Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (14/11)

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Άρης κυβερνήτης σου τελείωσε την ανάδρομη πορεία του και τα επίπεδα ενέργειάς σου αυξάνονται. Οι πρόσφατες απογοητεύσεις σου αρχίζουν σταδιακά να εξαφανίζονται και μπορείς να προχωρήσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τα σχέδιά σου. Είσαι πολύ πιο ξεκάθαρη στο τι θέλεις να αποκτήσεις και αυτό απλοποιεί πολλούς διαφορετικούς τομείς. Απόψε φρόντισε το σύντροφό σου και πείσε τον για τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε νέους στόχους και αναγνώρισε τις πραγματικές σου ανάγκες.

Ταύρος
Με τον Άρη να τελειώνει την ανάδρομη πορεία του, σου είναι πλέον πολύ πιο εύκολο να εντοπίσεις τι χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια. Λάβε αργά τις αποφάσεις στα εργασιακά για καλύτερα αποτελέσματα. Απόφυγε τον εκνευρισμό τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου και άφησέ τον να σε παρασύρει στο πάθος του. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναπολήσεις και οι αναμνήσεις διαταράσσουν την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι
Σταδιακά τα πράγματα γίνονται πιο απλά και ομαλά με την επαναφορά του Άρη σε ορθή πορεία. Οι φιλίες αρχίζουν να αποκαθιστώνται μετά από κάποια σύγχυση ή συναισθηματικές επιπλοκές. Ανεφοδιάζεσαι ενέργεια και αυτοπεποίθηση στα εργασιακά και αναζητάς νέες εμπειρίες. Είναι προτιμότερο όμως να μην περιμένεις άμεσα αποτελέσματα αλλά να πιστεύεις πως τα αργά και σταθερά βήματα σου θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Εξασφάλισε την ηρεμία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις και βρίσκεις ανταπόκριση.

Καρκίνος
Έχεις κίνητρο να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο στο δημιουργικό ή ρομαντικό κόσμο σου και είσαι επικεντρωμένη στο μέλλον και στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σου. Οι υποστηρικτικές πτυχές μεταξύ της συνεργασίας και της προσωπικής ικανοποίησης δημιουργούν μια ισχυρή στιγμή για τη βελτίωση επίσης των σχέσεών σου με τους άλλους. Το πάθος που επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου φρόντισε να το διοχετεύσεις σωστά. Εσύ που είσαι μόνη, παρά τις αντίξοες συνθήκες προβλέπονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες για το επόμενο διάστημα.

Λέων
Αισθάνεσαι ιδιαίτερα εμπνευσμένη για αγάπη και ενέργεια στην οικιακή ζωή σου, αλλά και στην εργασία. Η απόλαυση της συντροφιάς αγαπημένων σου προσώπων σου δίνει εξαιρετική συναισθηματική ικανοποίηση. Στην προετοιμασία μιας νέας Σελήνης δεν προτείνονται αλλαγές ή σημαντικές αποφάσεις, αλλά τα επίπεδα κινήτρων σου βελτιώνονται. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου  παρέχει την ασφάλεια, τη ζεστασιά και την τρυφερότητα που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση θα σε απασχολήσει.

Παρθένος
Με το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα δεν θα πρέπει να αφήσεις τη μέρα ανεκμετάλλευτη. Με την επινοητικότητά σου φρόντισε να ενισχύσεις την κοινωνική σου ζωή, μιας και φαίνεται να σου δίνει εξαιρετικά κίνητρα. Αν και οι δυο σας, με τον αγαπημένο σου μπορείτε να περάσετε μοναδικά τη βραδιά σας. Εσύ που είσαι μόνη, μηνύματα, ειδήσεις και πιθανά παρελθόν, γεμίζουν με ενδιαφέρον τη βραδιά σου.

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες τροφοδοτούν απαλά τις φιλοδοξίες σου ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τις πρακτικές ανάγκες και επιδιώξεις σου. Είναι πιθανό επίσης να αισθανθείς μια ελπίδα με τα οικονομικά. Η ασχολία σου με δραστηριότητες και έργα που αξιοποιούν πλήρως τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου ομορφαίνουν τη μέρα σου. Πάθος, αισθησιασμός και εξομολογήσεις δίνουν νέα πνοή στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, χρειάζεσαι κάτι σταθερό και μόνιμο στη ζωή σου για αυτό βάζεις φρένο στο ανούσιο φλερτ.

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για να ενισχύσουν την υγεία, να γίνεις πιο πειστική και γοητευτική, αυθεντική και ενδιαφέρουσα. Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να λύσεις ένα πρόβλημα ή να κάνεις αλλαγές που είναι θετικές και μακροπρόθεσμες. Είσαι διατεθειμένη να καταβάλλεις κάθε προσπάθεια, προκειμένου να βελτιώσεις και να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, στο χέρι σου είναι να μειώσεις το αίσθημα μοναξιάς σου έστω και προσωρινά.

Τοξότης
Με τις σημερινές μετακινήσεις των πλανητών βλέπεις πιο εύκολους τρόπους για να κάνεις θετικές αλλαγές και βελτιώσεις στη ζωή σου. Θα μπορούσες επίσης να δεις και να αντιμετωπίσεις μια μέχρι πρόσφατα δύσκολη κατάσταση με ένα πιο θετικό τρόπο ή και να συγχωρήσεις κάποιον. Η συναισθηματική γενναιοδωρία και η προσφορά στον ερωτικό σύντροφο σου αναγνωρίζονται και δεν θα πρέπει να έχεις καμία αμφιβολία για αυτό. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε λάθη του παρελθόντος.

Αιγόκερος
Είναι μια καλή στιγμή για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου μέσα από τη βελτιωμένη επικοινωνία και τις κινήσεις σου. Γνωρίζεις ενστικτωδώς τι λειτουργεί και τι έχει σημασία και μπορείς να φτάσεις σε ένα συμπέρασμα ή μια απόφαση άμεσα. Προσελκύεις δραστηριότητες ή καταστάσεις που δοκιμάζουν τα όρια και τις αντοχές σου. Αντιμετώπισε δίκαια τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διατήρησε μια επικοινωνία με τους θαυμαστές σου ανεξάρτητα με το εάν τηρούν τις προϋποθέσεις σου. 

Υδροχόος
Η αίσθηση αισιοδοξίας σου σήμερα ανεβαίνει με τον Ήλιο στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος να λαμβάνει μια ώθηση από το Δία και τον Πλούτωνα και να σε ενθαρρύνει για λύσεις που βασίζονται στη διαίσθηση, την εμπειρία ή και τη σοφία σου. Μπορείς να προσεγγίσεις ευκολότερα εργασιακά, οικονομικά ή προσωπικά θέματα. Είναι ιδανική επίσης η μέρα για να αποκαταστήσεις το καλό κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται έστω και μέσα από τα social media.

Ιχθείς
Αξιοποίησε τη μέρα σου καθώς η αίσθηση σκοπού και αποστολής είναι έντονη. Μπορείς να βάλεις τις προτεραιότητές σου, να πραγματοποιήσεις βελτιώσεις, ανακαινίσεις, μάθηση και εξερεύνηση. Οι συνεισφορές σου τώρα μπορούν να αποκομίσουν μεγάλες ανταμοιβές αργότερα. Η μέρα επίσης είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τη συναισθηματική σου ζωή, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι. 

Read More

And More