Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (14/10)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ακόμα και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή τουλάχιστον στο πρώτο μισό της ημέρας, είσαι έτοιμη να λύσεις προβλήματα. Προστάτευσε τις συναδελφικές σχέσεις σου με την αντίθεση Ήλιου – ανάδρομου Άρη. Είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους δίπλα σου και όχι μπροστά ή πίσω σου. Απόφυγε τις ρήξεις με τον αγαπημένο σου. Τουλάχιστον μέσα στα τόσα δύσκολα είναι σημαντικό να έχεις ένα στήριγμα. Εσύ που είσαι μόνη, τα μεγάλα πάθη έχουν τίμημα και πρέπει να το θυμάσαι αυτό. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ταύρος
Η ατμόσφαιρα γύρω σου σήμερα ευνοεί τη μάθηση, την κοινή χρήση και την ανάπτυξη. Η βελτίωση της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου για να κερδίσεις περισσότερα ή να αναλάβεις τις πρακτικές υποθέσεις σου τώρα μπορεί να είναι αισθητή. Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να γυρίζεις στο παρελθόν είτε συναισθηματικά, είτε επαγγελματικά. Αργότερα σήμερα παρακολούθησε και απόφυγε τις αυξανόμενες εντάσεις καθώς ο Ήλιος και ο Πλούτωνας κατευθύνονται προς μια τετράγωνη όψη. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Δίδυμοι
Αυτή μπορεί να είναι μια κατάλληλη στιγμή για να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε ένα ειδικό έργο, χόμπι ή προσπάθεια, να απολαύσεις τους ανθρώπους στη ζωή σου, να εκφράσεις τις ιδέες σου και να ανταλλάξεις πληροφορίες. Στόχος σου είναι να εκμεταλλευτείς νέες ευκαιρίες και να εκφραστείς δημιουργικά. Εκμεταλλεύσου την περίοδο και βελτίωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πες όχι και βρες τη δύναμη να αντισταθείς σε παθιασμένους έρωτες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Καρκίνος
Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με έργα ή υποθέσεις που βρίσκονται ήδη σε μια εξέλιξη από το να ξεκινήσεις κάτι εντελώς καινούριο. Ωστόσο είσαι άνετη με τους άλλους και έτοιμη να αντιμετωπίσεις ή να δεχτείς νέες προκλήσεις. Οι υποστηρικτικές συναισθηματικές και οικογενειακές σχέσεις σε γεμίζουν ενέργεια. Ο Ήλιος κι ο Πλούτωνας κατευθύνονται προς μια τετράγωνη όψη και μπορεί να αντιμετωπίσεις φόβους και ανασφάλειες. Γκρίνιες και εντάσεις είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για αυτό προσπάθησε να αντισταθείς. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε λάθη που έχεις πληρώσει ακριβά στο παρελθόν. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Λέων
Ίσως να περιμένεις μια απάντηση τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος σε θέματα που αφορούν σε οικογενειακά ή οικεία θέματα, αλλά αυτό δίνει χρόνο στο να επανεξετάσεις τις επιλογές σου. Το πρώτο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο για σύνδεση και επικοινωνία. Απόφυγε τη νευρικότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι και δέχεσαι προκλήσεις από ευκαιριακές ή επιφανειακές γνωριμίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Παρθένος
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή υποδηλώνει την ανάγκη επανεξέτασης παλιών, άλυτων ζητημάτων, ιδιαίτερα με αδέλφια, γνωστούς ακόμα και με γείτονες. Οι ενέργειες σήμερα είναι υπέροχες για δουλειά, οικονομικές ανακαλύψεις, υπέροχες ιδέες που σου δημιουργούν την αίσθηση πως αξίζει να παλέψεις για τους στόχους σου. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, επιφανειακές καταστάσεις έχουν πάψει να σε ικανοποιούν. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ζυγός
Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου να εναρμονίζεται με τον βόρειο κόμβο της Σελήνης, η πνευματική ανάπτυξη και ευεξία έρχονται στο προσκήνιο. Ίσως τώρα να είσαι μέντορας για κάποιον και να τον καθοδηγήσεις σε ένα καλύτερο διανοητικό επίπεδο. Αν και προβλέπεται αρκετά πιεστική η μέρα στα εργασιακά καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από δικές σου εμμονές και ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, μην βγάζεις λάθος συμπεράσματα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον κοινωνικό σου τομέα και η επιθυμία σου για ένα διάλειμμα από τις πιέσεις είναι ισχυρή. Ακόμα κι έτσι βέβαια είναι δύσκολο να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις σου. Η λήψη αποφάσεων δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση κι αυτό σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις πιο βαθιά για απαντήσεις και λύσεις. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις που πιθανά να σε εκθέσουν απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να απεξαρτηθείς από το παρελθόν. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Τοξότης
Μπορείς να επαναλάβεις ένα παλιό έργο ή να ανανεώσεις ένα παλιό ενδιαφέρον. Οι αλληλεπιδράσεις με ένα συνεργάτη, φίλους ή γνωστούς είναι θετικές, εμπνευσμένες και υποστηρικτικές. Ωστόσο καθώς περνά η μέρα μια πρόκληση από τον Ήλιο – Πλούτωνα μπορεί να αυξήσει τη θαμμένη απογοήτευση με ενοχλητικούς τρόπους. Δείξε και αντιμετώπισε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου με ωριμότητα. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής αρχίζει να εκδηλώνεται. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Αιγόκερος
Είναι πιθανό να αισθάνεσαι πιο ασφαλής για τα επιτεύγματα ή τη δουλειά σου σήμερα. Επιτρέποντας στον εαυτό σου να κάνει κάποια λάθη ενισχύεται η εμπιστοσύνη απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό μακροπρόθεσμα. Μια προσωρινή δυσκολία στην επικοινωνία δημιουργεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Κάποιες αποκαλύψεις στα εργασιακά φαίνεται να σε αποδιοργανώνουν. Μην μεταφέρεις τα προσωπικά άγχη σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το φλερτ. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Υδροχόος
Οι επόμενες εβδομάδες και όσο θα διαρκέσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι καλές για επιβράδυνση και εξέταση πτυχών της ζωής σου ή των έργων σου με νέους τρόπους. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά και απόφυγε λάθη. Τα ξεσπάσματα, οι ζήλιες και η γκρίνια μόνο κακό μπορούν να κάνουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ρισκάρεις τις ψυχικές και συναισθηματικές σου αντοχές. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ιχθείς
Οι αναστολές τείνουν να πέφτουν αλλά οι σημαντικές αποφάσεις πρέπει να αποφευχθούν. Αργότερα σήμερα πρόσεξε το πώς ερμηνεύεις τις καταστάσεις καθώς ο Ήλιος και ο Πλούτωνας μετακινούνται σε μια δύσκολη πτυχή. Οι εξελίξεις στα εργασιακά φαίνεται να σε απογοητεύουν. Διαχειρίσου στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου με ψυχραιμία. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις και μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

 

Read More

And More