διαφορές σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην υποτιμάς νέες γνωριμίες τουλάχιστον όχι, μέχρι να καταλάβεις καλά περί τίνος πρόκειται.

 

Ιχθείς
Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου να συνεργάζεται με το Δία σήμερα, νιώθεις ιδιαίτερα αισιόδοξη και δυναμική. Απολαμβάνεις τη συντροφιά των άλλων περισσότερο από το συνηθισμένο και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείς, να ομαδοποιηθείς σε δραστηριότητες και να περάσεις καλά. Μπορείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη συνεργατών και να εντυπωσιάσεις με τις ιδέες και την άνεσή σου. Αν νιώθεις πως ο σύντροφός σου υπάρχουν στιγμές που σε καταπιέζει, σκέψου το κατά πόσο του δίνεις δικαιώματα με τις πράξεις και τη συμπεριφορά σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις κατακτήσεις και την ισχύ σου ως γυναίκα.

 

Read More

And More