Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (14/10)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (14/10) | tlife.gr

Πώς ξεκινάει η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και η καλή  σου διάθεση σήμερα σε γεμίζει ενέργεια και αποφασιστικότητα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν γύρω σου. Νέες γνωριμίες στα εργασιακά προκύπτουν ακριβώς τη στιγμή που έχεις  ανάγκη να σε ταρακουνήσει κάποιος και να σε κάνει να πιστέψεις στον εαυτό σου. Διαχειρίσου  διπλωματικά τις συζητήσεις απόψε με το σύντροφό σου προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, καταστάλαξε πρώτα στις ανάγκες σου και μετά κρίνε τα πρόσωπα που σου δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα σου κυλά ομαλά και δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις και εμπόδια. Τακτοποίησε λοιπόν τις υποθέσεις σου και βρες χρόνο για προσωπικές απολαύσεις. Καινούρια ξεκινήματα και επιχειρήματα στα εργασιακά ευνοούνται, γι’ αυτό μην αφήνεις τη μέρα σου ανεκμετάλλευτη. Η συναισθηματική επιβεβαίωση, σταθερότητα και ασφάλειά σου  γίνεται ανάγκη, γι’ αυτό φρόντισε να είναι πρέπουσα και η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πέρασε εξίσου όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην αφήνεις και επιτρέπεις σε τρίτα πρόσωπα σήμερα να διαταράξουν την ψυχολογία σου και να ρίξουν τη διάθεσή σου με τα δικά τους. Το κλίμα έντασης που επικρατεί στα εργασιακά πιθανά να σε οδηγήσει σε διαφωνίες με συναδέλφους. Κάνε μια προσπάθεια να μείνεις αμέτοχη και ατάραχη. Πάρε τις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης με το σύντροφό σου και μη φοβάσαι να αναλάβεις ευθύνες. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ τον περίγυρο σου κάποιος προσπαθεί με τα μανίας να σου δείξει το ενδιαφέρον του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έλεγξε σήμερα την κυκλοθυμία σου και μην δημιουργείς προβλήματα εκεί που ουσιαστικά δεν υπάρχουν. Εισέπραξε  την επιβεβαίωση για τις επιδόσεις σου στα εργασιακά από ανώτερους σου, αλλά να θυμάσαι πως οι στόχοι σου είναι πολύ υψηλοί και χρειάζονται διαρκή προσπάθεια. Πρακτικές και καθημερινές διαφωνίες με το σύντροφό σου δεν είναι ικανές να διαταράξουν την ποιότητα της σχέσης σας. Εσύ που κοιμάσαι μόνη, αυτοί οι συναισθηματισμοί και οι ευαισθησίες σου χρειάζονται επιτέλους ένα φρένο.

 

