Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/8)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Τα ανταγωνιστικά συναισθήματα μπορεί να αναδύονται σήμερα από μια όψη Άρη – Πλούτωνα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα προσωπική διέλευση με τον Άρη να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Η επιθυμία σου να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου ή να κάνεις πράγματα με το δικό σου τρόπο είναι ισχυρότερη από ποτέ. Μείωσε το υπερβολικό άγχος στα εργασιακά και προσπάθησε τουλάχιστον προς το παρόν να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις. Μην γίνεσαι γκρινιάρα και καταπιεστική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ψάχνεις για το ιδανικό με λάθος τρόπο.

 

Ταύρος

Ο Άρης στο 12ο ηλιακό σου οίκο ζωντανεύει την ιδιωτική σου ζωή αυτές τις μέρες. Ο Άρης θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι τον Ιανουάριο, περισσότερο από το συνηθισμένο λόγω της οπισθοδρομικής κίνησης του.  Σήμερα κινείται προς μια όψη με τον Πλούτωνα και αυτή η διέλευση μπορεί να δράσει και να προκαλέσει ένα φόβο ως προς το αν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση. Το κλειδί για να χαλαρώσεις είναι να εντοπίσεις τις περιοχές ή και τις λεπτομέρειες που φοβάσαι. Ζήλια και κτητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκαλίζεις το παρελθόν και κυρίως μην κατηγορείς τον εαυτό σου.

 

Δίδυμοι

Ενώ οι ενέργειες της μέρας μπορεί να είναι περίπλοκες, οι αντιδράσεις μπορεί να είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικές. Η σκληρή πτυχή  του Πλούτωνα στον Άρη τείνει να επιδεινώσει κάποιες ανασφάλειες και οι αντιδράσεις μπορεί να είναι τεταμένες ή δυσάρεστες. Μην αφήσεις το φόβο να σε εμποδίσει να απολαύσεις τη ζωή. Μην αντιδράς κυκλοθυμικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου σε νέες γνωριμίες τόσο όσο να νιώθεις ασφαλής.

 

Καρκίνος

Ο Άρης συγκρούεται με τον Πλούτωνα και αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγκρουση μεταξύ μιας σχέσης και των καθηκόντων και ευθυνών σου ή των στρατηγικών στόχων σου. Άτομα που βρίσκονται κοντά σου μπορεί να είναι εξαιρετικά απαιτητικά ή ακόμα και πιεστικά ή μπορεί και να αισθάνεσαι πιεσμένη στη μέση ενός αγώνα εξουσίας ή μιας προκλητικής απόφασης. Στόχος σου αυτό το διάστημα θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση, αναγνώριση και απαλλαγή των φόβων σου. Η Σελήνη κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής ενθαρρύνοντας σε να χαλαρώσεις, να αναλογιστείς και να επαναφέρεις την ενέργεια σου.

 

Λέων

Η ένταση μπορεί να προκύψει από υπερβολική προσκόλληση σε μια συγκριμένη μέθοδο, ιδέα, πίστη ή άποψη σήμερα. Ο Άρης σε μια σύγκρουση με τον Πλούτωνα μπορεί να επιδεινώσει την ένταση καθώς και την επιθυμία σου να προωθήσεις τα σχέδια σου. Οι φόβοι μεγεθύνουν προβληματικές περιοχές, για αυτό φρόντισε να τους αντιμετωπίσεις και να τους καταλαγιάσεις. Μοίρασε σωστά το χρόνο σου ανάμεσα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και τις προσωπικές υποχρεώσεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν.

 

Παρθένος

Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος για μερικές μέρες ενθαρρύνοντας μια ισχυρότερη εστίαση στις φιλοδοξίες, τους στόχους και τις ευθύνες σου. Ο Άρης πηγαίνει για μια σύγκρουση με τον Πλούτωνα και επιδεινώνει τις εντάσεις στις σχέσεις και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ο ενθουσιασμός σου στα εργασιακά και πιθανές λανθασμένες ενέργειες σου μπορεί να φέρουν απογοητευτικά αποτελέσματα. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να προσθέσεις ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σου.

