Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (13/5)

Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και η επικοινωνία ευνοείται. Νέα πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο.

ΚΡΙΟΣ
Είσαι έτοιμη πλέον, έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, και θα αρχίσεις να υλοποιείς ιδέες που θα αλλάξουν τα επαγγελματικά σου. Ιδανική στιγμή για να ασχοληθείς ουσιαστικά με τα οικονομικά σου. Πρέπει να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα. Αν αισθάνεσαι ότι η σχέση σου έχει πέσει σε ένα τέλμα, κάνε διορθωτικές κινήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής περνάει σήμερα στο ζώδιό σου και θα επηρεάσει επαγγελματικά ζητήματα που ενδέχεται να σου αλλάξουν τη ζωή. Έχεις κάποια παράτολμα σχέδια, όμως μην διστάσεις να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Μην διστάσεις να κάνεις αλλαγές και στην προσωπική σου ζωή. Ψάξε να βρεις όλα όσα ονειρεύεσαι, μην επαναπαύεσαι στα λίγα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Υποτονική η σημερινή ημέρα. Δεν έχεις όρεξη να κάνεις πολλά, έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Μην χάσεις τη μέρα σου μένοντας κλεισμένη μέσα στο σπίτι. Θα κάνεις έναν προσωπικό απολογισμό, που θα σε βοηθήσει να δεις με μία πιο φρέσκια ματιά τα επαγγελματικά σου σχέδια για το μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν. Φρόντισε να μην κάνεις περιττά έξοδα. Σκέψου σοβαρά τι θα κάνεις με την προσωπική σου ζωή και πάρε τις αποφάσεις σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα θέση του Ερμή θα σου αλλάξει τη διάθεση και θα γίνει πιο εξωστρεφής και κοινωνική. Σκοπεύεις να το εκμεταλλευτείς αυτό και να αυξήσεις τις εξόδους σου. Θα γνωρίσεις καινούργια άτομα, τα οποία ενδέχεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου. Είσαι έτοιμη να υλοποιήσεις τους νέους σου στόχους και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μια φιλική γνωριμία ενδέχεται να εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό.

 

ΛΕΩΝ
Εστιάζεις αποκλειστικά και μόνο στα επαγγελματικά σου αυτό το διάστημα και είσαι έτοιμη να κάνεις τις απαιτούμενες αλλαγές, οι οποίες θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Μπορεί να πάρεις την προαγωγή που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου περνάνε από διάφορα σκαμπανεβάσματα, όμως αν είσαι προσεκτική δεν θα φτάσεις σε δύσκολο σημείο. Η αύξηση των αποδοχών σου θα έρθει στο μέλλον και θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Αλλαγές έρχονται και στην κοινωνική σου ζωή, ένα πρόσωπο από φιλικό σου περιβάλλον θα φέρει αναστάτωση στη σχέση σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ιδιαίτερα θετικό το διάστημα που ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο αγαπημένη μου. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό για τα επαγγελματικά σου σχέδια και άρχισε να υλοποιείς τις ιδέες σου. Υπάρχουν οι προοπτικές, αν κάνεις σωστές κινήσεις, να έχουν ανοδική πορεία τα οικονομικά σου. Η επισημοποίηση της σχέσης σου δεν αργεί.

 

ΖΥΓΟΣ
Βάλε σε εφαρμογή ένα νέο πλάνο για τα επαγγελματικά σου. Έχεις πολλές και φρέσκιες ιδέες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Υπάρχουν κάποια χρέη που σε πιέζουν πάρα πολύ, όμως θα καταφέρεις να τα καλύψεις και θα φύγει μεγάλο βάρος από πάνω σου. Θα κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή. Ενδέχεται να διακόψεις μία φιλική ή μια ερωτική σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις πάρει σημαντικές επαγελματικές αποφάσεις και μην φοβηθείς να ρισκάρεις. Θα σου βγει σε καλό. Ενδέχεται να διχαστείς και να πιεστείς με κάποιες οικονομικές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, όμως σίγουρα θα κάνεις τελικά αυτό που είναι συμφέρον για εσένα. Μην επιτρέψεις άλλες καθυστερήσεις σε προσωπικά ζητήματα. Ήρθε η ώρα να κάνεις μια συζήτηση με τον αγαπημένο σου και να αποφασίσετε από κοινού το μέλλον σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα επαγγελματικά σου είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για εσένα αυτήν την περίοδο και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτα να χαλάσει την πρόοδό σου. Εάν χρειάζεσαι κάποια συμβουλή, μην διστάσεις να την ζητήσεις. Ιδανική στιγμή και για νέες συνεργασίες που θα φέρουν σημαντική άνοδο στα οικονομικά σου. Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί και την προσωπική σου ζωή. Ασχολήσου λίγο παραπάνω με την εξωτερική σου εμφάνιση. Αφιέρωσε μία ξεχωριστή βραδιά στον αγαπημένο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου σήμερα και θα κάνεις πράγματα με δικούς σου ανθρώπους, τους οποίους είχες παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Έχεις ένα χόμπι, σκέψου σοβαρά αν μπορείς να το αξιοποιήσεις επαγγελματικά. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Αν είσαι single θα κάνεις μαι σημαντική γνωριμία που θα σου αλλάξει τη ζωή. Αν είσαι σε σχέση, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μία τάξη και για αυτό σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο κάποια οικογενειακά ζητήματα, πιθανόν να έχουν σχέση με περιουσιακά. Θα κάνεις μία σοβαρή συζήτηση με τον αγαπημένο σου, ενδέχεται να αποφασίσεις να προσωρήσεις περισσότερο μαζί του και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Είναι πολύ κοντά η δημιουργία οικογένειας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μία ημέρα γεμάτη, θα είσαι πολύ δραστήρια και θα κάνεις πολλά πράγματα με ανθρώπους που αγαπάς. Πολύ πιθανό να κάνεις και μια ξαφνική μίνι εξόρμηση με τον αγαπημένο σου. Παράλληλα, αναμένεται ότι θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία που θα φέρει αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Μην κλοτσάς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται επειδή φοβάσαι. Πάρε το ρίσκο και θα σου βγει σε καλό.

Read More

And More