Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (13/9)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η αποφασιστικότητά σου σήμερα να βελτιώσεις τα εργασιακά, την υγεία σου και να απαλλαγείς από κάθε κακή σου συνήθεια, να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής που υπόσχεται πολλά, είναι πιο ισχυρή από ποτέ. Αναζήτησε τρόπους για μια μεταρρύθμιση, αναβάθμιση και αναδιοργάνωση της δουλειάς σου, έτσι ώστε να νιώσεις ασφαλής και να προωθήσεις τα σχέδιά σου με ευκολότερο τρόπο και γρηγορότερα. Αν νιώθεις ότι η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει πέσει σε μια ρουτίνα και δεν βρίσκεις τίποτα ενδιαφέρον σε αυτή, βρες τη μαγική συνταγή και πρόσθεσε το αλατοπίπερο που χρειάζεται. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου να δεχτείς τις φιλοφρονήσεις ενός ατόμου από το άμεσο ή εργασιακό σου περιβάλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή Παρασκευή είναι από τις ευνοϊκότερες μέρες του τελευταίου διαστήματος, για αυτό απόλαυσέ τη και εκμεταλλεύσου τη σωστά. Συνδύασε την προώθηση των δύσκολων υποθέσεών σου με την προσωπική σου απόλαυση. Η ώρα της επιβράβευσης των κόπων και των ιδεών σου στα εργασιακά φαίνεται να καταφτάνει με γοργότατους ρυθμούς. Απόκτησε συμμάχους και συνοδοιπόρους στα μελλοντικά σχέδιά σου και διευκόλυνε το δρόμο της επιτυχίας. Ζήσε παθιασμένες στιγμές με τον αγαπημένο σου και κλείσε οριστικά παλιές δυσάρεστες σελίδες. Εσύ που είσαι μόνη, όχι μόνο σήμερα, αλλά και τις υπόλοιπες μέρες, να θυμάσαι πως είσαι ακαταμάχητη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Οπότε πέτα τη θλίψη από πάνω σου και μπες ενεργά στο κυνήγι του έρωτα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή, αλλά και γενικότερα η εποχή που διανύεις για να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου και να τις μετατρέψεις από αρνητικές σε θετικές. Είναι ιδιαίτερα ελκυστική η βελτίωση κυρίως σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια ή και τη σχέση σου με ένα συγκεκριμένο άτομο. Κάποιες εξελίξεις που περίμενες εναγωνίως στα εργασιακά, επιτέλους καταφτάνουν και επαναφέρουν τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Τις βραδινές ώρες αφιερώσου ολοκληρωτικά στον ερωτικό σύντροφό σου. Πείσε τον για τα συναισθήματά σου και κάνε τον να νιώσει μοναδικός. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Πίστεψε στον εαυτό σου και διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις πια καθαρά τις αλήθειες και τις προβληματικές καταστάσεις και έτσι οδηγείσαι σε τεράστιες βελτιώσεις και διορθώσεις. Δείξε συνέπεια στις εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και προετοιμάσου για νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Η άψογη και ειλικρινής επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου, θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Εκφράστε ο καθένας τις ανάγκες, τα παράπονα αλλά και την αγάπη του και κλείστε κάθε χαραμάδα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μέσα απ’ το κοινωνικό σου περιβάλλον, δεν αποκλείεται να σε κάνει να νιώσεις το χτυποκάρδι του έρωτα. Μη διστάσεις να προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες.

 

ΛΕΩΝ
Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που δουλεύει προς όφελός σου σήμερα, σε βοηθά στις πρακτικές υποθέσεις σου. Μπορείς να ανακαλύψεις δραστηριότητες και έργα που αξιοποιούν στο έπακρο, τα ταλέντα σου και τις δεξιότητές σου. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς λίγο περισσότερο στα εργασιακά, για να μη χρειαστεί να ξημεροβραδιαστείς. Οι αποστάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου γεφυρώνονται ως δια μαγείας απόψε κι έτσι έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα άκρως αισθησιακό βράδυ. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια επαναπροσέγγιση απ’ το άτομο του παρελθόντος. Δεν ξέρω τι θα κάνεις κι αν θα ενδώσεις, αυτό που ξέρω είναι ότι θα ικανοποιήσεις στο ύστατο τον εγωισμό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι θετικές ενέργειες και επιρροές που δέχεσαι σήμερα, σε ενθαρρύνουν στο να βελτιώσεις τις συνθήκες ζωής σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο δραστήρια στα εργασιακά. Δεν φοβάσαι να πάρεις πρωτοβουλίες και να δώσεις μια γερή ώθηση στα σχέδια που αφορούν στην καριέρα σου. Η προνοητικότητά σου σε βοηθά να μετατρέψεις κάτι παλιό σε κάτι νέο ή κάτι αρνητικό σε κάτι θετικό. Αγαπησιάρικο και ζουζουνιάρικο απόψε το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Ποιος τη χάρη σου! Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα ρομαντική και ενδιαφέρουσα γνωριμία σε βγάζει από το λήθαργο. Ένα απρόβλεπτο γεγονός που αφορά στην οικονομική σου κατάσταση, σε ταράζει ελαφρώς.