 

Ζυγός

Οι απογοητεύσεις από τους άλλους σήμερα είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο και μπορεί να προκύψουν συναισθήματα αγανάκτησης. Ο Άρης έρχεται στον τομέα των εταιρικών σχέσεων σου και προχωράει σε μια τετράγωνη πτυχή με τον Πλούτωνα. Μπορεί να αισθανθείς λίγο διχασμένη ανάμεσα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων και στα δικά σου συναισθήματα και φόβους. Κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου στα εργασιακά και μην αναλώνεσαι σε άσκοπες υποθέσεις. Αν ελέγξεις τα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου, μπορεί να περάσεις απόψε ιδανικά. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις και μην ενθουσιάζεσαι.

 

Σκορπιός

Ο Άρης προχωράει σε μια ένταση με τον Πλούτωνα σήμερα κι αυτή η διέλευση θα επαναληφτεί τον Οκτώβρη και το Δεκέμβρη. Ο Άρης μεταβαίνει επί του παρόντος στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου τροφοδοτώντας την ανάγκη σου για βελτιώσεις της καθημερινότητας σου, νιώθοντας κάποιες φορές μια απογοήτευση αν τα πράγματα δεν κινούνται με τους ρυθμούς που θα ήθελες. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου δείχνει τα συναισθήματα του με κάθε τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, αρχίζεις να βρίσκεις τις ισορροπίες σου και να εκμεταλλεύεσαι σωστά τις ευκαιρίες.

 

Τοξότης

Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις για θέματα που αφορούν βασικές αξίες, χρήματα ή ζητήματα ιδιοκτησίας αυτές τις μέρες με τον Άρη να συγκρούεται με τον Πλούτωνα. Επαγγελματικές επιτυχίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα, γι’ αυτό και μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις έστω λίγο προσωπικό χρόνο. Παρελθοντικά θέματα με τον ερωτικό σύντροφο σου είναι προτιμότερο να τα διαγράψεις από τη μνήμη σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

 

Αιγόκερως

Ο Άρης και ο Πλούτωνας κατευθύνονται προς μια τετράγωνη όψη και αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει λίγη ένταση. Ο Άρης διέρχεται αυτή την περίοδο στο ηλιακό 4ο οίκο σου αναστατώνοντας παλιά συναισθήματα ή ενεργοποιεί το σπίτι και την προσωπική σου ζωή. Δείξε λίγη τόλμη στα εργασιακά και εμπιστεύσου τις ικανότητες σου. Οι ανάγκες του ερωτικού συντρόφου καλό θα ήταν να γίνουν προτεραιότητα σου για λίγο. Εσύ που είσαι μόνη, προσεγγίσεις από το παρελθόν μπορείς να τις αναμένεις.

 

Υδροχόος

Η κίνηση της Σελήνης στον τομέα της χαράς σήμερα, αλλά και μια διέλευση Άρη – Πλούτωνα στο παιχνίδι μπορεί να αυξήσει τις εντάσεις. Μπορεί να αισθάνεσαι ένταση για προθεσμίες ή για θέματα που δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που θα ήθελες. Η μέρα σου εξασφαλίζει ηρεμία και αρμονία στα εργασιακά. Συναισθηματικά ξεσπάσματα  μπορεί να προκαλέσουν αναταραχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν αρχίζει να κλωθογυρίζει στα πόδια σου.

 

Ιχθείς

Μια πτυχή Άρη – Πλούτωνα που πρόκειται να σχηματιστεί μπορεί να υποδηλώνει αναδυόμενες δυσαρέσκειες που σχετίζονται με ζητήματα σεβασμού και παρόμοια. Η σωστή επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση των ισορροπιών στα εργασιακά. Δείξε σοβαρότητα και υπευθυνότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

Read More

And More