Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (13/12)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Ο αυτοσεβασμός είναι το οικοδόμημα για τη σωστή ενέργεια που προσελκύει την επιτυχία, τους θετικούς ανθρώπους και την προσωπική ενδυνάμωση. Είναι καιρός να πιστέψεις στις ικανότητές σου στα εργασιακά και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Τόλμησε το νέο και το διαφορετικό και να είσαι βέβαιη πως θα τα καταφέρεις. Η ένταση αρχίζει να υποχωρεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κι έτσι η βραδιά αν βοηθήσεις και εσύ λιγάκι, θα κυλήσει ευχάριστα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να διασκεδάσεις απόψε και να περάσεις όμορφα απολαμβάνοντας το φλερτ και το παιχνίδι του έρωτα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι άνθρωποι γύρω σου φαίνεται να είναι πιο γενναιόδωροι σήμερα και οι πιέσεις τείνουν να χαλαρώνουν. Συνεργασίες ή κοινές δραστηριότητες μπορούν να ευδοκιμήσουν τώρα, ιδιαίτερα αν έδειχνες λίγη περισσότερη προσοχή και πίστη σε ένα όνειρο, σε ένα πρόσωπο ή ένα έργο. Οι μαγνητικές δυνάμεις σου είναι ισχυρές αρκεί να πιστέψεις πρώτα εσύ η ίδια σε αυτές. Η βραδιά είναι ιδανική για διασκέδαση και διαφορετικές δραστηριότητες απ’ ότι συνήθως με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε να ξεδώσεις και να σταματήσεις να σκέφτεσαι το παρελθόν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθώς η ένταση φεύγει από πάνω σου όλα γύρω σου δείχνουν πιο εύκολα και προσιτά. Εκμεταλλεύσου σήμερα τις πλανητικές μετακινήσεις και εξασφάλισε χρόνο για χαλαρωτικές δραστηριότητες. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να βρεις δημιουργικές λύσεις στα προβλήματά σου ή να αποκτήσεις μια νέα γραμμή σκέψης και πλεύσης, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου. Δημιούργησε μια μαγική ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου και απόφυγε αδιέξοδες συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αυτή τη βραδιά που όλη η λάμψη του φεγγαριού είναι επάνω σου μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα νιώθεις πιο ελεύθερη να εκφράσεις τις απόψεις σου και οι άλλοι ανταποκρίνονται εξίσου ικανοποιητικά. Η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα και τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα από ότι συνήθως. Υπάρχει μια τάση να θέλεις και να ζητάς περισσότερα από μια εταιρική σχέση ή μια φιλία. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται απόψε μια προσοχή. Απόφυγε θέματα συζήτησης που μπορεί να εξελιχθεί σε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις το μυαλό σου να σε οδηγεί σε αδιέξοδες και απαισιόδοξες σκέψεις.

 

ΛΕΩΝ
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για επανατοποθέτηση των αρχών και σχεδίων σου, καθώς η επιβράδυνση μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις τόσο κοινωνικά όσο και πρακτικά. Είσαι πιο σίγουρη για τις ικανότητές σου, να επιλύσεις συγκρούσεις καθώς και να προσπεράσεις εμπόδια. Οι οικογενειακές σχέσεις μπορεί να λειτουργούν καταπραϋντικά επάνω σου καθώς οι στιγμές που βρίσκεσαι με αγαπημένα πρόσωπα φορτίζουν τις συναισθηματικές μπαταρίες σου. Οι αλληλεπιδράσεις στα εργασιακά μπορεί να είναι αρκετά σοβαρές και μπορείς να κατανοήσεις αυτούς που συνεργάζεσαι καλύτερα. Πρόσθεσε σασπένς στη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις εξίσου όμορφα χωρίς ένα μόνιμο σύντροφο στο πλευρό σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πτυχή Άρη – Ποσειδώνα σήμερα το πρωί σε βοηθά στο να αφήσεις λίγο τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Η προσπάθεια να διαχειριστείς τα πάντα μπορεί να σε αποστραγγίσει και ίσως είναι καιρός να χαλαρώσεις. Οι συνεργασίες μπορεί να αποδώσουν και να ευδοκιμήσουν αρκεί να λάβεις υπόψη σου και να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου προσπαθεί να σε απελευθερώσει από την πίεση και τις ανησυχίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά είναι ιδανική για νέες γνωριμίες και διασκέδαση.