ΛΕΩΝ
Οι πλανητικές όψεις σήμερα φέρνουν τις ευαισθησίες σου στην επιφάνεια. Αμύνσου απέναντι σε αυτήν σου τη διάθεση και αντιμετώπισε ρεαλιστικά και ψύχραιμα τις υποθέσεις σου. Αν κάποιες πρόσφατες εργασιακές σου  συνεργασίες δεν έχουν ακόμα αποδώσει, δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Οργάνωσε μια ατμόσφαιρα απόψε,  ώστε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε με το σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως το επόμενο διάστημα σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Γι’ αυτό προετοιμάσου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιδίωξε σήμερα συναντήσεις και επαφές που χαρακτηρίζονται σημαντικές για τα σχέδιά σου, μιας και το πλανητικό σκηνικό γίνεται σύμμαχός σου. Κάποιες αλλαγές που προκύπτουν στα εργασιακά εν αγνοία σου σε ξαφνιάζουν και σε αγχώνουν άδικα. Πλησίασε απόψε εσύ το σύντροφό σου και μην περιμένεις  να το κάνει εκείνος. Το έχει επιδιώξει χιλιάδες φορές χωρίς αποτέλεσμα. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, τηλέφωνα και πιθανά παρερμηνεύσεις ικανοποιούν έστω και προσωρινά τον εγωισμό σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Μικρά εμπόδια που παρουσιάζονται στα σχέδιά σου σήμερα δεν είναι ικανά να σου χαλάσουν τη διάθεση και τη μέρα. Έχεις δουλέψει και έχεις δρομολογήσει σωστά τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, οπότε σου επιτρέπεται να χαλαρώσεις και να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα. Πέρασε σε δεσμευτικές υποσχέσεις απέναντι στο σύντροφό σου  μόνο αν είσαι εκατό τις εκατό σίγουρη γι’ αυτό που πας να κάνεις. Εσύ που κοιμάσαι μόνη, απόλαυσε το κρεβάτι σου για όσο καιρός σου απομένει. Σύντομα θα αλλάξουν τα δεδομένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετά έντονη και γεμάτη υποχρεώσεις φαίνεται να είναι η σημερινή μέρα σου, όμως καταφέρνεις  να αντεπεξέλθεις άψογα μιας και νιώθεις γεμάτη ενέργεια. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά. Τρέχεις πολύ και προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί με αποτέλεσμα να μην αποφύγεις τα λάθη. Απομόνωσε και διαχώρισε τις προσωπικές υποθέσεις που σου προκαλούν άγχος από τη σχέση με το σύντροφό σου και περάστε όμορφα τη βραδιά σας. Ερινύες του παρελθόντος δεν σου αφήνουν περιθώριο να κρίνεις αντικειμενικά νέες γνωριμίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κλείσε και τακτοποίησε υποθέσεις που σχεδόν όλη τη βδομάδα θα σε κυνηγούν και θα βρίσκεις μπροστά σου.  Τελικά θα διαπιστώσεις  ότι τα καταφέρνεις μια χαρά όταν πιέζεσαι. Οι ικανότητες και επιδώσεις σου  στα εργασιακά έχουν εντυπωσιάσει ανώτερους σου οπότε προετοιμάσου για νέες προτάσεις. Ο αισιόδοξος τρόπος σκέψης σε θέματα που αφορούν στη σχέση με το σύντροφό σου σε απελευθερώνουν και σε κάνουν πιο τρυφερή απέναντι του. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανανέωση και μια ματιά στην τηλεφωνική σου ατζέντα θα σε πείσουν ότι πολλοί είναι οι θαυμαστές σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάγκη σου για καταξίωση και επιτυχία έχει ξεπεράσει τα όρια του επιτρεπτού και πλέον αρχίζει να σε  κουράζει. Θα υπάρξουν εξελίξεις στα εργασιακά που θα επιτρέψουν την προώθηση των ιδεών και πλάνων σου. Η υπερβολική αυτοπεποίθησή σου στα συναισθηματικά σε κάνει λίγο υπεροπτική με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απαλλάξου απ’ οτιδήποτε σου θυμίζει το παρελθόν για να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέρα αναθεώρησης των πλάνων και των σχεδίων σου προβλέπεται η σημερινή, μιας και οι εξελίξεις που έρχονται δεν είναι αυτές που περίμενες. Μην κοινοποιείς ακόμα τα εργασιακά σχέδιά σου. Πρώτον γιατί δεν πρέπει να εμπιστευτείς ακατάλληλα πρόσωπα και δεύτερον, ούτε κι εσύ είσαι  σίγουρη για το τι πας να κάνεις ακόμα. Τα προσωπικά άγχη σου δεν σε  αφήνουν να απολαύσεις  τη συντροφιά του αγαπημένου σου.  Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου νέες δραστηριότητες και νέους ανθρώπους.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ήδη η διάθεσή σου σήμερα δεν βρίσκεται στα καλύτερα της, οπότε πρόσεξε με ποιον θα συναναστραφείς. Ενδιαφέρουσες εργασιακές προτάσεις χρειάζονται σωστή διαπραγμάτευση από μέρους σου προκειμένου να έχεις και προσωπικά οφέλη. Η συντροφιά του αγαπημένου σου τις βραδινές ώρες που σε κανακεύει και σε ανεβάζει… είναι ό,τι χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη σταμάτα να ονειρεύεσαι και προσγειώσου στη γη.

 

READ more