 

ΖΥΓΟΣ
Εξαιρετική είναι η ενέργεια που δέχεσαι σήμερα απ’ το πλανητικό σκηνικό, μιας και σε βοηθά να αναγνωρίσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια τις ανάγκες που αφορούν στην προσωπική σου ζωή, το σπίτι και την οικογένεια. Να θέσεις σε εφαρμογή τις πολυπόθητες αλλαγές και να βελτιώσεις σημαντικά, όχι μόνο την καθημερινότητα, αλλά και τη ζωή σου. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να είσαι ξεκάθαρη με την κατεύθυνση και τους στόχους σου στα εργασιακά, γι’ αυτό προτίμησε να περιοριστείς στα τρέχοντα και συνήθη. Η ερωτική προσέγγιση του αγαπημένου σου, σε κάνει να νιώθεις επιθυμητή και ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, μη συγκρούεσαι μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Η ζωή είναι μικρή και πρέπει να την απολαμβάνουμε. Μην κάνεις σπατάλες, που είναι βέβαιο πως θα μετανιώσεις μόλις πας στο σπίτι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάνε ένα διάλειμμα σήμερα και απόλαυσε προσωπικό χρόνο. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και ενεργειών. Καθώς κατευθυνόμαστε προς την Πανσέληνο, έχεις μια τάση προς την υπερβολή και εύκολα μπορείς να παρασυρθείς σε λάθη. Όλα γύρω σου μοιάζουν χαοτικά και δεν ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς. Γι’ αυτό ακολούθησε την πεπατημένη. Ο Άρης κάτω από την επιρροή του σκοτεινού Ποσειδώνα, σε οδηγεί σε σκέψεις που αδικούν τον ερωτικό σύντροφο σου, γι’ αυτό βάλε ένα φρένο και κοίτα να απολαύσεις τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να προκύπτει μια σημαντική γνωριμία. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Όπως και να έχει βέβαια, κοίτα να την εκμεταλλευτείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη σήμερα κινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και φαίνεται ότι κάποια θέματα, είτε επανέρχονται, είτε συνεχίζουν να σε απασχολούν. Οι φιλοδοξίες σου στα εργασιακά ανεβαίνουν καθώς και οι ρυθμοί σου. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με άτομα κύρους και μη διακινδυνεύεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Λογική και συναίσθημα δυναμώνουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και μπορείτε μαζί να βρείτε τις ιδανικές λύσεις στα όσα εμπόδια αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι κινείται και μαγειρεύεται έντονα στον εργασιακό σου χώρο. Προχώρησε μόνο αν νιώθεις σίγουρη και σου εμπνέει ασφάλεια. Η οικονομική σου κατάσταση χρειάζεται λίγη ακόμη υπομονή, προκειμένου να επανέλθουν οι ισορροπίες σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, όμως φαίνεται να είσαι μπερδεμένη και να μην ξέρεις τον τρόπο χειρισμού τους. Ηρέμησε λίγο και προσπάθησε να λειτουργήσεις με τη λογική. Με το συναίσθημα να είσαι βέβαιη πως πάλι, για μια ακόμη φορά θα αδικήσεις τον εαυτό σου. Είσαι λίγο αγχωμένη με τα νέα καθήκοντα που έχεις αναλάβει στα εργασιακά. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις επιλογές σου. Με τον ήρεμο και ειλικρινή διάλογο θα δώσεις λύσεις στα όσα νιώθεις να μην πηγαίνουν καλά στη σχέση με το σύντροφο σου και όχι με τις φωνές και τις αλληλοκατηγορίες. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και νέοι έρωτες προβλέπονται στη ζωή σου. Τώρα τις σωστές επιλογές, εσύ θα τις κάνεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ευαισθησίες στις σχέσεις σου μεγαλώνουν όσο πλησιάζουμε προς την πραγματοποίηση της Πανσελήνου. Βρες τις ισορροπίες σου και διατήρησε σε υψηλό επίπεδο την ψυχολογία σου. Χρησιμοποίησε και εμπιστεύσου το εύστροφο και γρήγορο μυαλό σου στα εργασιακά. Μπορείς να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι εύκολα. Πάρε πρωτοβουλίες και οργάνωσε μια διαφορετική, πιο ρομαντική βραδιά απόψε για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη γοητεία σου αυξάνει και τους θαυμαστές σου. Σταμάτα να τα βάζεις με τη μοίρα και το ριζικό σου και άνοιξε τα μάτια σου. Μην ξοδεύεις άσκοπα χρήματα και βάλε σε προτεραιότητα τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η συμβουλευτική, η οργάνωση, η σωστή διαπραγμάτευση και η δικτύωση σήμερα έρχονται στο προσκήνιο. Σήμερα κατευθυνόμαστε προς την Πανσέληνο στο ζώδιό σου και τα συναισθήματά σου έρχονται σε απόλυτη προτεραιότητα. Στόχος σου στα εργασιακά είναι να λειτουργήσεις πιο οργανωμένα και συνειδητοποιημένα. Θεωρώ ότι μ’ αυτόν τον τρόπο πραγματικά θα καταφέρεις να ανοίξεις το δρόμο της επιτυχίας. Ζήσε απόψε μαγικές, ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία πιθανά να σε οδηγήσει στον απόλυτο έρωτα. Μη σπαταλάς χρήματα για να ικανοποιήσεις τους άλλους. Προτίμησε να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου.

Read More

And More