Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (13/10)

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ερμής είναι ανάδρομος από σήμερα έως τις 3/11 κι έτσι οι επόμενες εβδομάδες είναι κατάλληλες για προσωπική ενδοσκόπηση, εκκαθάριση σχεδίων και στρατηγικών, έρευνα και επεξεργασία. Αντί να ανοίγεις νέα μέτωπα στα οικονομικά φρόντισε να κλείσεις παλιές τρύπες και να βάλεις τις οικονομικές υποχρεώσεις σε μια τάξη. Εντόπισε τα σημεία που χρειάζονται προσοχή προκειμένου να βελτιωθεί η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ταύρος
Ο ανάδρομος Ερμής αντεπιτίθεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 27/10 και με τον Άρη επίσης σε ανάδρομη πορεία πρέπει να επιβραδύνεις, να επεξεργαστείς και να επανεξετάσεις τα σχέδιά σου. Πρόσεξε τι λες και πώς το λες όσο ο Ερμής παραμένει ανάδρομος, καθώς όλα είναι λίγο συγκεχυμένα γύρω σου. Ο ρομαντισμός και το πάθος είναι σημαντικά συστατικά προκειμένου να διατηρήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου σε ένα καλό επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις κατακτήσεις χωρίς να ενθουσιάζεσαι. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Δίδυμοι
Ο Ερμής προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του και θα πρέπει να προετοιμαστείς κι εσύ αντίστοιχα για καθυστερήσεις στα σχέδιά σου που σχετίζονται με την εργασία, την υγεία και τις συνήθειές σου. Σήμερα πρόσεξε και μην επενδύεις συναισθηματικά καθώς τα πάθη είναι δυνατά αλλά και οι επιθυμίες μπερδεύονται, με τον Ήλιο να αντεπιτίθεται στον Άρη. Για αυτό φρόντισε να εξασφαλίσεις και την αρμονία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν επανέρχεται και σε αποδιοργανώνει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Καρκίνος
Από σήμερα και μέχρι τις 3/11 θα έχεις την ευκαιρία να δεις παλιά προβλήματα με άλλο μάτι και να τα αντιμετωπίσεις με διαφορετικό, πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η σημερινή μέρα ίσως χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια ή περισσότερο χρόνο να αφιερώσεις στα εργασιακά. Η διαφορετικότητα των απόψεων με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν χρειάζεται να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε συναρπάζει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Λέων
Παρόλο που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα υπάρξουν κάποια μηχανικά ζητήματα ή καθυστερήσεις, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δεις και να αντιμετωπίσεις τη ζωή σου με μια νέα προοπτική, κυρίως σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια και το συναίσθημα. Η ανυπομονησία στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε σφάλματα. Απόλαυσε αισθησιακές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ευχάριστη εξέλιξη σε σχέση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ανεβάζει τη διάθεσή σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Παρθένος
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του αρχικά στον τομέα των επικοινωνιών σου και κατόπιν στον τομέα των περιουσιακών στοιχείων σου ή των οικονομικών σου. Αυτή η επιρροή μπορεί να προκαλέσει κάποιες παρεξηγήσεις ή ανακατατάξεις, όμως είναι και μια υπέροχη στιγμή για τη συλλογή πληροφοριών, έρευνα και επεξεργασία. Απόφυγε σημαντικές αλλαγές στα εργασιακά. Οι διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορούν να εξισορροπηθούν. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη επιβεβαίωσης καλύπτεται σήμερα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ζυγός
Αυτό το διάστημα ίσως χρειαστεί να αναθεωρηθεί ο τρόπος που χειρίζεσαι τα οικονομικά ή τον προϋπολογισμό σου, ή μπορεί να διορθώσεις πράγματα. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις παθητική ή και επιθετική συμπεριφορά στα εργασιακά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να χάσεις τη διάθεσή σου. Απόφυγε την αναφορά σε φλέγοντα θέματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Σκορπιός
Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του και αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται ιδανική για την αναθεώρηση και την εμπλούτιση των ιδεών σου. Ένα αίσθημα δυσαρέσκειας στα εργασιακά μπορεί να σε ωθήσει σε σημαντικές βελτιώσεις. Η λύση στα όσα σε προβληματίζουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι πολύ κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, οι φίλοι φροντίζουν στο να διατηρηθεί ακμαία η ψυχολογία σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Τοξότης
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή όπου και θα διαρκέσει έως τις 3/11 σου δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις, να βελτιώσεις και να λάβεις σημαντικές πληροφορίες που θα διευκολύνουν τα μελλοντικά σχέδιά σου. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα αμφισβητήσεις τις δυνατότητες ή τις ιδέες σου όμως μην παγιδεύεσαι μόνη σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί να σου εκφράζει με λάθος τρόπο την αφοσίωσή του, όμως μπορείς να τον κατανοήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τα μηνύματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Αιγόκερος
Ενώ οι εντάσεις αυξάνονται και τα συναισθήματα είναι αποκαλυπτικά, οι πληροφορίες είναι ελλιπείς προς το παρόν. Πιθανές παρεξηγήσεις θα προκαλέσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή όπου θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση έως τις 3/11. Οι παραμελημένες λεπτομέρειες μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου στα εργασιακά. Γίνε πιο εκδηλωτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου από ανασφάλειες και φοβίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Υδροχόος
Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή προσπάθησε να είσαι όσο πιο ευέλικτη με το πρόγραμμά σου. Η αναμονή απαντήσεων και καθυστερήσεων μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επανεξέταση και επανεκτίμηση η οποία σίγουρα είναι για καλό σου. Μην αμφισβητείς την ειλικρίνεια και τα συναισθήματα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου ενισχύεται σε σημείο που σε κάνει ακαταμάχητη. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ιχθείς
Ο Ερμής προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του για αυτό λάβε υπόψη σου κάποιες καθυστερήσεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Μέχρι τις 3/11 παρά τις απογοητευτικές καθυστερήσεις μπορεί να οδηγηθείς σε δημιουργικές παρακάμψεις ή και εναλλακτικές προσεγγίσεις. Κάνε πράγματα για τον ερωτικό σύντροφό σου που θα σε οδηγήσουν στη βελτίωση της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται στα καλέσματά σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164