 

ΖΥΓΟΣ
Οι σημερινές όψεις σε ενθαρρύνουν να αφήσεις πίσω τα αρνητικά πρότυπα σκέψης και να προσεγγίσεις τα πρακτικά θέματα συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων και τα της εργασίας σου. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο ζώδιο του Καρκίνου και σε προδιαθέτει για να αφιερώσεις χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια. Βρες τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πρόσθεσε μαγεία στην ατμόσφαιρα και κάνε τη βραδιά μοναδική. Εσύ που είσαι μόνη, το τηλέφωνό σου δεν σταματά να χτυπά και οι φίλοι να προσπαθούν να καλύψουν τα κενά της καρδιάς σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η προσοχή σου στρέφεται σήμερα στην εσωτερική χαρά και τα ιδιωτικά θέματα. Τα όνειρα είναι πλούσια και η διαίσθησή σου ανεβαίνει, καθώς ο Άρης και ο Ποσειδώνας εναρμονίζονται σε κρυφές περιοχές του ηλιακού σου διαγράμματος. Είναι η ώρα να επεξεργαστείς και να κατανοήσεις τα εργασιακά κίνητρά σου έτσι ώστε να είσαι προετοιμασμένη για κάθε αλλαγή. Κάνε πραγματικότητα την κάθε φαντασίωσή σου απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και δώσε μια άλλη νότα στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη βραδιά και φλέρταρε με την ψυχή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Απελευθερώσου σήμερα από αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις και δες, αντιμετώπισε θετικά τα όσα συμβαίνουν γύρω σου αλλά και τα όνειρά σου. Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας συνδέονται στον τομέα των χρημάτων σου και είσαι πρόθυμη να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων αλλά να απαλλαγείς κι από παλιές οφειλές και εκκρεμότητες. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου κρύβει αρκετό ενδιαφέρον και αν πάρεις και καμιά πρωτοβουλία θα γίνει ακόμα πιο συναρπαστική. Εσύ που είσαι μόνη, οι προτάσεις φίλων σου υπενθυμίζουν το πόσο δημοφιλής είσαι και πως αν δεν θέλεις εσύ η ίδια δεν νιώθεις στιγμή εγκαταλειμμένη και μόνη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η έμπνευση σήμερα μπορεί να προέρχεται από ένα φίλο ή ένα δίκτυο και η συνεργασία φαίνεται ζωτικής σημασίας για την ευτυχία σου. Κάποια επιβράδυνση και ένας προβληματισμός μπορούν να κάνουν θαύματα για σένα. Τα πράγματα θα λειτουργήσουν καλύτερα και περισσότερο υπέρ σου αν κινηθείς με υπομονή, χαλαρώσεις και απολαύσεις τη στιγμή που ο Άρης και ο Ποσειδώνας σχηματίσουν μια αρμονική όψη νωρίς σήμερα. Κάποιες απρόοπτες αλλαγές στα εργασιακά θα αποδειχτούν για καλό σου αν τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Είναι ευκαιρία απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου να προσθέσεις ψυχαγωγία στο πρόγραμμα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις καινούριες γνωριμίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια ευθυγράμμιση σήμερα της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον ηλιακό 12ο οίκο σου μπορεί να δημιουργήσει ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον ή έλξη, μια παθιασμένη εμπειρία, η μια σημαντική ανασκόπηση των συναισθημάτων σου. Η γενναιοδωρία σου και η διάθεση να βοηθήσεις ή να μοιραστείς ιδέες στα εργασιακά διευκολύνει τη μέρα σου και σε κάνει πιο δημοφιλή. Προσπάθησε να συνδυάσεις τη λογική με το συναίσθημα για καλύτερη ισορροπία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ τον εργασιακό χώρο σου φαίνεται να ενδιαφέρεται πραγματικά κάποιος για σένα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μια επιρροή του Άρη Ποσειδώνα σήμερα το πρωί σε ενθαρρύνει να απελευθερωθείς από έντονα συναισθήματα ή σκέψεις. Οι επαγγελματικές ιδέες σου μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμες και δημιουργικές οπότε καλά θα κάνεις να τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου και να τις αξιοποιήσεις. Η καλή επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να αποκαταστήσει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Προετοιμάσου ψυχολογικά για κάτι συνταρακτικό που έρχεται στη ζωή σου.

Read More

And More